עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kukishin,

שווה להשקיע יותר ב4000?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by e-d-a,

היי השבוע קרוב שלי טס לבודפשט ורציתי לשאול מה המחירים כי של דברים כמו mp3 וכו... מי שמכיר ויוכל לעזור תודה...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by surve1020,

מה הדרך הכי טובה ללמוד למבחן הזה? האנגלית שלי סבבה אבל לא נראה לי ברמה שאני יקבל פטור באוניברסיטה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by navk2,

לאחרונה שמעתי כמה שירים של צ'ילדרן אוף בודום וזה ממש ממש יפה, הבעיה היא שיש מישהו שצורח כמו חולירע והורס תשיר ! יש משהו שדומה לזה אבל ללא מילים ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. משעשע... http://www.urbandictionary.com/define.php?term=israeli

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Ghosthunter,

שלום, יש לי ביום שיש מבחן בקורס רשתות תקשורת 1, ורציתי לדעת אם יש לכם שאלות שמתאימות לשכבות השלישית עד החמישית. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Ran B,

היי לכולם מלא זמן שלא בקרתי פה! ואני רואה שהפורום ניהיה הרבה יותר יפה! והאתר פורח! אז יש לי שאלה, ויכוח, ריב עם חבר. אז ניתן רקע לסיפור : מדובר בתוכנת ההודעות המידיות "ICQ" כמו שכולם מכירים.. עכשיו..נגיד אני הולך לחבר שלי..ועושה "לצרף משתמש קיים כבר" ואז מכניסים מספר איסיקיו וסיסמא...ואז אני מחובר לאיסיקיו שלי דרך התוכנת איסיקיו שלו.. זה ידוע לכולם.. עכשיו..ברגע שאני מכניס את עצמי לאיסיקיו שלו..אני נמצא ברשימה..של המשתמשים שאפשר להחליף..ואז אפשר להחליף חזרה למספר של חבר שלי ואז אם אני רוצה חזרה אלי.. עכשיו..חבר שלי התחבר למספר איסיקיו שלו דרך המחשב של חבר אחר.. חשוב לציין שהוא לא התחבר כ-GUEST (אורח) ולכן נוצר קובץ דאטא בספריית איסיקיו שלו..שמכילה את הסיסמא וה…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by WizMaster,

?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by HitmanX,

http://www.she-is-here.com כנסו תספרו מה דעתכם.. לדעתי אין מצב שזה רציני אבל אם כן נשארו לי 7 ימים לחיות מכאן אפשר ישר לראות את הקלטת http://www.the-tape.com/

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by 1qaz2wsx,

בננות בטקטוניק! ואיך אפשר יומולדת בלי שמנמנים ;D יאללה תזרוק את הקופה!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by stone cold,

תיראו אני חושב שהמדינה צריכה לידאוג לרוב הדברים העיקרים כמו לידאוג לזקנים\נכים\יתומים וכו ואנשים בראים צריכים לעבוד או בעבודה רגילה או בעבודות יזומות שהמדינה תארגן אם הם רוצים לקבל משהו בחזרה מהמדינה אבל אני מוכן לקבל שיש עמותות והסקר לא על תרומות מאורגנות ובימים ושעות ידועות הסקר על ליפעמים נוכלים וליפעמים אנשים שלא מבינים שצריך לכבד פרטיות של אנשים שיש להם תחיים שלהם שדופקים על הדלת מתי שבא להם וליפעמים גורמים לחוסר נאימות וליפעמים מעצבנים לגמרי ודי נימאס מיזה שילכו ל... יש מקומות וזמנים לחפש תרומות בלי להפריע לאנשים

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by luckybamboo,

שלום! לפני כחודשיים היינו בספרד מספר ימים. באמצע הטיול כרטיס ה-SD שלנו הפסיק לפעול (Transcend 1GB). החלפנו אותו בכרטיס אחר בתקווה שכשנגיע לארץ נראה שהתמונות הרבות עליו עוד קיימות. לצערנו, בבית ראינו שהבעיה היא לא סתם משהו לוגי, אלא יותר רצינית (כשמחברים אותו למחשב לא מופיע בכלל כונן חדש, ושום דבר לא קורה). חיפשנו מקומות שיחזור, אך כל מקום או דרש תשלום גדול מראש בלי התחייבות להצלחה, או שאמרו שיחייבו רק אם יצליחו, אבל טווח המחירים היה באיזור ה-1500 שקל, שהם למעשה חצי ממחיר הטיול... האם מישהו מכיר מקום שחזור אמין שיתחשב בזוג חיילים ולוקח מחיר נמוך יותר? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Fkl0ster,

אם שמתם לב, בפורומי החומרה בארץ הפנטיום 4 זכה לגינוי בצורה היקפית וגורפת מצד עורכי האתרים, מה שגרם לרבים מהמשתמשים לאמץ גישה זו... אין לי משהו נגד AMD, להיפך : אני ממליץ לחברי על מעבד זה פשוט בגלל שהוא נותן יחס עלות\תועלת טובים יותר מהפנטיום 4, במיוחד בארצנו. אבל, מי שמסתובב בפורומים בעולם , רואה תופעה מעניינת: קיימים ויכוחים רבים על טיבו של הפנטיום 4 ,בזה אין ספק , אבל אין שום כינויים כמו זבל, חרא, גרואטה, המיוחסים לו, כמו פה בארץ. ואנשים שמבקשים המלצה על לוח לפנטיום 4 באתרים החו"ל, לא מקבלים הודעה כמו: "זה גרוטאה :AR15:, קנה AMD!" כמו שמקבל מי ששואל זאת בארץ. האם זה בגלל שה"פנטיום" שולט ללא עוררין בשוק הישראלי ובעלי האתרים מנסים נואשות לשנות זאת ולכן העבירו מעין "…

14. אני מניח שרובכם שמעתם על המבצע החדש של אורנג' ואם לא אז הוא הולך ככה: ב-129 ש"ח לחודש למשך 3 שנים מקבלים חבילת אינטרנט 2.5MB, ראוטר (מחברה שקרית ולא מעניינת כלשהי העיקר שיעבוד ויספק אינטרנט אלחוטי בבית) ומחשב נייד מדגם 1110ej של HP. כל החבילה עולה 4644 ש"ח במשך כל ה-3 שנים הללו. קרוב משפחה הצליח להוריד את המחיר ל-109 ש"ח משמע שהמחיר הכולל יורד ל-3900 ש"ח +-. המפרט של הנייד נראה לא רע וכולל את ה-T4200, 2GB ו-HD של 250GB וה-4530 של ATI, בהחלט משהו שיספק את עבודות המשרד המתוכננות על המחשב הזה אם כי לא מצאתי את מחירו המומלץ בשוק. אז מה אתם אומרים? שווה לא שווה? יש קאצ' שמישהו מכיר?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. יש שתי פונקציות, P(x), L(x), שהידוע עליהם מסתכם בזאת: 1. האינטגרל על P מ0 עד 1 נותן 1. 2. P מוגדרת בתור L חלקי (האינטגרל של L מ0 עד 1). מכאן יש לחשב את האינטגרל על (L*P) מ0 עד 1. (כל האינטגרציות כמובן לפי X) ניסיתי כל מיני גישות של אינטגרציה בחלקים, אבל אני מגיע למבוא סתום. יש למישהו רעיונות?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by evy,

אהלן,שאלה: איך מחזירים את הצ'אט הישן של פייסבוק ,? זה עכשיו הפך להיות צ'אט מעצבן...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני יודע שהשאלה נשמעת טיפשית. חבר שלי מתחתן, ואני ועוד חבר החלטנו לתת לו במתנה לחתונה טלויזית LCD בגודל 32". עד היום הייתה לו טלויזיה מהישנות, מה שאומר שהמסך מוגן כי הוא מצופה בזכוכית. LCD לא מצופה בזכוכית. יש לו חתול בבית. כל הרהיטים אצלו בבית הם עם שריטות, כי החתול תוקע בהם ציפורניים, האם יש מה לחשוש לגבי הטלויזיה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Symbore,

אנשים אני מחפש חנות בחיפה או בכל אזור אחר בארץ (שעושה משלוחים) בה יש היצע בירות רחב. רוצה לשם שינוי לנסות בירות חדשות כאשר יציאה לפאב לא באה בחשבון (גם שונא את המחירים, גם מעדיף לשתות את הבירות שלי עם סרט טוב) רצוי גם שמחירי החנות לא יהיו בשמיים. כזכור לי בטיב טעם היה מבחר בירות נאה אבל אני כמעט ולא מגיע לאזור.. יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by 114508534,

צהרים טובים- מישהו יודע אולי איך לחדשב תלוש משכורת ולבדוק אותו מבחינת אחוזי מס וכל מיני כאלה דברים. אחרי 2 וחצי שנים שעבדתי במאותו המקום והתפטרתי הייתי רוצה לבדוק לעומק העניין האם דפקו אותי ועד כמה , יותר בדגש של כמה . תודה אשמח לקבל גם הכוונה ללינקים שימושיים וכ'ו .

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Doctor Robert,

היי, הייתי היום בצו ראשון בלשכת הגיוס תל השומר, עברתי בכל התחנות פרט למבחנים הפסיכוטכניים, משום שהרגשתי שאני מאד עייף ולא מרוכז ואין סיכוי שאצליח למצות את מלוא הפוטנציאל בצורה כזאת. אחרי אין סוף ויכוחים עם הפקידים, הם החליטו לדחות לי את המבחנים הפסיכוטכניים ליום ראשון, בשעה 8. הבעיה היא כזאת, כעקרון אין לי שום בעיה להתייצב בלשכת הגיוס, מתי שיקראו לי. העניין הוא, שאני מאד לא מרוכז ועירני בשעות הבוקר, משום שאני לא רגיל להיות ער בכאלו שעות. (אני לומד בביה"ס אקסטרני, אחה"צ, כך שאני ישן בשעות הבוקר בד"כ עד 12) במידה ואני מנסה להירדם מוקדם יותר, אני פשוט לא מצליח כי אני כבר רגיל לישון ולקום בשעות מסויימות. ניסיתי להסביר להם שם, שאין לי שליטה על העירנות שלי ועל הריכוז, …

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ^HocK^,

הנה הכתבה... עוד פאק של חומרה או משהו מתוכנן מראש של מיקרוסופט להשתלט על העולם...??

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3609306,00.html היהיהי, נראה שכשמדובר בחברת-ענק אמריקאית נגד חברת-ענק אמריקאית אחרת, הממשל לא כל כך אוהב את אפל לא שלקוריאנים יש סיכוי נגדם באמריקה בכל מקרה, לו תיטמן התופחה הזו (העברות שלי ל-bloatware. אופציה פחות מוצלחת שחשבתי עליה היא "פוקעה") לעד בין אקסה-ביטים של הסטוריה טכנולוגית, מה טוב. זה הדבר היחיד שכמעט כל מאמיני דת האפל הכבדים באמת (הסוגדים לסטיבי ירום הודו) מציינים כחסרון של אפל, וקיומו מהווה מטרד לכל משתמש שאינו בעל מניות של אפל. כמובן שאפל, המומחית בעיצוב מתוחכם ובתביעות פטנטים, תגייס את אוגדת עוכרי-הדין שלה לבטל את מר הגזרה, והקרב הזה עוד רחוק מלהגמר. מה שכן, כולי תקווה שהשיקוץ הזה, הקרוי אייטיונס…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by eliranl,

שלחתי הודעה למישהי "מה המצב מאמי?" והיא החזירה "הכל בסדר..." מה היא רוצה?! כאילו מישהי שלא רוצה לא עונה פשוט! ואין לי מושג למה אני שואל את זה פה!

• 32 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by YNT,

שלום, אני צריך להדפיס על 2 חולצות, ראיתי שבאופיס דיפו מוכרים חבילה של 10 דפים במחירים הנעים בין 50-100 שקלים, משהו שאני לא רוצה להשקיע מישהו יודע איפה אני אוכל לקנות נניח 3 דפים בודדים באיזור המרכז ? אולי מישהו קנה חבילה ומוכן למכור לי ? תודה, יאיר

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by iem,

נתונה לי שאלה שלא הצלחתי לפתור... מישהו יכול לפתור ולהסביר לי איך הגיע לפתרון ? תודה מראש ! (מצ"ב בקובץ תמונה..) [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים