עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אני לומד לפסיכומטרי בעזרת קורס קידום, המבחן עצמו באוקטובר. אני לא במצב רע אבל אני רוצה ללכת לעתודה, ואני צריך לזה ציון מספיק גבוה בשביל זה. ויש לי קצת בעיה באנגלית. סיימתי 5 יחדיות אנגלית, ואני עדיין חושב שאני לא אצליח בשאלות ששם. אני פשוט לא ממש יודע אנגלית, קצת מידי שנים של למידה הביאו לי ידע של דקדוק בלבד, ואין לי אוצר מילים, אז אני ממש מתקשה שם... :s05: יש מישהו שלמד לזה ויכול לתת טיפים ששונים מ"לך תלמד אנגלית"? כי זה בערך מה שקידום רוצה... חוץ מכמה טריקים שעוזרים קצת...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. תושבת האקסטרים של אינטל לא תקבל התעלמות היום בצל הכרזת Core i9 9900K ואנו מקבלים פירוט על כל מעבדי הליבות המרובות שיושקו עד סוף השנה לכתבה

3. זה פרוייקט שורשים של השואה והמשפחה שלנו - הוא מתחיל ב10.6.1925 ונגמר בתאריך לא ספציפי בשנת 1939. הפרוייקט הזה מאורגן באקסל וכולל מאות סריקות של מכתבים, חלקם בפולנית חלקם ביידיש, הסברים, תאריכים. היא בחרה להכין אותו באקסל מסיבות שלא ברורות לי. הפרוייקט עצמו על המחשב שלה עובד יופי. הבעיה היא שזה בעצם עובד עם מיקומי קבצים בתוך האקסל הראשי, לוחצים על לינק ומשהו בתיקייה מקומית נפתח. אני מחפש מומחה אקסל שיסדר את זה, תמורת תשלום אם צריך. הדודה של אמי - כשאני כותב את זה ככה זה לא נשמע כמו מי יודע מה קרובת משפחה, אבל הכרתי אותה היטב, היא היתה אחת הדודות ההכי מגניבות שיש. היא נלחמה במחלת הסרטן והביסה אותה זמנית לפני כמה שנים, רק שהיא חזרה והתפשטה. היום קמתי בלי הרגשה ממשית של זמן ו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by MishaK,

Make race car noises when anyone gets on or off. Blow your nose and offer to show the contents of your kleenex to other passengers. Grimace painfully while smacking your forehead and muttering "Shut up, dammit, all of you just shut UP!" purse, and while peering inside ask "Got enough air in there?" Offer name tags to everyone getting on the elevator. Wear yours upside-down. Stand silent and motionless in the corner, facing the wall, without getting off. When arriving at your floor, grunt and strain to yank the doors open, then act embarrassed when they open by themselves. Lean over to another passenger and whisper "Noogie patrol coming!" Greet everyone getting on the elev…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. אבל לא ישנים כל כך מ 1990..... :smile1

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. והכל נפלא ומגניב ובלתי נתפס ו......

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לא יודע אם אתם מכירים את הקטע הזה, אותי הוא פשוט קרע מצחוק. http://video.google.com/videoplay?docid=-1076713759276842524&q=unreal+tournament+german+kid בואו נאמר שגם אם הקטע מבויים, אז אני מצדיע לילד על כישורי משחק מעולים

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by mrraz,

מקרה מטריד שקרה לי. למי שמכיר יש מסעדה מזרחית אלוואדי שממוקמת בתחנת הדלק הראשונה מימין כשיוצאים מכביש 6 במחלף עירון לכיוון עפולה. מסעדה די טובה ככה חשבתי עד היום. המסעדה היתה מפוצצת. השולחן לידנו התפנה והמלצר התחיל לפנות. אני זוכר שעניין אותי מאחר והמשפחה שעזבה השאירה בקבוק נסטי משפחתי ששתו ממנו אולי חצי כוס, רציתי לראות מה המלצר יעשה. מסתבר שזה היה פריט קטן מאחר והם השאירו גם 3 שיפודי פרגיות שלא נגעו בהם. פתאום אני רואה את המלצר לוקח את שלושת השיפודים והולך לכיוון הגריל ומניח אותם על האש. קראתי למלצר ואמרתי לו, ראיתי שלקחת 3 שיפודים שהשאירו והחזרת לגריל. אמר לי חראם, יש לנו עובדים וזה בשבילם.. אני פעם אחרונה שנכנס למסעדה הזו. השאירו לי טעם רע בפה. מילא ממחזרים חמוצים אבל…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. היי אנשים, פתחתי דיון על הנושא גם ב carsforum אבל בינתיים אין תשובות ומנסיון עבר אפשר גם כאן למצוא תשובות ענייניות בנושאי רכב, אז here goes: תיאור המצב: יש לי פוקוס פרטית 2006 האצ'בק 5 דלתות, בגרסאת המאובזרת - trend-x המערכת המקורית באוטו היא סוני (אאל"ט אין חיבור צ'יינג'ר במערכת זו) המערכת יודעת לנגן MP3 מכונן ה CD (יש שליטה מההגה ל CD ולרדיו) ויודעת לקבל AUX IN אבל במקרים כאלה השליטה היא מהמכשיר שמוציא את הסיגנל ולא מהמערכת\הגה. (ווליום עדיין אפשר לשלוט מההגה, הבעיה היא בהעברת שירים ותיקיות) הבעיה: אני לא אוהב ולא מעוניין להחזיק דיסקים באוטו, ואני רוצה סאונד איכותי ממערכת קבצים לשהי, ועדיין שליטה מההגה. אני מחפש פתרון שיאפשר לי לנגן מויזקה מהתקן נייד כלשהו (דיסק קשיח נ…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by sir f,

יש לי וויכוח עם מישהו בנושא. אני טוען שדאגלס אדמס עדיף על טרי פראצ'ט והוא טוען ההפך. לאחרונה הוחלפו ביננו מיילים בנושא: השבת קראתי (שוב) את "תרועת מוות" של טרי פראצ'ט. קודם כל, אציין שאני מעריך מאוד את טרי פראצ'ט וחושב שהוא סופר קומי מוצלח ביותר. אך עם זאת, ברצוני להגיב לטענתך שטרי פראצ'ט גאון יותר מדאגלס אדמס. אני חייב להודות-צחקתי יותר פעמים במהלך קריאת הספר משצחקתי בפעם האחרונה שקראתי ספר מ"המדריך לטרמפיסט", אבל לדעתי הסיבה לכך היא שאני פשוט קראתי את "המדריך לטרמפיסט" (להלן- "המדריך") הרבה יותר פעמים ואני כמעט זוכר אותו בע"פ (בעברית, באנגלית קראתי אותו רק פעם אחת. יותר מוצלח באנגלית, הרבה משחקי מילים שלא מתבטאים בעברית, לדוגמא- "הבה נפגוש את האומצה" שבאנגלית יוצא כ-"Le…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Your-AsSaSsiN,

בעקבות כך שהחלטתי להבריז משיעור כלשהו במערך השיעורים שלי בתיכון נשלח מכתב להורים שלי שבו נאמר שאני אצטרך לעשות עבודה ויורד לי ציון בהתנהגות ברבעון הראשון, לא היו לי בעיות כלשהן בעבר, התנהגותיות או לימודיות, האם יש תקנה האוסרת/מגבילה את המקרים בהם מותר להוריד ציון בהתנהגות ואם לא מה כדי לי לעשות על מנת לערער על רוע הגזרה ? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by haviv822,

מבקש לשמוע חוות דעת מאנשים שקנו בחנות הזו http://wellcom.co.il תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לפני כמה ימים אני ועוד חבר שלי קלטנו איזה ילד שאנחנו מכירים וממש לא סובלים, אז החלתנו קצת להשתעשע איתו. אני מצלם, וחבר שלי מדבר ומבצע! (דיברנו באנגלית כדי להרחיב את קהל היעד שלנו!) http://www.youtube.com/watch?v=hXIQMG84hPg

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

מחר אני מתגייס ( 31.03 ) לצה"ל. אני מקווה שאני אחזיק מעמד בלי המחשב ובלי האתר הנפלא הזה. אני אוכל להיות פה כנראה בסופי שבוע וחופשים לקבל מנות מרוכזות של חדשות ועדכונים. אזזזז ביי לכלום.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ^DaRk-MiNd^,

שאני מכיר בערך שנתיים ואולי גם אתם מכמה סרטונים מצחיקים שהוציאו משם www.doodie.com אתר על סרטוני חרא מצויירים ונחמדים דוגמא:

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by antraks,

איזה קטנוע 50 סמק אחי שווה לכנות עד מחיר 5000 אלף??? אני חושב ש ספיד פייט וטייפון מה אתם אומרים מה אחי שווה ליכנות מפחנית דלק חלקים והכול??? הדגובות שלכם יעזרו לי מאוד!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. קיימת אפשרות כזאת ? לא הצלחתי לברר את זה לבד. תודה לכם

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yanushka,

http://www.burnschool.up.co.il/

• 31 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. כמו שכתוב בכותרת - השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף חלקים בחומרה (ספציפית - מעבד ולוח אם, כי אני יודע שכרטיסי זיכרון אפשר להוסיף ואני מניח שאפשר גם להוריד בלי שום בעייה) בלי לגעת בדיסק הקשיח? או שזה סתם יעשה בעיות? תודה איל

20. Started by יד שמאל הנוקמת,

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ~BaRaK~,

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by gabriel6,

אהבתי - כדאי קצת להכהות את הכיתוב כל טוב, גבריאל

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by achiya1,

אוקי אז ככה..יש לי כמה סרטים על המחשב שאני חושש לצפות בהם כי אם הם גרועים ויכול להיות שהם גרועים..אז אני מרגיש בבעסה שנה אחרי זה! אז אני רושם פה את הסרטים מי שמכיר אותם שיכתוב עליהם ביקורת קצרה..המלצה וכזה תודה חבר'ה ! והמועמדים לפרס הסרט הטוב ביותר הם : Pride.DVDRip.XviD-DiAMOND Civic.Duty.2006.LIMITED.DVDSCR.xVID-LRC Until.Death.2007.DVDRip.XViD-ESPiSE Smokin.Aces.2007.DVDSCR.XviD-NoSCR The.Astronaut.Farmer.DVDRip.XviD-DoNE Harsh.Times.2005.WS.DVDRiP.XviD.DvF The.Contractor.2007.STV.DVDSCR.XviD-FiCO Pathfinder.DVDRip.XviD-DoNE Hot.Fuzz.2007.PROPER.DVDRip.XviD-ORiGiNAL 16Blocks.2006.iNTERNAL.DVDRip.XviD-UNDEAD אוקי..כפי ששמתם לב הסרטים לא הכי מוכרים בארץ..כ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by BlackTalon,

עד כמה זה משפיע ולמה לעזזאל כשאני רוצה לשדרג את ה-Nokia 6267 העתיק שלי לאחד המכשירים המתקדמים היום (בלאקברי או E72) אני צריך לעבור מקרינה נמוכה מאוד - SAR 0.3 ל- SAR 1.3 ? ??? לא הגיוני יותר שהקרינה במכשירים חדשים תיהיה נמוכה יותר? רק אל תגידו לי "מה זה משנה, גם במיקרו יש הרבה קרינה"

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Symbore,

היי אני מחפש לקנות או לקבל פליז צבאי פשוט, חד צדדי, במידה לארג' ומעלה. ראיתי בריקושט דו צדדיים שאינם מתאימים לי ובמחיר גבוה בהרבה מהפליזים בסיטונאות שהיינו מקבלים. חשוב לי שיהיה פליז צבאי בירוק זית/שחור עם כותפות אם מישהו מוכן להביא לי/ למכור לי עד מאה - מאה חמישים ש"ח (אני אעביר מבעוד מועד את הכסף דרך פייפאל) שישאיר הודעה, תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים