כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני קונה את המחשב ב7200 שקל! התכנאי אמר 14 תשלומים זה יעלה 8500 שקל רבית זה נכון??? :'( משהו אמר לי 7 תשלומים זה בלי רבית זה נכון?
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
קניתי עוד נייד שיהיה בתיכנון לקנות עוד 2 אחד לייד המיטה ואחד בעמדה של הדיג'יי תהנו ...איך ניראה סבבה לא? הרבה מסכים.. [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים שלי עושים טיול ולא עידכנו אותי הרבה לפני.. שכחו אמרו לי עכשיו, והקטע שאף פעם לא היתי בחול. אף פעם לא הוצאתי דרכון. השאלה כמה זמן יקח לי להוציא דרכון? אם אני הולך להוציא.. אין איזה פרט חריג... הגיוס רחוק יותר מחצי שנה, אין תיקים, נולדתי בארץ... מקבלים במקום? תודה ושבת שלום!
-
- 10 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446734,00.html מה אתם חושבים על השביתה? צריך לעשות אותה? כדאי להם לחכות איתה קצת עד אחרי החגים?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
רציתי לדעת איפו יש אתרים שמהם אפשר להוריד טפטים לפלאפון ככה אתם יודעים לרענן את המסך
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
לכל מי שהולך לקנות מחשב בקרוב, חשוב לבדוק לכמה זמן נותנים אחריות לחלקים ! אני אפרט את העובדות בלבד, וכל אחד יסיק את המסקנות. לפני שנה וחודשים קניתי ב - KSP מחשב AMD/תושבת 754. לפני חודש המחשב הפסיק לתפקד - נדלק אבל מערכת הפעלה (חוקית...) לא "עולה". לקחתי את המחשב לסניף KSP ברעננה. שם נודע לי פעם ראשונה שהאחריות שהם נותנים ללוח היא לשנה בלבד. לצערי הרב למרות שהפכתי את הבית לא הצלתי למצוא את הקבלה, כי נראה לא מוזר מאוד, אבל כנראה שלא שמתי לב לפרט זה בקניה. אחרי שבוע וחצי בערך של בדיקות הודיעו לי שהלוח התקלקל וצריך להחליפו ולוח חדש עולה כ 350 ש"ח. הסכמתי, וכל כמה ימים התקשרתי לבדוק מה המצב וקיבלתי אותה תשובה : "הלוח צריך להגיע תוך יום - יומיים". כיון ש 754 כבר נחשב י…
-
- 39 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני בוגר מחזור 1999 בבית ספרי, אחרי צבא, ואני מעוניין ללמוד בטכניון בקרוב, לכן אני משלים בגרויות - עשיתי אתמול את מועד ב' במתמטיקה 5 יחידות - ב-3 אני מאמין שיהיה לי 90+, אבל פישלתי ב-2 יח' השאלה שלי היא האם יש מצב שאוכל לגשת למועד חורף של ה2 יח' מתוך 5 במצב הזה ? והאם במקרה זה תחול עלי שיטת הצבירה החדשה הזו (שאין לי שמץ של מושג מה היא מייצגת ואיך היא עובדת), או שמא אוכל להשלים את הבגרות בשיטה הישנה ? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על הנושא הזה. בתודה, אריק.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אז ככה המצב כזה: אני חייל בצריפין (הייתי קרבי) ורוב הסיכויים שאשאר שם עד סוף השירות (צריך לעשות ניתוח). היות ואני נמצא במצב הנ"ל, החלטתי למצוא עבודה. אני עושה רק שני ימים בצבא (לצורך העניין -ראשון ושלישי), ובשאר הימים אני חוזר הביתה בסביבות 3. מה שאומר כזה דבר: יש 5 ימים בשבוע שאני יכול לעבוד -3 מהם מהשעה 16:00, ושניים נוספים שזה שישי ושבת. הבנתי שברוב המקומות יש התחייבות למספר מסויים של משמרות (5-4), כמה שעות זה כל משמרת ? האם יש אפשרות לעבוד רק במשמרות מסוימות ? אני כותב עכשיו קורות חיים, ולא יודע אם בכלל לרשום את העובדה שאני חייל. מצד אחד בכל מקרה אני אספר על כך בראיון, אבל מצד שני יש סיכוי שלא יזמנו אותי בכלל. יש לי המון נסיון בחומרה, גם באופן כללי וגם כטכנא…
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מנסה לתכנן את המערכת שעות שלי לשנה הקרובה באונבריסטה ואני מחפש תבנית או משהו של מערכת שעות שאני יכול להעזר בה האם יש דבר כזה באופיס כי אני לצערי לא הצלחתי למצוא תודה רבה לכל העוזרים
-
- 9 תגובות
- 12.8k צפיות
-
-
-
מה אתם חושבים קורה בארץ הזאתת אני חושב!!!! שראש הממשלה שלנו הוא גנב, לא יודע להנהל עם שהמדינה לא משקיע בבתי הספר בישראל מחירי הדירות בישראל במיוחד בת"א דבר טוב אני לא יודעעעעעעע...???
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.admhosting.net/smash/smash_my_ipod_broadband.wmv (35MB( האנשים האלה נורמאליים??
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אם למישהו יש ידיעות הדרום אז אני נמצא ב"אנשי העתיד" אשמח לדעות על הכתבה
-
- 46 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני צילמתי. ;D http://img387.imageshack.us/img387/407/dscf08330ur.jpg :lol: :lol:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הידעתם שמותג אדידס קיים עוד לפני המאה הקודמת? בזמנו היו הולכים בגאווה עם הטיקט באוזן. הידעתם שהרעיון הראשוני של היוונים היה להכניס מטוס טרויאני? אך הם לא הצליחו להנחית אותו. אם פעם שאלתם את עצמכם מדוע טום קרוז תמיד מביט בגובה העיניים ולא מתנשא על 'נמוכים' ממנו, אז הנה התשובה...
-
איך קוראים לברית-מילה שנעשית לא מסיבות דתיות? אני מעוניין במונח בעברית, בלי דיון ארוך.
-
- 22 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הזמנתי לסופ"A שייט בקייאקים שם ואני רוצה לעשות טיול באיזור . מישהו מכיר מסלול נחמד לטייל בו באיזור? תודה
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
יש לי בעיה , יש לי את המודם הכי מסריח שיש שקיים אצל בזק. המודם הוא USB , ALE150 ומחר בא אליי טכנאי של בזק בעקבות הבעיות של המודם מצויין , עכשיו אני רוצה להחליף אותו במודם אחר , אבל להחליף ככה סתם זה עולה 149 שקל , מה שאני לא רוצה לשלם , אז חשבתי על הדרך הכי מקורית איך להחליף אותו וזה להרוס אותו , אבל להרוס אותו לא ככה בזריקה או שבירה , אתם יודעים , בלתת יותר מדי זרם או משהו , כמו שאם גוזרים את החוט של המקלדת ומחברים אז זה שורף את הלוח אם בגלל האובר פקודות שנשלח , אז שיטה דומה , יש למישהו דרך?
-
- 29 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כפי שהבנתם הנני מתגייס כבעוד חצי שנה.. אני גאה בצבאנו ומעוניין מאוד לתרום את חלקי מה שכן... אינני מעוניין לשרת בקרבי (סיבות שונות). התחלתי במסע לעבר חיפוש ה"תירוצים" הטובים ביותר שיקחו אותי על כנפי נשרים לבסיס קרוב לבית.... אשמח אם תענו לי כאן או תפנו אלי לICQ 105226575 תודה
-
- 39 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
bus.co.il לא עובד לי ואגד מביאים לי מסלול של שעה ו40 דרך רמלה. למישהו יש עצה איך לסוע?
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי בויסטה בכל חלון אפשרות לחיפוש מהיר בתוך התיקייה שבה אני נמצא. האם יש משהו כזה לXP או אולי יש את זה בSP3 ? אשמח לעזרה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-