כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
היי, רק רציתי לדעת מהי הדרך הכי מהירה להעביר\לסנכרן שירים לDisk on key בחיבור USB, דרך Sync בMedia Player 11? העברה רגילה לכונן של הדיסק? או יש תוכנות יותר מהירות?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני צריך להכין הרצאה קצרה אודות WIFI, האם מישהו מכיר או נתקל במצגות\סרטונים על WIFI בין אם זה הסבר טכני פשוט או פרסומת מצחיקה שממחישה את השימוש ב WIFI, עשיתי חיפוש בגוגל ויו טיוב אבל אם מישהו נתקל במשהו נוסף זה תמיד יכול לעזור. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחשב HTPC בן חצי שנה בערך כל החלקים עדיים באחריות, כמעט ולא נעשה בו שימוש: מעבד INTEL COre2 Duo E6550 לוח JETWAY I35P-SG זכרונות CORSAIR VS1GB800D2 שני סטיקים דיסק WD2500KS ספק ENERMAX LIBERTY 400W צורב DVD LG כרטיס מסך GB HD3850 512MB כרטיס טלויזיה LEADTEK PVR2000 יחידת קרור למעבד TERMALTAKE MAXORB מארז TERMALTAKE DH 101 +שלט ותוכנה למדיה סנטר ללא מערכת הפעלה תודה!
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעוניין להזמין כמה דברים מחול . (9 חלקים למחשב). זה יוצא 1200$ בערך . אני יצטרך לשלם על זה במכס ? לפי מה שאני זוכר אמרו שלא צריך לשלם על חלקי מחשב .. -טעות בפורום , להעביר בבקשה..-
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש כאן רוכבי אופנועים/קטנועים? הוצאתי רישיון ואני מת כבר לקנות לי אופנוע. אני מתלבט בין כמה דגמים ואני צריך חוות דעת והמלצות: הונדה CBR125, היוסאנג GT125R והקימקו קוואנון 125. תודה לממליצים
-
- 14 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
http://firingsquad.com/hardware/cyberpower_core_i7_965_review/default.asp למי ששואל מה צריך בשביל להריץ קריסיס V.HIGH....
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני מדבר על קניות באינטרנט בארץ ובחול , האם אפשר? אני מדבר על כרטיס אשראי רגיל , לא נוער , של ישראכרט אם אני לא טועה , ולא GOLD , הרגיל
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, היא מפורטת כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=373901.0 בכל מקרה, אני לא רוצה להתעסק יותר מדי בדברים שאני לא מבין. אני צריך המלצה על מעבדה טובה, זולה ושיודעים מה עושים שם. מעבדה שיתקנו ויבדקו את המחשב מהר, ושלא יהרסו אותו יותר. אודה לכם אם מישהו ימליץ לי על מעבדה באזור המרכז. עדיפות למעבדה בכפר סבא/רעננה ובסביבתן.[br]פורסם בתאריך: 30.11.2008 בשעה 17:20:26 אף אחד לא יכול להמליץ לי על מעבדה?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הרבה היסטוריה משעשעת, תסתכלו למשל על "המחשב הנישא הראשון": http://royal.pingdom.com/2008/11/28/the-history-of-pc-hardware-in-pictures/
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך לחשב סטית התקן ואני יודע שהמחשבון יודע לחשב את זה אוטומטית המורה ידע להגיד לנו אך עושים את זה עם הדגם הישן יותר (570MS) אבל לי יש את הדגם "המשוכלל" יותר ואני לא יודע אך לעשות את זה(וגם הוא) אני מאמין שצריך להיות דרך משהו אולי יודע זה ממש יעזור לי... תודה מראש עריכה מצאתי בסוף צריך לעבור משהו כמו 4 תפריטים בשביל להגיע לזה :\
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני זוכר שפעם משהוא אמר אם אני קונה חלקי מחשב אין על זה מס. אז עכשיו אם אני קונה איזה 9 חלקים מאותו אתר (כאילו שהכל מרכיב מחשב). אני יצטרך לשלם על זה מס ? ועוד משהוא : זה הגינוי שאני מזמין את כל הדברים הכל הכל , והמשלוח עולה רק 40$?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
היי, אני לומד כרגע בתיכון רביבים כיתה י', אני במגמת תעשיה וניהול רציתי לדעת אם אפשרי בכללי וניתן "על פי חוק" (?) להגיש אותי לבגרות 5 יחידות במחשבים. ניסיתי לדבר עם הממונת על הבגרות והיא לא רצתה להקשיב לי בכלל ואמרה לי שאי אפשר להגיש אותי לבגרות מהסיבה שהמערכת שלי לא מתאימה מבחינת השעות לבגרות במחשבים. מה שניסיתי להסביר לה (לפני שהיא ניפנפה אותי ואחרי שדיברה איתי בטון מזלזל) הוא שאני כבר מוכן ממזמן לבגרות ואין לי צורך ללמוד את החומר, רק לגשת בסוף השנה ולעשות את הבגרות, זהו. רוב הסיכוים שאני יודע יותר ממנה ואני יכול לעשות את הבגרות של י' ו יא' (ואם יש גם יב') ברגע זה בלי שום בעיה. להמשיך ולנסות להתעקש שיגישו אותי לבגרות? ואם כן, מה להגיד להם אם הם טוענים שזה לא אפשרי? (בנתי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
This is a personal decision, but women age faster than men, and most men date girls 1, maybe 2 years younger than them while in college. A common approach seems to be, step 1: graduate. Step 2: marry college sweet heart. Step 3: 20 years later, divorce for a younger, more virile spouse model. Shouldn't you just mess around for 20 more years and then find your wife? Seems like a better financial decision. Or am I just way too shallow?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ערב טוב. כתבתי לא מזמן בפורום משחקים שקניתי מהאתר pcgames, את המשחק red alert 3... המשחק הגיע אלי ללא ה-CD KEY. שלחתי אליהם אימייל והם טענו שזה באמת מוזר שהגיע בלי ונתנו לי מספר טלפון של הד-ארצי על מנת שיתנו לי אחד חדש... יום למחרת צלצלתי... וכמובן עם השירות המדהים בארץ, אמרו לי שיחזרו אלי ולא חזרו. צלצלתי שוב-פעם לאחר כמה ימים, ואמרו לי שיחזרו אלי שוב...[כן, אתם מנחשים נכון, שמו עלי זי*]. אחרי יום-יומיים צלצלתי אליהם שוב ואמרו שזה קשור לאטארי ושהם בחופשה עכשיו [כמה צפוי], והם יחזרו רק אחרי יום-יומיים [לא זוכרת כמה ימים בדיוק הוא אמר לי]. בקיצור, צלצלתי לאטארי והם אמרו לי שהם יעבירו את המידע לאיזה אנשים במחסנים ואז יתנו לי קוד חדש... ושוב, אף אחד לא חזר אלי. צלצלתי אליהם …
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק. אחד הרמקולים התקלקל והאחריות בחנות ניגמרה אבל אצל החרבה עדיין יש אחריות. באתר שלהם לא מצאתי שום טלפון, מישהו יודע את הטל' שלהם?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי הזמנתי חבילה מחו"ל בשווי של כ70$, היא הייתה צריכה להגיע לפני כשבועיים, אך לא קיבלתי אותה/ הודעה שצריך לשלם מכס. יותר נכון לומר שהחבילה הוזמנה בשבילי, המזמין רשום בפייפל על כתובת העסק שלו, והוא לא קיבל שום הודעה לגבי זה. החבילה הוזמנה מחנות אמינה כך שהבעיה לא כאן, לפי מספר המעקב של החבילה היא נשלחה כך שבעצם היא איפשהו בארץ ומחכה שאבוא לקחת אותה, ולשלם מכס. השאלה כאן היא- למי צריך לפנות ואיך יידעו שהחבילה שלי? אני מתאר לעצמי שלא נותנים הרבה מידע על פי כתובת בלבד.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ה'מבצעים' שברשתות הנ"ל עד יום שני. ממליץ בחום להתארגן בזוגות ולקנות מוצרים של 1+1 (המחירים באמת זולים, ולא לשכוח שמדובר באחריות מלאה ומקורית[יבואן רישמי]) אני למשל בהתלבטות אם לקנות את הMX Revolution (יוצא 250/260 ש"ח בקנייה משותפת), כי כרגע יש לי את הWave יחד עם הG5. ד"א מאיזור ב"ש. מי שמעוניין לקנות מוצר כלשהו, שיציין זאת ויציין מאיפה הוא. אם נצליח לחסוך לנו כסף לפי דעתי זה מבורך .
-
- 36 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה דקות מייל מבאג על המבצע הבא http://www.blackfriday.co.il/black-friday_nl.jpg שימו לב למבצע על המשחקי PC וקונסולות. קונים אחד ומקבלים את השני ב-70% הנחה(כמובן הזול מביניהם). זה מאוד משתלם גם בקונסולות כי יוצא בעצם שמחיר של משחק שני ששווה 400 ש"ח עכשיו שווה ל120 ש"ח(יוצא 520 לשני משחקים => 260 למשחק, כמעט כמו הזמנה מחו"ל). אני אקפוץ יום שישי לראות אם אני אמצא משהו משתלם. (כתוב למעלה שהחנויות(ברבים) יהיו פתוחות מ08:00 ככה שאני מניח שהמבצע יהיה קיים בכל הסניפים ולא רק בדיוטי פרי(ששמה יש איזה מבצע נוסף))
-
- 417 תגובות
- 63.1k צפיות
-
-
אז ככה, חברים לאחר שהשתחררתי לפני שבוע מצאתי את עצמי עושה סדר במגירות המאובקות ששנים לא פתחתי.. בעודי מסדר את המגירה נתקלתי במשחק הזה שפעם שיחקתי באינטרנט בצעירותי: דיאבלו2 המקורי וחבילת ההמשך שלו.. באמת שלא היה לי מושג מה לעשות עם זה אז החלטתי למכור את זה למי שחפץ במשחק המקורי או בCD key של המשחק במחיר סמלי של 50ש"ח... למי שמעוניין לקנות: Avishtar@gmail.com , Facebook : Avi Ashtar דרך אגב, אני גר באזור המרכז-השרון.. אין לי בעיה לפגוש מישהו במקום אמצע או משהו
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי חבר אמריקאי שעושה עבודה על ערב הסעודית (במסגרת קורס PR) והוא מבקש עזרה עם תרגום של מספר מילים. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש פלאפונים בלי מצלמה, MP3 וכל מני שטויות כאלו, משהו בסיסי לעשות ולקבל שיחות איתו בסלקום ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מספר דברים לגבי זה.. ב10 אלף שקל אני יכול להוציא רישיון לאופנוע 150 סמ"ק + אופנוע יש לציין שאני כבר מחזיק ברישיון לרכב פרטי אם זה משנה את העסק , ואם אתם חושבים שאולי בכלל עדיף לי רכב קטן במחיר הזה ?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי עבודה לעשות בסטטיסטיקה, בשבילה אני צריך קובץ נתונים של שני משתנים ולפחות 50 תצפיות אני מחפש משהו מעניין אבל אני לא מוצא יותר מידי, אם למישהו יש רעיון\נתונים אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-