כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
אני ניסיתי כמה פעמיים ביומיים האחרונים ופשוט לא מצליח זה מפנה אותי למשהו עם spotting ונותן שגיאה אני ממש רוצה לדעת בקשר למה הראיון האישי שזימנו אותי אליו...
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני וחבר מעוניינים להזמין כמה דברים מחברה בחו"ל. העסקה לא תתקבע דרך אתר אינטרנט. רציתי לברר מהם אמצעי התשלום המקובלים בעסקה כזו ואיך בדיוק מבצעים אותם. לדוגמה- העברה בנקאית. מה בדיוק הולך עם זה? איך יש לבן אדם ביטוח על התשלום שלו? וכו'. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אז ככה, התכוונתי להזמין מספר דברים מהאתר Sidewindercomputers.com ויש לי כמה דברים שאני לא לגמרי מבין : אם אני משלם בפייפל, התשלום נעשה כולו דרך החשבון . אני אישית משתמש בכרטיס אשראי של אחי. לפי מה שכתוב למעלה, צריך שהכתובת שאליה נשלחת החבילה (במקרה שלי מלון מסוים) צריכה להיות זהה לכתובת שעליה נעשה החיוב (הכתובת שלי אחי). הדבר שלא ברור לי זה האם בכרטיס אשראי שאיתו נפתח חשבון הפייפל צריכה להיות רשומה הכתובת שאליה אני שולח ? או שהשניים לא קשורים והכתובת בפייפל לא קשורה לכתובת שאליה נשלחת החבילה. אודה מאוד לכל העוזרים . תודה, יובל.
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
אני מוכר את שלי , בשימוש חודש וחצי בלבד אני רוצה לדעת כמה אני יכול לבקש על כל אחד מהחלקים הללו: GA - EP43-DS3L Kingston 800mhz 2GB x2 500WSXS OCZ תודה
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
-
מישהו זכה בכלל ? הייתה הגרלה ? אמרו יום ראשון ה 15.2 בשעה 1:00 ואל היה כלום O:
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
-
שלום חברים, בשנתיים האחרונות, גברה התעניינותי במחשבים, והחלטתי כי זה התחום בו ארצה לעסוק בחיי. אין לי ממש ידע בנושא. אני לא יודע לתכנת ולא מבין כל כך בחומרה. האמת היא שכל מה שאני יודע זה להתקין משחקים ולהשתמש בתוכנות בסיסיות. הייתי רוצה לדעת לתפעל תוכנות יותר מתקדמות. תוכנות שעוסקות בעריכת וידאו/אודיו (למשל, תוכנות שבעזרתן אפשר להלחין איזה האוס דאנס טוב), לשלוט היטב בפוטושופ ובאופיס וכו'. כמובן שאני שואף להגיע לרמות היותר גבוהות כמו תכנות, פיתוח אלגוריתמים ואולי אפילו האקינג. אני חושב שמה שבאמת היה מספק אותי זה אם הייתי מצליח לפתח סטארט-אפ שיימכר במיליוני דולרים. (עם תואר במדעי המחשב זה די אפשרי, לא?) ועכשיו אני ארצה לגעת בנקודה שבגללה אפשר להגיד שאני כותב את הפוסט הזה. מ…
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
קיץ שעבר ניגשתי לשאלון E באנגלית על 96 ופשוט התפקשש לי בבגרות.. :-\ הבנתי שניתן לגשת שוב לאותו שאלון עם אותו ציון הגשה - אז מחר המועד חורף באנגלית. איכשהו הצלחתי לפספס את ההרשמה - האם אני עדיין יכול להירשם איכשהו? ואם לא, האם אני יכול בקיץ לגשת לE? האם אין התנגשות בין שאר השאלונים F ו-G כי גם אותם אני עושה בכל מקרה בקיץ (מבחינת הזמן - אם הם באותה שעה או לא.) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
לאחר שציפיתי בו הייתי חייב לשתף משהו... פשוט אדיר! http://www.youtube.com/watch?v=q4hXTrBwbbk אגב אם משהו מבין את מה שהם אומרים אשמח לתרגום קל...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! נגמר לי החוזה עם בזק (תשתית) ועם נטוויזן (אבל עכשיו יש לי נטוייזן חינם עוד חודשיים). אני רוצה לחדש מנוי עם תשתית, בבזק מציעים לי הכי נמוך 47 ש"ח לחודש ל 1.5 מגה. זה מחיר הגיוני או שכדאי להתווכח איתם עוד? מה אתם חושבים?
-
- 6 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום רב איזה מורה אחד נתן לי הצעת מחיר כמה עולה שיעור נהיגה על אופנוע כבד עד 500 הילוכים?? במגרש של חולון??
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את האתר הזה :http://www.leadinglightdesign.com/projects_fable.php ומאו התלהבתי מהתמונות היפות שיש שם. רציתי לדעת אם יש עוד אתרים או אפילו חוברות שאפשר לקנות עם תמונות מסוג כזה. אני אשמח ללינקים או למקומות שאפשר לקנות דברים כאלה.
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי פרופיל 97 וקיבלתי מנילה של יחידות שדה. אני נמצא כרגע במיונים למסלול גאמא בחיל המודיעין ואני עדיין מועמד לאחד מהמסלולים (שאני לא יודע איך קוראים לו). עברתי כמה ראיונות וגם תחקיר ביטחוני. רציתי לדעת אם יש לי סיכוי בכלל להתקבל לגאמא עם פרופיל 97. כל פעם אומרים לנו שפרופיל לא משפיע על הקבלה, אבל לי נראה שזה דווקא כן משפיע ופשוט לא אומרים לנו (שמעתי על מישהו שהעיפו מגאמא בגלל "שיקולי יחידה"). יש לי סיכוי? אתם מכירים כאלה שהתקבלו עם פרופיל 97?
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאלה לי אליכם - האם לתופעה בה במעבר מיחיד לרבים, האות האחרונה במילים שנגמרות בת' לא נמחקת? למשל חנית => חניתות אבל תווית => תוויות או שאלו סתם מילים מיוחדות?
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יאללה כל אחד לרשום את הדברים הכי מעצבנים שיש (בסגנון מפלגת די מארץ נהדרת). - אנשים שמדברים במלעיל. -אנשים שמשתמשים במילה "כמובן" - אנשים בני 50 שעשו קורס בסיסי להכרת המחשב ובאים פתאום ללמד אותך איך עושים RESET או מספרים לך על מנוע החיפוש גוגל בפנים זוהרות כאילו זה עתה הם גילו לך מה בדיוק קרה במפץ הגדול. - אנשים שחיים בסרט שכל דבר זה תוצא של קונספירציה (הבוס שלי שונא אותי כי הוא חושב שאני דלוק על המזכירה שלו , אבל תכלס המזכירה שלו היא בכלל גבר והוא לא יודע את זה כי פעם ראיתי שיש לה שערות ברגליים למעשה המזכירה היא בכלל חייזרית ניצולת שואה שנפלה מעב"ם לגטו ורשה כתוצאה מהחללית שנפלה מהירח עם ניל ארמסטורנג שבכלל לא הילך עליה אלא רק עשה פוטומונטאז' בפוטושופ שהיה מותקן לו בפנטיו…
-
- 156 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
-
בעיקר הופעות רוק מטאל לא יודע מה שיש תודה
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכל המנהלים, בתקופות מסויימות (במיוחד לפני בגרויות ולפני סוף סמסטר האוניברסיטאות) יש בפורום שאלות שלאנשים לגבי תרגילים שונים. במקרה של בעיות בתיכנות לכולם יש כתובת, אבל במידה ומישהו צריך פיזיקה או מתמטיקה למשל אין לו ברירה אלא לפרסם בכללי וכך יכול להיות שמישהו שהיה יכול לענות לו לא ענה לו, כי הוא פשוט לא ראה את השאלה. מה עם האפשרות לפתוח פורום "לימודים" ואני מניח שאם תהיה מספיק דרישה לפצל עוד תתי פורומים למקצועות שונים? אם מערכת ניהול הפורומים שלכם היא של צד שלישי וקשיחה מידי כדי לאפשר זאת תשכחו ששאלתי. יגאל
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
המשימה היא "השלם ואזן את המשוואות הבאות:" 1. K + S8 אני יודע שהמטען של K הוא +1 כי הוא בטור הראשון והמטען של S הוא -6 כי הוא אל מתכת בטור ה6 (תקנו אותי אם אני טועה). ככה שאני מקבל משהו כזה: 6- 1+ K + S8 עכשיו מה אני כופל במה כדי לאזן ? אני צריך להעביר את האינדקס שיהיה מקדם של הS ?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני אוהב מאוד את הסגנון והתביישתי לגלות שאין לי אלבום של ממש באוסף הפרטי שלי. אשמח להמלצות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להבין איך אני מתחיל את התרגיל בכלל? תודה
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל ללמוד בחדר כושר.. כרגע מה שאני מעוניין בו זה החדר כושר תכלס בלי כל המועדונים שמציעים עוד דברים בנוסף.. לגבי המחיר שיהיה משתלם. לא אכפת לי יקר אם זה שווה את זה, אבל בתכלס אני לא רואה כל כך במה מכון אחד יכול להיות עדיף על האחר מלבד המכשירים עצמם ששם והאווירה במקום. עדיף באיזור יהוד, פתח תקווה וכו' למרות שאם זה ממש שווה את זה אני אסע לאיזור תל אביב. גם אם יש לכם טיפים בתכלס לכל מיני דברים שם (כמו איך לדעת שהתכנית שנותנים מתאימה, איך לדעת שהמחיר בסדר וכל זה) זה יהיה נחמד. תודה לכם
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3671836,00.html האמת, מעצבן שעכשיו במצב הראשוני זה מהסוף להתחלה (ולמה זה לא זוכר אם סימנתי הפוך לדפים אחרים...)
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-