כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
הפורום כנראה יסגר היום בערב, מקסימום מחר, אני רק צריך שהיא תראה את זה קודם וכרגע אני באי וודאיות. אני אכתוב פה שוב כאשר אחזור מביה"ס. אם למישהו יש עוד משהו יפה לכתוב יש עוד זמן!
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי מדד לי את הגובה שלי אצלו בבית. שכבתי על בלטות של 30 ס’’מ 6 בלטות של 30 ס’’מ זה 1.80מטר וחבר שלי הראה לי בדיוק לאיפה הגעתי ושאלתי אותו עם באמת הגעתי למקום שהוא מראה לי והוא אמר לי שכן והוא הראה לי שחסר לי רק 5ס’’מ בדיוק. אז אני 1.75 מטר? ואחותי אמרה לי שאני עובר את סבא שלי ממש בטיפה ממש בקצת ושהוא דומה לי בגובה. והיא הראתה לי לאיפה הוא הגיע לי לראש ועברתי את הסימון שהיא הראתה לי ב-2ס’’מ רק בדקתי עם סרגל. גם כשאני הייתי עם קרוקס והוא עם כפכפים עדיין אחותי אמרה לי שעברתי אותו בקצת ושהוא הגיע לי לאותו המקום שהיא הראתה לי וגם שהיינו יחפים אותו הדבר. אז אני מטר 75 וסבא שלי מטר 73? אשמח לתשובות.וסליחה על החפירה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
? ועוד שאלה האם שיעורי עזר Online עוזרים? יש הבנה?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיוון שאף אחד אחר לא טרח לאחל לי מזל טוב (פרט ל-DOOM MAN - תודה,מעריך את זה ) אז אני יאחל לעצמי ! אז הנה: מזל טוב אור בלה בלה בלה...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החרק הזה נמצא כבר כמה ימים בכניסה לבית שלי : ואם כן האם הוא יכול להפיץ מחלה או פציעה כל שהיא? אבקש התייחסות בוגרת ולא ילדותית . תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי אקנה מלפני בערך 3-4 שנים, ועכשיו אני במצב שזה לא כזה נורא אבל כל הזמן יש לי עוד פצעים וזה פשוט גם אם אין הרבה לא נראה שזה עומד להיגמר בזמן הקרוב... במהלך הזמן הזה שמעתי מיליון ואחת דעות לגבי מה מותר, מה טוב, מה לא טוב... כרגע אני שוטף פנים לפחות 3 פעמים ביום, נזהר לא לאכול שום דבר שקשור לשוקולד או גבינה צהובה (כבר שנה וחצי לא אכלתי פיצה!!!)... בקיצור אני מאוד שומר. היום קראתי בעיתון שעדיין לא מצאו כל קשר בין כל החטיפים והשוקולדים לבין האקנה, ושיותר מפעמיים ביום לא טוב לשטוף פנים. עכשיו אני שואל - WTF????? יש כאלה שאומרים שזה אסור, כאלה שאומרים שזה מותר, ואם זה באמת לא מזיק אז בזבזתי שנתיים של לאכול שוקולדים ופוצות בלי שזה יפריע לי בכלל!!! מה שכן ומצאו מזה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-or-shovaly-ethnologic
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ola amigos, como estats ? למגזין NATURE יש ארכיון החל משנת 1869, אני מוגבל לגישה רק משנת 2000 והלאה. :'( מישהו יכול לעזור בגישה לארכיון המלא ? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בטוח ששמתם לב בזמן האחרון לעובדה שעוד מעט נבחרת ישראל תשחק נגד נבחרת אנגליה. עכשיו, אני לא בטוח אם זה רק אני, אבל כל פעם שנבחרת ישראלית כלשהי מגיעה למשחק כזה חשוב, מתחיל ריטואל שאותי אישית נורא מעצבן. זה הולך ככה: קודם כל מתחילים לחמם את השטח, יוצאים בהצהרות בומבסטיות ומפוצצות, השחקנים לאט לאט מתחילים להתלהב, ובאותו זמן גם האוהדים מתחילים להעלות את הציפיות שלהם. התקשורת חוגגת עם כל מיני ציטוטים מעניינים(והמעצבן ביותר מביניהם "אני קונה תיקו בשתי ידיים!") וכולם בטוחים שנבחרת ישראל מגיעה כעדיפה או לפחות שווה בין שווים למשחק בוומבלי, ושאנגליה היא בעצם האנדרדוג. הנה כמה מהציטוטים הנחמדים(אם כי מעט אופטימיים ויומרניים) שנאמרו בשבוע האחרון: http://www.one.co.il/cat/art…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נתקלתי בתגובה בזאפ לDOK 16GB שהייתי חייב לשתף: :lol: [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי שלום לכולם ביום רביעי שבוע הבא אני מתחתן סגרתי אם החברה של שירותי הבר של האולם בסכום של 7250 שקל אלכוהול ללא הגבלה שכולל גריגוס ורד ליבל וגמסון ועוד יין ובירות וראשן וכל מיני דברים כאלה אבל מה אני חושב שזה יקר מידי כי יש לי +- 250 אורחים מה אתם אומרים לעשות עדיף לקנות אלכוהל לבד לשלם שירותי מזיגה 1500 שקל ולהביא עצמאית את האלכוהל מה שכן בשירותי הבר זה כלול שבכניסה יש 2 בחורות שמגישות שמפניה לכל אורח שבא (זה יפה אבל לא יודע כמה זה רלוונטי...) מצד שני שאני הולך לאירועים נדיר שיש גריגוס בדרך כלל זה סטולציה ואבסולט וכאלה אשמח לעזרה באקדם האפשרי כי אני מתחתן עוד 6 ימים תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול, לכן העבירו אותו בבקשה למקום הנכון] יש לי מסך CRT 17" מעבד AMD 64 2GHZ 512 RAM כרטיס מסך 128M VGA כאשר אני מריץ קבצי HD אני רואה שהתמונה בעצם עשויה ממלא נקודות קטנות, אני חושב שזה ארטיפיקים אבל אני לא בטוח. יכול להיות שזה בגלל שהמחשב שלי חלש מדי? או שמא זה הכרטיס מסך? אולי המסך? העלתי תמונה אבל לא רואים את זה פה ממש טוב. האיכות של הסרטון היא 720p תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש את השם של הביצוע\המבצעת מהשיר של הפרסומת של פריגת לשיר "אלוהים נתן לך במתנה". רק לי הוא עושה צמרמורת כל פעם ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש ב-System Mechanic כדי לנקות את המחשב שלי מזבל. בסריקה, כברירת מחדל, הוא מוצא גם קבצי GID ומציע להסירם, הוא מצא אצלי קבצי GID בתיקייה שבה מותקנים הדרייברים של ה-Sound Blaster... אני מפחד להסירם כדי לא לפגוע בהתקנת הדרייברים... ברצוני לדעת מה זה קובץ GID ולמה הוא טוב? (אם בכלל...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.boardofwisdom.com/default.asp?topic=1005&start=1&search=&listowner=Public&listname=Geek אוקי אני מודה! אני חנון מחשבים!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, שולחים לי בפייסבוק כל מיני אנשים הזמנות לאירועים בפרטי. איך אני מוציא אותם מהתפוצה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ואם אפשר את השם המלא שלהן כדי שאוכל למצוא אותם עוד משהו האם הן מומלצות לניקוי מסך IIYAMA 454? והן לא חד פעמיות נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או מה הסיכוי של אדם שנולד נגיד ב-1985 להגיע ל-2035?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב,אז היום התקינו לנו בבית טלפון של הוט. ביקשתי 3 נקודות. אחרי שהוא התקין לי בחדר אני רואה שהתפוצץ לי חור בקיר בגודל כדור ושהוא עשה מלא חורים בקיר בגלל שהוא שם קליפסים לא נכון ואז שם מחדש. את ההתקנה השנייה בהול-זה מעבר כזה בין החדרים לסלון,זרק את כל הכבלים של החשמל והמודם על הרצפה מבלי לשים קליפסים כמינימום למטבח הוא משך כבל מעל התקרה במקום מהרצפה.... קיצר,עבודה ממש גרועה מחברה כל כך גדולה.מאוד מאוכזב,מקווה שלפחות מהטלפון אני יהיה מרוצה ;D
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה המחשה למתקפה (רק שהפיצוץ לא נראה משהו) http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=984039
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
חום מה שיש לי ולרוב צבע מעפן מגעיל ומשעמם. כחול מהמם ירוק יפה לא פחות. האם אתם מייחסים לזה משהו או שזה סתם שטות ?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לא ידעתי איפה לפתוח את זה. בעצם אני לא בטוח שזה קשור לפורום :-X במקרה כזה אפשר לנעול. לעניין... אני מחפש צידנית חשמלית, מקרר נייד או כל אמצעי אחר שאוכל לקרר בעזרתו נוזל אל מתחת לטמפ' החדר (בלי צידניות קרח או כל דבר מתכלה אחר; אין צורך בניידות). התקציב - כמה שיותר זול, 300 מינוס. אפשרי? תודה, un|que
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-