עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. עם אני יראה שהרבה אנשים מכירים אני יביא כל יום פרק להורדה מאותו היום (שעה אחרי שידור חי מאמריקה) להורדה (חוקית ;D) בביטורנט.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Fighter,

משפטים שאסור לומר לדודה פולניה "דודה אני לא רוצה להיות מהנדס אני רוצה להיות מלח, יש מלא כוסיות בספינה"

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לצורך הסברתי. תודה [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by k22,

שלום אני חושב שיש לי וירוס במחשב כל פעם אני מפרמט ואחרי פחות משבוע אני ניכנס לפיסבוק והוא לא מבקש שם משתמש וסיסמא זה וירוס ולמה זה נותן לי להכינס בלי לשאול אותי אנשים יכולים להיכנס ולצאת חופשי בביתי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by se7en,

אתמול עמלתי רבות על חתימה חדשה שמתי אותה ורק שניים הגיבו, מה דעתכם? החתימה צוירה ביד ע"י *DarK~NaF* ועובדה על ידי ב-PHOTOSHOP.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הנה לכם טיפ קטן פשוט ושימושי שיאיץ לכם את התוכנות שיתוף בעשרות אחוזים: הטיפ: פשוט תהיו מניאקים, תחסמו את מהירות ההעלאה ותגבילו אותה ל10 kb/s, ככה רוחב הפס שלכם לא "יסתם" על ידי ההעלאה. אני מזכיר לכם שתוכנות שיתוף תלויות במקורות, ואם בכל מקרה אין לכם הרבה מקורות מהירים הטיפ לא יעזור. זהו, מקווה שזה עזר, לי זה האיץ את המהירות מ110 ל290... ממש לא האמנתי שזה יכול לעשות שינוי כזה... תהנו :]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by יוגב1,

סבתא שלי צריכה טלפון אלחוטי לבית שלה יש לה איזה אחד מעפן שאפילו עם ספיקר בקושי שומעים. למישהו יש בבית טלפון אלחוטי עם ווליום חזק ?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by lev-27,

במשך שנים השתמשתי ב-Blockless בשביל לצפות בכל התכנים של Netflix. היום Netflix חסמו את Blockless. (דווקא אחרי שעשיתי מנוי לשנה) מה עושים? יש שירות יותר מתוחכם מ-Blockless? הספרייה ב-Netflix למי שלא גר בארה"ב הרבה יותר מצומצמת... כל כך נהנתי מ-Netflix. באסה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. אני יודע שזה ישמע מטומטם אבל יש משפטי הוכחה בהנדסת המרחב? 006 יש לי מורה ממש ממש דפוקה והיא לא לימדה אותנו שום משפט בהנדסת המרחב, אבל מצד שני אני רואה בהסברים במיראן שיש משפטים. השאלה אם אלה משפטי הוכחה או משפטי הסבר? אני באמת לא רואה לנכון להשתמש בשום משפט שם.... בבקשה תעזרו לי...פירמידות זה נושא ממש קל וזה מבאס שירד לי נקודות על דרך הוכחה...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by UltraWaveMUSA,

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=275 אני חושב שהשתחרר להם בורג

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

הקיץ נכנס וזה הזמן להדליק את המזגן וליפול על כמה שיותר סרטים, הבעיה היא שכבר חצי שנה בערך, המצב של הסרטים לפי דעתי עגום בטירוף, מעט מאוד סרטים זכו לאהדתי. אני מעדיף סרטים קלילים, בעיקר אני רואה קומיים אבל לא רק (גם איון פלוקס נחשב אצלי סרט טוב, לא פתוח לדיון). כמו שהבנתם, לא סגנון "המסור" ושאר השטויות, בקיצור ולעניין, על מה אתם ממליצים? סרטים שיצאו בחצי שנה האחרונה, עד סרטים שיצאו בזמן הקרוב. רב תודות, ונא לא לגרור את התארד לתכני ווארז למינהם (:

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום חברים . טוב אז כמו שכתוב בכותרת עבדו עליי במשכורת במשך 3 חודשים והבן זונה (הזה שמעסיק אותי) כל הזמן אמר לי שהוא יסדר לי את זה. עכשיו הוא בכלל לא עונה לי בטלפון והיגעתי למסקנה שצריך לתבוע את אמאמא של המניאק. אז ככה יש לי את כל ההוכחות ואין לי בעיה לנצח בזה, הבעיה היא שאין לי מושג לאן אני צריך לפנות. תודה מראש .

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by PrefaceAlumni,

באתר שלהם כתוב שאם אמצא פרסום של מוצר יותר זול מאצלהם, הם ימכרו לי במחיר שמצאתי. יש מוצר מסויים שאני רוצה לקנות, ומצאתי חנות שמוכרת אותו ביותר זול. מישהו ניסה לבוא אליהם פעם עם המודעה ולנסות להוריד להם את המחיר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש דבר כזה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. ???

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Milford Cubicle,

בביקורו האחרון בארה"ב, פרץ ואשתו התאכסנו במלון מפואר. בסביבות 17:00 , פרץ ניגש לטלפון ומחייג שרות חדרים, ואומר: TU TI TU TU TU TU מנהלת שרות החדרים (שאליה הועברה השיחה), לא הצליחה להבין את כוונתו של מר פרץ וכוון שסברה שמדובר בהודאה מוצפנת, פנתה בדחיפות ל- FBI. ב"אפס זמן" התייצבו שני סוכנים מה-FBI . ולאחר שעות של ניתוח ולימוד לא הצליחו לפענח את ההודאה ולכן החליטו להזעיק את ה-CIA. שרותי הביון שולחים עוד שני סוכנים למלון ש"יורדים על ההודעה", מנסים את כל כישרונם וניסיונם לפענוח אבל ללא הצלחה.. פרץ מצידו, כבר ללא סבלנות, חוזר ומתקשר לשרות החדרים - עכשיו הקו מצותת ע"י 4 הסוכנים ששומעים: TU TI TU TU TU TU במריטת שערות, הסוכנים פונים ל"מתרגם הראשי של השפה העברית" בבית …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי חברים, אני מתכנן להזמין אזנית bluetooth מ-ebay שמחירה מצויין בכתורת. אילו מיסים עלויות נופסות עלויות להפתיע אותי בדרך מלבד עלות המוצר והמשלוח? בתודה רבה מראש לעונים ושנה טובה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הוא לא רוצה לגלות יותר ולי אין סבלנות התמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. http://computers.walla.co.il/?w=/4/794476#section1 פשוט עצוב.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. לנוחיות שלכם הסיפור מסופר ב2 גרסאות (+ אני משועמם ורוצה לשרוף קצת זמן) ויהיה הנער בן 18 וילך הנער לצבא [ מה לעשות, חייבים, כשאתה בן 18 המדינה לוקחת ממך 3 שנים] וירצה הנער לשרת בX אך לא נבחן הנער בכלל [המסכן נפל בין הכסאות, בין מחזורים של בחינות ולכן אין לו ברירה בכלל] ויבוא הנער לקצין המיון ויראה כי גורלו קבוע [ בא לקצין המזדיין וקיבל הלם קרב, הוא נדפק, משטרה צבאית] וילך הנער לבה"ד 13 ויעשה טירונות [ הוא הלך לגהנום שבסוף העולם ימינה וטחן חודש של שטיפת מוח ומשמעת צבאית נוקשה] וילמד הנער להיות חוקר [ ואחרי חודש טירונות, מרוב חוסר ברירה הלך להיות חוקר מניאק וטחן שלושה חודשים של... טחינה] ויגיע החוקר למצ"ח צפון וישובץ ברמה"ג [ אחרי כל הז…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by נתן המלך,

תצביעו לסקר ;D

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by ronmar,

אני מתגייס עוד חצי שנה ואין לי מה לעשות בזמן הזה.. כל החברים שלי התגייסו ואני לבד בבית חח אני רוצה לעשות כסף לפני הגיוס אבל לא לעבוד בתור מלצר.. אני רוצה לפתוח עסק או משהו.. יש למישהו רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם, שמי עמרי אני תלמיד כיתה י"ב שכמובן מתגייס בשנה הבאה, אני יודע שאני קצת אדיש ונזכרתי מאוחר אף עדיף מאוחר מלעולם לא וכבר באמת שאין לי אופציה אחרת. שמעתי על מגוון מסלולים \ פרוייקטים שאפשר להתגייס אליהם במסגרת צה"ל העוסקים בפיתוח, כגון סיגמא, גמ"א, פרוייקט להב (אני מצטער אם אני טועה בשמות והאם מדובר בראשי תיבות אבל מה שאני רושם זה רק משמיעה). חבר שלי נבחן לסיגמא והתקבל, בעקבות כך גם אני רציתי להתגייס לשם כי אפשר להגיע ליחידות פיתוח אבל איחרתי את המועד. עכשיו אני קצת מבולבל, אני לא יודע לאיזה יחידות אני יכול לפנות בכלל ואיזה פרוייקטים קיימים, אני מרגיש כאילו יש מליון ואחד דברים שלא שמעתי עליהם ואני בכלל לא מכיר, והייתי שמח אם תשפכו קצת אור על הדברים כפורום "טכנולו…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים