כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש לי בחדר חלון וכל הזמן המסך של המחשב משתקף עליו וזה ממש מציק , למישהו יש עצה איך למנוע את ההשתקפות מהחלון?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, תגידו חבר'ה כדאי להרשם לפורומים האקסלוסיבים של rotter.net (הפורומים שבתשלום) איך ההורדות שהם מביאים שם? ("ההורדות החוקיות כמובן") והאם זה שווה את הכסף? אני מעוניין בעיקר לשמוע אנשים שחברים\היו חברים בפורומים שלהם...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז לפני שהיה לי תפקיד רשמי באתר מספר האיציק שלי היה חסוי גם בהגדרות לא אפשרתי למשתמשים שאינם ברשימה שלי לשלוח אלי הודעות ,אבל מאז שאני פה ,שיניתי את זה , ומאז כל הזמן באות אלי לאיציק נשים כאלה ואחרות ומתחילות לדבר איתי ,עכשיו שלא תבינו אותי לא נכון אין לי בעיה אבל ! יש לי חברה מושלמת כבר שנתיים וחצי ואין לי סיבה לדבר איתן . אז כל פעם נוצר מצב שאני צריך ל"העביר" אותם לחברים שלי שפנויים ,עכשיו ברור לי שאם וכאשר אני אהיה ללא בת זוג התופעה תעלם ,פשוט חוק מרפי. עכשיו אתם שואלים :מאיפה אתה יודע שזה בחורה ,קודם כל היא שולחת לי תמונה וגם לפי השיחה. עכשיו אני ילד בן 12 שרץ ומת לדייט אז אין לי ממה לחשוש שזה איזה "מתחזה" . מה אתם חושבים ? והאם זה קורה גם לכם ? ובכלל סיפורי איצ…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, חסרים לי שני כרטיסים לקוקה קולה לייב. מי שנרשם, יודע על מה אני מדבר (האישורים בהודעת SMS) האנשים ששני הכרטיסים האלו מיועדים לי מאוד חשובים לי והאנשים האלו מסכנים הם חיילים קרביים שהיו בלבנון כל המלחמה, אחד מהם גם נפצע קל (מיותר להגיד שחלק מהחברים שלי גם נהרגו) אני מוכן לשלם סכום סמלי על הכרטיסים - אז מי שהזמין, ובתכלס לא מגיע, אני ישמח אם הוא יעזור לי בקטע הזה!! בבקשה, זה ממש חשוב. כדי להכנס צריך את הפלאפון עם ההודעה - אז הבנאדם שיהיה מוכן לתת לי את המכשיר שלו -קודם כל בלי הSIM קארד ככה שיהיה בטוח שחס וחלילה אין שימוש בחשבון של הפלאפון. זה א (בלי הסים אי אפשר לעשות שום חיוג או משהו על חשבון אותו משתמש) ב, על המכשיר עצמו אני יהיה אחראי - ובכל מקרה אני יתן פיקדו…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מופיע באתר של אינפקציה http://www.infectzia.net/index2.htm זה התחיל מזה שמכרות שלי החליטו שאני דומה לאחד מהלהקה ואז שלחתי מייל לאינפקציה והם הסכימו לשים את התמונה ;D
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם. אז הינה הסיפור העצוב: אח שלי (שהוא רופה שיניים מתחיל ואני מאד אוהב אותו, אני האח הקטן) קנה מכונית ליפני כמה חודשים, מכונית לא יקרה מידי ולא חדשה מידי, כזאת שתספק את הצרכים שלו (שהם לא מוגזמים) מדובר על מכונית מדגם פיאט אונו שנת 93 שחורה. עכשיו ליפני שבוע המכונית שלו למרבה הצער נגנבה! כפי שאתם יודעים לא קשה מידי ליפרוץ למכוניות הפיאט ביחוד שאין את המנעול לידית הילוכים :-\ זוהי מכונית שעלתה בסביבות ה-8000 אלף ש"ח שזהו סכום לא קטן (המכונית הייתה שמורה ובמצב טוב) חשוב לציין שלמכונית אין ביטוח מקיף אלה רק ביטוח חובה לכן אנחנו לא מקבלים שום דבר לא פיצויים ולא כלום (רק כום מים עם ביכלל) עכשיו רציתי לישאול אתכם עם אתם מכירים מישהו שמוכר מכונית, או שאתם מוכרים עד 10,00…
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
חבר'ה יש לי אזרחות פולנית. יש לי ויכוח קטן עם סבא...אני חושב שקראתי באיזה מקום שמי שיש לו אזרחות באחת ממדינות איחוד אירופה יכול ללמוד בחינם או תמורת סכום סמלי בכל מדינות איחוד אירופה. אני צודק? איך זה בדיוק הולך... ??? ואם כבר שאלתי..מישהו יודע אם פסיכומטרי תפס באירופה?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה ישמע מטומטם אבל יש משפטי הוכחה בהנדסת המרחב? 006 יש לי מורה ממש ממש דפוקה והיא לא לימדה אותנו שום משפט בהנדסת המרחב, אבל מצד שני אני רואה בהסברים במיראן שיש משפטים. השאלה אם אלה משפטי הוכחה או משפטי הסבר? אני באמת לא רואה לנכון להשתמש בשום משפט שם.... בבקשה תעזרו לי...פירמידות זה נושא ממש קל וזה מבאס שירד לי נקודות על דרך הוכחה...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אם זה לא הפורום המתאים אז סורי בקיצור השאלה בכותרת... איפה עדיף לעשות פרימיום? בקשר למחיר, לחודש אחד זה אותו דבר ומעבר לחודש אז MEGAUPLOAD יותר זול... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[לא ידעתי איפה לפתוח את האשכול, לכן העבירו אותו בבקשה למקום הנכון] יש לי מסך CRT 17" מעבד AMD 64 2GHZ 512 RAM כרטיס מסך 128M VGA כאשר אני מריץ קבצי HD אני רואה שהתמונה בעצם עשויה ממלא נקודות קטנות, אני חושב שזה ארטיפיקים אבל אני לא בטוח. יכול להיות שזה בגלל שהמחשב שלי חלש מדי? או שמא זה הכרטיס מסך? אולי המסך? העלתי תמונה אבל לא רואים את זה פה ממש טוב. האיכות של הסרטון היא 720p תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.israelhayom.co.il/article/461617
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! הייתי רוצה בעזרתכם. לאבא שלי הוצע לקחת אחד מן הפלאפונים הבאין בחינם: Samng 740 או Motorola 840 האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על אחד מהם? תודה מראש! הנה לינקים: http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1246&catID=164&tmpltId=27&fId=128 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1370&catID=164&tmpltId=27&fId=128
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה האופנוע הכי גדול בעולם, למרות שלא הייתי ממש מגדיר אותו כאופנוע אלא כטרקטור משולב עם אופנוע, שיא גינס לשנת 2007: http://www.fullgaz.co.il/archive/jun-07/news/fg32989-vid-biggest.php
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מוצא מישהו שיכול לבוא אלי או שאני אליו ולהתקין win xp על הנטבוק שלי? הבעיה עם win 7 היא שהיא מקרטעת
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
(במנגינה של יונתן הקטן) המחשב מטומטם- אז נזרוק אותו לים אותו אנחנו ננפץ או נתלה אותו על עץ! אז יאללה בוא נעיף את המחשב לחיזבאללה, ונתקע אותו במזבלה, כי הוא דפוק, ומעצבן, ועלוב שלא ייאמן!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד בחנות השייכת לרשת גדולה. יש לי מנהל ילד מפונק שרק דואג לכסות את התחת שלו. ביום שלישי אני ועוד חבר מהסניף ניגשים לבגרות באנגלית. בסידור משמרות לשבוע הקרוב אמרנו שלא נוכל לעבוד ביום שני ושלישי. המנהל התפרץ בצעקות ודרש מאיתנו לגשת לבגרות במועדים שונים כי אין לו חשק לעבוד 12 שעות ביום שלישי. אני יצאתי עליו בחזרה ואמרתי שאני לא אדפוק את העתיד האקדמי שלי רק בגלל שהוא לא רוצה לעשות כפולה. התחלנו להתווכח והוא אמר "אם אתם דופקים אותי אני אדפוק אתכם". "אני אביא עוד עובד ומצדי תתפטרו". "אני לא רוצה עובדים שלא אכפת להם מהסניף ורק רואים במקום הזה תחנת מעבר." אני בהלם. עזבו שאנחנו עובדים טובים, טוחנים משמרות כמו כלבים ולא לקחנו יום חופש אחד בחצי שנה. בגלל שלא נוכל לעבוד פעם אח…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה כללית ממי שמבין קצת לעומק בכל נושא החשמל. יש לי בעית אדמה (באנגלית נקרא Ground Loop) שגורם להפרעות באודיו (זמזום \ רעש סטטי) ובתמונה (פסים עולים לאורך התמונה). זה מתבטא בחיבור Composite (חיבור RCA) מכרטיס טלוויזיה לממיר HD של הוט. חשוב לציין שהכבל לא ישן ובמצב טוב, וגם ניסיתי אחד נוסף והבעיה נשארה. ניסיתי גם כבל SCART ל-S-VIDEO ואותה הבעיה גם שם. ניסיתי לשחק מעט עם הכניסות ואין שינוי כל כך - מה שכן, כשאני נוגע בחיבורי הקול של הקומפוסייט שמתחברים לממיר עם הידיים אפשר לשמוע את אותו הזמזום (כלומר בעיות הארקה אאל"ט). יש עצות?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אחרי שיטוט של יותר מדי זמן נשברתי, אני מחפש לדעת ממתי חלה חובת הליווי ברכב לתקופה של שישה חודשים. אשמח אם מישהו ייתן לי תשובה, משום מה בשום מקום לא רשום מתי הדבר אמור להכנס לתוקף.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה, בעוד כשלוש חודשים אני טס להודו לחופשה קצרה השאלה שלי היא האם צריך איזשהו אישור מיוחד מהצבא? כי אני מתגייס בעוד כ8 חודשים רציתי לדעת גם אם יש סיכוי שלא יתנו לי לטוס לחופשה? אם צריך אישור לאן אני פונה? תודה מראש לעונים.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לחבר שלי נגמר המלווה ביום שלישי הקרוב.. אז לקראת הנביעה הצפוייה.. חשבתי להכין דיסק עם שירים מתאימים.. אני מאמין שעל השירי היפ הופ מחתרת האלה שנמצאים במחשקים כמו NfS יעשו את העבודה.. בתודה מראש, דור
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לעשות מין עבודת חקר כזאת באנגלית על נושא שנבחר... אני וחבר שלי רוצים לעשות על צנזורה... אז קודם כל אני רוצה לבקש אם יש למישהו כאן מקורות מידע (עברית ואנגלית) שיביא בבקשה (לקחתי כבר מויקיפדיה... גם העברי וגם האנגלי...) ועוד משהו אנחנו צריכים גם שאלת מחקר אבל אני לא יודע איזה שאלה כדי לי לבחור... יש הרבה דברים מעניינים ואין לי מושג על מה להתמקד... (ככה זה תמיד אצלי... זה די מעצבן...) תודה :xyxthumbs:
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות סיימתי לקרוא את הספר החמישי. אני רוצה להגיד שמאוד נהנתי מהספרים, בהחלט חוויה ובשלב מסוים בעונה השניה של הסידרה נטשתי אותה מכיוון שהשינויים בה כבר היו גדולים מדי, ולא הצליחו להעביר אותה בצורה טובה כמו העונה הראשונה. אני רוצה לדבר על סוף הספר החמישי, הסוף די שבר אותי מרטין הסופר היה אכזרי מאוד לאורך כול סידרת הספרים, אבל זה כבר עבר כול גבול. אני מדבר על דמות מאוד ספציפית שכול מי שקרא את הסידרה אהב ומתה ממש בסוף הספר. אני עדיין לא מציין שמות, שבטעות מישהו שלא קרא את הספרים ונכנס לכאן לא התבאס. מי שקרא את הספרים מבין למי אני מתכוון, תגידו לי הוא נפל על הראש המרטין הזה? די נשבר לי באמת זה כבר עבר כול גבול לא האמנתי שהוא עשה את זה ועוד בדיוק כשקרה מה שרציתי שיקר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסיפור שהיה כך היה תקשרתי ל PCH לשאול כמה זמן אחריות יש על ה maxtor 80gb 8buffer ואמרו לי שנה באותו זמן התלבטתי בין maxtor ל WD קראתי כמה תרדים והבנתי שאם יש 3 שנים אחריות אז עדיף קחת את ה WD אז הזמתי את ה WD. שלפני כמה ימים שלכתי אי מייל בקשר לשאלה כמה זמן אחריות יש על ה maxtor ועכשיו הגיע ה email שאומר שיש עליו 3 שנים אחריות גם.... ובטלפון אמרו לי שנה.... איזה סתומה אחת מעצבנת ... שלא נראה לי מבינה הרבה הזה.....ועוד דבר אחד שאני לא מבין למה תמיד שולחים אותי לאתר...כל חנות שיש לה אתר אז שולחים אותך לאתר כדי לעשות הזמנה... אתם חושבים שהם יתנו יעשו לי החלפה?או לבטל את ההזמנה ולעשות חדשה?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שימו כאן את כול הסרטונים שלא מכירים כול כך ומצחיקים...... אולי יסגרו בכלל ת'ת'רד הזה אבל למי איכפת
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-