כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
לא יודע מה לעזעזל מצחיק בזה אבל זה גרם לי ממש לצחוק http://www.youtube.com/watch?v=x3mwZo6bVqA&feature=related
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה אשר מציגה את כל חומרת המחשב תוכנה שמציגה בפרטי פרטים את כל סוגי החומרה המותקנים במחשב + יצרן וסוג תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אני לא בטוח שהבנתי את ההבדל בין בינהם. חומרה זה משהו מוחשי, מופשט, פיזי. ואילו תוכנה זה משהו ''רוחני'', שאינו נראה לעין והוא שוכן בגוף החומרה. דהיינו, תוכנה היא נשמה וחומרה היא גוף. האם אני צודק?
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
אתמול אחרי שהמקלדת החביבה והנחמדה שלי של מייקרוסופט מתה בסייבא טובה לאחר 5 שנים שיש לי אותה כשעוד יצאה לשוק והייתה חדשנית בשל היותה אל חוטית היא עברה נתיחה של אחרי המוות לצורך שעשוע וסתם כי היה לי משעמם.. הכנתי לכם מיני בוק של התהליך ושקצת תבינו כמה לכלוך ואבק צוברת מקלדת ש"מעשנת" (אוכלת) במשך 5 שנים ת'אוכל שלי... באמצע הפירוק- המקשים שהוצאתי עד לאמצע הפירוק- ה-F10 המסכן שנשבר בעת נסיון הוצאה מהמקום- כל המקשים בחוץ!(מצאו- איפה F10) - המקלדת ללא מקשים!(חוץ מהמולטימדיה)- קצת מאקרו לצורך מבט מקרוב על האבק- מה שקורה למקשים הגדולים אחרי תקופה ארוכה- כל המקשים עם פניהם מעלה- כשהיינו קטנים היינו עושים ערמת ילדים, עכשיו זה ערמת מקשים! ;D - מקווה שנהנ…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את הנ"ל ואני ממש לא מצליח למצוא משהו ברשת. אבקש למי שיש את דיסק ההתקנה המקורי במקרה או את הקובץ על המחשב לשלוח לי. בכל מקרה, לפני שאתם שולחים לינקים כאלו ואחרים לאתרים - אנא תבדקו אם זה אמיתי או לא. יש הרבה אתרים שמפנים ואז דורשים הרשמה או תשלום וכו'. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
עלילה:- על משפחה שעוברת בית (אמא ושני בנים) הילד הקטן הוא משחק טניס והגדול הוא בקולג בהתחלה הוא שיחק פוטבול והיה איזה קטע שהוא רב מקות וזה התפרסם היוטוב וכך במקום החדש שהם עברו ישר זיהו אותו ומסתבר שבמקום החדש יש קטע כזה ללכת מכות (ברמה חובבנית) ברחוב..-ויש איזה שחצן שהוא דפק מכות לנער הקולג'(מהמשפחה ההיא..-הוא הדמות המרכזית) אגב השחצן והדמות המרכזית הם מאותו קולג' וכמובן יש גם בחורה בסיפור (אבל זה פחות חשוב..) במשך הסרט הדמות המרכזית מתאמנת כדי לנקום בשחצן... בבקשה מי שמשער שהוא יודע מה שם הסרט שיגיב...בבקשה תגיבו... :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום ... אני לא יודע איך נוצר לי live profile אבל אני רוצה למחוק אותו איך אני עושה את זה?? תודהה
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
שלום לכולם! ב- 20-21.1 אני מתמיין בשלב ב' של מיוני תלפיות. למישהו יש מושג מה הולך להיות שם? איך כדאי להתכונן? תודה רבה לכל המגיבים!
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. אגב - אני כל הזמן קורא ומשתתף בפורום שכאן לנושאי מחשבים והוא פשוט מ-צ-ו-י-ן ! בלעדיו לא הייתי יודע מה לקנות בתחום המחשבים, אבל איך מסתדרים כשצריך לבחור טלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אשמח לקבל ביקורת/משוב בעל ביסוס אם מניסיון ואם מידע קודם ומוכח לא סתם השערות, לגבי מיצוי אחריות בחנות CD-LOG משום ששמעתי הרבה דברים לא ממש מחמיאים עליהם, אבל בכל זאת אשמח לאמת את זה איתכם.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני בן 23 ולפני מספר ימים התחילה לבקוע שן בינה. ממה שאני רואה השן צומחת ישר, כמו שצריך. שווה לקפוץ לרופא שיניים? אני כל כך לא רוצה לעבור עקירה. :-\
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ויש גם SSE ראיתי.. מה ההבדל בין שלושתם בעצם?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע נמצא בתאילנד ועתיד לסיים את הטיול עוד כשבועיים בבנגקוק. אני מתלבט האם לקנות כאן מחשב או לפחות חלקים כמו מעבד לוח זכרונות וכו' על מנת לחסוך. השאלה עד כמה זה אמין וכמה זה חוסך. שמעתי שיש קניון (פנטיפ פלזה) רק למחשבים. המחשב המיועד הינו לשימוש משרדי בלבד , מוזיקה וסרטים וכו'. יש לציין שאין צורך בציוד היקפי בכלל וגם לא בהארדיסק. תודה מראש, אופיר.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום, אני חדש בפ"ת ומחפש ספר\ית טובה באזור ע"מ לגזוז את מחלפותי אשמח לתגובות עם מספר טלפון והמלצה ממישהו שמכיר בקשה מוזרה אני יודע - אבל בשעות כאלה מה עוד יש לעשות... גבריאל
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש חנות בארץ שמוכרים בה פסלונים של דרקונים פוסטרים של פנטזי ועוד כל מיני דברים שניכנסים לקטגוריה הזו מישהו מכיר?
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3655269,00.html מישהו יכול בכלל להגיע לרבע מזה?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הייי סופ"ש מצויין תכולם מישהו אולי יודע איך אני יכול להשיג את הקובץ של התשדיר ב"מ (בטחון מידע) עם השחקנים הממש מאפנים שמשודר לו בימים אלו בגלגל"ץ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
הייי טוב בחיים שלי לא ידעתי איזה סיוט זה לחפש צימר! מכה! למה יש כל כך הרבה מהם? טוב לא משנה אז ככה אני והחברה היקרה רוצים לסוע לאיזה סופ"ש נחמד לפני שאני מתגייס ובגלל שהיא כבר התגייסה אז אני אחראי על החיפוש (תהרגו אותי למה, לה יש יותר זמן פנוי טוב נו אבל אין לה מחשב בבסיס) קיצר החלטנו על משהו שיהיה נחמד (לא קמצני) אבל גם לא מפואר מידי במטרה לחסוך את הכסף ולסוע לאיזה צימר ממש מטורף ברגילה אז חשבנו שאזור ה1000 (גמיש אבל בכמה מאות כלפי מעלה) ל2 לילות לזוג יהיה נחמד למישהו יש המלצות במיקרה? (בהתחשב בזה שדי נסגרנו על איזור הכינרת) תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי את המבחנים של פרוייקט גאמא,וחושבים שאני מתאימה רק למסלול מסויים שבו עוסקים בQA, בדיקת תוכנה אני אמורה לעשות ריאיון בזמן הקרוב אז יש לי כמה שאלות דבר ראשון למי שיודע, פרשתי בדיוק השנה ממגמת פיזיקה, עשיתי בעצם רק יחידה אחת מכניקה עם ציון 79.. עוד לא עידכנתי את הצבא לגבי זה, האם בהמשך, אם אני אעבור את הריאיון, יכולים להעיף אותי כי לא כל כך מעדיפים מועמד שעושה רק חמש יחידות מחשבים ויחידה של פיזיקה? דבר שני, בדקתי קצת באינטרנט מה זה QA והבנתי שמדובר בבדיקת תוכנה, וזה לא היה נישמע לי משהו שמתאים לי, זה נישמע לי כמו להעיף לצד את כל מה שאני מחבבת יחסית בתכנות, שזה ללמוד איך לכתוב תוכנית, ולהתחיל להתמחות רק בדברים השוליים שתכניתן לא מתעסק איתם..אז QA במסגרת פרוייקט גאמא ז…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ויכול לתפוס לי מקום בקורס ספורט? נ.ב. אם אתם כבר נדיבים אז לשחיה את ההרשמה שלי נפתחת ב21, ומתאים לי לדחוף שחיה עכשיו. אם מישהו יהיה נחמד שיצור קשר בפרטי עם דרכים ליצירת קשר, או שיקח הפלאפון שלי או משו תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת כסף מכרטיס ויזה נטען של הדואר שלי , "ולטעון " את חשבון פאי פאל בכסף הזה . איך אני עושה את זה ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-