כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני לא יודע אם מותר לי לפרסם כזה תראד ואם אסור סליחה ותנעלו אני מחפש אנשים שמוכרים כרטיסים להופעה של היהודים בכפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים ואם אין אפחד כזה אז האם יש מישהו שמוכר של משינה?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום פניתי אליכם כי בטח יש פה הרבה אנשים עם ניסיון אז ככה הגימייל שלי משרת אותי גם לעבודה גם לפרטי בזמן האחרון התחלתי לקבל הרבה אימיילים מהעבודה וגם בפרטי משולחים ממוקדים מאוד (יכול להיות גם כמה בשעה) אני מנסה לעשות סדר בבלאגן שנוצר לי מה שאני רוצה שיקרה זה ההודעה תופיע בדואר הראשי/דואר נכנס (או לפחות התרעה) ולאחר פתיחה שלה היא תעבור לתיקייה אוטו' היום אני עושה להם מסננים+תוויות אבל מה שקורה זה אם אני מעביר אותם ישירות לתווית אני לא מקבל התרעה על הדואר הנכנס רק בתווית (גם באפ' בפאלפון) (בהגדרות זה או להעביר ישירות לתווית או להשאיר גם בראשי) אז כרגע זה מגיע לראשי עם תווית ומה שקורה זה אחת ליום או כמה שעות אני מסמן את כל ההודעות בראשי ושולח אותם לתוויות (אם אני לא עושה …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.o-store.co.il/pl_products~4~2.htm זה הדף עם הנעליים המשתתפות, אני מניח שמי שירצה את אחת מהנעליים לא ממש זקוק להסברים על החברה המעולה "סלומון" וכו'. יש מגוון מידות רחב, צבעים ואפילו דגמים לנשים. אם יש מישהו רציני שמעוניין בזוג ובטוח בכך - אשמח לדעת מכך כדי שכל אחד מאיתנו יוכל להנות מ-25% הנחה. אם יש כמות גדולה יותר של אנשים עוד יותר אשמח לדעת על כך - אולי אפילו נוכל לארגן קנייה קבוצתית כלשהי.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום קניתי לי את ה DVD הראשון שלי ולהפתעתי התמונה היתה לאורך כל הסרט היה לרוחב המסך ולא גם לאורך, כלומר התמונה לא מילאה את כל המקום על המסך. אז השאלה שלי היא, האם כל הסרטים ב DVD נראים כך ? ולמה זה ?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה רק אני או שיש בעיות גלישה/מהירות כרגע בבזק בינלאומי? אצלי אישית מהירות ההורדה לא עוברת את ה 50...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אבל לא ישנים כל כך מ 1990..... :smile1
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנאדם לא יודע לדבר עברית. יש לו יותר טעיות מתינוק בן שנה. הוא לא מוסיף שום דבר חדש. על כל מהלך טוב הוא אומר " מהלך מצויין" ובלי להוסיף שום הסבר נוסף. לפעמים זה נשמע כאילו הוא מקריא מדף שמישהו כתב לו כדי שלא יעשה פדיחות. בקיצור.... נימני תחזור לתל-אביב. ויפה שעה אחת קודם
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי אתר חדש למשחקי מחשב בישראל מה דעתכם האים הוא זול או עושק : http://www.tgame.co.il/ דן
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לקבל ספאם סלולרי, לעיתים רחוקות - אחת ל 2 שבועות בממוצע. ההודעה היא בדרך כלל "זקוקים להלוואה עד 10000...... להסרת מספרכם מהמערכת הקישו 1. לנציג הקישו 2", אבל פעם אחת גם היתה הודעה של ברכה על קבר של איזה קדוש השיחות ממספר חסוי להסרת מספרכם מהמערכת --> ניתוק השיחה, אבל השיחות ממשיכות ניסית את האפשרות של נציג שירות --> נא הקישו מספר טלפון וסולמית --> הקשת מספר טלפון --> נציג שירות יחזור אליכם (לא חזר עדיין) - התפריט מגן בצורה מוחלטת על זהות החברה, ננסה להוציא את זה מהנציג איך ניתן להפסיק אותם, ורצוי גם להוציא מהם כסף (הטרדה) על הדרך ? (בתור התחלה, אם נניח שהנציג גם לא יחזור, איך מוצאים את מי בכלל צריך לתבוע ?)
-
האתר וארז שאני היתי מוריד ממנו ירד לצערי כמו רוב אתרי הוורז שיש בהם זבל או דברים שבככל לא יורדים עזרו לי זרקו איזה שם של אתר וורז או FTP ישראלי בלבד עים משחקים ובעיקר תוכנות שהלינקים בו עובדים והחומר שעליו חדש אאודה לכם מקרב לב :) :)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מי שמכיר את הסידרה המשעשעת צי'טרס-בוגדים, קבלו איזה ענק הבנאדם הזה! http://www.biertijd.com/mediaplayer/?itemid=2817
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין נעל זאת דרך BUY2USA. השאלה שלי היא האם יש מסים על נעליים לניו ג'רזי? אבקש ממי שהזמין נעליים דרך השירות לכתוב אם הוא שילם מסים לניו ג'רזי או לא. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אשמח אם מישהו יכתוב לי מהן הדרכים הטובות ביותר.. ואיך איש פלוני יכול לדעת שמישהו פרץ לו ממש כשהוא עצמו משתמש במחשב.? אלף תודות וברכות!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחר אני מתגייס ( 31.03 ) לצה"ל. אני מקווה שאני אחזיק מעמד בלי המחשב ובלי האתר הנפלא הזה. אני אוכל להיות פה כנראה בסופי שבוע וחופשים לקבל מנות מרוכזות של חדשות ועדכונים. אזזזז ביי לכלום.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני מכיר בערך שנתיים ואולי גם אתם מכמה סרטונים מצחיקים שהוציאו משם www.doodie.com אתר על סרטוני חרא מצויירים ונחמדים דוגמא:
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה מצבי: אני מועסק בחברת פלקסטרוניקס דרך כח אדם בתור מריץ תוכנות בדיקה וכל מיני כאלה מרוויח מינימום אבל יש הרבה שעות אז זה יוצא יחסית סבבה... מצד שני הציעו לי לעבוד בחברת טאוור בתור מפעיל מכונה באותם התנאים םחות או יותר ר קשאני מועסק ישירות דרך החברה... ויכול להיות שיהיו קצת פחות שעות נוספות... מה אתם מציעים לי לעשות???
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם איני יודעת אם זו רק הרגשה שלי, לא ממש התעמקתי בזה ובוודאי שאין לפני את המספרים, אבל יש בי התחושבה שהאתר משהו "נרגע". כלומר, כאשר נכנסתי לכאן לפני כמה שנים נוצרה אצלי התחושה שיש באתר לא מעט אנשים ודיי הרבה פעילות. לאומת זאת, בחודשים האחרונים, בין אם מדובר בפורומים שבעבר נראו לי פעילים יותר (כמו מפרטים או מעבדים), בוודאי שבאלה שפחות (מארזים?) נראה שיש פחות, עיתים אפילו הרבה פחות. זה רק נדמה לי? אני טועה?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי את זה באחד מהפורומים ופשוט הייתי חייב לשטף אותכם תהנו.. שיחות מוקלטות אמיתיות בין מגדל הפיקוח וטייסים פיקוח קהיר: כדי להימנע מרעשים פנה ימינה 45 מעלות. Egypt Air: איזה רעשים יכולים להיות כאן בגובה 35 אלף רגל?! פיקוח קהיר: הרעש מ767 שלך כשתתנגש ב747 שלפניך. Austrian Air-Lines: בוקר טוב וינה פיקוח פראג: בוקר טוב, אבל שים לב, כאן פראג. Austrian Air-Lines: אני נמצא בעמדות נחיתה בוינה. פיקוח פראג: אבל כאן באמת פראג. Austrian Air-Lines: פראג? פיקוח פראג: כן. AustrianAir-Lines: אבל רציתי להגיע לוינה! פיקוח פראג: בסדר, צא מעמדות הנחיתה שלנו כבר לעזעזל ופנה 50 מעלות ימינה. פיקוח מדריד: אתה איירבוס 320 או 340? Iberia: כמובן שאני 340. פיקוח מדריד: אז תפעיל את 2…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יושב כבר שעתיים ומנסה להבין כמה כשהכוח פועל דרך מרכז המסה, החיכוך פועל נגד כיוון התנועה וכשהכוח פועל לא דרך מרכז המסה, החיכוך פועל עם כיוון התנועה אם מישהו יוכל להסביר בשפה פשוטה אני ישמח
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Ynet לא בחלו באמצעים והרי הכתבה הטריה מבית מדרשם: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2950430,00.html פשוט LOL אחד גדול לקרוא את הכתבה והתגובות...
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם לפני שנה זה היה איזה יום שמטוס עובר פעם בשעה, זה היה נסבל. אני גר ברובע יא באשדוד. וכיום זה פשוט בלתי נסבל. אני סטודנט שלומד ועובד בשעות לא קבועות, ויוצא לי להיות בבית בשעות הבוקר ואחר הצהריים. במשך כל השבוע, כולל היום, רעש המטוסים פשוט לא מפסיק. זה מגיע לכך שכל כמה דקות עובר לו מטוס מעל הבית. וככה כל היום. במשך כל השבוע. הראש שלי מתפוצץ כבר. זה פשוט בלתי נסבל. וחמור ביותר, למי תתלונן? אני לא יודע עד כמה הדיון הזה יעזור, אם בכלל, אבל פשוט הייתי חייב לשתף את התסכול שלי ואולי יש פה עוד אנשים מהאיזור שמודעים לבעיה.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-