עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Pure-Gold,

חידה דיי קלה: יש לנו 10 שקים עם 10 מטבעות. ב 9 שקים יש 10 מטבעות שכל אחת מהן 10 גרם. ובשק נוסף יש לנו 10 מטבעות שכל אחת מהן שוקלת 9 גרם. ע"י שקילה אחת על משקל דיגיטלי צריך לדעת באיזה שק יש את המטבעות ששוקלות 9 גרם.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  2. Started by idan22shp,

חבל להכביר במילים פשוט תיכנסו http://idan23s.smser.co.il תקראו בצד ימין את הכתבה מה THE MARKER וגם את זה לפתוח: http://www.planetnana.co.il/boazaviv/heshbonnnn.GIF והמצחיק הוא שיש יותר טובים ממנו.. אז ככה החברה עצמה הודיעה שהיא מחכה לכמות מסויימת של אנשים כדי לקבל את המיזם שיקנה אצל אחת מחברות הסלולרי השונות שכבר נחות על מפתנה : אורנג, סלקום פלאפון וגם מירס נכנסה לשוק הזה.. בנתיים אין פרסומות לכן כל החברים בהשעייה לכרגע..חברי האתר הודיעו לכולם שיחזיקו עוד קצת זמן ולהכניס עוד חברים חבר'ה ברגע שזה יוצא לפועל זה גאוני...חבל להיתקע מאחור. עד שתיזכרו זה יהיה היום של אתמול.. אותי זה קנה ועוד עשרות אלפים רבים.מדובר על השקעה של 1 ש"ח ו 3 דקות הירשמות. הקטע הוא שאתה צריך להביא חבר…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  3. Started by neogod,

האם מישהו שמע על "כלל פורקס" ? קישור לדף הבית שלהם http://www.clalforex.co.il האתר מציע תוכנה שניתן לשחק בדמו (לא על כסף אמיתי) ואני התחלתי להתעניין בנושא, אבל אין לי כסף מיותר שאני יכול לזרוק סתם ככה! לכן אני רוצה לדעת אם מישהו עוד התעסק עם שוק המטח ובמיוחד עם האתר שציינתי למעלה והתוכנה שלהם WINDEALER ? ועד כמה זה קל/מסובך לקבל את הכסף שלי או הרווחים בחזרה? כמו כן ברצוני לציין שלאחר הרישום באתר והורדת התוכנה התקשרה אלי נציגה שלהם שמאוד הייתה מעוניינת להסביר לי איך משתמשים בתוכנה שלהם ומאוד מאוד רצתה לפתוח לי חשבון לפני סיום השיחה (שלצערה לא הצליח לה)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. באיזה תיקייה?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by MS-D,

מצאתי עבודה בחופש - ובזמן הנותר אני רוצה להתנדב ולעזור לקהילה, אני בן 16 ומרגיש שיש לי הרבה יכולות כמו יכולת הסתגלות, למידה מהירה ואיכפתיות רבה. אני גר בהרצליה, אם מישהו מכיר מקום מיוחד - עדיף בקרבת בית, אבל לא חובה - שימח לקבל את שרותי שיפנה אלי בבקשה במסר או בהמלצה פה בהודעה. תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by avi2014,

רוברט קוביקה הנהג של BMW ושלום אסייג..

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Electric Boom,

דיברתי לתומי עם חבר במסנג'ר,שלחתי לו לינק מסויים אך בטעות הדבקתי אותו פעמיים זה הלינק המקורי: <צונזר> זה הלינק פעמיים: <צונזר> התפלאנו שבכלל זה פתח משהו,אבל עוד יותר התלפאנו לגלות את ההבדל בין שני הלינקים. מישהו מכיר תופעה דומה עם עוד אתרים? אזהרה! משרד הבריאות קובע כי לחיצה על הלינקים המובאים לעיל עלולים לפגוע בבריאות. סכנה!הלינקים הנ"ל רעילים במיוחד. יש להרחיק מהשג ידם של ילדים

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. יש לכם ניסיון עם שכנים מרעישים? אין לי כל כך מה לעשות בנידון. הרעש שהם עושים זה בעיקר לטרוק דלתות חזק, ללכת על עקבים כמו אנשים מוגבלים מוטורית(השכנים מעליי)... או שהילד שלהם משחק עם גולות בבית משום מה. השאלה האם זה בעיה של דירות ישנות או שגם בדירות החדשות זה אותה הבעיה? האם עם מספר דירות פשוט עדיף לקחת את הקומה הכי גבוהה? או הבנייה בבניינים חדשים מונעת כזה רעש? הפתרון היחידי שלי זה פשוט לנגן מוזיקה כל היום...(בשעות המותרות). הם גם גוררים רהיטים, כיסאות או שולחנות לא סגור בדיוק... כאילו כמה פעמים בן אדם צריך לגרור כיסא ביום? אין לי ממש מה לדבר איתם, החוק לצידם פחות או יותר. למרות שאני יודע שאסור לגרור רהיטים ולחבות במשטחים החל מהשעה 19:00…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by intel suck,

אני בן 15 והתחלתי להתאמן המכון כושר האם זה יכול לפגוע בגדילה שלי?

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. עשיתי לפני יומיים את המבחנים של הפיזיקה מתמטיקה + הקוביה התלת מימדית + מה הטייס רואה ואיך נראה המטוס.. קיצר את כל המבחנים.. זימנו אותי שוב היום ועשיתי את המבחן סימולטור.. ובסוף אמרו לי שעברתי.. ואז אמרו שאני צריך לעשות שאלון 300 + השלמת משפטים.. יש מצב מכשילים על זה..? בשאלון 300 אני כמעט בטוח שלא סתרתי את עצמי בשאלות דומות.. ועניתי תשובות נורמליות.. ובהשלמת משפטים הספקתי ככה 40 35 משהו כזה.. ועשיתי רושם שאני רוצה תמיד להיות ראשון ושטויות כאלה.. יענו דברים טובים.. ואגב הבנתי שבשקלול הסופי בגיבוש או לאיודע מתי.. משקללים גם את כל הציונים עכשיו.. אז סתם לדעת.. בסימולטור אם נגיד היה בכל הפעמים במבחן האמיתי ככה 10 פעמים משהו כזה שלא הצלחתי כלום.. זה נחשב גרוע? בשאר הפעמים הצל…

• 56 תגובות
    • 16.4k צפיות
  11. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש שאלה שהרבה זמן מציקה לי. הרבה פעמים האתר www.hwzone.co.il מפרסם ביקורות על מוצרי חומרה וציוד היקפי שיוצאים לשוק. השאלה שלי מאיפה לעזאזל יש לאתר הזה כל כך הרבה כסף לקנות את כל הציוד היקר הזה. אני לא מבין יש להם ספונסר או משהוא?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. זה קליפ דאנס שמבוסס על השיר equador של Sash ציטוטים מהשיר: c'mon and move you body your body and you soul the music....bla bla bla take control ואז בסוף היא אומרת משהו עם the power to the groove בקיצור זה שיר נפוץ כזה, אבל אני לא יודע איך קוראים לו...

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  13. זהירות הדיון מלא ספולירים מה הכי אהבתם? ממה התאכזבתם? ובסופו של דבר איך היה? אני אישית הכי אהבתי את סיפור האהבה של סנייפ ללילי זה ענה לי על אינספור שאלות והיה מרגש למדי. אהבתי שרולינג לא חסכה בדמויות וחיסלה אותן בכל רחבי הספר. התאכזבתי מזה שאף אחד מ [הארי,רון,הרמינוי,ג'יני] לא מת, שלא הזיכרו מה קרה הבסוף לדארסלים,שרולינד לא גילתה מה נהיה מהארי בסוף ומי מנהל את הגוורטס עכשיו. בנוסף הסצנה הסופית נגד וולדמורט הייתה מוגזמת, ולמה לא היה אף אחד בשפ פרד? או גורג'? אני כבר לא זוכרמי מהם מת... בנוסף חלקים מסויימים של הספר היו מבלבלים מדי והמעברים הלא קשורים לשפה ארכאית גם פגעו. והסוף, הסוף פשוט טוב מדי. חסר שם סבל כאב ויסיורים. א וגם ציפיתי שאחרי שהוא ביצע 2 קללות שאין עליהן מחילה…

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. דיון בנושא ,נפתח עקב דיונים רבים בזמן האחרון שהפכו לדיונים בנושא . דעתי האישית ,אני נגד כל חומר שמשבש טפיסת מציאות של בן אדם כל שהוא בזמן נתון ,בין עם זה לטובה ובין עם לרעה ,זה פשוט בריחה מהמציעות . ועוד עובדה ,גם עם יוכח מדעית שאין שום נזק (שכבר הוכיחו שיש )לשימוש בסמים "קלים" ,שימוש בהם בדרך כלל מתדרדר לשימוש בסמים אחרים ,רובם יותר גרועים ,ובאותה מידה שימוש באלכוהול . זהו זו דעתי ,עכשיו התור שלכם בין עם אתם איתי או נגדי נ.ב הייתי מעוניין להפוך את הדיון לסקר ,איך אני עושה זות ?

• 421 תגובות
    • 43.7k צפיות
  15. Started by compman112,

Yes הורידה מחיר לממיר הדיגיטלי החדש Yes Max שהמחיר ההתחלתי היה 2450(יקר) ועכשיו הוא 1690 (גם כן יקר אבל שיפור) ;D ;D

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. מדובר כמובן באימיול המקורי. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 885 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

שאלה ראשונה: המפרט מחשב שלי (הראשון) בצד.. מה אני יכול להוסיף לו ב700 שקל חשבתי ללכת על כיוון הקירור אבל אני לא יודע אני מתיעץ איתכם מה אני כבר יכול לעשות ב700 שקל שיתן לי להנות ממנו שאלה שניה: יש לי 2 מחשבים בחדר שתי המפרטים בצד שכן שלי הציע לי על המפרט השני 700 שקל ואני לא יודע אם כדאי למכור או להשאיר אותו אצלי בסך הכל הוא לא בשימוש אינטנסיבי פשוט נוח שיש לי שתי מחשבים השימוש העיקרי של המחשב השני זה בגלל שהוא ליד המיטה לקראת ערב שאני רואה טלויזיה אני עליו באיסי ומסנג'ר בזמן שהמחשב הראשון תפוס עם תוכנות מאמץ אני על המחשב השני בזמן שהמחשב הראשון תפוס בכל דבר אם הוא מקולקל או מה שלא יהיה אני על המחשב השני.. תודה.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. שלום חברים, כמו שרובכם יודעים (או לא) אני מתגייס בעוד מספר חודשים לצה"ל,ומאז גיל 13 בערך לא יצאתי מהארץ אני וחברים שלי רוצים לארגן טיול לאנשהו, וקשה לנו להחליט מה אנחנו רוצים,בינתיים החלטנו שאם נוסעים למלון כלשהו בחול,זה יהיה "הכול כלול" וחוץ מזה עוד כלום לא סגור אז למישהו יש המלצות על סוכנויות טובות? אם כדאי ללכת להפלגה? או פשוט לקנות דיל בסוכנות ולטוס? תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  19. מחר אני אמור לטוס לטורקיה וקוראים לי טל אז בכרטיס טיסה רשום לי MS במקום MR. זה משנה משהו? כי היום רק קיבלתי את הכרטיסים וראיתי את זה אחרי שהם סגרו כבר את המשרד שלהם. מחר בבוקר אני יתקשר אליהם כמובן , אבל האם מישהו פעם נתקל בזה והייתה איזושהיא בעיה? שאני יהיה רגוע \ ידע מה לעשות? תודה טל.

• 15 תגובות
    • 15k צפיות
  20. מצאתי מצלמה דיגיטלית(עם מארז צלילה קבור בחולות) של טייס מטייסת 107 ואני רוצה להחזיר לו אותה. אם מישהו מכיר טייס\חייל וכו' מהטייסת בבסיס חצרים שישלח לי הודעה פרטית ואני יתן כמה תמונות לזיהוי. (אני רק צריך את השם של הטייס, אני לא מתכוון להעביר את המצלמה לאף אחד אחר חוץ ממנו). תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by camelboy,

אני רוצה לבצע קניה בת 700 ש"ח בksp סניף נתניה... אני רוצה לדעת על האמינות של החנות מבחינת שרות,אחריות,סיפוק הסחורה,יחסי אנוש וכו" אני מאוד יודה לכם עם תגיבו עד השעה 12 בצהריים היום

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  22. Started by תחמן מתימן,

http://www.molvania.com/video_medium_2.html ;D ממכר

• 13 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by Itay Brenner,

אני מקווה שזה המקום הנכון... בזמן האחרון אני מקבל התראות שכבר קראתי מהאתר דרך כרום. לעוד מישהו זה קורה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by קובי המלך,

אני מתעניין ברכישת מזגן פמילי אינוורטר דגם 12 wifi מי קנה או מכיר את המוצר ויכול לתת לי חוות דעת אמיתית? תודה אנשים!

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by dinay,

ברמה כזאת שלא עשה אפילו בדיקת דם אחת בחיים שלו ? סתם רציתי לדעת אם זה משהוא יחסית נפוץ..... לי בכל אופן יש את זה.

• 69 תגובות
    • 6.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים