עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Xsender,

http://il.youtube.com/watch?v=dpgsU-iRXfU אין רצח אותי מצחוק הם טובים

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  2. אני מחפש אתר דרכו אפשר להיכנס לאתרים אחרים שחסומים אצלי בעבודה לא מדובר על אתרי סקס unblockall.net לא שווה כלום, פותח לי רק את העמוד הראשון מישהו מכיר אתר אחר שכן עובד טוב ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כנסו להצביע ממי אתם מעדיפים לקנות? מי לדעתכם יותר אמין?

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Totalost,

פתאום היום אני רואה הודעה שהערוץ יסיים את פעילותו ב4.1 אחלה ערוץ למי יש תשובה לחידה המוזרה?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by 1_Nike_1,

https://www.pandas.co.il/

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by aviram20,

יש לי רישיון מזה שנה ו11 חודשים בקרוב אני צריך לחדש את הרישיון שאלתי היא כזאת יש לי כמה דוחות שלא שילחמתי בסכום מצטבר של 2-3 אלף שקל האים אני חייב לשלם תחילה את הדוחות על מנת לקבל רישיון חדש? או שמא אני יקבל בלי שום קשר לדוחות הללו?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by E-R-P,

מהי ההגדרה של פרוסה בקוביה ההונגרית? והשאלה היא לכמה פרוסות ניתן לחתוך את הקוביה ההנוגרית?

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  8. Started by ariel-ro,

שלום אתמול נכנס לי סוס טרויאני למחשב, והוא נמצא בתקיה של המערכת הפעלה, והאנטי ווירוס לא מצליח למחוק אותו. המערכת הפעלה אמרה להוריד את הwindows defender ולמחוק, הורדתי זה מצא אבל אי אפשר למחוק כי צריך רשיון בשבילו. בבקשה תעזרו לי! איך מוחקים אותו! ניסיתי את התוכנות שיש במדריך באתר, הם לא עזרו. אשמח לעזרה, אריאל

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  9. Started by danielzy,

כותרת... סתם לשם העניין נניח בחנויות כמו TMS\SKYPC\PANDA\NOA

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

הjoker? [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by LOOSE,

כותרת ......

• 4 תגובות
    • 7.2k צפיות
  12. Started by composite,

אני רוצה להזמין זוג נעליים מ- zappos.com, נעליים שלאחר חיפושים הגעתי למסקנה שאין בארץ. לצערי Zappos לא שולחים לארץ, אז תהיתי - האם יש איזושהי חברה אשר מוכנה לתווך ביני לבין החנות ולשלוח לי את המוצר לארץ? (בתשלום כמובן) אני זוכר שהייתה חברה מסוג זה פעם, אבל שכחתי איך קוראים לה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Xilver,

לא הגיוני... יוסי עשה את התוכנית, בתכלס אף אחד לא היה רואה אותה בלעדיו ובלי ה"מזרחי-אשכנזי". שפרה וליאון היו סתם פיהוק אחד גדול

• 72 תגובות
    • 7.2k צפיות
  14. Started by avi1231231900,

עשיתי היום טסט נהיגה,וכאשר הגענו לכביש בין עירוני במהלך הנסיעהה הוא אמר לי לפנות שמאלה,אז אותתי שמאלה וכיוונתי את ההגה קצת לכיוון שמאל,ראיתי שיש משאית ולא פניתי אבל ברגע שהפנתי את ההגה קצת הוא ישר צעק ואמר לא מסוכן,ולא פניתי-הוא לא נגע לי בהגה או בבלמים. האן הוא יכשיל אותי על דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by huber,

שיחה בין בן לאביו אבא חרדי ליטאי מסביר -אבא, איך ניצחנו את היוונים ? -בעזרת השם. -אז בשביל מה המכבים? -הם היו רק החיילים . השם עזר להם בעזרת השם, וברוך השם הם ניצחו . -המכבים היו חיילים? -אה... חיילים של השם, צבאות השם. -אז המכבים היו חב"דניקים -לא! לא! חס וחלילה!! הם היו ליטאים. -ליהודה המכבי היה נשק ? -כן . -אז יהודה המכבי היה חילוני או גוי ? -חס ושלום, מה פתאום חילוני או גוי? -אבל רק חילונים וגויים הולכים לצבא -פעם גם דתיים היו הולכים לצבא. -למה המכבים הלכו לצבא ואנחנו לא? -כי היום התורה שומרת עלינו . -ואז התורה לא שמרה עליהם ? -אולי תלך עם מוישי לקרוא קצת משניות? -המכבים למדו משניות? -למדו תורה. הרבה תורה . -ולא עבדו? -חס ושלום. -אז אנטיוכוס נתן…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by david32,

מכיוון שיותר אנחנו לא מקבלים אינטרנט מהעבודה צריך להחליט בין 2 ספקיות: 012 ונטוויזן. יש למישהו המלצות?

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by ofirr,

חג חנוכה שמח לכולנו. כי באנו חושך לגרש. תהנו, תאכלו סופגניות ולביבות, תהנו מהיופי של החנוכייה והנרות הדולקים ותהנו שוב. לא כל יום חג, אז תנצלו. :alcoholic:

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  18. Started by redti,

אהלן , תמיד תהיתי האם מותר לשים ג'ל או וקס או משהו כזה לצבא..בדיוק הסתפרתי ואני אוהב לסדר קצת עם ווקס אבל לא יודע אם מותר לשים

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by SweeT_EviL,

שאלה פשוטה, האם אתם מאושרים/שמחים עכשיו מהחיים שלכם/ תקופה אחרונה... מוזמנים לשתף. אני אומר 75% - לא.

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by y_a_n_i_k,

http://www.officedepot.co.il/specialLinks.do;jsessionid=0000f-6OXJoDyCiwfn1XImzzK6m:12bbi68k5?id=no_tax

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=696767 אני מעוניין לקנות את הטלוויזיה הזו מאיזה חברה עדיף להזמין אותה? אך החברה הזו מישהו מכיר? http://www.24online.co.il/

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  22. אהלן יש לי ראיון עבודה מחר לטכנאי בKSP אם אפשר לקבל קצת מידע טיפים זה יעזור לי מאוד. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 10.2k צפיות
  23. שאלה פשוטה, האם אתם מנשנשים\ממנצ'ים בייגלה לפעמים\עכשיו או בתקופה האחרונה... מוזמנים לשתף. אני אומר 75% - כן.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Phobus,

חזרתי לג'אם הזה של קוסוף לפני כמה ימים והרגשתי מן חובה לשתף את הקטע המוזיקלי הגאוני הזה עם אחרים. אין לי מושג מה בדיוק הביא אותו לבטא רגשות שכאלו באופן הבלתי אפשרי והבלתי מתקבל על הדעת כאשר שומעים את זה - למרות שיש מספיק תיאוריות. כנראה שסמים היו OC לאנשים כמוהו. והם גם נשרפו בטרם עת. בכל מקרה, זהו החלק השני והמפורסם יותר המופיע גם באלבום "Back Street Crawler". תהנו, ושתפו בדעותיכם.

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by the red dragon,

כותרת

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים