עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

ראיתי עכשיו בחדשות 10 שאמור שהפרק השלישי יצא רק עוד 15 שנים... ככה לפחות אומר הבמאי!!

• 31 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. טוב, אז אני לא אהיה פה כל סוכות, אני טס לארה"ב היום בלילה. אז תהנו כולם בחופש! אני אהיה לי בניו-יורק ובמיאמי (נלך לקאנטרי קלאב של דונלד טראמפ, הוא הזמין אותו - כן, כן, סיפור ארוך, אספר בחזרה)... נקווה לראות איזו למבורגיני אחת או משהו... חחח... קיצור, תהנו.

• 35 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by LOKS,

בPCH המחשב עולה בידיוק 6973 שקל! בחנות שאני קונה 90% מי החלקים יותר יקרים מי PCH ב 20-100 שקל הוא אמר לי שזה זול כי זה מי האנטרנט!יש להם יותר קונים והוא והם קונים את זה ביותר זול אז או אמר לי הרכבה 180 + התקנה של הווינדוס 250+ רבית על התשלומים 450+ עכשיו המחשב עולה 8300 שקל ככה זה צריך להיות? שאומרים 180 שקל זה כולל התקנה והרכבה?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. כנסו למדריך שמסביר איך כל העסק הזה עובד ! http://members.lycos.co.uk/bendan7/%fa%e9%f7%e9%e4%20%e7%e3%f9%e4/

5. Started by SamurAchzar,

אני לא בטוח שזה מהמחשב אז שמתי כאן, תודה גברים

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  6. האם כדאי? כי מצד אחד יכולים להכנס ג'וקים,או שבטעות אפשר לתת מכה בתוך המחשב לאחד הרכיבים הפנימיים...וגם נראה לי שמצטבר יותר אבק ככה...אבל מצד שני המחשב מתחמם פחות (למי שיש קירור אוויר מן הסתם)

• 39 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by Merrymoon,

בהשראת הת'רד של hellyeahmofo על האייס קפה, החלטתי לפתוח בת'רד רשמי על מתכוני קיץ כייפיים ופשוטים (כדי שלא תתאמצו יותר מדיי). כולם מוזמנים להוסיף ולהגיב אחלה פיצוץ לאלו מכם שאוהבים אבטיחים, מסיבות ולא סולדים מאלכוהול - יש לי משהו מיוחד בשבילכם: קחו אבטיח גדול אדום ומתוק (הכי טוב, "על הסכין"), חיתכו ממנו "פירמידה" כמו שחותכים לכם טעימה בשוק (מה"זנב") ומיזגו לשם וודקה (אפשר גם שנאפס או רום), כמה כוסות, כמה שהוא יכול לספוג, שימו במקרר לכמה שעות והמשיכו למזוג כל כמה שעות כוס. השאירו אותו במקרר איזה לילה ככה, ויש לכם אבטיח פיצוץ. פלח אחד ואתם מסטולים ;D אייס קפה ממיסים בכוס גבוהה קפה נמס עם סוכר (הכי טוב סוכר וניל או תוכן של תרמיל וניל עם סוכר) במעט מים חמים, מוסיפים ח…

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  8. שלום וברכה, לא מזמן השתחררתי כהנדסאי תעו"נ בהתמחות יצור ומעוניין להשתלב בשוק העבודה האזרחי. כרגע אני מתקשה להשתלב. אשמח לשמוע מאנשים פה שיש להם ניסיון, במיוחד מי שמהנדס או הנדסאי שכבר השתלב. או לחילופין אשמח לקבל מס' פלאפון של אחד המקורבים שלכם שנמצא בשוק האזרחי כמהנדס/הנדסאי תעו"נ...

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. ערב טוב. אז ככה, זו בקשה קצת שונה אבל אני אנסה : ) אני צריך המלצה לרעיון לשנה וחצי עם החברה. אני אשתדל להגיע מחר לבית הספר שלה בחצי שעה האחרונה של השיעור להפתיע אותה. יש רעיון מקורי? סרט - אולי בסופ"ש. שרשרת - קניתי לה מספיק (אבל לא בתקופה האחרונה, לפחות לא בחצי שנה האחרונה). קרמים של ללין - אופציה טובה. שוקולדים - תמיד טוב, בפרט שזה של מקס ברנר. המלצות?

• 2 תגובות
    • 955 צפיות
  10. Started by lordgod,

17.11.08 יש כמה שאומרים לי שאני יהיה 100% בקרבי , ולא בא לי אז איפה אתם חושבים שאני יהיה ?

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  11. אם כן, יש לכם מושג מה זה בכלל? חיפוש בגוגל לא עזר =/ אני דיי בטוח שהכוונה היא לא לתוכניות מצויינות בצה"ל כמו עתידים/תלפיות/וואטאבר עוד דבר - אם רשום שהייתי נפקד לאורך זמן מסויים בצה"ל, האם יש אפשרות להשיג איזה דיון שבמהלכו אני יכול לשכנע אותם למחוק את הרישום הזה? (כדי שלא ימנע ממני להגיע לשיבוץ כלשהו בצה"ל)

12. תושבת האקסטרים של אינטל לא תקבל התעלמות היום בצל הכרזת Core i9 9900K ואנו מקבלים פירוט על כל מעבדי הליבות המרובות שיושקו עד סוף השנה לכתבה

13. Started by borg,

1. ברוב מדינות המזרח התיכון קיים חוק איסלאמי שאוסר על אכילת טלה אחרי בעילתו -- [טוב, זה חוק סביר. אתה הרי לא תאכל את אישתך אחרי שתשכב איתה]. 2. בלבנון, לגברים מותר באופן חוקי לקיים יחסי מין עם חיות ממין נקבה, אבל על יחסי מין עם חיה ממין זכר מוטל גזר דין מוות -- [מה שלא ברור זה האם מותר לקיים עם חיות ממין נקבה מין אנאלי]. 3. בבחריין, לרופאים ממין זכר מותר לבדוק את איבר המין של נשים רק באמצעות ההשתקפות שלהם במראה -- [אפשר לחשוב שבאמצעות מראה זה יותר צנוע]. 4. למוסלמים אסור להסתכל על איברי המין של גוויות. החוק הזה תקף גם לגבי קברנים. איברי המין של הנפטר חייבים להיות מכוסים עם לבנה או חתיכת עץ כל הזמן -- [הדבר נועד, ככל הנראה, למנוע מקרים של נקרופיליה]. :-X 5. באינדונז…

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. אני שולח משלוח רגיל אם אני עושה חבילה זה מינימום עד 500גרם 80 שקל ואם זה מכתב למשל זה 20שקל. השאלה האם המכתבים עוברים איפשהו שיגלו שיש מתכות בפנים ואז יהיה לי בעיה? אז האם חייב חבילה? כי אין לי בעיה אם אני עוטף את זה בפצפץ ובכל מיני דברים רכים אז לא יקרה לזה כלום מה אומרים? לא אכפת לי כמה שוקלים שני סטיקים של זיכרון וכל זה.. בטוח שזה לא עובד את החצי קילו. השאלה האם אפשר לשלוח את זה במכתב??

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by PhP dUdE,

יש לי משקפיים בעין אחת 1.25 ובשניה 1.50 חשבתי שאני יכול להתקבל לתובלה לא? אז מה התנאים לקבלה לשמה?

16. אוקיי , זה מתחיל ככה , יום אחד לפני חודש , אני פותח את דלת חדרי בשעה 3 בלילה אחרי שהייתי בקניון ומוצא את המחשב שלי : AXP 2000 EPoX 8RDA3i Rev 3.2 Generic PC2100 256MB + Micron PC2700 256MB @ DUAL channel Gigabyte RADEON 9600P Vivo 128MB WD 40GB+30GB קפוא , מזאת אומרת? , המחשב פשוט נתקע ולא זז , לא מגיב לשום לחצן למעט הריסט המפורסם , אוקיי , עשיתי ריסט , המחשב עושה פוסט עולה , אבל הופה? , מה קרה? , נתקע בבוט סקרין , אחרי מיליון ניסיונות תיקון ואחרי שבדקתי כמעט את כל המערכת עם המחשב של אחי , הגעתי למסקנה שמשהו לא בסדר במעבד\לוח , אז בדקתי את המעבד קודם על הלוח של אח שלי , ומה? , גם שם , אותה הבעיה בידיוק , אמרתי , אולי יש למעבד שלי משהו נגד לוחות איפוקס , לקחתי את הלוח הישן…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Wingedbull,

בתקופה האחרונה, יש לי דחף להביא כלב. אצלי זה בא בתקופות. הרבה זמן אני מת להביא כלב מגזע שאני הכי רוצה. אין לי בית עם גינה\חצר. בגדול אני מאוד רוצה להביא בולדוג אנגלי\צרפתי, פאג, בוסטון טרייר. אלו הם הסוגים. העסק לא זול בכלל. מחירים מרקיעי שמיים! כמובן לכלבים עם תעודות,חיסונים ושבבים וכו'. מכל הסוגים הבוסטון טרייר הוא מאוד נדיר פה בארץ. הוא דיי דומה לבולדוג הצרפתי אבל יותר אתלטי ומעוצב. אתם יכולים בדיון הזה לכתוב איזה כלבים יש לכם ולהעלות תמונות.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by liores121,

שלום. לאחר חישוב חשבון חשמל יצא קצת מוזר ... אני מתגורר בקראוון בעל מונה חשמל נפרד מבית המשכירים , ולאחר חישוב יצא סכום של 600 ש"ח עבור חודשיים וחצי. מונה התחלתי 2815 מונה בסוף חודש 3796 לאחר הפחתה , הכפלה של קוטש לשעה וכו' יצא גם סביבות 550 ש"ח.. משהו אני מפספס או פשוט בזבזתי הרבה חשמל?? תודה

19. Started by giligo,

שמי גילי בר-לב. לפני שנתיים וחצי רכשתי עבור בן דודי מחשב אצל חב' קיי אס פי (KSP מחשבים) בתל אביב. בשל חילוקי דעות ביני ובין נציג במכירות פרסמתי מודעה בפורומים באינטרנט. בכותרת ההודעה ובהודעה עצמה כתבתי השמצות שלא הייתי צריך לרשום. בית המשפט קיבל את גרסתה של התובעת - חברת קיי אס פי, כי הפרסום מהווה לשון הרע וכי נגרם נזק לחברה. באמצעות מכתבי זה אני רוצה להתנצל עמוקות על הדברים שרשמתי ומביע בזאת חרטה על הדברים שרשמתי. חברת KSP הינה חברה גדולה ומכובדת, מעסיקה עובדים רבים ובעלת סניפים ברחבי הארץ. ככזו היא בעלת איתנות פיננסית ומספקת פרנסה לעובדים רבים. בניגוד למה שרשמתי, לא הייתה לחברה כוונה לרמות אותי. אני מכה על חטא ומצטער שלא שלטתי בכעסי. גילי בר-לב.

• 76 תגובות
    • 18.7k צפיות
  20. מסיבה בלתי ברורה (חחח..) ה-Converter שאמור להמיר את ההודעות מהפורום הנוכחי לגירסה החדשה, מסרב בכל תוקף להמיר ת'רדים עם 56 עמודים.. ;D [poll] מה לעשות? [opt]לנסות לסדר את זה, ובשום אופן לא לעבור לגירסה החדשה אם משחק המילים לא עובר ביחד איתו[/opt] [opt]kill the stupid thread[/opt] [opt]ערנב[/opt] [/poll]

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by PeaS,

מותר? אוקיי, זה עובד עכשיו.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. יש לי משחקים אבל אני לא יודע איך להכניס אותם יש לי כבל USB הפאלפון : SONY ERICSSON K610I התיקיות שיש לי עם: Music Picture Theme Webpage Webpage DCIM Other System Video

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  23. בפגישת מחזור :lol: :lol: :lol:

• 24 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. בעוד AMD פורחת, אצל אינטל הדברים לא הכי מלבבים, בלשון המעטה. זה מקרין גם על הפעילות אצלנו - https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5515998,00.html

• 0 תגובות
    • 952 צפיות

דיונים חדשים בפורומים