כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
היתי ליפני שבוע בתיאוריה והגעתי בשעה 9 וחצי לשם,השומר אמר שזהו אי אפשר להיכנס היתה צריך לבוא ליפני 9 ולקחת מספר. [איך זה שבאתר של מישרד התחבורה לא מצויין שום דבר כזה? ]. חבר שלי שהיה שם ליפני חודש אמר שאפשר לבוא בכול שעה,מה זה השטויות האלה? אני חייב לציין כי התיאוריה היא באשדוד, ידידה שלי היתה בתיאוריה ברחובות ליפני יומיים ואמרה שאין כזאת הגבלה,כנ"ל לגבי קיריית מלאכי. מה זה החרא הזה האוטובוס הכי מוקדם שיוצא לאשדוד זה ב 8 וזה שעה נסיעה איך אני אמור להגיע לשם ליפני 9 עם איך להגיע לשם חוץ מאוטובוס
-
- 6 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמי שייע אני רכז הדרכה ומנהל מעבדת מחשבים הנקראת "השובלים" פרוייקט זה נוסד לפני כ7 שנים והוא משרת את קהילת ילדי ומשפחות ראשון לציון. פרוייקט זה בעצם מביא מענה רב לקהילה הקשה מבחינה סוציואקונומית של ראשון בנושאי המחשבים - תמיכה תיקונים הדרכה ומתן שירותים לתלמידי בתי ספר בהכנת עבודות. פרוייקט זה כמו תמיד משקיע מאמצים רבים מאוד כדי לתת כמה שיות מעצמו בעזרת אנשים טובים שמקדישים מזמנם היקר למען הפרוייקט. בקשתי מכם - ומצוות HWzone אם אתם יכולים לעזור לפרוייקט זה לגייס מחשבים או ציוד הקפי וחומרה למחשב ללא חשיבות בין אם היא חדשה או משומשת. כל תרומה תתקבל בברכה. אבקש מכם לנסות לעזור לנו לגייס תרומות למשפחות שבאמת זקוקות לדבר הבסיסי שבשבילנו הוא כמובן מעליו - המחשב…
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אחי חוזר בעוד כמה ימים מארה"ב, בקשתי ממנו להביא לי איתו אקדח אוויר AIRSOFT מסוג Glock 19. האקדח נראה כמו האקדח האמיתי (מתכת, סלייד עם חותמות, מספר סרייאלי מוטבע. בקיצור, אמיתי!), אחד לאחד. אבל בנאדם שראה אקדח בחיים שלו, וישחק קצת עם האקדח הזה יבין שהוא לא אמיתי. אתם חושבים שיעשו לו בעיות בהכנסה שלו לארץ ?
-
- 17 תגובות
- 26.5k צפיות
-
-
שלום לפני שבוע נשרמתי לPP והיום אישרתי את כרטיס האשראי . עכשיו אני לא מצליח / לא יודע איך להוסיף כסף לחשבון ! יש לי רק אופציה אחת - Transfer Funds From a Bank Account in the United States אין לי אפשרות כרטיס אשראי . בבקשה עזרה...יש משהו דיי דחוף שאני צריך לקנות :
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני הולך לטוס להולנד דרך רומניה (צ'ארטר) ורוצה להביא איתי שתייה מהדיוטי. יש לכם מושג אם יעשו לי בעיות בהכנסת השתיה למדינות הנ"ל?
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הי, יש לי מכרה שצריכה להיכנס כל שבוע לאתר של קופת חולים כללית בשביל לבודק תוצאות מעבדה. הבעיה היא שהיא לפעמים מסתבכת עם הקלדת הסיסמה, השם משתמש והתעודת זהות ואז היא לא מצליחה להיכנס. לא ראיתי שיש אפשרות באתר לשמירת הפרטים, אז אני אשמח אם תוכלו לעזור לי עם זה. חשבתי אולי זה יהיה אפשר להוסיף משהו לשורת הכתובת שיכניס את הפרטים אוטומטית. https://e-services.clalit.org.il/login/main.aspx?form=personallablist.aspx תודה!
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש אתר שנחשב טוב יותר מכולם או שכולם פחות או יותר אותו הדבר?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מוכן לעשות לי חתימה יפה כזאת לא גדולה מדי כי אני גרוע בפוטושופ וכל התוכנות האלה.. אני אשמח אם תיענו לבקשה שלי.. :) :) :) :) :)
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי פה. אז קבלו משהו שמצאתי. http://www.reut.co.il/heb/12v-7v/win.php
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום רב, סתם שאלה ששאל אותי גיסי ולא ידעתי איך עושים את זה לבחור יש מוסך עם כמות לקוחות מצומצמת - לא משהו שצריך הדפסה בבית דפוס - הוא שואל אם אני יכול להכין לו בבית כמות של 20-30 מדבקות קטנות שיודבקו הפוך על השמשה הקדמית (כמו המדבקה של הטסט) שיהיה כתוב "גם אני עשיתי טסט דרך מוסך X" - הפכתי את כל האינטרנט ולא מצאתי בשום מקום מדבקות עם דבק הפוך כזה שניתן להדביק מבפנים על השמשה... האם ניתן? אשמח לשמוע תגובות... בברכה,
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי עבודת מחקר להגיש השנה וחשבתי שיהיה לי יותר נוח להפיץ שאלונים דרך הפורומים הרלוונטים ובמייל (לחברים שלי). איך (אם בכלל) אני יכול לבנות שאלון ממוחשב ככה שלמשל מישהו יכנס לאתר, ימלא את השאלון וישלח אותו והתוצאות ישמרו? מישהו מכיר אתר או תוכנה כזאת? גם אם הדבר בתשלום זה רלוונטי לגבי. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להכין שרוכים של הצבא כמו של ההדרכה וכאלה אני רוצה לדעת איך הולכת הקשירה יש למישהו מדריך אולי?
-
- 2 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
יש לי מצלמה מחוברת למחשב באיכות טובה וגם מדפסת באיכות טובה.. יש איזה תוכנה על מנת לצלם והלדפיס בגודל המתאים לתמונת פספורט?
-
- 9 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
חתימה ראשונה שעשיתי, אשמח לקבל תגובות....
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://img145.imageshack.us/my.php?image=wallpaperxplinuxportxiru150co3.jpg אממ צד שמאל למעלה זאת תמונה שמצאתי של הכ.מסך שלי,צד ימין למעלה זאת תמונה של המחשב שלי מבפנוכו,ואם תשימו לב,יש את אותה תמונה של המחשב פרושה על כל הרקע בשקוף כזה. איך יצא? (רקע ראשון שלי)
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שולחן העבודה שלי היה מבולגן מאוד, החלטתי לסדר אותו, סידרתי והכל ועכשיו הגיע שלב הרקע, הכנתי שתי רקעים צריך עזרה בבחירת הרקע הינה הרקעים: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מישהו ראה את הגיפורס FX של חברת ציינטאק? תמונה ראשונה תמונה שניה תמונה שלישית הקופסה כל החבילה ביחד! ועכשיו תגידו שהוא לא יופיוף ;D
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום הנכון לפתוח בו את הדיון הזה. לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס TWINTECH 8800GTS G92 512MB מחנות FOXPC, לאחרונה התחילו להופיע לי פיקסלים אדומים על 2 המסכים שלי- מסך הטלוויזיה, 32", ומסך המחשב - DELL 2209WA. לאחר שיטוט באינטרנט הגעתי למסקנה זה דפקט בזכרונות הכרטיס המסך. לגבי החנות, אין לי מושג מה קרה בשנה האחרונה אבל משום מה אני לא יכול להכנס לאתר שלהם, כאילו בלעה אותם האדמה. מה אני יכול לעשות? אני רוצה לממש אחריות.
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אתם מכירים ספרים, מאמרים, לינקים, קבצים, אתרים כל מה שיכול לעזור בקשר "הכרת המחשב" אתם יודעים כל מה שצריך לדעת להתחלה עם שימוש במחשב- כמו כל הקורסים האלו. תשימו כמה שיותר, בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
ברצוני ללכת ללמוד ברומניה (בעל אזרחות כפולה) מעבר לעובדה שהלימודים שם זולים. השאלה שלי היא - מה היחס לתארים מחו"ל? במיוחד לתארים ממדינות עולם שלישי.. לצורך העניין אני רוצה ללמוד רנטגנאות ודימות , האם ייתכן מצב שלא יראו בתואר הזה בכלל בארץ או שיבקשו ממני לעשות את כל מבחני החפיפה המקובלים? (אמרתי מקובלים בגלל מספר לא מבוטל של רופאים ובעלי תארים מתחום הרפואה שהגיעו מחו"ל - צעירים ומבוגרים). תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני בן 19. היא בת 19. לפני איזה חודשיים התחלתי איתה בבר, בהתחלה התיידדנו ולאט לאט עניינים התקדמו. לפני יומיים שכבנו. ואז דיברנו והיא סיפרה לי שאנסו אותה 4 פעמים: בגיל 6, 10, 13 ו 16. הפעם האחרונה הכניסה אותה להריון והיא הייתה צריכה להפיל. בגיל 12 סבתא שלה שגידלה אותה (בגלל שההורים היו עסוקים בלבגוד אחד בשניה) חלתה בסרטן, והיא הייתה צריכה לטפל בה ולהחליף לה חיתולים עד שהיא מתה. שנה-שנתיים אח"כ גם חבר טוב שלה מת מסרטן. היא עשתה את כל הסמים האפשריים, מחשיש ועד הרואין. לפני כמה שנים היא ניסתה להתאבד ללא 'הצלחה', ונכנסה לתרדמת למשך חודש. זה גרם לה לבעיות קלות בזיכרון. היום היא אלכוהוליסטית, אבל היא הפסיקה עם כל הסמים האחרים ("האלכוהול זה הדבר היחיד שלא גורם לי להרגיש כאילו איב…
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לי זכור כשל חמור של AMD או ATI שעברו לדבק חדש ירוק בהדבקה של כרטיסי מסך והדבק היה מתחמם ונפתח מה שהביא לכשל בכרטיסי המסך בלפטופים כמו כן זכור לכולנו מהעבר הקרוב כשל בהארד דיסקים של סיגייט ועכשיו מתברר שגם ב XT מומנטוס מה עוד זכור לכם?
-
- 19 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום היום היה לי טסט, ורציתי שתעזורי לי ותביאו את דעתכם על האם הנכשל מוצדק או לא הגעתי לכיכר (מעגל תנועה) והייתי בקו הצומת באה מכונית משאית שעוד לא נכנס לצומת, המשאית הייתה רחוקה כ-2 מטרים מהצומת, ושהייתי בקו הצומת (הילוך 2) הבוחן דפק לי ברקס, עד לקטע הזה הלך לי מעולה (בלי שום דבר קשה), עכשיו האם הגיוני שהכשילו אותי על זה? אני יודע שהזכות קדימה שלו אם הוא נמצא במעגל תנועה- אבל הוא לא היה! אז האם אתם חושבים שאני צריך להגיש ערעור ?
-
- 27 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
טוב אז השבוע יש לי ראיון עבודה בחברת צאקפוינט, מה שהם מציעים זה לעבור אצלהם קורס QA (בודק תוכנה) ואז להתחייב אליהם לשנתיים עבודה. הספקות שלי אם זה יהיה בזבוז זמן אחד גדול או מהלך נבון? אם לשים לרגע בצד את העניין שיש הרבה ביקורות רעות על תנאי העבודה בצק פוינט והשכר הנמוך (ושזה במרחק של כ- 45-50 דקות נסיעה מביתי ואין לי מושג אם יש החזרי נסיעות). האם שווה ללכת על זה? האם השנתיים שאני אתן מעצמי בתפקיד הזה יקנה לי ידע וניסיון שיפתח בפניי שערים לחברות אחרות? בודק תוכנה ללא תואר אקדמי (מהנדס תוכנה/מדעי המחשב ואין לי גם ידע בפיתוח תוכנה/שפות תיכנות) שווה היום משהו? תודה ושבוע טוב.
-
- 10 תגובות
- 8.6k צפיות
-