עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lordgod,

תרשמו את זה בשורת הכתובות (לא משנה באיזה אתר ) ואנטר/GO javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName(%22img%22); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+%22px%22; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+%22px%22}R++}setInterval('A()',5); void(0) או בלי תג של קוד כדי שיהיה נוח להעתיק : javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName(%22img%22); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS…

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by pocket,

מבחינתי הכל הולך (גם שואה, רק לא בדיחות סרטן) אם מישהו רגיש לנושא אז אל תשימו.. תפציצו

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by tamos2006,

אהלן, אני כרגע חייל בסדיר משתחרר עוד מעט אבל מתעניין בתחום האחסון. כרגע ביחידה יש לנו מכונת NETAPP שעומדת ללא שימוש. התחום תמיד עניין אותי וראיתי שיש הסמכות לEMC וכו'. זו לא הפתעה שההסמכות האלו לא שוות יותר מדי ללא ניסיון, העניין הוא איך נכנסים לתחום לאדם שלא צמח ביחידת מחשוב גבוהה(צוותים בממרמ או בIT8200)? גם אם יש לי לדוגמא תואר ראשון במדמח, הוא לא מכיל בכלל נושאי שרתים וכיוב' בד"כ רק עוסק בתחום התוכנה. אם מישהו יוכל לכוון אותי איך ואיפה ניתן ללמוד, ואיך ניתן להכנס לתחום הסיסטם והסטורג'. תודה !!

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. נתחיל איתי אני משרת כרגע בבה"ד 13 (כן, לכל מי שמבין משהו זה אומר רק דבר אחד.... אני מניאק כלומר שוטר צבאי) בקורס מצ"ח בה"ד 13 = ליד נתניה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by guuner,

היי אני משתחרר בעוד כשלושה חודשים. אני לא רוצה לבזבז יותר מדיי זמן ולהתעסק בכל העבודות המזדמנות שיש בחוץ. הידע שלי במחשבים מסתכם בעיקר בחומרה. שהייתי בתיכון עשינו קורס של CCNA,אם לאמר את האמת ידע ממש לא צברתי,אני זוכר כמה דברים במסורבל אבל לא ממש למדנו בא נקרא לזה ככה. הכיוון שלי בעתיד זה לעסוק בתחום המחשבים,אך אני עוד לא יודע במה,מה ללמוד ומאיפה להתחיל. אני לא הבן אדם הכי חכם בארץ בכל מה שקשור למתמתיקה/פיזיקה ככה שאני קצת חושש מלימודים באוניברסיטא,למרות שאני כן מוכן לנסות. אני לא ממש מבין עוד בתכנות,או מה זה בודק תוכנה,או הלפ-דסק,QA וכו'.. מה אתם מיעצים לעשות?,אולי ללכת לכל מיני יום פתוח ולראות על מה מדובר?,אולי לעשות קורס כל שהוא ולהתחיל לאט לאט בחברות של בזק/הוט/012 וכ…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by JUNGLE,

נגיד ויש לרכת 5 קרונות.... אני אומר הרביעי ככה תהיה מכוסה גם מפגיעה מאחורה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by PhP dUdE,

http://www.6park.com/enter7/messages/gvk21098.html מי תורם את הNSX שלו בשביל שננסה את זה עליה?

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by FARKASH7,

הפרק שאוכלים מהתחת ומחרבנים מהפה. הפרק שהחתולה של קארטמן מיוחמת. אם יש לכם עוד פרקים מומלצים אפשר לתת

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by IG,

דבר ראשון, על הז שלי שזה "ישן". השאלה: מה הקטע של ריבר? אני זוכר שבסרט "סרניטי" הסבירו פחות או יותר מה עשו לה, אבל אין לי כוח לראות אותו שוב, אבל אני רואה עכשו את הסידרה ונמאס לי מזה שהקטע הזה לא מובן :-\ תודה

10. Started by koko0,

[אני מקווה שזה מתאים לפה] אמא שלי מזכירה והמקום שהיא עובדת בו רוצה לקנות ברקו. אל מה צריך לשים לב כשקונים? איזה חברות "לא ג'נריות" יש בתחום? [אני לא כותב מחיר כי זה מסוג המקומות שלא יגידו כמה אפשר להוציא אלא רק כן\לא] יש למישהו חנות מומלצת באזור המרכז? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by klayton,

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני חייל בצה"ל, ביום שלישי האחרון במהלך הטירונות פגע בי בשוגג חבר עם הנשק ושבר לי שן קדמית. השן טופלה במרפאה בבסיס. שאלתי היא האם יש אפשרות לתבוע פיצויים מהצבא/משרד הביטחון בגין המקרה? ואם כן, כיצד לעשות זאת?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. האם אפשר להעלות סרטונים גם של 12 דקות או לא? אחרי כמה מחיקות הם מבטלים את כל החשבון? והאם זה משנה מה היה משך הזמן בין המחיקות? נניח ומחקו לי סרטון וכעבור חודש עוד סרטון וכעבור 3 חודשים עוד סרטון. האם (בהנחה שמותר לפסול 3 סרטונים) החשבון יימחק או רק במידה ושלושת הסרטונים נמחקו מיד אחד אחרי השני?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני יודע שהשאלה נשמעת טיפשית. חבר שלי מתחתן, ואני ועוד חבר החלטנו לתת לו במתנה לחתונה טלויזית LCD בגודל 32". עד היום הייתה לו טלויזיה מהישנות, מה שאומר שהמסך מוגן כי הוא מצופה בזכוכית. LCD לא מצופה בזכוכית. יש לו חתול בבית. כל הרהיטים אצלו בבית הם עם שריטות, כי החתול תוקע בהם ציפורניים, האם יש מה לחשוש לגבי הטלויזיה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by B@By-KiLLeR,

למישהו יש רעיון לשם למפעל של נרות ריחניים בתוך כד ? ???

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by malcolmx9,

אני עוד מעט בן 18, ואני רוצה לפתוח חשבון בבנק לנוער, שיכלול גם כרטיס אשראי צעיר. רק שאני לא ממש מבין בתחום הזה ואין לי מושג באיזה בנק לבחור. אני גר בלוד, ויש פה שני בנקים: בנק הפועלים ובנק בינלאומי. למישהו יש עצה אולי איך לבחור בנק שהכי מתאים?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי כולם אחרי חצי שנה באוסטרליה וניוזילנד אנהי חוזר לארץ אני הולך להיות בדרך חזרה 3 יום בהונג קונג ואני רוצה לקנות לעצמי משהו חדש כבר עברתי שם בדרך לאוסטרליה וראיתי שהמבחר שם של מוצרים אלקטרונים הוא עצום והמחירים זולים בהרבה מהארץ הבעיה שאני לא ממש יודע מה לקנות וזה למה אני צריך את עזרתכם... חשבתי אולי על מעבד INTEL עוצמתי מכיוון שאני קונה מחשב חדש שאני חוזר אבל אני קצת מפחד מזיופים במיוחד בדברים שאני לא יכול לבדוק בצורה מידית ואז חשבתי על סלולארי חדש שיחליף את הW800 שלי אני מתלבט בין אחד ממש דקיק ואופנתי לבין אחד עם מצלמה מטורפת לבין מחשב\טלפון עם אינטרנט WIFI וכל השטויות או שיש משהו שיכול לשלב את כל זה או לפחות להתקרב לזה פה אתם נכנסים מי שמבין בכל העסק הזה וממליצים לי …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by dvvon,

או ללכת לקרבי אני לא יודע מה לעשות מה אתם ממליצים.?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. http://www.movelehatasia.co.il/ המיפעל של אבא שלי והוא דיי לא מפורסם אם מחפשים אותו בגוגל וכו לא מוצאים אז אמרו לי שהם יהיה לו הרבה כניסות הוא אכן יקבל העדפה בגוגל אני יודע שאתר ניראה דיי עלוב כרגע אבל עובדים על זה אבל בכל זאת אנשים תנו קליק אתם תעזרו הרבה האם גם אפשר לינקים לפרומים של איכות הסביבה אבל חשוב שהיו פעילים מישום מה אני לא מוצא משהו פעיל :'(

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by 47,

שמעתי שיצא אלבום חדש של אמינם שקוראים לו "Don't call me Marshall" , אבל כשחיפשתי באמזון לא מצאתי ובאתר של אמינם לא מצאתי כלום. מישהו שמע משהו\ ראה משהו על האלבום?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. גבוה ? בינוני ? מה אפשר להוציא מזה שאני מתאים לעתודה ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Yuri,

שלום אני רוצה להתחיל בקורס מחשבים, ואני רוצה לשאול במה כדי לי להתחיל ולמה לעבור, אני רוצה להשקיע בתחום המחשבים בעתיד, ואני ממש רוצה ללמוד כל דבר אפשרי. אז במה להתחיל ומה לסיים ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, אילו פורומים בנושא מילואים אתם מכירים? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Kukishin,

שווה להשקיע יותר ב4000?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. http://www.ayalonhw.co.il/camera/camera.asp?perCamera=1 אני לא חושב שזה היה עד היום...

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.