עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Agono1ze^,

שלום, יש לי שאלה על החומר שכל אחד מכיר כמשהו טבעי ביותר, כ משהו שצריך לקפוץ מצוק כדי להרגיש את ההרגשה שהכול מתבהר פתאום זמן ה תגובה מצתמצם ואפשר לעשות דברים מופלאים. רובנו מכירים את החומר הזה בתור חומר ידידותי ש רק יכול להועיל במצבים קרטיים. אדרנלין כמובן. אבל מה אם להשתמש בו למתרת זדון? מה אם לחבל ב טוהר המשחק ולהזריק מנה של אדרנלין למערכת הדם של השחקן (סייברספורט - קונטר סטרייק 1.6) בהמצע טורניר אליפות? מה הוא הנזק לגוף? מהוא הנזק למוח? האם טכנית זה אפשרי , זה יעבוד ו יגרום לשחקן להגיע לשאים חדשים? השאלה אולי קצת טיפשית אבל בהחלט מענינת....

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום, יום ההולדת שלי קרב ובא, וההורים שלי שאלו אותי, מה אני רוצה מתנה. עכשיו, יש לי מספר אופציות: -לקחת 500 שקל ולחסוך. -700 שקל לקניית מוצרי אלקטרוניקה (יענטו מחשבים). -500 שקל לדברים שלא קשורים למחשב. מה דעתכם, מה כדאי לי לקחת. אתם מוזמנים גם כן להמליץ לי על דברים שלא קשורים למחשבים.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by x-amin,

מוזמן לפגוש את השריטה שלי פה: http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=32904&OrderBy=1&Page=1&spType=1&backCat=45&tmpl=0 וכמובן שיש עוד כמה סרטונים בפרטים שלי תהנו כמובן שאשמח לקבל תגובות על הסרטונים(גם שם מי שרוצה )

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by SinMaker,

היי, יש לי מייל באתר yahoo שיום אחד פשוט נחסם. בערב הצלחתי להכנס אליו, בבוקר שלמחרת כבר לא. פניתי ל-yahoo והם החזירו לי את התשובה הבאה: [table][tr][td] Response Via Email (Nadia Collins)[/td][td] 05/30/2012 09:49 AM [/td][/tr] [tr][td][/td][td] Hello ****, Thank you for contacting Yahoo! Messenger. Yahoo! may, in appropriate circumstances and in its sole discretion, remove or edit any content; and/or terminate the accounts of users who appear to have violated the Yahoo! Account Terms and Conditions. To learn more about our policies, please visit the Yahoo! Terms of Service: http://info.yahoo.com/legal/us/yahoo/utos/utos-173.html Thank you again for contacting Yahoo! …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Shasoosh,

או שאני מפספס פה משהו או שכולם סתם מעצבנים. מאיפה הגיעה התופעה הזאת שכל בנאדם שני, על כל דיון, רושם תגובה עם המילה "מעקב". לקבל עדכון שהדיון מתעדכן? זה העניין? מעבר לזה שזה מטנף את הדיון ולדיון עם 30 תגובות יש רק 2 רלוונטיות, יש כפתור שנקרא "ליידע" ששולח מייל ברגע שהדיון מתעדכן כאילו הגבת.

6. Started by Dark Respect,

איפה אני יכול לשכור סירת מנוע בהרצליה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by T-Flash,

שלום סתתםםם שאלה פשוטה, כמה מפתחי חומרה מקבלים? אני מבין שזה משתנה בין חברה לחברה, אבל למשל באינטל, אם אתה מפתח "רגיל", לא ראשי או משהו כזה, מה שכר העבודה? :-*

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by evman007,

http://dcplanet.hosol.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=4732#4732 :screwy:

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by DimaX,

http://www.flurl.com/entry/view/1185137/Beat_Him_Silly וואי איזה שווה זה בטח להיות שם ולהרביץ לו ביחד איתם! איזה כיף לא נוראמלי!! ותחשבו על זה - זה ככה כל יום!!! Brutal.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by evman007,

http://news.walla.co.il/?w=/2/1122832 :lol:

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Tomerico,

הגיע הזמן להפוך למשתמש מתבגר אבל... אני לא יודע איפה משנים... אל תצחקו עליי...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. תקשיבו נתקע לי בראש כבר איזה חודשיים ואין לי מושג איך למצוא את זה. זו מן נעימה שכזו שקשורה לעבדות ולמעמד הפועלים שכזה. "yoho ho ho hooo......" מישהו במקרה מכיר ?!@#!@?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by godisme171,

מחפש אתרים שיש בהם רשימות של מילים של שירים? בתודה טל.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. תגידו לי שזאת לא סיבה לפיגוע בצחוק כן ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. בחו"ל המחירים די זהים. לקנות דיסק קשיח seagate ביבוא אישי ממש לא משתלם כי המחירים בארץ די קרובים לאמזון (100-200 ש"ח יותר בד"כ). אבל WD...... רפטור 500GB עולה פה בסביבות 1100 ש"ח כשבארה"ב 130$. גם סדרת הBlack שלהם אותו דבר, מחיר מופקע שכבר עדיף לייבא לבד (במיוחד כשזה כולל עוד כמה דברים אז המשלוח משתלם). לא הייתי מתפלא בשוק כרטיסי המסך, שם יש אחידות וכל היבואנים פה מפקיעים מחירים. אבל בזירת הכוננים הקשיחים נוצר מצב שיש רק 2 שחקנים עיקריים ואחד מתעלם לגמרי מהתמחור של השני, לא מוזר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אתם המשתמשים, מוזמנים לעלות לכאן, אתרים מעניינים (חדשות מעניינות על מחשבים, אתרים שימושיים וכד') לאחר שתפרסמו את האתרים. ייבחרו האתרים הכי מעניינים/שימושיים, והם יתווספו לסטיקי - "ה- FAQ של פורום כללי". שימו לב, זהו לא המקום לתלונות/הצעות/שאלות/בעיות בכל הקשור לפורומים והאתר! אסור לפרסם: אתרי פורנו, אתרים שנוגדים את חוקי הפורום, פורומים מתחרים וכד'. www.howstuffworks.com - איך דברים פועלים http://www.popsci.com - האתר של המגזין המפורסם, מדע פופולארי www.carsforum.co.il - קהילה שעוסקת בענייני מכוניות ורכבים. אתם מוזמנים לפרסם, אתרים מעניינים נוספים בהתאם לחוקים.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by shumaher,

אק אז ככה אני לפני חצי שנה התחלתי ללמוד לתואר הנדסאי תוכנה לפני הצבא. עכשיו כשרחשתי הרבה קשרים חברתיים ומידע אני יודע שעשיתי טעות וזה לא שווה בשבילי. לכן החלטתי לצאת מין הלימודים וללכת ללמוד מקצועה בטכניון אחרי הצבא. לפני תחילת הלימודים חתמתי שהצבא ישבץ אותי בתפקיד שקשור אחרי סיום הלימודים וכן אני יצטרך לעשות 9 חודשים קבע. עכשיו אני לא רוצה לעשות את הקבע והשאלה היא כזאות האם אני מסיים טכנאי זה סיפור גדול לצאת קבע או שפשוט לפרוש עכשיו ולצאת אם ידיים ריקות ואז להתקדם. תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by pitter,

אהלן חבר'ה, חג גבינה לבנה שמח לכולם! יש המלצות לחנות מחשבים אמינה (וזולה?) באזור גוש דן (ת"א - גבעתיים - רמת גן - הרצליה) לקנייה של מס' רכיבי חומרה כגון הארדיסקים, כוננים, כרטיס מסך וכו'? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by JAMOOS GADOL,

מה המצב אנשים! מי שיודע ומי שלא: אני מאוד אוהב לעשות מתיחות בזמני הפנוי :-) זה ממש מצחיק ואני חולם לעשות מזה קריירה! בכל מקרה החלטתי שמדי פעם אני אעלה כאן מתיחה כדי שתהנו ממנה כמו שכל מי ששלחתי לו את זה נהנה המתיחה היא על די ג'יי בהלוויות... אתם כבר תראו... את המתיחה תוכלו להוריד מכאן נ.ב (כמעט שכחתי) חייבים לתת קרדיט גדול לרמי הדתי!

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by guyby,

שלום לכולם, יש לי מסך של טושיבה שלא נדלק יותר ולדעתי זו בעיה בספק כח שלו. צרפתי כאן תמונה, אשמח אם מישהו מזהה ויכול לומר לי מי מכל החלקים שיש בתמונה זה ספק הכח. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. http://www.rsm.co.il/

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מה אפשר לעשות עם שכנים שמשתמשים במיים של הביניין לצורך שטיפת הרכב הפרטי שלהם?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. הסרט נקמה בוערת עם דנזל וושינגטון פשוט סרט מעולה...ממש אהבתי אותו... ולמעוניינים הנה תקצירמי שלא רוצה תקציר שלא יירד למטה ויקרא) לקרייסי (וושינגטון) אין הרבה סיבות לקום בבוקר. מאז שעזב את המארינס. לאחר קריירה שהתאפיינה בבעיות מזג, הוא יושב בבית ולא ממש עושה כלום. טלפון מחבר (ווקן) מסדר לו עבודה במקסיקו. מכת החטיפות שרצה בערים הגדולות, מצריכה את עשירי הערים לשכור שומרי ראש כדי להגן על ילדיהם. קרייסי מוצא את עצמו שומר על פיטה (פאנינג). מה שמתחיל כמשימת בייבי סיטר מעצבנת עבור החייל הזועף, הופך אט אט לחברות אמת למרות הבדלי הגילאים. כשפיטה נחטפת, קרייסי לא מצליח למנוע את המבוכה ואף נפצע במהלך ניסיון ההגנה על הילדה. כשהוא מתוסכל בבתי חולים, חברו הטוב בא כדי לחלץ אותו מבית החו…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by MOFRA,

מי שמכיר שיכתוב פה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים