כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם! טוב אני אישית מתעסק הרבה בתחום ואני גם דיי משועמם אז אני מחפש הרבה שטויות בתחום בגוגל ותמיד מוצא תפורום הזה .. אז אמרתי שאני חייב להרשם מתישהוא. אז .. הי! D:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוא לא רוצה לגלות יותר ולי אין סבלנות התמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במיקרוסופט נחושים למצוא דרכים לגרום לכם להעדיף את יישום הצ'אט והשיחות שלהם על פני אלו של המתחרים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
כפי שראיתי, לא מעט משתמשים (בכל רחבי הפורום) התנסו בתהליך הזה. איך שזה נראה, מדובר בג'ונגל שלם. אתה מזמין משהו מחוץ לארץ, ואין לך באמת מושג, מה תשלם, איך תשלם, איפה תשלם, איפה תקבל את המוצר, מתי תקבל את המוצר, מי גונב ממך כסף, מי מוותר לך על כסף, מכס, לא מכס. מע"מ, לא מע"מ. אגרה כאן, אגרה שם, אגרות לא חוקיות, אגרות בתהליכי חקיקה, הסדרים וקומבינות בין הדואר, המכס, ואלוהים יודע מה. מהניסיון המועט שיש לי, וממה שקראתי, שאלתי ותחקרתי, זה פשוט עיניין של מזל/גורל/ווטאבר. אני רוצה לפתוח שרשור מסודר, שבו כל אחד יספר בקצרה, מה עבר על המוצר שהוא הזמין דרך האינטרנט. למשל: דרך מי הזמנת? UPS USPS Priority Usps Express FedEx מה הצהירו על החבילה? סכום, סכום כולל משלוח, מתנה/ל…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמונת לווין פשוט מדהים
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ארגון המרצים הבריטי ביוזמת אחת בשם סאלי האנט עשו חרם על שתיים מהאוניברסיטאות בישראל, כמובן שכל המניע הוא היותנו ישראלים שמגנים על עצמם מפני הערבים הרוצחים. דבר זה איננו מקובל, ולכן כל ישראלי ישלח לה מכתב הסתייגות מהדבר הזה ואחרי שהיא תקבל 6 מיליון מכתבים נזעמים אולי לכנס לה משהו לראש. האי מייל שלה הוא: sally.hunt@aut.org.uk קישור לידיעה: http://news.walla.co.il/?w=/90/705455 נא להפיץ לכל מי שאתם מכירים!!!
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מה המצב אחים שלי עברתי היום טסט סוף סוף ויש לי רישיון . ;D למי שאכפת שיגיב (עברתי טסט שני)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עניין אותי כמה זכרים ונקבות יש פה אז תענו ונראה...
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לתת צליל יותר עמוק ונמוך ללנסר 2006. הרכב הוא מהעבודה.. האם אני יכול להתקין פילטר פתוח(והאם זה יעשה את העבודה) וכשאני ירצה להחזיר לפילטר המקורי? למישו פה יש ניסיון עם דברים כאלו? בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מקור: YNET המשחק הפופולרי, שקנה לו קהל מעריצים של עשרות מיליוני משתמשים, מגיע מהסלולרי למחשב האישי. באירוע שתערוך Rovio היום, תוצג הגירסה החדשה. רוצים לשחק אנגרי בירדס, אבל אין לכם כסף לאייפד או סמארטפון? מהיום יש פיתרון – המשחק מגיע למחשב האישי בגירסה רשמית. אתר The Next Web דיווח שחברת Rovio, המפתחת, תכריז היום על גירסת הפי.סי. של המשחק. המידע אושר בידי חברת הסלולר הפינית Elisa, ששותפה להכרזה. לפי רוביו, 42 מיליון משתמשים כבר הורידו את המשחק לפלטפורמות ניידות שונות. אנגרי בירדס תוכנן בתחילה עבור מערכת iOS, אולם הגיע גם לאנדרואיד, ל-WebOS ולסימביאן. במשחק, עליכם לשגר ציפורים אל מבנים בהם מסתתרים חזירים שגנבו להם את הביצים. ישנם מספר קליעי-ציפורים, שלכל אחד יכולות שונות. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי ראה בידיעות אחרונות את הכתבה שלא מומלץ לשים מחשב נייד על הברכיים כי המחשב מחמם את הביצים בשלוש מעלות וזה פוגע באיכות הזרע אבל אני לאדע למה אני כותב את זה פה...... למה שחנוננים יפחדו שרמת הפוריות שלהם תרד, גם ככה עד שהם יגעו בבחורה.......... סתם סתם הכל באהבה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, אנו מזמינים אותך להשתתף במחקר העוסק בציפיות של לקוחות חברות הסלולר בישראל מחברות אלו בנוגע ליחסי הציבור באינטרנט בכלל וברשתות החברתיות והפייסבוק בפרט. המחקר נעשה במסגרת סמינריון-יחסי ציבור בעידן הדיגיטלי במכללה האקדמית עמק יזרעאל במגמה מדעי החברה והתקשורת.תשובותיך יספקו לנו הצצה חשובה אל עולמם של חברות הסלולר ויחסי הציבור שלהם ויתרמו רבות למחקר בתחום. עם זאת, אינך חייב לענות על השאלון. אם התחלת וההשתתפות במחקר גורמת לך לסבל או פוגעת ברגשותיך תוכל להפסיק בכל שלב. הנתונים שיאספו הם חסויים ויהיו גלויים רק לעורכי המחקר.חשוב לציין שאין תשובות נכונות או לא נכונות. לחיצה על כפתור 'המשך' משמעותה שקראת את הפרטים לעיל והינך מביע הסכמה להשתתף במחקר. http://goo.gl/forms/gm…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברים, זמן רב שלא רשמתי פה רציתי להתייעץ בנוגע לקנייה של ערכת פוקר דרך אמאזון עם משלוח לארץ. יש לציין שמעולם לא הזמנתי מוצר משם כך שאני לא ממש יודע את המדיניות של הרכישה שם. ראיתי את הערכה הזו: https://www.amazon.com/Fat-Cat-Texas-Poker-Striped/dp/B0003I68RS/ref=sr_1_1?s=leisure-sports-games&ie=UTF8&qid=1476452318&sr=1-1&keywords=poker+set&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 והיא נראית לי דיי משתלמת ושווה את המחיר. השאלה היא האם החבילה עשויה להיעצר במכס מסיבות כלשהם של משקל, מחיר וכדומה? דבר נוסף, לא ראיתי שם עלות משלוח, האם זה אומר שהמשלוח הוא חינם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי קב"א 54, דפ"ר 80, וכרגע הפרופיל שלי הוא 82. תאריך גיוס: 11/3/13. כרגע אני מתמיין לעתודה, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב, אבל גם אם אצליח להתקבל לאוניברסיטה אני כנראה אוותר על העתודה כי אני חושב שלהתחייב לצבא עד גיל 27 זה הימור גדול מדי בשבילי. יש לי מנילה של יחידות שדה כרגע, ואני לא רוצה להיות קרבי (ואני גם חושב שאני לא מתאים לקרבי, גם מבחינת הכושר הגופני וגם מבחינה נפשית). יכול מאוד להיות שמבחינה נפשית אני לא אוכל להיות בקרבי (הציון שלי בקשיי הסתגלות לא יאפשר לי להיות קרבי). אמורה להיות לי פגישה (בפעם השנייה) עם קב"ן עוד חודש בערך. אני רוצה תפקיד שקשור במחשבים (יש לי 5 יחידות מחשבים בציון גבוה, וממוצע הבגרויות שלי גם גבוה). עד עכשיו הייתי רק בזימון ה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני בודק מצב חשבון בחברת פלאפון? (בסלקום למשל זה 444*)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני דקות אחדות סיימתי לראות אותו במגוון הסרטים של ''HOT'' אני חייב לציין שזה סרט טוב ונחמד, אני אישית מאוד אהבתי את השחקן הזה ''ריי''. אשמח לשמוע את דעתכם על הסרט, אגב הוא סרט בן שנה, אבל יש הרגשה שפשוט רצו לגמור את הסרט ולא השקיעו יותר מזה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההצבעה רק למסיימי גיל ההתבגרות... מה לעזאזל הקטע עם הסקרים המפגרים האלה? כל אחד פותח פה סקר מתוך שעמום וחוסר עניין בדברים אחרים שמועילים לחיים... מה אכפת לכם מה הגובה של שאר הפורום? [http://ebaumsworld.com/forumfun/whocares2.jpg] אולי תשאלו גם מה צבע העיניים, מבנה הגוף, משקל, [שאלו לא?], פנים, אף, אורך ציפורניים ותדירות גזירה ואולי אפילו מספר מקלחות ביום.. למה לא לפתוח סקרים ששואלים לדוגמה - כמה זמן ביום אתם משקיעים בקריאת ספרים ובהכנת שיעורי בית או כמה זמן אתם משקיעים בהכנת סיכומים והתכוננות למבחנים? חחחח אני סתם צוחק אבל מה הקטע בסקרים שפולשים לפרטיות של חברי הפורום? וגם הפרטים לעניית השאלה דפוקים לא פחות! לדוגמה - בסקר הזה אני מבקש רק מבנים להצביע! בנות לא להצביע! ו…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה הנ"ל למומחים וליודעי השוק ליידע על אתר נאמן שאפשר לסמוך בקניה שלא מספק חומרה מדומה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לא ידעתי איפה לפתוח את זה. בעצם אני לא בטוח שזה קשור לפורום :-X במקרה כזה אפשר לנעול. לעניין... אני מחפש צידנית חשמלית, מקרר נייד או כל אמצעי אחר שאוכל לקרר בעזרתו נוזל אל מתחת לטמפ' החדר (בלי צידניות קרח או כל דבר מתכלה אחר; אין צורך בניידות). התקציב - כמה שיותר זול, 300 מינוס. אפשרי? תודה, un|que
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שם לב להאטה בקצבי ההורדות מ RS? כבר כמה ימים שאני מוריד בסביבות ה-30kb/sec עם חבילה של 1.5MB יש לי חשבון פרימיום ואני בדר"כ מוריד במקס' של מהירות החיבור שלי. אשמח אם תנסו להוריד קובץ ותגידו לי האם אתם גם נתקלים באיטיות.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל האם זה שווה משהו או שזה סתם בזבוז כסף ושווה לקנות רדיו דיסק נורמלי? ואם שווה לקנות אז איזה דגם? ד"א יש לי שברולט קוואליר ויש לה את הרדיו המקורי! שהוא יותר גדול מהרדיו הרגיל של מכוניות סטנדרטיות בדלל זה אני לא יודע איך להחליף אותו אז אני רוצה לקנות אותו והבאתי קלטת שמתחברת ל MP3 אבל היא נתקעה בפנים אז מה אתם ממליצים לי לעשות? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בד"כ כשאני צריך את המולטיויטמין של centrum, אני מבקש מחברים/קרובי-משפחה שטסים לארה"ב, לקנות לי שם(בד"כ ב-Costco כי שם הכי זול), ואז להביא לי.. אבל לא תמיד יש כאלה שטסים, אז אני תוהה אולי בהשפעת deal extreme, יש איזה אתר שמישהו שמכיר שגם מוכר קופסא גדולה של Centrum, ועושה משלוח בחינם לארץ.. אם לא משלוח בחינם לארץ, אז משלוח בעלות כמה שיותר נמוכה.. ואם לא עלות נמוכה, אז לפחות שישלח לארץ חח.. כי יש אפילו אתרי אינטרנט שלא שולחים לארץ. אז אם מישהו מנוסה בזה, אשמח אם הוא יוכל לתת לי כאן טיפ, כי היבואן של centrum בארץ בכלל לא מביא את הקופסאות הגדולות אלא מביא קופסאות שמספיקות לחודש אחד או 45 ימים במקרה הטוב. (וכששואלים אותם בטלפון למה הם לא מביאים את הקופסא הגדולה והחסכונית,…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החל מהראשון לינואר אמור להכנס חוק המפחית בצורה משמעותית את דמי הקישוריות שגובים המפעילים הסלולאריים. מישהו יודע איפה אפשר לקרא את נוסח ההחלטה \ יודע את עיקרי הדברים?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-