עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by redead,

יש לי מצלמה מחוברת למחשב באיכות טובה וגם מדפסת באיכות טובה.. יש איזה תוכנה על מנת לצלם והלדפיס בגודל המתאים לתמונת פספורט?

• 9 תגובות
    • 11.2k צפיות
  2. Started by Shasoosh,

חתימה ראשונה שעשיתי, אשמח לקבל תגובות....

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Ninja,

http://img145.imageshack.us/my.php?image=wallpaperxplinuxportxiru150co3.jpg אממ צד שמאל למעלה זאת תמונה שמצאתי של הכ.מסך שלי,צד ימין למעלה זאת תמונה של המחשב שלי מבפנוכו,ואם תשימו לב,יש את אותה תמונה של המחשב פרושה על כל הרקע בשקוף כזה. איך יצא? (רקע ראשון שלי)

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי שולחן העבודה שלי היה מבולגן מאוד, החלטתי לסדר אותו, סידרתי והכל ועכשיו הגיע שלב הרקע, הכנתי שתי רקעים צריך עזרה בבחירת הרקע הינה הרקעים: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 794 צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מישהו ראה את הגיפורס FX של חברת ציינטאק? תמונה ראשונה תמונה שניה תמונה שלישית הקופסה כל החבילה ביחד! ועכשיו תגידו שהוא לא יופיוף ;D

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  6. שלום, מקווה שזה הפורום הנכון לפתוח בו את הדיון הזה. לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס TWINTECH 8800GTS G92 512MB מחנות FOXPC, לאחרונה התחילו להופיע לי פיקסלים אדומים על 2 המסכים שלי- מסך הטלוויזיה, 32", ומסך המחשב - DELL 2209WA. לאחר שיטוט באינטרנט הגעתי למסקנה זה דפקט בזכרונות הכרטיס המסך. לגבי החנות, אין לי מושג מה קרה בשנה האחרונה אבל משום מה אני לא יכול להכנס לאתר שלהם, כאילו בלעה אותם האדמה. מה אני יכול לעשות? אני רוצה לממש אחריות.

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by t_eliran,

שלום, רציתי לדעת אם אתם מכירים ספרים, מאמרים, לינקים, קבצים, אתרים כל מה שיכול לעזור בקשר "הכרת המחשב" אתם יודעים כל מה שצריך לדעת להתחלה עם שימוש במחשב- כמו כל הקורסים האלו. תשימו כמה שיותר, בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  8. ברצוני ללכת ללמוד ברומניה (בעל אזרחות כפולה) מעבר לעובדה שהלימודים שם זולים. השאלה שלי היא - מה היחס לתארים מחו"ל? במיוחד לתארים ממדינות עולם שלישי.. לצורך העניין אני רוצה ללמוד רנטגנאות ודימות , האם ייתכן מצב שלא יראו בתואר הזה בכלל בארץ או שיבקשו ממני לעשות את כל מבחני החפיפה המקובלים? (אמרתי מקובלים בגלל מספר לא מבוטל של רופאים ובעלי תארים מתחום הרפואה שהגיעו מחו"ל - צעירים ומבוגרים). תודה לעוזרים.

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. אני בן 19. היא בת 19. לפני איזה חודשיים התחלתי איתה בבר, בהתחלה התיידדנו ולאט לאט עניינים התקדמו. לפני יומיים שכבנו. ואז דיברנו והיא סיפרה לי שאנסו אותה 4 פעמים: בגיל 6, 10, 13 ו 16. הפעם האחרונה הכניסה אותה להריון והיא הייתה צריכה להפיל. בגיל 12 סבתא שלה שגידלה אותה (בגלל שההורים היו עסוקים בלבגוד אחד בשניה) חלתה בסרטן, והיא הייתה צריכה לטפל בה ולהחליף לה חיתולים עד שהיא מתה. שנה-שנתיים אח"כ גם חבר טוב שלה מת מסרטן. היא עשתה את כל הסמים האפשריים, מחשיש ועד הרואין. לפני כמה שנים היא ניסתה להתאבד ללא 'הצלחה', ונכנסה לתרדמת למשך חודש. זה גרם לה לבעיות קלות בזיכרון. היום היא אלכוהוליסטית, אבל היא הפסיקה עם כל הסמים האחרים ("האלכוהול זה הדבר היחיד שלא גורם לי להרגיש כאילו איב…

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. לי זכור כשל חמור של AMD או ATI שעברו לדבק חדש ירוק בהדבקה של כרטיסי מסך והדבק היה מתחמם ונפתח מה שהביא לכשל בכרטיסי המסך בלפטופים כמו כן זכור לכולנו מהעבר הקרוב כשל בהארד דיסקים של סיגייט ועכשיו מתברר שגם ב XT מומנטוס מה עוד זכור לכם?

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. Started by SciFi7,

שלום היום היה לי טסט, ורציתי שתעזורי לי ותביאו את דעתכם על האם הנכשל מוצדק או לא הגעתי לכיכר (מעגל תנועה) והייתי בקו הצומת באה מכונית משאית שעוד לא נכנס לצומת, המשאית הייתה רחוקה כ-2 מטרים מהצומת, ושהייתי בקו הצומת (הילוך 2) הבוחן דפק לי ברקס, עד לקטע הזה הלך לי מעולה (בלי שום דבר קשה), עכשיו האם הגיוני שהכשילו אותי על זה? אני יודע שהזכות קדימה שלו אם הוא נמצא במעגל תנועה- אבל הוא לא היה! אז האם אתם חושבים שאני צריך להגיש ערעור ?

• 27 תגובות
    • 4.7k צפיות
  12. טוב אז השבוע יש לי ראיון עבודה בחברת צאקפוינט, מה שהם מציעים זה לעבור אצלהם קורס QA (בודק תוכנה) ואז להתחייב אליהם לשנתיים עבודה. הספקות שלי אם זה יהיה בזבוז זמן אחד גדול או מהלך נבון? אם לשים לרגע בצד את העניין שיש הרבה ביקורות רעות על תנאי העבודה בצק פוינט והשכר הנמוך (ושזה במרחק של כ- 45-50 דקות נסיעה מביתי ואין לי מושג אם יש החזרי נסיעות). האם שווה ללכת על זה? האם השנתיים שאני אתן מעצמי בתפקיד הזה יקנה לי ידע וניסיון שיפתח בפניי שערים לחברות אחרות? בודק תוכנה ללא תואר אקדמי (מהנדס תוכנה/מדעי המחשב ואין לי גם ידע בפיתוח תוכנה/שפות תיכנות) שווה היום משהו? תודה ושבוע טוב.

• 10 תגובות
    • 8.5k צפיות
  13. Started by Guy King,

כנראה הנבחרת הכי לוזרית בכל הזמנים. הטמבלים האלו, בזכותנו, יכלו להיות ביורו. בזכותנו, הם היו צריכים רק תיקו בזכות הניצחון שלנו על רוסיה (אם היינו מסיימים בתיקו הם היו חייבים לנצח את קרואטיה). לקרואטיה אין על מה לשחק, המשחק בוומבלי ו-2-9 במחצית לקרואטיה. אם הייתי אנגלי הייתי רץ לחדר וממרר בבכי. יש להם עוד מחצית, אבל הם בלי ווין רוני ומייקל אואן, ההגנה שלהם הוכיחה את חולשתה וקרואטיה זאת נבחרת חזקה מאוד, דרג שני מעל 10הנבחרות הגדולות בעולם ויהיה להם מאוד קשה גם אם הם ירצו. הימור שלי - 15% שאנגליה עולה. ייגמר 3-1 לקרואטיה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה אתם אומרים על זה? אני ממש הזדעזתי איך מתעללים בחיות וזה עוד מאושר.. למי שלא קרא, אחד הדברים שכתובים שם הוא: חלק מהניסויים שלהם לוקחים קוף לא מרדימים אותו או מרגיעים אותו בשום חומר. מגלחים לו את הראש עם מיי חמצן(נכון?) דבר ששורף אש. אחר כך פותחים לו את העור שעוטף את הגולגולת עושים לו חור בראש מכניסים לו איזה חומר ועושים ניסויים, שוב כל זה בלי הרדמה בלי כלום. אה והוא עוד קשור לכיסא כשהוא מופרד בין כל חלקי הגוף שלו(עליון,תחתון ואמצעי) ולא יכול לזוז בכלל. ויש עוד הרבה הרבה דברים. =\

• 43 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. כלום לכולם *תקופה ארוכה לא הייתי פעיל אז חזרתי (מקווה) אני בטוח שלא כולכם תקראו את זה כי אין לכם כל כך כוח כי זה לא נושא כל כך מעניין אבל תקראו את הכתבה הזאתי היא יכולה להציל חיים http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=490785 שאלה 1: מה זה איידס? תשובה: איידס היא מחלה מדבקת הנגרמת על ידי נגיף (וירוס). הנגיף הורס את המערכת החיסונית בגוף, אותה מערכת שאמורה להגן על הגוף מפני מחלות, ומשאיר את הגוף חשוף ופגיע למחלות אחרות שבדרך כלל הגוף מסוגל להתמודד נגדם. שאלה 2: מה פרוש השם איידס A.I.D.S.? תשובה: השם איידס בה מקיצור מהשם של המחלה באנגלית. Acquired Immune Deficiency Syndrome ובעברית תסמונת הכשל החיסוני הנרכש. שאלה 3: מה זה H.I.V.? תשובה: ראשי התיבות של שמו של הנגי…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by exXxTreAm,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3317484,00.html פשוט פיגור של כותרת זה כמו שתגידו ''שר האוצר ניסה להשתין בקשת הפוכה לאסלה ופספס, הוא ניקה אחריו בעצמו''

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אורח voodooman

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3165332,00.html ynet קחו את הכתבה על 6600GT שדן כתב לארת ושם קפצו אנשים חכמים ואמרו שזה אתר של תיכוניסטים בני 17 בערך שלא מבינים כלום רק מודינג ושופינג חחחח ושזאת כתבה חובבנית נו באמת אני מזה בטוח שאלה טכנאי מחשבים הומאוים!!!

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by achiya1,

אני בדיכאון לגמרי קניתי חולצה לא מזמן והיא כבר קיבלה כתם בולט שלא יורד בכביסה . ניסיתי הכל חוץ מאקונומיקה כמובן וזה לא עוזר.. אני אפילו חושב שניקוי יבש לא יעזור . מכירים טיפים טובים להורדת כתם עקשןןןןן במקרה? והחולצה עלתה די הרבה ככה שהיא שווה תהשקעה מבחינתי.. תודה לכל העוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  19. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3010590,00.html

• 27 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by approx,

האם יש דרך ביתית להלבנת שיניים ? או שחייב ללכת לרופא (וכן אני מצחצח שיניים פעמיים ביום ולפעמים גם 3 ) פשוט הם לא לבנות הם די צהובות כאלה

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by אמיר יצחקי,

שלום. ראיתי שיש מקומות שמוכרים את הדבר הזה כמו סלוטייפ שמדביקים על השיניים ואז הן יוצאות נקיות,שווה לקנות כזה? וכמה זמן זה מחזיק? תודה

22. Started by The Grey Matter,

אולי בשבילכם זה משחק לילדים, אבל בשבילי זה אובססיה (ואני כבר ממזמן לא ילד) הנה מספר דוגמאות: כאן בתמונות זה נראה מעט קטן הנושאת מטוסים בנויה מ 2200 חלקים באורך כולל של מטר אחד הרכב האדום מ 1200 זה, תאמינו או לא, מחשב של 16 מגה הרץ. הוא משמש לבניית רובוטים. וזה סתם ג'יפ בסך הכל איזה 900 חלקים. מה אתם אומרים? צריך לאשפז אותי במוסד לחולי נפש?

• 44 תגובות
    • 4.6k צפיות
  23. Started by sevenX,

:xyxthumbs: :xyxthumbs: http://www.youtube.com/watch?v=eKV3gMTOaAg

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

והנה בגירסת הילד השמן המקפץ http://www.youtube.com/watch?v=esPS86pjAL8&mode=related&search= ;D

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.