כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, אין לי רעיון אחר איפה לפתוח את הנושא הזה, חשבתי שזה המקום לשאול אולי יש פה מישהו עם נסיון מהזמנות חלקי מחשב מחו"ל. אני רוצה לרכוש מעבד וזכרון מהאתר NEWEGG, המשלוח יהיה לארה"ב, ומשם אני רוצה שאחותי תשלח לי את זה בדואר לארץ. החסכון מהזמנה בחו"ל זה כמעט 500 ש"ח. שווי המעבד והזכרון יעמוד על כ- +$200. האם עלולה להיות בעיה במכס? אם כן, האם ישנם טריקים מסויימים? כמו לפתוח את האריזות לפני השליחה ולטעון שזה משומש? במידה ואני אצטרך לשלם למכס, כמה בערך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.hemda.org.il/template/default.asp?maincat=10&catId=35&pageId=581 הסרטון הראשון ברשימה :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :errrr: :puke: :puke: :puke: :puke:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום קניתי לי את ה DVD הראשון שלי ולהפתעתי התמונה היתה לאורך כל הסרט היה לרוחב המסך ולא גם לאורך, כלומר התמונה לא מילאה את כל המקום על המסך. אז השאלה שלי היא, האם כל הסרטים ב DVD נראים כך ? ולמה זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לבן משפחה שלי בית קפה. יש לנו טלויזיה ואנחנו משדרים משחקי כדורגל וכו.. אני רוצה לעשות שורה רצה על המסך למטה שהיה כתוב בה מבצעים וכו.. (ושזה יהיה משודר תוך כדי המשחק) למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי הבנתי שבשבועות הקרובים לימודי התאוריה יתחילו להיות יקרים ומסובכים יותר ממה שהם עכשיו. (אשמח אגב לפירוט בעניין זה). רציתי לדעת מה אני צריך לעשות לפני שאני ניגש למבחן תאוריה. הבנתי שצריך משהו כמו טופס ירוק מה זה בדיוק ואיפה אני משיג את זה? הבנתי שצריך גם בדיקת עיניים, איפה בדיוק צריך לעשות את זה? אצל כל רופא עיניים או שיש מקום מיוחד? ודבר אחרון, איזה אתר הכי מומלץ ללמוד ממנו לתאוריה? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חשבתי להתחיל ללמוד לתואר ראשון במחשבים בגלל הסיבות הבאות .משעמם לי מאוד .אני מכור למחשב .כל דבר שקשור למחשב מעניין אותי עכשיו אני לא חושב ללכת עכשיו לאונברסיטה אבל אני רוצה להתחיל ללמוד ואח"כ אני ילך ככל הנראה(אונברסיטה פתוחה--אני אוהב ללמוד לבד) הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה צריך ללמוד עכשיו כל אחד שיודע מה צריך ללמוד יגיד לי מה צריך ללמוד ואת הסדר בלימוד(מאיפה להתחיל ואיפה לסיים) אשמח מאוד אם אקבל קישורים לכל הדברים שצריכים ללמוד.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , בבית , וגם באוניברסיטה , יש הרבה ראוטרים שונים (בבית שניים) עם שם זהה וסיסמא זהה , עד לא מזמן - הטלפון היה מחליף בינהם אוטומטית , אבל לפני שבועיים בערך זה הפסיק - והטלפון נשאר מחובר לראוטר מרוחק עם קליטה מאוד חדשה , וצריך לסגור ולפתוח את הwifi ידנית , וזה ממש משגע אותי כי אני זז בין כיתות (או בבית) בתדירות גבוהה מאוד , וזה מאוד מפריע. יש למישהו פתרון? מדובר על גלקסי אס 7 עם אנדרואיד 7.0
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע עם נכון לקרוא לזה שיר אבל אני מחפש איזה טראנס כזה אוו משהו בסגנון שמתחיל בתופים כאלה כמו משהו אפריקאי כזה ואחרי זה נכנס בזה איזה נגינה חזקה זה שיר שקשה מאוד להשיג אותו עם לא תוכלו להשיג אני יבין תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, הגיעה אליי הזמנה של שני אייפודים , אזניות סנהזייר וcaseים . לפי מה שהבנתי , המכס עלה על החבילה. האם ניתן לברר דרך הרשת , כמה יעלה לשחרר את החבילה ? חיפשתי בגוגל , ולא מצאתי כלום . מישהו יכול לעזור לי בנושא? תודה , אסף.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לבנות מעין מכשיר שיש לו שתי כניסות ויציאה אחת של סאונד. אני רוצה שבכל כניסה יכנס מכשיר סי די. הפעולה שאני רוצה שהמכשיר יעשה זה שיהיו בו 2 כפתורים. אם אני לוחץ על כפתור אחד הסאונד שנכנס מכניסה 1 יצא מהיציאה לאוזניות או למכשיר אחר. אם אני אלחץ על הכפתור השני הסאונד המכניסה השנייה יצא מאותה יציאה. זה כמו במיקסרים עם כפתור הcue למי שמכיר. צירפתי שירטוט שינסה להבהיר למה אני מתכוון. אני מקווה שיש בינכם אנשים שמבינים באלקטרוניקה כזאת שהיא, לפי דעתי, ממש לא מסובכת
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמתי לב או שאני פשוט לא מעודכן אבל מלא זמן לא היה מפגש פורום. יש אנשים שמעוניינים ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן..מה כדאי לקנות לחברה שלי?אני בן 13 והיא 12 וחצי קצת יותר..מה כדאי לי לקנות לה ?? בערך עד 100-200
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי ראה בידיעות אחרונות את הכתבה שלא מומלץ לשים מחשב נייד על הברכיים כי המחשב מחמם את הביצים בשלוש מעלות וזה פוגע באיכות הזרע אבל אני לאדע למה אני כותב את זה פה...... למה שחנוננים יפחדו שרמת הפוריות שלהם תרד, גם ככה עד שהם יגעו בבחורה.......... סתם סתם הכל באהבה
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להשוואות בין דרגות בישראל ובין דרגות באמריקה, לפי הסדר כמובן.טוראי , רבט , סמל , סמר , סגמ , סגן , סרן , רב סרן , סגן אלוף , אלוף משנה , תת אלוף , אלוף ורב אלוף.ומה זה אדמירל. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיימת אפשרות כזאת ? לא הצלחתי לברר את זה לבד. תודה לכם
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי תעודת MCP מ- Microsoft על כך שעברתי את בחינה 70-270. התחלתי לחשוב קצת על הסמכות נוספות כמו MCSA ו- MCSE שאני רוצה לקבל אותן. הסתכלתי קצת באתר של מיקרוסופט וראיתי שכדי לקבל הסמכת MCSE אני חייב לעבור את הבחינות 70-290, 70-291, 70-293, 70-294. הסתכלתי עוד קצת וראיתי שגם בשביל MCSA וגם בשביל MCSE צריך לבחור עוד בחינה אחת מתוך מגוון של אפשרויות: http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcse/windows2003/default.mspx#E4CAC איזו בחינה אתם עשיתם? איזו בחינה כדאי לי לבחור?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שם לב להאטה בקצבי ההורדות מ RS? כבר כמה ימים שאני מוריד בסביבות ה-30kb/sec עם חבילה של 1.5MB יש לי חשבון פרימיום ואני בדר"כ מוריד במקס' של מהירות החיבור שלי. אשמח אם תנסו להוריד קובץ ותגידו לי האם אתם גם נתקלים באיטיות.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברס, אני טס השבוע עם 11 חבר'ה לבורגאס, ארצה לשמוע ממכם חוויות/דברים לעשות שם. כל מה שיש לכם להגיד, איפה כדאי להסתובב, מה כדאי לעשות וכאלה (לא אוכל טוב או משהו כזה, אני שומר כשרות), הכל. כמוכן ארצה לדעת מה עולה לכם בראש להביא לשם, עשיתי רשימה בינתיים אבל אולי שכחתי משהו... משהו נוסף - מה הולך שם עם החשמל? אם צריך מתאם או משהו כזה (למטען של הפלאפון, נגיד), ואם אני אצטך רק אחד (אם לא הכל אותו דבר), ואיזה מן מתאם. תודה רבה מראש אנשים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר קרוב לשבוע אני מנסה להיכנס לפורומים של האתר הנ"ל, אך הוא החליט שהיוזר שלי לא תקין. שלחתי להם כמה פעמים מייל על הנושא דרך הלינק של "צור קשר" באתר, אך אין תגובה... מישהו קורא בכלל את ההודעות הללו? יש מישהו פה באתר שיש לו קשר לצצות של האתר הנ"ל? THE HUBER
-
אני מחפש את השיר psycho killer של talking heads אבל... את הגרסא שתמיד עושים עליה ריקוד כמו שהיה בסוף העונה של נולד לרקוד שהשופטים היו קשורים ברגלים. אז אני רק צריך את השם הנכון של השיר כי אני מניח שאסור לתת קישור או משהו...אז שם יספיק... למי שלא זוכר: http://www.keshet-tv.com/borndancer/Archive.aspx?groupid=4442&lv=3656 יש שם וידאו שנקרא "השופטים רוקדים!" זה מה שאני מתכוון... תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מרכזי פיתוח,סניפים או כל דבר בבעלות מיקרוסופט אני רוצה להגיע לראות שם את התנאים, לגבי עבודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני חוקר נושאים שקשורים לגיימינג, היסטוריית התעשיה ודברים משיקים, ובאחד השיטוטים ההזויים באינטרנט נתקלתי בגרסה של Portal שרצה על מחשבון. חשבתי שזאת הזדמנות טובה לחלוק איתכם משהו משונה ומעניין, אז הנה כמה מילים על זה! בנוסף, מי שלא מכיר את הערוץ שלי, מוזמן לדפדף קצת. יש הרבה על היסטוריית הגיימינג, כולל פרקים מרתקים על האנשים שמאחורי המשחקים.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-