כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
אז אני מחפש מקום בארץ להיבחן בשביל הסמכה של A+ (רק מבחן בלי קורס) ומקום אחד שמצאתי ביקש 1257 ש"ח כולל מע"מ על כל טופס! (יש שני טפסים אז יוצא מעל 2500 ש"ח). עכשיו אם נתחשב בעובדה שהבחינה אמורה לעלות לפי המחירון באתר של COMPTIA בערך 180 דולר לטופס יש לנו הפרש מחירים עצבני. מישהו מכיר ? ממליץ?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כבר מזמן מסקרנת אותי השאלה איך צוות העטר מחליט מי הוא מומחה ל(נושא מסויים) ושלא תבינו לא נכון מתי שמומחה משיב לשאלתי בפורום אני מרגיש שאני "בידיים טובות" תודה לכל המשיבים
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני צריך למצוא איבר n שהחל ממנו (כלומר לכל n1>n) מתקיים n/(2^n) < 0.1
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי חברים, שאלה קטנה שרציתי לברר לגביה לפני המבחן שמחר. כפי שאתם יכולים לראות בציור, יש 3 מטענים ואני מחפש את הכוח שמופעל על המטען האמצעי. עכשיו הכוח שמפעיל המטען הימני מושך אותו והכוח שמפעיל המטען השמאלי מושך אותו גם כן, איך אני מבצע את חיבור הכוחות המופעלים עליו לסך הכל כוח? הייתי עושה: F = F1,3 + F2,3 אם הוא היה נמשך\נדחה לאותו כיוון משתי הכוחות, אך מה עושים במקרה כזה? המורה אמרה משהו בנוגע לבחירת הכיוון של ציר ה-X ולפי זה מציבים את הכוח שמושך\דוחה בניגוד לכיוון ציר ה-X במינוס אבל כך ניתן למצוא 2 תשובות אפשריות.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא ידעתי איך אני פונה ולמי אז אני פשוט כותב פה, עכשיו שמתי לב שהשעון של הפורומים משום מה נמצא על GMT במקום GMT+2 שהוא זמן ישראל.
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אז ככה החנויות השתגעו , באג ואופיס דיפו פתחו במבצעים מטורפים על הנגנים למינם והמחשבים , המבצעים תקפים רק לכמה ימים אבל בכול זאת , איפוד נאנו יותר זול מבאהר"ב ועוד בארץ? זה די מגניב וגורם לנגן להיות שווה את המחיר , אה ושכחתי לציין שIVORY כנראה נבהלו מהמבצעים וגם אצלם אתם יכולים לרכוש איפוד נאנו דור 4 8 ג'יגה ב 580 ש"ח שזה המחיר הכי זול נכון להיום בארץ! אז אני לא יודע מה איתכם אבל אני נראה לי רץ לקנות.. (וכן התאכזבתי מהIPOD CLASIC , לא שווה 1000 ש"ח לצערי.)
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי עבודה באנגלית לכתוב מכתב ואני לא יודע אנגלית בגרוש, כבר כמה ימים שישבתי על המכתב ואני לא מצליח אני צריך את העזרה שלכם פה, אני יפרסם פה את המכתב ותעזרו לי בשגיאות כתיב או שתוסיפו לי דברים שצריך כדי שיהיה יותר 'עשיר' המכתב עוסק בזה שכביכול נסעתי מחוץ לארץ ואני כותב למורה שלי מכתב מהמדינה שבה אני מבקר ומספר לה.. אם מישהו יכול לשפר את המילים, לשנות דברים וכו' אז תודה רבה לכם . Hi teacher, how are you ? here im totlly fine Its feel great to be here in italy I go to many places like musemsm, pisa and more I saw intresting things like cars that we dont have in Israel, celeb people that comes from other countrys and more The special thing about italy is that the p…
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, אחרי שיקולים רבים, החלטתי שמדעי המחשב זה התואר אליו אני רוצה ללמוד. זאת הולכת להיות משימה בכלל לא פשוטה, שכן אני לא יודע כלום בתכנות, ובתיכון עשיתי רק 3 יחידות במתמטיקה וגם את זה סיימתי בקושי. כנראה שמתמטיקה זה לא הצד החזק שלי. וכידוע, לפחות 60% מהתואר במדעי המחשב זה מתמטיקה. במצב הנוכחי, אף אוניברסיטה לא תקבל אותי, כי צריך לפחות 4 יחידות עם ציון מינימלי של 80, ואני לא מוכן להתפשר על מכללה. אבל יש את האוניברסיטה הפתוחה, שם כל אחד יכול ללמוד בלי דרישות מקדימות. (ויש להם פקולטה למדעי המחשב). אז חשבתי לעשות את הקורס אשנב למתמטיקה, זהו קורס ריענון במתמטיקה שהנושאים שלו הרבה יותר מתקדמים מהחומר התיכוני. אבל עדיין, זה לא יכסה את החומר התיכוני. אני עדיין לא אדע גיאומטריה, ח…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא דבר שכזה? אני רוצה להמיר את הכבל האופטי מהPS3 ל3 כבלים PL לרמקולים X540. תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי אנשים, המפרט הנ"ל עלה לפני 3 חודשים בסביבות ה-6K כמה הוא עולה היום לדעתכם? הוא בכלל משתלם למחשב משחקים כבד? מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 (S775) - 2.83GHz 1333MHz 12MB Shared Cache 64bit Box גוף קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Extreme + Silent 120mm fan לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe כרטיס מסך Geforce 9800GX2 1GB DDR3 512bit - Innovision, Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, …
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. הייתי שמח לשוחח עם מהנדס/סטודנט שעובד בתחום החומרה, לעזור ולהיעזר בדברים החדשים שלומדים מידי יום, וסתם בבעיות שמנסים לפתור. המסנג'ר שלי הוא 86shahar@walla.com תודה.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, אני ממש מקווה שאני במקום הנכון לשאלתי אני מנסה להבין מה המפרט של המחשב שברשותי (2 מחשבים) על מנת שאוכל לשדרג אותם או לפחות 1 מהם - איך אני יודעת מה יש בהם??
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הם http://kst.co.il/index.asp מוכרים זכרון במחיר ממש משתלם ואני רוצה להזמין (משלוח בדואר) אבל לא שמעתי עליהם מעולם.מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
וואי ממש ניהיתי חלוד במתמטיקה שזה מעציב בכל אופן תרגיל בדיפרנציאלים בני גורן חלק ו' 5 יחידות עמוד 514 תרגיל 34 רק צריך את הפואנטה של התרגיל שברחה לי מהראש נתונה הפונקצייה y = מונה: x^2 - 3x + a מכנה : x^2 - 3x +2 ישר המשיק לפונקצייה בנקודה x=-1 חותך את ציר האיקס בנקודה x = 7/5 הוכח a=0 תודה חברים
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי שתי נקודות p1 ו-p2 ולכל אחד יש X ו-Y. איך אני מחשב מרחק(משהו עם חיסור אם אני זוכר נכון)?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שוב פעם, אם זה לא קשור לפורום הנ''ל, בבקשה להעביר. ערב טוב, הצעתי לחבר מחיר על לוח אם, מעבד, כ.מסך וזיכרון: לוח אם: 945P S3 מעבד: E6300 זיכרון: 512MB של KINGSTON מקורי כ.מסך: X1650XT על כל הרכיבים הצעתי לבחור, 650 ש''ח אולי 700. אבקש את דעתכם בנידון, אם המחיר מצדיק את התמורה וכו... האם המחיר שנתתי הוגן?
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
עקב עודף זמן פנוי ושעמום קל ביום קריר וסגרירי, ביצעתי את המוד הבא - הכנסתי מחשב למארז של רמקול, ושמתי אותו בחדר, ויצרתי פינת מחשב נוספת בחדר. כמו שאפשר לראות בתמונות, את המקלדת תליתי על הקיר באמצעות מגנטים (יצא נחמד מאוד) והיא נשלפת בקלות, לעכבר עוד לא מצאתי פיתרון, והמסך השמן פונה כרגע למיטה שלי. ובקרוב אתלה את הרמקול (/מחשב) על הקיר, שיהיה יותר נגיש ואסטתי (גם הגומי ירד, והכבלים יוסתרו) ישנה רק בעיה אחת: מה לעשות עם המחשב? זה מחשב ישן, פנטיום 3, כמה מאות מגה של זיכרון, וגם אין הרבה מקום אכסון (זאת לא בעיה, אפשר תמיד להוסיף) יותקן עליו XP והוא גם יחובר לרשת. פתחו את ראשכם ועזרו לי למצוא לו יעוד, כי זה לא נעים לראות מחשב בצד. בין הזוכים יוגרל פרס מפתיע
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! ניתקלתי באתר הבא: www.free1.co.il מה אתם חושבים עליו לשדרוג פלאפון? זה מכרז..המחירים שם ממש זולים,אתם חושבים שיש משהו חשוד פה?או סתם מכרז רגיל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתוך המשחק PES09, יצרתי שחקן באופצית המשחק BECOME A LEGEND והתחלתי לכתוב את העלילה בנתיים אני מפרסם לכם כאן את ארבעת החלקים הראשונים, ובהמשך אצרף חלקים נוספים חלק 1: 'יוצאים לדרך' חלק 2: 'פוטו פיניש בארץ המגף' חלק 3: 'גרנדה ויולה' חלק 4: 'חלום צרפתי' מקווה שתהנו, ושלא תשכחו להגיב
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל אני לא ניראה לי שהסיפור נכון בגלל תחילת המיכתב והסוף שלו באתר, אבל במידה והוא נכון האיש הזה בחור מאוד מאוד רע!!! ואסור לפרנס אותו! מה שחשוד לי לגבי אמינות הסיפור הזה אלו המישפטים האלו שהם השורות הראשונות של הסיפור.... "אולי ראיתם כבר אבל זה עובר במייל כבר כמה ימים כדאי לקרוא זה חשוב " "הייתי חייבת לשתף אתכם בחוויה הקשה שעברנו אתמול בפיצה" - עכשיו איך זה רץ כמה ימים במייל והם עברו אתמול את החוויה מבחינת הכותב לרגע שהוא או היא רשמה את הסיפור! משו חשוד לי...ויש עוד כמה לא חסר דברים לא אמינים במיכתב אבל אני לא שולל מה דעתכם? http://www.bona.co.il/view.php?t=92606
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקלקלו לי האופני כושר שלי, אז עכשיו אני צריך לקנות חדשות אז אם למישהו יש המלצות בבקשה לעזור... מדובר על אופני כושר ולא אופני ספינינג, ואם מישהו יודע מה ההבדל גלגל תנופה של 9 ק"ג ו 5ק"ג?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני באמצע דצמבר טס לארה''ב. נאמר לי שאם יש לי דרכון צרפתי איני צריך לפנות לקונסולה לקבוע ראיון ולשלם אגרה של 500 ש''ח. התהליך מתבצע בעצם בנתב''ג ששם אני ממלא טופס. האם זה נכון? יש לי דרכון צרפתי חדש + דרכון ישראלי מחודש. האם כל מה שאני צריך לעשות זה רק לנוח ורק בנתב''ג למלא טפסים או שהטעו אותי? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כמה שישיות בירה, אבל הבעיה שבירה נורא יקרה בהשוואה לוודקה לדוגמא. במכולת השכונתית, שישית היינקן עולה כ40 ש"ח, זה בערך חצי ליטר וודקה. מאיפה אפשר לקנות בירות רגילות (היינקן, טובורג) בזול? והאם שווה לרכוש את החבית שמוכרים בסופרים?
-
- 13 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
" עד 200 שקל = 50 אחוז " "עד 500 שקל = 25 אחוז " " מעל 500 שקל = 15 אחוז " http://www.midrag.co.il/tips/tip5.asp אחד שיש לו טמבוריה - כלי עבודה קונה בורג בשקל ומוכר ב 20 כמה רווח זה ? מאות אחוזים נכון ? אחד שיש לו שווארמה מוציא חומרים 5 שקל ומוכר ב 20 כמה רווח זה ? מאות אחוזים נכון ? ===== בלי אחריות ובלי כלום !!!! רווח נקי !!!! ===== טכנאי מחשבים שקונה חלק ב 500 מרוויח רק 75 ? וזה במקרה הטוב .. שאלתי עשרות אנשים הם צוחקים עלי " 15 אחוז " אף אחד לא היה מוכן להרוויח כל כך קצת ולתת אחריות 3 שנים!!! שלא נדבר על השירות שירד לזנות . פירמוט + מערכת הפעלה 300 - 350 ? מי ישלם ? רק בצפון ת"א או קיסריה . מזעזעים את החשבון ב " 500 שקל " בשביל 75 ? ועוד הם רוצים תשלומים והנחה ... אול…
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-