כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
תרשמו את זה בשורת הכתובות (לא משנה באיזה אתר ) ואנטר/GO javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName(%22img%22); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+%22px%22; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+%22px%22}R++}setInterval('A()',5); void(0) או בלי תג של קוד כדי שיהיה נוח להעתיק : javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName(%22img%22); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS…
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.movelehatasia.co.il/ המיפעל של אבא שלי והוא דיי לא מפורסם אם מחפשים אותו בגוגל וכו לא מוצאים אז אמרו לי שהם יהיה לו הרבה כניסות הוא אכן יקבל העדפה בגוגל אני יודע שאתר ניראה דיי עלוב כרגע אבל עובדים על זה אבל בכל זאת אנשים תנו קליק אתם תעזרו הרבה האם גם אפשר לינקים לפרומים של איכות הסביבה אבל חשוב שהיו פעילים מישום מה אני לא מוצא משהו פעיל :'(
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ישבתי דיי הרבה על הכותרת... אין לי רעיונות...אולי אתם תציעו? נקח לדוגמא את ה ICQ... בסוף ההרשמה יש חלון כזה שאתה מעתיק לשם את המספרים או האותיות שמוצגות בתמונה... בשביל מה זה? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד כמה זה משפיע ולמה לעזזאל כשאני רוצה לשדרג את ה-Nokia 6267 העתיק שלי לאחד המכשירים המתקדמים היום (בלאקברי או E72) אני צריך לעבור מקרינה נמוכה מאוד - SAR 0.3 ל- SAR 1.3 ? ??? לא הגיוני יותר שהקרינה במכשירים חדשים תיהיה נמוכה יותר? רק אל תגידו לי "מה זה משנה, גם במיקרו יש הרבה קרינה"
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
האתר וארז שאני היתי מוריד ממנו ירד לצערי כמו רוב אתרי הוורז שיש בהם זבל או דברים שבככל לא יורדים עזרו לי זרקו איזה שם של אתר וורז או FTP ישראלי בלבד עים משחקים ובעיקר תוכנות שהלינקים בו עובדים והחומר שעליו חדש אאודה לכם מקרב לב :) :)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסרט נקמה בוערת עם דנזל וושינגטון פשוט סרט מעולה...ממש אהבתי אותו... ולמעוניינים הנה תקצירמי שלא רוצה תקציר שלא יירד למטה ויקרא) לקרייסי (וושינגטון) אין הרבה סיבות לקום בבוקר. מאז שעזב את המארינס. לאחר קריירה שהתאפיינה בבעיות מזג, הוא יושב בבית ולא ממש עושה כלום. טלפון מחבר (ווקן) מסדר לו עבודה במקסיקו. מכת החטיפות שרצה בערים הגדולות, מצריכה את עשירי הערים לשכור שומרי ראש כדי להגן על ילדיהם. קרייסי מוצא את עצמו שומר על פיטה (פאנינג). מה שמתחיל כמשימת בייבי סיטר מעצבנת עבור החייל הזועף, הופך אט אט לחברות אמת למרות הבדלי הגילאים. כשפיטה נחטפת, קרייסי לא מצליח למנוע את המבוכה ואף נפצע במהלך ניסיון ההגנה על הילדה. כשהוא מתוסכל בבתי חולים, חברו הטוב בא כדי לחלץ אותו מבית החו…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:birthday: יש ליונתן הדוגמן שלנו יום הולדת, אז שיהיה לו הרבה במזל, הצלחה, אושר ועושר, עד 120 שמנמנים! מי יתן ויוחזר המקצ'יקן הישן והטוב! *אמן*
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! מישהו יודע אם גובים מכס על חלקים שמזמינים מחו"ל, נניח מ ebay או amazon? לאו דוקא חלקי מחשב - אפילו דברים כמו זיכרונות compact flash למצלמה דיגיטלית. מישהו הזמין פעם ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי הרב אני מחובר לאינטרנט רימון. הספק הנ"ל חוסם לי אתרים רבים פורנו אין לי בעיה להשיג, אך הבעיה שלי היא שהוא חוסם לי אתרי הורדות וצפייה ישירה. כיצד אני עוקף את הספק שלי ומקבל גישה לאתרים דוגמת MEGAVIDEO ???? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו ביי ביי לרוסים הם חוזרים הבייתה והיידד לנבחרת ישראל!!!! עולה! 2-1
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי השבוע בשלוש חנויות כדי להשוות את השרות לפני שאני קונה. הנה מה ראיתי: ZigZag www.zigzag2000.co.il חנות קטנה בבית פרטי בנווה מונוסון. טוב: היו כנים וישרים. לא ניסו לדחוף לי דברים שאני לא צריך. סבלנות - להסביר כל מה ששאלתי ורציתי לדעת ידע - כולם שם גיקים, יודעים היטב את עבודתם ושמחים לשתף בידע שלהם. המעבדה שלהם היא בחנות אז רואים כל מה שיש להם ולא היתה להם בעיה להשמיע לי במקום כמה מאווררים. (חשוב לי שהמחשב יהיה שקט) רע: בגלל גודל החנות המלאי מוגבל ולא מצאתי שם את כל הפריטים שרציתי. סיכום: מומלץ מאוד. השרות הכי טוב שראיתי. KSP www.ksp.co.il הייתי בסניף ראשון. (ליד קניון הזהב) טוב: יש במלאי כמעט כל מה שאפשר להשיג בארץ. מחירים הכי נמוכים שראיתי רע: שרות ואוירה …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה הם הולכים לשים במקום(אם בכלל)?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות מחשב חזק חדש בקרוב כאשר יכנס הדור החדש של המעבדים וכרטיסי המסך של אינטל ונוידיה או לקנות קונסולה מהדור החדש + מחשב משרד קטן שקט עם SSD כי לקנות גם מחשב חזק וגם קונסולה זה די בזבוז מניסיון למרות שיש באפשרותי לעשות זאת שוב זה נראה לי צעד מאוד בזבזני וחסר תועלת. מה אתם אומרים בעניין ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כן זה הנושא הכי לא קשור בעולם אבל תהיתי אולי פה ייעלו הצעות. אבא שלי מתקרב לפרישה (פנסיה) שלו שתהיה בעוד חודשיים מהעבודה. כאיש שהעבודה היא בערך כל החיים שלו אני רואה אותו עכשיו קצת אובד עיצות לגבי מה אפשר לעשות עם כל הזמן הפנוי. תהיתי אולי תוכלו לתת הצעות מה לעשות (גם בטווח הקצר וגם בארוך), דברים שאינם קשורים למציאת עבודה לפנסיונרים או להקמת עסק. תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב יש לי חבר טוב שלא נזהר עם חברה שלו (שניהם חיילים) ועכשיו היא בהיריון (חודש+-) יש למישהו פה מושג/ניסיון מה עושים במקרה כזה? הבנתי שהצבא מממן הפלה אחת, אבל גם הבנתי שיש איזה וועדה מעורבת.. למי צריך לפנות ? תודה מראש לכל מי שעוזר, זה בהול ורציני..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מבולבל אנא עזרו לי האם הכסף שאני מושך לPAYPAL כלול במסגרת האשראי שלי? במקרה שלי מסגרת כרטיס אשראי 500 או שזה לא קשור וזה מושך את זה ישר מהבנק? ועוד משהו, זה נכון מה שקראתי שאם זה עושה חיוב אז אחרי יום זה יורד מהמסגרת אשראי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
מה אתם אומרים,איזו מסעדה סינית\אסייתית באיזור המרכז הכי טובה לפי דעתכם? אני מתלבט בין צ'יינה טאון לפיקנסין מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסיבה היחידה שאני לא אוהב את פורש זה הקטע שלהם עם הדגמים שהם מחליפים פעם ב300 שנים וגם אז אין להם את האומץ לשנות את העיצוב כל מה שמשתנה זה המנוע והשם. אז השבוע סוף סוף הם הציגו רכב חדש וסוף סוף שינו בקצת את העיצוב... באמת הגיע הזמן ! כל הכבוד, לדעתי זאת הפורש השניה הכי יפה אחרי ה קררה GT http://www.rsportscars.com/eng/cars/porsche_cayman_s.asp http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3089319,00.html
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כולנו מכירים את האלבום של פינק פלויד (The wall), שאגב אני רואה אותו כגאוני ! פשוט יצירת מופת ! (ומצמרר באותה מידה) את הסרט מעולם לא יצא לי לראות, ותמיד רציתי ! או לפחות לדעת על מה הוא... אני מבקש, בלי ספוילרים, אל תגלו לי את כל תוכן הסרט, ובמיוחד לא את הסוף כי אני אהיה מעוניין לראות אותו בעתיד, רק תקציר קצר על מה עוסק הסרט, איך הוא וכו'... תודה מראש...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקבל המלצות לשירים הטובים של הלהקות האלו... תודה מראש. ד"א אם יש עוד להקות של מטאל,טראש טובות שאתם מכירים תמליצו (גם להקות וגם על שירים שלהם)
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-