עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://axisofoversteer.blogspot.com/2008/11/proposal-to-make-autocross-more.html תזכרו שהרכב הנעה כפולה 60\40 אז קשה לעשות את הדברים האלו.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  2. חחח איזה ענק ;D http://www.n4g.com/News-235454.aspx

• 9 תגובות
    • 904 צפיות
  3. היי. אני מעוניין כפי שאמרתי בתיק עזרה ראשונה לבית עם ילד קטן בן שנה. למרות שיש כאלו מוכנים, הייתי רוצה לדעת מה כדאי לשים לב שיהיה בפנים, כמובן מניסיונכם. האם יש מוצרים שלא מופיעים אבל רצוי לכלול, או מוצרים מסויימים העדיפים על אחרים ועוד כהנה... אני מניח ש- 400 ש"ח יהיו דיי והותר (לא?). אשמח לתגובות.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. עוד שנה נפתחת האופציה בפניי להתחיל ללמוד. כחייל יש לי 2 אופציות אוניברסיטה פתוחה(או כל אוניברסיטה אחרת שלי יהיה את הזמן) או מכללה. בגדול חוץ מתוספת של איזה כמה מאות-אלף למשכורת אני לא רואה רלוונטיות ללמוד בכלל כי ניסיון ומקום עבודה אני מאמין לא יחסר לי. אבל מה שכן זה מוסיף המון לידע ולפיתוח האדם, אז אם וכאשר אני אחליט ללמוד - יש משהו שאני צריך לחשוב עליו, או שללכת על מה שהכי נוח לי(קרוב לבסיס, כסף וכו')?

• 39 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by manticore,

אני יודע שבכל מקום זה ככה וזה החוק אבל למה זה ככה בעצם? למה על נסיעה, שגם ככה משלמים עליה מס, לוקחים מאנשים מיסים גם במשכורת?

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  6. Started by ccc,

איפה הכי מומלץ היום לפרסם שירות או עסק באינטרנט ? האם זה משתלם או שאפשר להסתפק במודעות רחוב ? מדובר במעבדת תיקונים ומכירה של מוצרי gaming and electronic entertainment.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל אופן אני לא הבנתי איך מאשרים חשבון PAYPAL... זה מבקש ממני ארבע ספרות שאני לא מבין מאיפה אני אמור להשיג אותם תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by דניאל י.,

לאחרונה יצא לי לדפדף באתר של המשטרה והגעתי לפרטים על משמר אזרחי. קראתי קצת הרבה וזה נראה לי די מעניין אני לא הייתי בצבא וגם לא מתכוון להיות (סיבות אישיות) אבל חשבתי שזה אולי יכול להיות איזשהו תחליף רציתי לשמוע ממי שכבר מתנדב או שהתנדב בעבר איך זה ואם אתם ממליצים.. תודה לעונים

9. Started by QQQ,

מישהו יודע מתי המועדי חורף של: אנגלית E לשון א' הבנתי שאם יש לי ציון הגשה גבוהה וציון בגרות נמוך יחסית אז ניתן לגשת שוב עם אותו ציון הגשה (יוצא לי מאוד משתלם). בקיצור מישהו יודע מהם התאריכים של אנגלית E ולשון א'?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  10. Started by bar72,

שלום, מקווה שזה הפורום הנכון... אני מחפש חנות שתרכיב לי מחשב משחקים סביר ב- 3000+ ש"ח (4850 ככרטיס מסך, 8400 כמעבד, וכו'). יש המלצה לחנות באזור ת"א? תודה :-)

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  11. מפרטי מחשב שאתם נותנים פה לאנשים שמבקשים ב4K-5K , כמה זמן לדעתכם יחזיקו מעמד בהרצת משחקים על איכות סבירה ( מספקת בא נגיד ככה) אני יודע שאי אפשר להגיד במדויק אבל זה נורא מעניין אותי , ואני בדוק קונה מחשב ב4.5K , רוצה לדעת לכמה זמן יספיק לי המחשב הזה. תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  12. Started by tomer_m19,

שבוע טוב, פתחתי משתמש ב- e-bay ואני עכשיו לא יודע אם לפתוח משתמש ב-paypal... זה חובה להשתמש בפייי פאל כאילו זה מומלץ? זה עולה כסף? משהו פשוט יכול לתת לי הסבר? אני פשוט רוצה לקנות cod5 משם... תודה

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  13. אהלן, מחר יש לי מיונים לקרוס [שאת שמו לא אוכל לציין] הקורס דורש ידע טכני גם בתחום המחשבים וגם בתחום החשמל. לצערי, אומנם בתחום הטכני אני חזק, אך בתחום החשמל אין לי רקע בכלל ואפילו לא התעסקתי בזה. אשמח אם אנשים יזרקו לי מושגים ו הגדרתם כדי קצת להרחיב את הידע הכללי בנושא [מושגים כמו מה זה + מה זה -, מה זה AC ו DC, מה זה כבל קואקסלי וכו' וכו' וכו'] בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Tanya,

הי. נאבד לי הדף של מפרט המחשב שקניתי לא מזמן. אני אצרף פה את הפרטים של המחשב שלי ואשמח אם תגידו לי את הדברים הבאים [ואם חסר שם משהו ולא כתוב אשמח אם תגידו לי איזו תוכנה מוצאת את זה]. מעבד, לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, צורב [ אי אפשר הא?] אני פשוט רוצה לשים את הפרט שלי גם פה בפורום מתחת לשם שלי. ולתמונות: תודה רבה לכם.

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  15. המעבד יהיה E8400 ב 800 ש"ח כ. מסך.. HD4380 ב 700 ש"ח

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  16. Started by אביהרץ,

אני קור אינטרנט ונתקל ברשימהע הבאה של מכשירים להאזנה: ציוד לביצוע האזנות קיים במספר צורות: מיקרופונים קווים למערכות הקלטה דיגיטליות. מיקרופונים אלחוטיים למערכות הקלטה דיגיטליות. מיקרופונים בעלי ממשק סלולארי להקלטה מרחוק. מערכות הקלטה לטלפון קווי/ אלחוטי. מכשירי סריקה והקלטה לשידורי RF . מכשירי סריקה והקלטה לתקשורת סלולארית. מכשירי האזנה ישירות לכיוון (לייזר). מפענחי רעידות חלון מתוך האתר הזה: http://www.aviram-netz.co.il/heb_bugging_check.asp לדעתי יש שם כל מיני דברים עם ניסוח מסובח בשביל שישמעו מתוחכמים ה-2 הראשונים זה לטלפון? (אלחוטי/רגיל?) ה-3 = האזנה דרך מכשיר העובד בשיטה סלולרית? מה זה כל השאר? מה זה RF? נשמע לפי הרשימה הזאת (החלק המובן שבה) שאפשר להא…

• 17 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. Started by Alex89,

יש לי כמה חולצות עם כתמי דאודורנט (בצבע לבן) עקשניים שלא רוצים לרדת כבר ניסיתי מרכך כביסה וזה לא עזר. מישהו יודע איך ניפתרים מהכתמים המעצבנים האלה?

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by Dan1919,

אהלן חברה מה המצב? רציתי לשמוע ממי שכבר עבר או יודע אייך מומלץ להתנהג בצו הראשון,אייך לדבר בראיון האישי? להגיד תאמת? ועוד משהו,אני עוד לא ממש יודע איפה לשרת..הכיוון שלי זה משהו בתחום המחשבים וסיכוי קלוש לשרת קרבי,מה אני צריך אז להגיד להם?. משהו נוסף,לא הספקתי לשלוח להם את הטופס תוך 14 יום,אז למי אני צריך להביא את זה ביום הצו?. אגב,מישהו מפה גם יהיה שם מחר? בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  19. Started by huber,

שלום אנשים. רציתי לחלוק עימכם משהו משעשע שראיתי בעודי מזדחל לי בעומסי התנועה הרגילים. בזווית העיין אני קולט בטור הימני מקדימה מזדה לאנטיס ורודה. עד לפה שום דבר יוצא דופן (למרות הצבע הדי נדיר במחוזותינו) אבל ככל שהתקרבתי לרכב התחלתי לשים לב לפרטים די הזויים. מאחורי הרכב התנוסס לו בגאון ספויילר שחור, מאחורה אגזוז לחץ רעשני, בגלגלים הרחבים מגנזיום. תוסיפו לזה את העובדה שמהרכב יצאו צלילים מזרחיים בווליום מטורף ובתוכו ישבו להם 2 חברה מזרחיים (הי - גם אני שחור, מותר לי!) ותקבלו מחזה די משעשע...

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  20. Started by Mesatla,

פותח חשבון בנק - באיזה בנק לפתוח? אני רוצה להיות עם הבנק הכי פחות ASSHOLIE שיש.. יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by huber,

http://www.5min.com/Video/How-to-do-50-impressions-in-50-seconds-57553607

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by אביהרץ,

יש דרך לרמות? כמה קל זה?

• 7 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. Started by Guarding angel,

היי שמתי לב למשהו מוזר באתר eBAY כאשר שמים bidding על מוצר הוא אומר ישירות "you have been outbid ומבקש לשים סכום גבוה יותר. ניסיתי את האתר הזה ממוכרים רגילים ולא מחנויות,והגעתי למסקנות הבאות: * כאשר שמים סכום על מוצר של "מוכר רגיל" ולא חנות הוא יכתוב תמיד outbid במשך 3~6 פעמים בכדי שתשים סכום גבוה יותר * כאשר רוכשים מחנות הסכום שהצעת מתקבל מידית כנראה יש תרגיל כולשהו שהמוצר יתחיל להמכר מסכום מסוים ולא מהסכום שאתה מציע (לדוגמא המוכר מתחיל את המכירה מ3$ ורוצה שערך המוצר יתחיל להתקבל מ10$ ואתה שם 5$) רק לי זה קורה? כי מוזר שבדיוק מישהו שם סכום מעלי שגדול ב1 או ב0.5 כמו הסכום ששמתי כאשר ניסיתי מספר סכומים במספר מכשירים. ישנה נוכלות?

24. Started by The Winter King,

לא יודע אם זה הפורום המתאים...בכ"א אני מחפש בנרות אתרים שאני יוכל להוריד דיסקים בתשלום, כמו amazon mp3 או itunes. הבעיה היא שרוב האתרים פונים רק לקהל בארה"ב או באנגליה (כמו play.co.uk). מישהו שמע או יודע על אתרים נורמליים שאפשר להזמין בלי קשר למיקום?

25. למיטב הבנתי בהוכחת נכונות לאלגוריתמים צריך גם להוכיח שזה האלגוריתם הכי יעיל שיש להוכיח שהאלגוריתם עובד זה לא קשה, אבל איך לעזאזל אני מוכיח שהוא הכי טוב שיש? כל מה שאני יודע זה שהחסם התחתון על מיון הוא O(n*log n) במקרה הכללי, וזה לא עוזר לי כי אין לי אף אלגוריתם שדורש מיון עזרה? :-[

דיונים חדשים בפורומים