עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Iko89,

אני חייב למצוא מספר של בן אדם שחייג אלי מתישהו ב3 חודשים האחרונים ממס' שמתחיל ב03 לא התקשרו אליי הרבה מאיזור חיוג 03 (אולי אפילו רק הוא) אז יהיה קל למצוא תמספר מתוך רשימת שיחות שהתקבלו השאלה היא איך אני מוציא רשימת שיחות כזאת אני באורנג' אם זה משנה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. פשוט כשרוני http://www.mako.co.il/news-specials/click/Article-60fb27c13a18a21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם, שמי עמרי אני תלמיד כיתה י"ב שכמובן מתגייס בשנה הבאה, אני יודע שאני קצת אדיש ונזכרתי מאוחר אף עדיף מאוחר מלעולם לא וכבר באמת שאין לי אופציה אחרת. שמעתי על מגוון מסלולים \ פרוייקטים שאפשר להתגייס אליהם במסגרת צה"ל העוסקים בפיתוח, כגון סיגמא, גמ"א, פרוייקט להב (אני מצטער אם אני טועה בשמות והאם מדובר בראשי תיבות אבל מה שאני רושם זה רק משמיעה). חבר שלי נבחן לסיגמא והתקבל, בעקבות כך גם אני רציתי להתגייס לשם כי אפשר להגיע ליחידות פיתוח אבל איחרתי את המועד. עכשיו אני קצת מבולבל, אני לא יודע לאיזה יחידות אני יכול לפנות בכלל ואיזה פרוייקטים קיימים, אני מרגיש כאילו יש מליון ואחד דברים שלא שמעתי עליהם ואני בכלל לא מכיר, והייתי שמח אם תשפכו קצת אור על הדברים כפורום "טכנולו…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by lamborghini,

אחרי איזה 3 חודשים יש לי 100 הודעות .. .. .ואני מנצל את זה להגיד שהפורום עזר לי מאוד בהרבה דברים ! ..

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Arik.G,

אתם מכירים שת כל הסמלים האלה בשפה הסינית , אז אם מישהו מכיר איזה אתר אם תרגומים או סתם סמלים יפים? כמו:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by as,

[תתחילו לתקתתק

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by darkman,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום כנראה זה חדש http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=1579 נראה מי יגלה מה מוזר פה ולהפעיל קצת דימיון

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Kurt,

You are currently using 2793 MB (100%) of your 2793 MB אחרי בערך 7K של איימילים (תמימים ותמימים פחות) הצלחתי להדביק את הפער עם התיבה הגדלה נצחית של ג'ימייל. המרכיבים להצלחה: פ-ו-ר-נ-ו, והרבה.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by jackhammer,

שלום לכולם. אני מחפש לקנות אופניים חשמליים אבל בגלל מכת הגניבות שיש בערים הגדולות אני רוצה למצוא קודם מנעול טוב. השאלה שלי אם קיים מנעול מסויים שנועל את הפדלים. יש משהו כזה שמתאים לכל זוג אופניים? (כי ראיתי כמה זוגות אופניים מיוחדות שבאים עם מנגנון נעילה של הפדלים אבל זה מיוחד רק לדגם הספיצי הזה) תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מה דעתכם על ההצעה הזו? http://www.iandm.co.il/Campaign/2013/Mizrahi_Tefahot/Live/IDF/Landing_Pages/Ptor.html חוץ מזה כחלופה לדמי הניהול הגבוהים בבנק, אני שוקל לפתוח תיק השקעות בבית השקעות. מישהו מכיר בית השקעות מומלץ בהשקעה בסכומים נמוכים יחסית?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by רוני1,

ישלי אימיל בוואלה שהסיומת שלו זה COM . האם האימיל הזה יעבוד לי גם בחו"ל???? ואם לא איפה פותחים אימיל שעובד בחו"ל?? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מישהו יודע איך אני מוצא מישהו שיכול לבוא אלי או שאני אליו ולהתקין win xp על הנטבוק שלי? הבעיה עם win 7 היא שהיא מקרטעת

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מלבד לכבות את הטלפון תודה. אני רוצה תוכנה שאוכל להקליט הודעה בזמנים שאני לא אהיה זמין - "אהיה זמין בשעה כך וכך". אני לא מעוניין בתוכנה ששולחת הודעת SMS אוטומטית (חלק מהאנשים גם לא טורחים לקרוא SMS) האפשרות היחידה שכרגע אני מכיר היא לכבות את הטלפון ולהקליט משהו אבל אני לא מעוניין.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by demonshlomo,

לא מצאתי בYNET או MSN אז אני שואל אותכם: יש שביתה מחר?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by KapiSH,

:lol:hAhAhAhAhAhAhAhAhAhA :lol:

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by huber,

כבר קרוב לשבוע אני מנסה להיכנס לפורומים של האתר הנ"ל, אך הוא החליט שהיוזר שלי לא תקין. שלחתי להם כמה פעמים מייל על הנושא דרך הלינק של "צור קשר" באתר, אך אין תגובה... מישהו קורא בכלל את ההודעות הללו? יש מישהו פה באתר שיש לו קשר לצצות של האתר הנ"ל? THE HUBER

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מחפש סרט ישראלי ישן מאוד "נערי החוף"... פשוט לא הצלחתי להשיג אותו בשום מקום... ואני מיתכוון ליקנות!!!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אורח RnGKay

פשוט קורע!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. היי מחר (יום חמישי) יש לי בחינה בספרות על שאלות שהיו בבחינת בגרות פעם (אני לא יודע מתי), המורה נתנה לנו את השאלה היחידה שתהיה בבחינה, ואני מחפש איך לפתור אותה (פתרונות לבחניות בגרות בספרות) אבל אני לא מוצא כלום, אפילו לא מאיזה בחינה זה.... אפ מישהו יכול לעזור לי, בבקשה, אני נואש השאלה: בחר בשני שירים והסבר את הקשר בין כותרתו של כל שיר לבית משמעותו תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

אהלן אני לא יודע אם מותר לי לפרסם כזה תראד ואם אסור סליחה ותנעלו אני מחפש אנשים שמוכרים כרטיסים להופעה של היהודים בכפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים ואם אין אפחד כזה אז האם יש מישהו שמוכר של משינה?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Fkl0ster,

Ynet לא בחלו באמצעים והרי הכתבה הטריה מבית מדרשם: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2950430,00.html פשוט LOL אחד גדול לקרוא את הכתבה והתגובות...

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by PayneBack3251,

קיבלתי היום בועדה רפואית פרופיל 45 רציתי לדעת מה זה אומר הפרופיל הזה ? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. ראש עיר קטנה בברזיל מנסה להעביר חוק חדש, האוסר על תושביה למות. רוברטו פריירה דה סילבה, המנהל את ענייני העיר בריטיבה-מירים, בת 28 אלף תושבים, העלה את הרעיון לאחר שבית הקברות המקומי התמלא עד אפס מקום. לפי החוק המוצע, קרוביהם של אנשים שימותו בטרם עת, חס וחלילה, ייאלצו לשלם קנס או לרצות תקופת מאסר. כמו כן, החוק יראה בתושבי העיר המזניחים את בריאותם כמפרי חוק. http://news.walla.co.il/?w=/8/822610

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by approx,

איזה אלבומים שלהם מומלץ לישמוע ? או שירים תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by theone89,

לא יודע עם נושא כזה כבר קיים אבל בטוח שעם לא אז צריך להיות אחד לכן אינה המקום לפרסם תקליפים הכי אהובים אליכם. אני מת על הקליפ הזה http://www.youtube.com/watch?v=ixyTNd-Ln38

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים