עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Symbore,

היי אני מחפש לקנות או לקבל פליז צבאי פשוט, חד צדדי, במידה לארג' ומעלה. ראיתי בריקושט דו צדדיים שאינם מתאימים לי ובמחיר גבוה בהרבה מהפליזים בסיטונאות שהיינו מקבלים. חשוב לי שיהיה פליז צבאי בירוק זית/שחור עם כותפות אם מישהו מוכן להביא לי/ למכור לי עד מאה - מאה חמישים ש"ח (אני אעביר מבעוד מועד את הכסף דרך פייפאל) שישאיר הודעה, תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Pr0Xy,

אני רוצה להזמין נעל זאת דרך BUY2USA. השאלה שלי היא האם יש מסים על נעליים לניו ג'רזי? אבקש ממי שהזמין נעליים דרך השירות לכתוב אם הוא שילם מסים לניו ג'רזי או לא. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by masterb,

[attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by gabriel6,

אהבתי - כדאי קצת להכהות את הכיתוב כל טוב, גבריאל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by guyschacht1,

עד כמה ממוצע הבגרות משחק תפקיד בקבלה לאוניברסיטאות בארה"ב? ממקור אחד שמעתי שכמעט חובה להיות בעלי ממוצע גבוה (110-115) כדי לשפר את סיכויי הקבלה בגלל כמות הסטודנטים הזרים הגדולה. ממקור שני שמעתי שהתעודת בגרות היא לא פקטור מרכזי אצל סטודנטים זרים, אלא מבחני ה-SAT, TOEFL וכו'. זאת אומרת שממוצע של 105-107 אמור להיות יותר ממספיק, והדגש הוא על ציון SAT גבוה מאוד. איזה מקור צודק? והאם זה אינדיווידואלי לכל אוניברסיטה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by UNDERDOG,

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by DJO,

חבר שלי הכין תמונה שיש בה משהו טיפה מוזר. תסתכלו על התמונה טוב טוב ותחפשו דברים מוזרים, תנו לזה איזה 15 שניות. אני עד עכשיו הצלחתי למצוא 2 דברים מוזרים. אמורה להיות מוזיקת רקע אז תגבירו קצת. http://outspired.yo.lv/whatswrong.swf

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by MiniMizer,

ותחשבו על זה.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. יש ווירוס חדש שפשוט משמיד את ההארדיסק... הורס אותו לתמיד (לא פירמוט, לא נזק לקבצים אלא נזק של ממש). הווירוס דופק משהו בקוד של ההארדיסק ולא נותן יותר שימוש בו, הווירוס מגיע דרך ה EMAIL ומופיע ככרטיס ברכה בשבילך מחבר או ממישהו לא יודע... לא לפתוח באף מקרה. יום טוב.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני חייל בצה"ל, ביום שלישי האחרון במהלך הטירונות פגע בי בשוגג חבר עם הנשק ושבר לי שן קדמית. השן טופלה במרפאה בבסיס. שאלתי היא האם יש אפשרות לתבוע פיצויים מהצבא/משרד הביטחון בגין המקרה? ואם כן, כיצד לעשות זאת?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Tomerico,

הגיע הזמן להפוך למשתמש מתבגר אבל... אני לא יודע איפה משנים... אל תצחקו עליי...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by dvvon,

או ללכת לקרבי אני לא יודע מה לעשות מה אתם ממליצים.?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי שלום 8) אני לוקח של HOT , לפני שבוע בערך התחברתי לאינטרנט שלהם, ואחרי שחיברו אותי גיליתי שאני לא יכול להיות בשירות VOD של HOT, הנחתי שיש בעיה עם העוצמה של הזרם והזמנתי טכנאי, וכמו שחשבתי שהטכנאי שם לי מן כזה סטנט שאמור להגביר את הזרם, הבעיה היא שכל הבית שלי מלא בחוטים, פשוט פוצצו לי את החדר בחוטים וזה ממש פוגע ביופי של החדר. :'( השאלה שלי אם גם אצלכם הם עובדים כזה מלוכלך והאם יש אפשרות להגביר את הזרם של האותות שידור מבלי הסטנט המעצבן והגדול הזה :-\ זה ממש אבל ממש ניראה מגעיל. :s05: HELP!!!

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. כי בכל פעם שאני נכנס לאתר זה לא עובד. האם יש שירות אינטרנטי אחר שעושה את העבודה של פתקים דיגיטליים לכל מיני תזכורות קטנות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by LIOR42,

איפה אפשר למצוא חנויות של חלקי מחשבים הכי בזול (מקומות שניתן לאסוף את הסחורה)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. טוב אני היתי צופה קבוע של WWE במשך שנים ראיתי תתוכנית שהקברן היה נגד "הענק גודזלס" ראיתי תתוכנית שהקברן היה נגד יוקזונה ראיתי את ברט ואוון ארטס ראיתי את סטון קולד סטיב אוסטין ותרוק וראיתי עוד רבים וטובים בשנים האחרונות הסידרה נפלה יותר ויותר ברמה גם מבחינת הדמויות וגם מבחינת הסיפור וגם מבחינת זה שהציפו מסחור בוטה בתוכנית כבר כמה חודשים הפסקתי לצפות בפרקים וצפיתי רק בתקצירים באתר האינטרנט ורק שהיה PFV צפיתי בו אבל עכשיו אין לי סיבה לצפות יותר כי זה נאפך לחראה וצפוי לדוגמה היה צפוי לגמרי שיתנו לסינה לנצח את קלי ב PFV האחרון כמו שנתנו לו לנצח בקודם בכלל כל היתמקדות המסריחה בצעירים שכניראה יותר זולים וממושמעים מהמבוגרים מגעילה אותי לסינה אין דמות מספיק מפותחת דווק…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מנסה לצאת ממטאל כבר כמה חודשים, אבל לא הצלחתי להתחבר לשום ג'אנר כמעט. הדבר היחידי שאהבתי הוא השירים של Enigma... אני לא יודע בדיוק לאיזה ז'אנר הם נכנסים, אבל אפשר המלצות על להקות/שירים שדומים להם ובאותו סגנון? תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by JHONLEV,

אינני יודע אם כל העניין מפוברק או לא,סרטון שווה יותר מאלף מילים- http://il.youtube.com/watch?v=AUIasV5FT3I&feature=related

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by raiman1,

כנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אם אדם מסויים הוא אנליסט שמתמחה בשוק ההון וכל השטויות שכתבתי בכותרת, אז הוא יכול לנצל את הידע הזה כדי להכניס כסף מבלי לעבוד בחברה כלשהי? כלומר, אם יש לו חיסכון של 50,000 ש''ח, הוא יודע להשקיע אותו בצורה כזו שתניב לו רווחים, שאותם הוא ישקיע וכך הוא לאט לאט צובר כסף? אני לא ממש יודע מה הכוונה ''להשקיע'', זה יכול להיות סחר במניות, מט''ח, ניירות ערך וכל הדברים האלה. זה נושא ממש מסובך בשבילי.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by liiight,

אחד הנחמדים.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Cha0stAlker,

השפתיים שלי יבשות. מאוד. תמיד. אני צריך לנגב את השפתון לפני כל ארוחה / שתיה, ולשים שוב. כבר במשך לפחות חודשיים היובש פשוט לא חולף. השפתון מקל על ההרגשה, אבל לא פותר את הבעיה. אני מקפיד לשתות הרבה מים כך שזה לא סימפטום להתייבשות קלה. אני גם לא נותן לרוק לגעת בהן. מה הלאה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שכל אחד ירשום בבקשה את המדינה שבה הוא נמצא, את הדפדפן שלו ואת המחיר שהוא רואה (בפאונד). http://www.locoskates.com/seba-high-black-2013-skates/p2356 תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. הרבה מבני העולם מקילים ראש בעיניין ההורדות מבחינתם אם אפשר להוריד ולא יעשו להם בעיות עם זה הם יורידו . אני בהתחלה הייתי מוריד , אבל אחרי שנתקלתי באנשים שמשנתם היתה שיהיה הכל חוקי . החלטתי שגם אני איהיה ככה , לא מוריד שום דבר בצורה לא חוקית . עכשיו השאלה היא לגבי ספרי לימוד בתחום המחשבים . ספרים נמכרים באמזון במחירים של כמה עשרות דולרים לפעמים יותר לפעמים פחות . אבל כשעושים חיפוש בגוגל , הרבה פעמים בתוצאות הראשונות יש גירסה של הספר ב PDF זה לא טורננט או משהו פשוט קישור ישיר וזהו . הרבה פעמים יש גם לינקים github לספרים מה לפי דעתכם הדרך הישרה ? לקנות כל ספר ? או כל עוד לא השתמשנו בטוררנט אז אין בעיה עם זה .

25. אנחנו עושים מן דבר כזה שאני צריך לחקור מה אנשים עושים בזמנם החופשי אז בבקשה תגידו לי מה אתם עושים הזמנכם החופשי...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים