כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה במתמטיקה- אתר עם פתרונות לא אתר פותרים תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד בפני קניית רכב יד שנייה ומאוד מסקרן אותי .. אחזקת רכב צרפתי או גרמני ?(נמאס לי מיפן וקוריאה) מי מוכר חלקים יקרים יותר בארץ? ועד כמה זה יקר? תודה
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=-6553260189868317794&q=why+macs+suck
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני טס לסין בעוד כשבועיים, ואני מתכוון לקנות שם כמה דברים. אבל הבנתי שיש הרבה זיופים שם וברמה גבוהה, ואני לא רוצה לקנות זיוף. יש איזושהי דרך להבדיל?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
מטא, החברה האם של פייסבוק ואינסטגרם, כבר מוגדרת בתור "ארגון טרור" על ידי הרשויות הרוסיות, וכניסתו של המנכ"ל מארק צוקרברג למדינה נאסרה עוד ב-2022לכתבה
-
- 0 תגובות
- 274 צפיות
-
-
מה כדאי לבקש ממנו שיביא לי ? מז זול שם במיוחד מאשר פה ? חשבתי על האפשרות של קונסולה, מה אתם אומרים ? תציעו הצעות...אבל בזריזות
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עובד כמה ימים אם מילון מובנה של FF לגאול אותכם מהטעויות כתיב שלי ורציתי לדעת מותר לכתוב לדוגמה" תמשחק במקום את המשחק ? מעצבן לכתוב כל פעם את ה במקום תוו וזהו בתודה קרירין
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
בעיה שקצת מעצבנת אותי... המרחק מחיפה לאילת הוא 450 ק"מ שתי מכוניות יצאו באותו זמן אחת מאילת לחיפה והשניה מחיפה לאילת. אחרי שעתיים ו20 דקות הן עדיין לא נפגשו והמרחק ביניהן היה 135 ק"מ. א. מצא את מהירויות המכוניות אם נתון שהמכונית שנסעה מאילת לחיפה עוברת את כל הדרך בשעה וחצי פחות מאשר המכונית מחיפה לאילת. ב. מהלי להעזר בנתון של סעיף א' מצא אחרי כמה שעות נפגשו המכוניות. בצפיה לתשובות זזתי להמשיך את שאר הבעיות תודה לעונים
-
- 16 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
דבר ראשון, על הז שלי שזה "ישן". השאלה: מה הקטע של ריבר? אני זוכר שבסרט "סרניטי" הסבירו פחות או יותר מה עשו לה, אבל אין לי כוח לראות אותו שוב, אבל אני רואה עכשו את הסידרה ונמאס לי מזה שהקטע הזה לא מובן :-\ תודה
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניקח לדוגמא מנורת פלורסנט אולטרה סגול... האם אפשר להשתזף מכזאת מנורה?האם היא מסרטנת?האם היא גורמת לכאביי ראש?
-
- 18 תגובות
- 16.9k צפיות
-
-
אני בינתיים תקוע עם התחייבות ל-012, שלמזלי היא עוד מעט תגמר. רציתי בינתיים ולברר מה הפינג הממוצע של בזק. אז אני מבקש עזרה מכם. מי שבעל אינטרנט של בזק שיכנס בבקשה לאתר הזה http://www.speedtest.net/ ויבדוק מה הפינג שלו/שלה מול שרת כלשהו באירופה, ויציין מה המהירות אינטרנט שלו. תודה למי שיתרום לי קצת מהזמן הפנוי שלו ויעזור לי. D=
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את כל העונות של X-Files ל-DVD. ואפילו כולל את הסרט (Fight The Future). חיפשתי באמזון, מצאתי בדיוק מה שאני צריך וכולל הסרט וזה יוצא משהו כמו 800$ (עזבו אתכם מהכסף עכשיו) אבל שמעתי שאמזון לא עושים משלוחים לארץ זה נכון? בכל אופן חיפשתי ב-ebay ומצאתי מחירים מאוד מוזלים אבל כל דבר שם זה תוצרת אסיה, ואפילו שהדיסקים הם אותו דבר אני רוצה תוצרת US אורגינל, לא בא לי שלסידרה האהובה עליי יהיה כתוב בסינית.. ואני גם מעדיף שלא לקנות מ-ebay, אפילו שיוצא יותר זול זה בעייתי עם כל המשלוחים (שלפעמים הם רק ל-US) והתקשורת עם המוכרים, לכן אני מעדיף לקנות מחנות מוכרת שמזמינים תוך 3 דקות וזה מגיע אחרי שבועיים. זה יהיה מצויין בשבילי.. הבעיה שאני לא מוצא חנות כזאת! אשמח אם תע…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
איזה סוג הכלב הזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש דבר כזה בנק לא מחייב כל חודש סכום כסף יחסית קטן? כל חודש אני מקבל מהבנק מכתב שבו פירוט העמלות שהם כביכול גובים מחשבון הבנק שלי בצורה אוטומטית כגון: עמלת מסלול 10 ש"ח הגבלת אחריות 21 ש"ח ויש עוד... מה זה לעזאזל!? אי אפשר לבטל את הדברים האלה? גם לכם יש את זה?
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אהלן מחר יש לי מבחן עצום בביולוגיה שכולל בתוכו שאלות בקשר למבחו כי ומבחן טי מישהו יכול בבקשה לספר לי בקצרה על שני המבחנים האלה ועל נוסחאות לפתרונם זה דיי דחוף תודה!
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היום בזמן ששיחקתי לתומי ב SimCity 4, פתאום אני מקבל מסך כחול (WTF?!), אני עושה ריסט... מגיע ה ScanDisk... עובד... מסיים... המערכת נתקעת. שוב אני עושה ריסט עכשיו זה בקושי עובר את הבדיקה של ההרדיסקים. אני עושה שוב ריסט (בזמן הזה לא עלה לי לראש שיכול היה לקרות מה שקרה) וזה נשמע כאילו המחשב נדלק ועושה ריסטים כל שנייה.. מוזר ביותר. אני סוגר את המחשב, מחכה דקה, מנסה להדליק, לא עובד. אני פותח את המחשב והנה הריח של ברביקיו :-\ קיוויתי עוד שזה הספק אבל לא עזר להחליף אותו. הוולקנו שלי לא התנתק או משהו, הוא עומד יציב במקום. אני משער שמשהו קרה למאוורר ולכן המעבד נשרף. ביום ראשון אני הולך ל PCH להביא להם את המעבד והלוח בשביל לממש אחריות (יש לי עוד זמן מה...). זה יקח כמה ימים, בינתיים …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בד"כ אחרי כמה נסיונות שהיו לי בעבר.. לא אוהב לתת ביקורות רעות על חברות. רציתי לתת כאן אשכול של Pandas נגד *** בגלל שהיה לי נסיון בשניהם, אבל העדפתי רק להגיד טובות על PANDAS במקום להגיד רעות על חנויות אחרות. לשם כך, נקרא לPANDAS - PANDAS ולחנות השנייה נקרא ק'. בעבר (לפני שנה וחצי בערך), קניתי מחשב מPANDAS, קיבלתי שירות מעולה. תמיד אומרים לנטוויז'ן יש את השרות הכי טוב מכול הבחינות אבל אני חייב להודות שאפילו שזה היה רק לשם קנייה, את הניסיון ההכי טוב שלי עד עכשיו, עשיתי דרך PANDAS. דיברתי עם אחד שאת שמו לא זכור לי, כול רגע יכולתי לדבר איתו. ם דרך הטלפון וגם דרך צ'אט באתר. הזמנתי את המחשב דרך שירות הUPS שלהם והוא הגיע לאחר יום. בחנות ק' התנסיתי כשרציתי לקנות כר…
-
- 49 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום, אני יכול לנצל את הרכיבים הבאים ממחשב בן 3 שנים, האם הם יתאימו להרכבת HTPC טוב ? לוח אם mATX MSI MS-7366. מעבד Core 2 Duo E8400. זכרון 2X2GB Mushkin DDR2 800 MHz כרטיס מסך Leadtek 7600GT 256MB Fan.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בניתי לי מפרט לתומי ב LOGIC... וכאשר לחצתי על כפתור המידע של MICROSOFT OEM OPTICAL MOUSE תראו מה קפץ.... הם... למה אי אפשר להזמין דרך החלון הזה... המחיר ממש .. אבל ממש משתלם :yelclap: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
עומדות בפני 2 אפשרויות: הנדסת תוכנה - תואר ראשון B.Sc או תואר ראשון .B.A במדעי המחשב. הראשון זה 4 שנות לימוד, בעוד שהשני 3 שנות לימוד. מה ההבדל ביניהם? איזה תואר נחשב יותר קשה ויותר מוערך?
-
- 26 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היו פה מספר דיונים כאלה ואחרים על הלבנות שיניים בחצי שנה האחרונה לקחתי את העיניין הזה ממש כבר ונורא התחלתי לחקור ולהיתעניין הבנתי שאפשר להלבין מ150 שקל ל5000 שקל... הכל תלוי איפה כמה ולמה... ואני לא אפרט יותר מדי על הסוגים שיש וההשפעות וכל שאר הירקות אחרי חיפושים רבים הגעתי למוצר מסויים לפני שבוע קניתי אותו... ואני חייב להגיד שאני פשוט בשוק מכל העיניין הזה של הלבנת שיניים הדבר הזה באמת עובד... אז כל מי שרוצה... זה ניקרא beautiful white ממליץ לכולם בחום חום!!! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
קניתי Artech CCD1551 ואני מת למצוא מדריך שמסביר איך להרכיב את זה במפורט... ??? :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני מחפש את הרשימה המלאה של הכלבים שאסור או היה אסור יותר לייבא לארץ בגלל שהם מסוכנים. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
העדפתי לשים פה ולא בפורום מסכים כי זה יותר יעוץ "אישי" מאשר "מקצועי" לטעמי. בקצרה - יש לי כמה אופציות למסכים על השולחן, אני לא יכול לנסות פיזית את כולם כדי לבחור אלא צריך להחליט מראש על מה אני הולך: המשאבים הנגישים: מסך 22" אחד, מסכי 19" ו17" בשפע. שימושים: תצוגה וכתיבה של מסמכים טכניים, אופיס, אאוטלוק, קצת מטלב. הגבלת מקום - עד שני מסכים על השולחן אופציות: 1. שני מסכי 19" צמודים. יתרון- הכי "גבוהים", מציגים יותר מ22" בודד. חסרון - "פס" באמצע. 2. מסך 22" בודד. יתרון - אפשר יהיה להציג חלון אחד גדול, אין הפרדה שדי מעצבנת. חסרון - נמוך יותר ופחות מקום מ2 של 19" 3. מסך 22" צמוד למסך 17" (הם באותו גובהים). נהיה קצת ארוך מידי לדעתי, היתרון ב3 חלונות במקביל לא כזה מועיל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות רכב ראשון...לא משהו יקר גג 10 אלף תוכלו להמליץ על אתרי יד שניה מהימנים? אולי מאיפה שהוא שקניתם.
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-