עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by genia,

באייס רוצים עליו 50 שקל,נראה לי קצת מוגזם,מישהו מכיר מקום שאפשר לקנות בו. ועוד משהו,איך זה נקרא באנגלית,חיפוש של emergency stop sign לא בדיוק מניב תוצאות

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. שלום כולם... ראיתי אתמול את הסרט דמדומים, ודי אהבתי את הרעיון... אני בטוח שהספר יותר טוב מהספר, ואני רוצה לקרוא את הספר השני בסדרה. מה גם שאני צריך לקרוא ספר באנגלית לבי"ס, אז חשבתי לבחור את זה. עכשיו השאלה היא אם הוא קשה לקריאה? אני עכשיו בי"א, אין לי אוצר מילים כזה רחב אבל אין לי בעיה לחפש כמה מילים במילון, למרות שאם יש יותר מדי מילים קשות והשפה מורכבת אני מעדיף לא להתחיל עם זה... אז, לדעת קוראי הספר, כדאי לי לקרוא אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by gabriel6,

שלום חברים, בתקופה הקרובה אעדר לא מעט מהפורום. קבילתי ליידי פרוייקט חדש ומסעיר - בני בכורי בני נולד היום לפנות בוקר - אין מלי בפי לתאר את האושר שמציף אותי כולי תקווה כי כולכם תחוו רגע כזה של עושר עילאי בברכת הצלחה וברכה, גבריאל

• 70 תגובות
    • 5.4k צפיות
  4. ברצוני לגשת לבגרות במועד חורף 2009 (בערך בעוד חודשיים) בהיסטוריה א'. מעולם לא למדתי את הנושא לפני כן. האם למידה עצמית בחודשיים תספיק? באילו ספרים מומלץ להשתמש? יש סיכומים מומלצים מהאינטרנט?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ofer_mat,

כמו שאתם יכולים לראות את הפרופיל שלי אני כבר שנים חבר ב WHZONE והיתי חבר מאוד פעיל פעם אני פשוט נכנס כל פעם לפורום ונדהם מחדש מההתיחסות של המנהלים למשתמשי האתר באיזה קלות וזלזול הם מתיחסים לגולשים וזה ממש כואב לי סוגרים הודעות במקום לענות תשובה קצרה ועניינית מצפים מהגולשים לקרוא פוסטים של 50-100 דפים בשביל שאלה קטנה חברה אתם איבדתם את העיניין ואיבדתם את המושג של פורום HWZONE הוא לא אינציקלופדיה שצריך לקרא בה יומים בשביל לקבל תשובה אתם פה כדי לענות על שאלות וגם אני פה כדי לעזור לאחרים מה לעשות שכל פעם יש אנשים חדשים וכל פעם צריך לענות על אותם שאלות? אז מה זה פורום בשבל זה אתם פה ובשביל זה יש לכם גולשים שעם השנים משום מה התחלתם לזלזל בהם. פניתי בעבר למנהלי האתר. לא קבלתי תש…

• 81 תגובות
    • 5.8k צפיות
  6. Started by יורם,

התערבתי עם חבר איזה מפרט יותר טוב וזה מחשב לגיימינג אז תביאו חוות דעת על המפרטים פה מפרט 1 http://i42.tinypic.com/2nsto55.jpg מפרט 2 http://i40.tinypic.com/esqa1s.jpg

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by 125,

עוד מעט אני וחברה שלי שנה ביחד רציתי לדעת מה אני יכול לעשות/לקנות לה ב1000 שקל ? למישהו יש הצעות מה אפשר לעשות?

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. בלי הרבה מילים, אני ממש אהבתי הראשון- ה- Fugue: והשני - הקאנון רוק המוכר, בגרסא מרשימה במיוחד : גיטריסט מהסוג שאני אוהב

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by J0n1,

אני צריך לארגן לבחירות בערך 20 ליטר בירה, והתחלתי לברר מחירים, אבל יש כמה דברים שאני צריך בהם עזרה. 12 ליטר של בירה לא מוכרת (Bear Beer, בירה בהירה בטעם של מכבי) יעלה לי 110 ש"ח 12 ליטר של גולדסטאר יעלה לי 170 שקל מישהו יודע כמה תעלה לי חבית חד פעמית של גולדסטאר/קלסברג או מארז 24 בקבוקים/פחיות של קלסברג ומאיפה אפשר לקנות? ומהי האפשרות הכי משתלמת לקנות הרבה בירה - במארזי פחיות (24) או חבית חד פעמית?

• 11 תגובות
    • 3.9k צפיות
  10. אני מתחתן בעוד כ4 חודשים ורציתי לדעת לגבי איחוד חשבונות הבנק אם מישהו יודע איך זה בדיוק מתבצע מבחינת פקדונות ניירות ערך וכו'..

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  11. אהלן, עזבו אותי אני טיפש. איך מחשבים מע"מ? השאלה בכותרת הייתה רצינית? איזה חישוב אני עושה כדי להוסיף לכל מחיר 15.5% מע"מ? תודה! עריכה: מ צאתי מחשבון מע"מ...חיחיחיחי... סתם לידע כללי , איך מחשבים?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by DUDEnamE,

פרסמו פעם טראד בשם "מה עובדי אינטל עושים בזמנם הפנוי" משחק כזה שהיית צריך להניח כלי מלחמה עומדים ,כדי להרוג את החייזרים שהולכיםבמסלול שלהם http://novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/ מאוד דומה לזה

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by Yossarian22,

שלום לכולם מישהו פה מכיר את נתניה ?!.... מחר יש לי דייט שם[ראשון] והבחורה גרה 2 מטר משם...[בארותיים אם מישהו מכיר, ליד כפר יונה] אז חשבתי שהדבר הכי הגיוני יהיה ללכת לאיזה מקום נחמד שם... ומשום שאני לא מכיר את נתניה כמעט[חוץ מבורגוס].... מישהו מכיר מקום נחמד לקחת אליו בחורה ? נ.ב. פירוט ברמת הרחוב יהיה נהדר נ.ב.2 אולי עדיף בכלל לנסוע ל"טריטוריה" שלי ? כפ"ס... עריכה: עכשיו קפץ לי לראש שאמור להיות מקס ברנר איפשהו בנתניה... וזה נראה לי די אידיאלי.... מה דעתכם? יש בכלל חיה כזאת בנתניה?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  14. Started by PelegK,

אני מעוניין למכור את המחשב שלי, כבן 3 שנים בערך. ואני לא יודע בדיוק כמה לדרוש עבורו. חשבתי אולי תוכלו לתת לי כיוון. הוספתי את המפרט שלו בתור תמונה. אם יש שאלות וכאלה, אשמח לענות כדי לקבל דיוק במחיר. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by eegg,

המיקוד לבגרויות קיץ 2009 יצא כבר?

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  16. http://cgi.ebay.com/UNIDEN-TRU9480-2-CORDLESS-5-8GHz-PHONE-1-TCX905-HANDSET_W0QQitemZ290258625782QQihZ019QQcategoryZ58355QQcmdZViewItem#ebayphotohosting תודה רבה אני על סף קנייה

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Alexkmr,

http://il.youtube.com/watch?v=dNpXxnjn7sg השיר הזה היה באיזה פס קל של סרט, ואני לא מצליח להיזכר באיזה

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  18. Started by davidz85,

כבר כמה שנים שמדברים על פיתוח חדש שיאפשר גלישה של עד 50 מגה. מישהו יודע מה עם זה, איך זה מתקדם, האם זה באמת יאפשר גלישה במהירות שמו שהאירופאים והאמריקאים רגילים, והאם באמת המחירים יהיו ריאלים לבני אנוש..?

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  19. Started by QQQ,

הבנתי שאם אני נניח מזמין מוצר באיביי - כל מוצר, שהמחיר שלו לא עולה על 50$ דרך הדואר, אין שום תוספת מחיר (עמלות מטומטמות שכאלה) כשזה מגיע לארץ - זה נכון? והאם מדובר ב50$ כולל המשלוח או שהם עושים הפרדה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  20. http://tv.mivzakon.co.il אני עם אינטרנט של 1.5MB - מקבל תמונה ירוקה במקום עם צבע מלא אבל מסונכרן טוב הSOUND עם הוידאו השאלה אם זה בגלל מהירות האינטרנט שלי ? מישהו פה יכול לנסות עם 1.5 ו 5MB לראות אם זה זה ? תודה ... יש אולי תחליף ? אתר אחר עם אותו הרעיון ?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  21. Started by חן מ,

ככה יש דיון בפורום קונסולות אבל אולי גם כאן יותר אנשים יוכלו לעזור לי אני רוצה לקנות אקסבוקס,אבל הבעייה שהמסך שאליו אני יכול לחבר את הקונסולה הוא LCD 19 אינץ של מחשב כדאי לחבר את הקונסולה למסך כזה?או שאין טעם לקנות קונסולה למסך כזה? תודה

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  22. Started by My_Name,

אבא שלי עובד כנהג מונית, אז עוברים לו בין האצבעות הרבה שטרות. כשהתחיל כל השיגעון של השטרות עם הכיתוב "60 שנה לישראל", הוא התחיל ללקט את אותם שטרות שקיבל מלקוחות ולשמור בצד. במחשבה שזה יכול רק לעזור, המקסימום שיכול לקרות זה שיצא שהוא חסך כסף בשטרות של 20. אתמול, גיליתי שיש לו 1400 ש"ח, בשטרות כאלה ( ), הלא זה 70 שטרות. יש משהו לעשות עם דבר כזה? עדיין קיימים אנשים שמעונינים בדבר הזה ? או שעדיף לשמור את זה, ואולי יום אחד זה יהיה שווה משהו ?

• 19 תגובות
    • 3.5k צפיות
  23. Started by blitsi,

מפרט המחשב הינו: לוח אם: P4V800D-X הלוח תומך בAGP וכמו כן בPCI-E בעל 2 כניסות SATA ומקום ל4 זכרונות DDR400! מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Prescott 3.0GHz 1MB L2 Cache Socket 478 דיסק קשיח: Samsung 160GB, 7200RPM, Sata II זכרונות: 2*512 Hynix DDR400, פלוס 256 DDR400 של קינגסטון נדמה לי. כרטיס מסך: X1950XT + S1 + TURBO MOUDLE, ללא עבר OC במצב מעולה! ספק: CHIEFTEC GPS-550AB 550w Power supply מחזיק הכל בשקט. מארז: רגיל עם חלון צד שאני עשיתית בעל יציאות USB מקדימה! כמה בערך כל העסק הזה שווה? חשבתי לכיוון של 1-1.5K.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by חן מ,

סוף סוף אחרי שמחכים להן חצי שנה,היום הגיעו המאנילות של אלה שהיו במיון תעסקותי,שגם אני אחד מהם אני מחכה בקוצר רוח לדעת מה יתנו לי שם,הבעייה שהיו זה רק הגיע אז יש לחץ על זה ועד שזה מתעדכן אצל כולם לוקח די הרבה זמן,לכן אמרו לי לחכות יום יומיים וזה יסתדר יש כאן עוד אנשים שהיו במיון תעסוקתי וקיבלו מאנילה כזו?על מה הם מבססים אותה?גם כן על קבא חדשה של המועמד או מה?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  25. בשביל 6.95$ ל25 שקיות אני חושב שאני אשיג לעצמי. הבטחתי לעדכן אתכם לגבי המכירה של השקיות האלו (לחצו על התגובה בשביל לראות את הדיון המקורי), וקיימתי קיבלתי היום מייל שמודיע שהתחילו למכור את השקיות: במייל הראשון שקיבלתי (בציטוט בתחילת ההודעה) כתוב 6.95$ ל25 שקיות, המחיר קצת עלה, זה 8$ ל25 שקיות ו5% ילכו לתרומה (לא נכלל ב8$) ככה שסה"כ זה 25 שקיות ל10$, אכן לא זול אך גימיק מגניב לגמרי. באתר שלהם יש עוד כמה גימיקים נחמדים מאוד (תזהרו מהמחירים) http://www.thinkofthe.com/

דיונים חדשים בפורומים