עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Invisible person,

שלום חברים, בשנתיים האחרונות, גברה התעניינותי במחשבים, והחלטתי כי זה התחום בו ארצה לעסוק בחיי. אין לי ממש ידע בנושא. אני לא יודע לתכנת ולא מבין כל כך בחומרה. האמת היא שכל מה שאני יודע זה להתקין משחקים ולהשתמש בתוכנות בסיסיות. הייתי רוצה לדעת לתפעל תוכנות יותר מתקדמות. תוכנות שעוסקות בעריכת וידאו/אודיו (למשל, תוכנות שבעזרתן אפשר להלחין איזה האוס דאנס טוב), לשלוט היטב בפוטושופ ובאופיס וכו'. כמובן שאני שואף להגיע לרמות היותר גבוהות כמו תכנות, פיתוח אלגוריתמים ואולי אפילו האקינג. אני חושב שמה שבאמת היה מספק אותי זה אם הייתי מצליח לפתח סטארט-אפ שיימכר במיליוני דולרים. (עם תואר במדעי המחשב זה די אפשרי, לא?) ועכשיו אני ארצה לגעת בנקודה שבגללה אפשר להגיד שאני כותב את הפוסט הזה. מ…

2. Started by QQQ,

קיץ שעבר ניגשתי לשאלון E באנגלית על 96 ופשוט התפקשש לי בבגרות.. :-\ הבנתי שניתן לגשת שוב לאותו שאלון עם אותו ציון הגשה - אז מחר המועד חורף באנגלית. איכשהו הצלחתי לפספס את ההרשמה - האם אני עדיין יכול להירשם איכשהו? ואם לא, האם אני יכול בקיץ לגשת לE? האם אין התנגשות בין שאר השאלונים F ו-G כי גם אותם אני עושה בכל מקרה בקיץ (מבחינת הזמן - אם הם באותה שעה או לא.) תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by X-BLADE,

לאחר שציפיתי בו הייתי חייב לשתף משהו... פשוט אדיר! http://www.youtube.com/watch?v=q4hXTrBwbbk אגב אם משהו מבין את מה שהם אומרים אשמח לתרגום קל...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by gaf,

שלום! נגמר לי החוזה עם בזק (תשתית) ועם נטוויזן (אבל עכשיו יש לי נטוייזן חינם עוד חודשיים). אני רוצה לחדש מנוי עם תשתית, בבזק מציעים לי הכי נמוך 47 ש"ח לחודש ל 1.5 מגה. זה מחיר הגיוני או שכדאי להתווכח איתם עוד? מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  5. שלום רב איזה מורה אחד נתן לי הצעת מחיר כמה עולה שיעור נהיגה על אופנוע כבד עד 500 הילוכים?? במגרש של חולון??

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. שלום לכולם, ראיתי את האתר הזה :http://www.leadinglightdesign.com/projects_fable.php ומאו התלהבתי מהתמונות היפות שיש שם. רציתי לדעת אם יש עוד אתרים או אפילו חוברות שאפשר לקנות עם תמונות מסוג כזה. אני אשמח ללינקים או למקומות שאפשר לקנות דברים כאלה.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  7. Started by Aviv C,

יש לי פרופיל 97 וקיבלתי מנילה של יחידות שדה. אני נמצא כרגע במיונים למסלול גאמא בחיל המודיעין ואני עדיין מועמד לאחד מהמסלולים (שאני לא יודע איך קוראים לו). עברתי כמה ראיונות וגם תחקיר ביטחוני. רציתי לדעת אם יש לי סיכוי בכלל להתקבל לגאמא עם פרופיל 97. כל פעם אומרים לנו שפרופיל לא משפיע על הקבלה, אבל לי נראה שזה דווקא כן משפיע ופשוט לא אומרים לנו (שמעתי על מישהו שהעיפו מגאמא בגלל "שיקולי יחידה"). יש לי סיכוי? אתם מכירים כאלה שהתקבלו עם פרופיל 97?

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. שאלה לי אליכם - האם לתופעה בה במעבר מיחיד לרבים, האות האחרונה במילים שנגמרות בת' לא נמחקת? למשל חנית => חניתות אבל תווית => תוויות או שאלו סתם מילים מיוחדות?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by Yossi1981,

יאללה כל אחד לרשום את הדברים הכי מעצבנים שיש (בסגנון מפלגת די מארץ נהדרת). - אנשים שמדברים במלעיל. -אנשים שמשתמשים במילה "כמובן" - אנשים בני 50 שעשו קורס בסיסי להכרת המחשב ובאים פתאום ללמד אותך איך עושים RESET או מספרים לך על מנוע החיפוש גוגל בפנים זוהרות כאילו זה עתה הם גילו לך מה בדיוק קרה במפץ הגדול. - אנשים שחיים בסרט שכל דבר זה תוצא של קונספירציה (הבוס שלי שונא אותי כי הוא חושב שאני דלוק על המזכירה שלו , אבל תכלס המזכירה שלו היא בכלל גבר והוא לא יודע את זה כי פעם ראיתי שיש לה שערות ברגליים למעשה המזכירה היא בכלל חייזרית ניצולת שואה שנפלה מעב"ם לגטו ורשה כתוצאה מהחללית שנפלה מהירח עם ניל ארמסטורנג שבכלל לא הילך עליה אלא רק עשה פוטומונטאז' בפוטושופ שהיה מותקן לו בפנטיו…

• 156 תגובות
    • 9.6k צפיות
  10. Started by Alexkmr,

שאלונים E,F

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  11. בעיקר הופעות רוק מטאל לא יודע מה שיש תודה

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  12. שלום לכל המנהלים, בתקופות מסויימות (במיוחד לפני בגרויות ולפני סוף סמסטר האוניברסיטאות) יש בפורום שאלות שלאנשים לגבי תרגילים שונים. במקרה של בעיות בתיכנות לכולם יש כתובת, אבל במידה ומישהו צריך פיזיקה או מתמטיקה למשל אין לו ברירה אלא לפרסם בכללי וכך יכול להיות שמישהו שהיה יכול לענות לו לא ענה לו, כי הוא פשוט לא ראה את השאלה. מה עם האפשרות לפתוח פורום "לימודים" ואני מניח שאם תהיה מספיק דרישה לפצל עוד תתי פורומים למקצועות שונים? אם מערכת ניהול הפורומים שלכם היא של צד שלישי וקשיחה מידי כדי לאפשר זאת תשכחו ששאלתי. יגאל

• 8 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by liav25,

המשימה היא "השלם ואזן את המשוואות הבאות:" 1. K + S8 אני יודע שהמטען של K הוא +1 כי הוא בטור הראשון והמטען של S הוא -6 כי הוא אל מתכת בטור ה6 (תקנו אותי אם אני טועה). ככה שאני מקבל משהו כזה: 6- 1+ K + S8 עכשיו מה אני כופל במה כדי לאזן ? אני צריך להעביר את האינדקס שיהיה מקדם של הS ?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by NAZRAK,

אני אוהב מאוד את הסגנון והתביישתי לגלות שאין לי אלבום של ממש באוסף הפרטי שלי. אשמח להמלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by Burned,

מישהו יכול לעזור לי להבין איך אני מתחיל את התרגיל בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד בחדר כושר.. כרגע מה שאני מעוניין בו זה החדר כושר תכלס בלי כל המועדונים שמציעים עוד דברים בנוסף.. לגבי המחיר שיהיה משתלם. לא אכפת לי יקר אם זה שווה את זה, אבל בתכלס אני לא רואה כל כך במה מכון אחד יכול להיות עדיף על האחר מלבד המכשירים עצמם ששם והאווירה במקום. עדיף באיזור יהוד, פתח תקווה וכו' למרות שאם זה ממש שווה את זה אני אסע לאיזור תל אביב. גם אם יש לכם טיפים בתכלס לכל מיני דברים שם (כמו איך לדעת שהתכנית שנותנים מתאימה, איך לדעת שהמחיר בסדר וכל זה) זה יהיה נחמד. תודה לכם

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3671836,00.html האמת, מעצבן שעכשיו במצב הראשוני זה מהסוף להתחלה (ולמה זה לא זוכר אם סימנתי הפוך לדפים אחרים...)

• 6 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by Iv0ry,

מה האינטגרל של 8 חלקי X בחזקת 3?

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by Mesatla,

יצא חמוד ביותר לסרט בהפקה עצמאית - זה בHD

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  20. אהלן, אני בדר"כ לא עושה את זה פה.. אני מתלבט בין כמה שילובי צבעים לחדר שלי שהולך לעבור "שיפוץ" רציני.. אשמח לשמוע את דעתכם! תודה, תומר.[br]פורסם בתאריך: 15.02.2009 בשעה 21:43:28 ויש את אלה, תמונות שאספתי מהאינטרנט של חדרים שאנשים עושים..[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by gtabak_37,

חלום בהתגשמותו: דרים ת'יאטר בישראל - 16.06.2009 לאחר למעלה מ-6 שנים של פעילות ענפה של מועדון המעריצים, במהלכן אורגנו מספר לא מבוטל של ערבי מחווה, מפגשי פורום, צ'אט רשמי עם ג'ורדן רודס, משלחות להופעות בחו"ל ועצומה רשמית ומוצלחת להבאתה של הלהקה לישראל, מועדון המעריצים YtseJammers Israel שמח להודיע רשמית וחגיגית על הגעתה של להקת דרים ת'יאטר להופעה בישראל בתאריך 16.06.2009! פרטי ההופעה: תאריך: 16.06.2009 מקום: גני התערוכה (ביתן 1), תל-אביב לרכישת כרטיסים: http://www.hadran.co.il (עוד לא ניתן להזמין - נעדכן ברגע שיהיו זמינים!)

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. Started by DarkMoh,

אני מחפש תפקידים בצבא שיכולים להיות מעניינים. סוג התפקידים והמקומות שאני נמשך אליהם הם דברים כמו משטרה צבאית חוקרת, קצין ביטחון, ודברים בסגנון. למישהו עולה תפקיד שדומה באופן כזה או אחר למה שציינתי?

• 22 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. ישנו אתר שנקרא 'סודות' (http://www.sodot.tv/Site/index.asp אם מישהו מעוניין). רשמית האתר הינו בנושאי "יהדות וקבלה", ואני לא ארחיב כאן על מטרותיו בפועל כפי שאני רואה אותן. בכל מקרה, לאתר הזה יש רשימת תפוצה. כתובת המייל שלי צורפה לרשימה זו ללא הסכמתי וללא שביקרתי בכלל באתר האמור. זה קרה עוד לפני התיקון לחוק - אבל גם לפי הנוסח הישן מדובר בהתנהלות לא חוקית. זו עבירה מס' (1). כאשר החוק נכנס לתוקף, כל אתר בעל רשימת תפוצה חוייב לבקש הסכמה 'פעילה' מצד הגולשים להמשיך ולקבל מיילים מהאתר. האתר הנ"ל נמנע מלעשות זאת, ובמקום זה נשאר הכיתוב הישן והטוב "אם דואר זה פגע בפרטיותך אנו מתנצלים. להסרה לחץ כאן". זו עבירה מס' (2). העניין הוא שגם ה"לחץ כאן" הזה לא עובד. לא מדובר לינק אוטומאטי המת…

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by חן מ,

שלום אני מקבל כל שבוע 50 שח,אני יכול עם זה לחסוך לסוני 3?ובנוסף יש לי עוד 1400 שח בצד שאני לא משתמש בהם,רק אם אני אצטרך לסוני 3 זה יהיה אפשרי עד סוף מרץ להגיע לסכום של סוני 3? ובנוסף,איך לשכנע את ההורים ככה שבטוח יסכימו לקנות לי?להגיד להם שאני בכיתה יב ולומדים קשה והבאתי תעודה ממש טובה והציונים במבחנים טובים וכו'?או משהו אחר?

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by IG,

שלום. אני רוצה לקנות סוללות נטענות (+ מטען) חדשות. אני מחפש משהו שלוקח סביבות השעתיים להטען (לא רוצה את אלה שנטענות מהר מידי כי הן לא חיות הרבה זמן, ולא רוצה לקנות מטען שלוקח לו יומיים להטעין..) עכשו, אני יודע שיש שני סוגים- כאלה שמאבדים את הטעינה עם הזמן גם ללא שימוש, וכאלה ששומרים על הטעינה כל עוד לא משתמשים בהם. מה ההבדלים בינייהם חוץ מזה, ואיזה דגמים\ חברות יש מהסוג שלא מאבד את הטעינה? (אני צריך את הסוללות בשביל מצלמה, ואני משתמש בה פעם בחודש בערך- והסוללות שיש לי עכשו לא מחזיקות את הטעינה חודש, ככה שאני צריך להטעין אותן לפני כל שימוש ) תקציב- סביביות ה100 ש"ח- גמיש...

• 2 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים