כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים אני חדש כאן, קראתי את חוקי הפורום אני מקווה שאני לא מפר אותם כרגע:) יש לי עסק קטן של תיקוני מחשבים, אני מעוניין לקחת את זה צעד קדימה ולהתחיל למכור מחשבים נייחים\ניידים + וציוד היקפי אשמח לקבל המלצות על ספקיי חומרה וציוד היקפי במחירים משתלמים לצד שירות טוב עבור עסקים קטנים אפשר גם בהודעה פרטית
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אוקי, מתחיל לשעמם לי מאוד בזמן האחרון, וכבר ראיתי את כל הסרטים הגדולים בנושאים נראה לי. בכל מקרה, אני ממליץ על הסרטים הבאים: All The Godfather Trilogy The Goodfellas Blood In, blood out Juice Gridlock'd Gang Related Above The Rim Scarface Boyz N' The Hood Higher Learning Menace II Society אממ... אני מאמין שזה הרוב. יש לכם עוד המלצות?
-
- 3 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין להזמין רכיבים למחשב מחו"ל (ארה"ב ליתר דיוק. משם נוח לי להביא את הרכיבים). כרגע האופציה המוכרת לי היא http://www.newegg.com/ (אגב, מישהו יודע אם הם שולחים גם לישראל? אם לא, אני אעשה משלוח לדוד שלי, שאמור לבוא לארץ בסוף פברואר) מישהו מכיר עוד אתרים אמינים וזולים?
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני שומע די הרבה סוגים של מוזיקה והייתי שמח להמלצות על עוד הרכבים/אלבומים/להקות/ זמרים וכו' אז אני שומע את chris brown, G-UNIT,DMX,SIMPLE PLAN,SUM41,BREAKING BENJAMIN,THREE DAYS GRACE ועוד אבל אלה הסגנונות בעיקר תודה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
שלום! כיום אני גר במרכז, אך החוזה שלי עומד להסתיים ואני צריך למצוא דירה חדשה. מאוד קשה למצוא דירות בתל-אביב\רמת גן שניתן לקרוא להן "דירה", ושיש להן דוד שמש (אלמנט הכרחי בשל מזג האוויר הישראלי - לדעתי). ולכן חשבתי לעבור לפתח תקווה. אך אינני מכיר את העיר ומעולם לא יצא לי לגור שם. אשמח לדעת מאלה שגרים\גרו שם, על איזה שכונות מומלץ, איזה שכונות עדיף להימנע וכדומה. חשוב לי גישה נוחה לצירי תנוע מרכזיים עם אפשרות לצאת למרכז במהלך השבוע, כמו כן בסוף שבוע בלי לקחת רכב. [עריכה] תקחו בחשבון שאני שוכר לבד, ולכן תקציב מוגבל. התקציב המשואר הוא 3K כמובן עדיפות לכולל חשבונות. [עריכה2] כיום אני עובד בפתח תקווה - קרית אריה. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
יש מישהו שיכול להמליץ לי על חנות באזור הצפון? מה אתם חושבים על TMS בקרית מוצקין? הבנתי שלא מומלץ מKSP לקנות, יש דעות בנושא?
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום אנשים, עברתי דירה לפני כחודש וקצת, ועד עכשיו איכשהו אין לי כ"כ רהיטים, אחרי המון סיבובים בכל מיני חנויות ריהוט לא מצאתי שום דבר שמתאים לי, החדר די קטן, ואני חושב שאין מנוס מלבנות רהיטים בהתאמה אישית. אני יודע שהרבה מכאן נעזרו בנגרים לצורך דברים דומים, ואני מחפש המלצות לנגריה אמינה, שבונה דברים איכותיים מאזור הצפון (אני גר בקריות, אבל חיפה-עכו-נהריה גם יתקבל) עדיף מישהו עם נסיון, אולי קטלוג, אני אשמח אם יש רפרנס אונליין (אתר אינטרנט) וכו' אז, יש לכם המלצות בשבילי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לDIVX קורא כתוביות מובנה עד 800 ש"ח : -שיהיה של חברה איכותית -שיש עליו ביקורות טובות -שלא יהיה גרמני תודה לעוזרים. ד"א יש לי DVD DIVX קורא כתוביות והוא לא מצליח לקרוא אוטומטית כתוביות- מה לעשות???(לא צריך להוריד איזה עדכון או משהו כזה...)
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
WGET בשביל WINDOWS http://users.ugent.be/~bpuype/wget/ לשמור בתקיית WINDOWS או SYSTEM32 תחת WINDOWS
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אהלן חברים, לאילו מכם שאוהבים את הסגנון של הרוק (בעיקר המתקדם), אני רוצה להמליץ על להקה בשם ELOY. אני בטוח שיש פה לא מעט שכבר מכירים אותם, אבל אני גיליתי אותם רק לא מזמן (שנה בערך) ורק לפני בערך חודש השגתי את כל האלבומים שלהם. מדובר על מוזיקה שהיא חזקה ומהירה. לאילו מכם שאוהבים רוק מתקדם עם קצב/מטאל שלא שובר את העצמות, מומלץ בחום. יש להם כמה אלבומים מוצלחים, לאילו שיותר בסגנון של הפרוג רוק הייתי ממליץ להתחיל מ-Time To Turn הותיק מ-82, ולאילו מכם שיותר אוהבים מטאל, הייתי ממליץ להתחיל מהדברים הקצת יותר מאוחרים כמו The Tides Return Forever. זה לא מטאל, אבל זה אלבום שהוא מהיר ויחסית ואני מאמין שיתאים מאוד גם לאילו שבאים יותר מהכיוון של המטאל. כמו כן, האלבום Performance שהוא ג…
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מחפש אנשים שערכו כבר או עורכים קמפיין פרסומי בממומן של פייסבוק רציתי לשאול עד כמה מהימן ונאמן הPPC שלהם כי פרסמתי את העסק המשפחתי בפייסבוק נתתי 25 סנט לקליל קיבלתי 150 קליקים והם חייבו אותי אבל לקוחות לא הגיעו.... מוזר כי מתוך 150 קליקים חייב שיהיה לפחות לקוח אחד אשמח לדעת חוות דעת מאנשים עם נסיון בתחום האם כדאי לרדת מפייסבוק או להמשיך בכל זאת אני יותר בכיוון של לרדת עכשיו פייסבוק יפשטו רגל חחחחחחחחחחחח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בממיר הדיגיטלי יש יציאה שהיא בדיוק אותה יציאה שמסך מתחבר אליו , מה זאת היציאה הזאת? יש גם חיבור של רשת , זה בטח מתחבר למודם כבלים אבל מהי היציאה הנ"ל?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מצאתי איפה לכתוב את הבעיה, אז אני כותב בכללי שמתי לב שיש בכול הממירים הדיגיטליים של HOT בעיה של פסים שעוברים על המסך כל כמה שניות זאת בעייה שמציקה לעיניים.. מישהו שם לב לזה? יכול להיות שזה רק בכמה ממירים או שזה בעייה בשידור? ואם קיימת בעייה, יכול להיות שכשנעבור לHDTV זה ייפתר?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הממיר נכבה ונדלק בלי להפסיק כל פעם שהוא חוזר למצה הרגיל תוך שתי שניות הוא שוב נכבה וככה זה כל היום
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
http://www.ctrl.co.il/ctrlm/HomePageContents/movie/UpLoadfile/F3135_kofzma.mpeg *לקחת את הלינק ולטעון לחלון אקספלורר נפרד.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה הרת גורל אני משתגע מחיפושים אחרי המנגינה הזאת - מי שמוצא לי אותה באמת שהוא מלך העולם כולו תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משמיעים את המנגינה בפתיחה ובסוף הסדרה, מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מה שם המנגינה שמתנגנת בערוצי יס סטארס כשלא משדרים?
-
- 3 תגובות
- 902 צפיות
-
-
המנהלים הגדולים רוצים עכשיו לעצב אפילו את סיגנון הכתיבה של מישתמשי הפורמים כל אחד כותב לפי האופי שלא ואילו הנהלים הגדולים והחשובים שולחים הודעות בסיגנון תכתוב בלי רווחים ממש כמו שבני האדם מקצצים לכלב את הזנב והאוזניים ומעצבים אותו לפי טעמם כך גם המנהלים החשובים רוצים לעצב את סיגנון כתיבת המשתמשים בפרומים, כדי שכולם יכתבו באותו אופן, באותו סיגנון ובאותם רווחים....... ומי שלא יעשה כך יוזהר ומי יודע מה יקרה לא בעתיד......... זה מזכיר משהוא ???? לא כן ? ציטוט: מחבר נושא D3vil@Work HWzone Team אחראי פורומים כללי הודעות: 259 Whats boot up, must crash down! רווחים בהודעות תאריך פירסום: אתמול בשעה 20:31:20 ---------------------------------------------------------------…
-
מישהו מכיר אולי ביצוע כלשהו של האינטרנציונל(יכול להיות להיות של הצבא האדום,עיבוד חדש לרוק או כל ביצוע אחר). דחוף דחוף
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=8&id=208990
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה היה מהיר: אחרי עונה אחת בלבד שזכתה לנתוני רייטינג מאכזבים ולתגובות מאכזבות עוד יותר מחלק גדול מהצופים, כריס אוונס שנבחר להוביל את הגירסה החדשה של Top Gear (אחרי ששלושת המנחים הקודמים והנודעים פרשו יחדיו) הודיע על פרישה, למרות שהחזיק בחוזה לשלוש שנים. כעת נותר לראות האם ב-BBC יחליטו למצוא לו מחליף, או שמאט לבלאנק (aka ג'ואי) יהיה זה שיקח את המושכות וינסה להוביל את הקונספט המעודכן. https://goo.gl/gjxJzs
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום ,אני רוצה להזמין את הסרט הזה מההוט תכף אז רציתי לדעת אם זה שווה צפייה?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום זה באמת סרט מפחיד שיגרום לי לא לישון בלילה? או שזה סתם סוג של קומדיה מפחידה?? תודה מאת אחד שכרגע משועמם ולא נרדם....
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-