עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היי חברים, בדרך כלל כשמתקשרים אליי ואני לא עונה, לוקח כ30 שניות למתקשר להגיע לתא הקולי שלי. הייתי רוצה לבטל את המשיבון הקולי, ויש לי כמה שאלות: א- האם ביטול המשיבון יביא יותר זמן למתקשר אליי? זאת אומרת,האם השיחה לא תנותק אחרי 30 שניות? ב- כיצד ניתן לעשות זאת? תודה ולילה טוב חבר'ה ((: עריכה מהירה: אני ברשת סלקום.

• 7 תגובות
    • 40.2k צפיות
  2. שלום.. קיבלתי צו גיוס ל1 באפריל לאחר שלא עברתי מיונים ואני לא מיועד לקרבי למרות פרופיל 82. הבנתי שהגיוסים ביום זה הם לקרבי,חיל אוויר וכלל צה"לי... עכשיו אין לי שום מושג בעניין לא בראשי תיבות הצהליים ולא בהליכים וכו'... מה זה טירונות כלל צהלי? כמה זמן זה ..איפה? (אם זה ידוע) אשמח לקבל כל מידע שהוא ממי שעבר את זה כבר וממי שפשוט יודע ,כי אני ממש נוב בעניין. וגם מה הסיכויים לקבל דחיה לצו? וכמה דלקת פרקים יכולה להוריד פרופיל? רק לפי איך שכתבתי אתם יכולים לראות כמה אני מבולבל מהעניין תודה רבה מראש לכל תגובה ועזרה.. לילה טוב.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. קישור לכתבה: http://www.news-israel.net/Article.asp?Code=14860 עכשיו הליקוים תוקנו (לפחות זה מה שאמרו) אבל עד עכשיו כן אכלנו את המזון הזה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  4. Started by ofirr,

מי הם היבואנ/ים של Remington בארץ?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  5. Started by klayton,

http://www.wimp.com/dognightmare/

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

איך אני יכול לחשב את השטח של צורה בעלת 4 צלעות שכל אחת באורך אחר?? לדגומא: צלע 1 - 800 צלע 2 - 500 צלע 3 - 750 צלע 4 - 400 מה השטח של הצורה הזאת?... כלומר הנוסחא...

• 11 תגובות
    • 13.8k צפיות
  7. Started by liav12,

ראיתי משהו במייל שקיבלתי..אהבתי *הלינק הוסר ונערך ע"י Milk-Inc* נ.ב לא לילדים יש שפה מלוכלכת ( לא קטעי עירום או משהו )

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  8. התחלתי ללמוד אני מחר אסיים בערך ואני רוצה לגשת השבוע אני בראשון גר מה צריך להביא?אני יודע שצריך תעודת זהות אבל משהו טופס ירוק מה זה? וגם בדיקת ראיה צריך?אפשר מכל רופא עיניים לגשת? תודה מראש ;D

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by Alex89,

מה אתם יכולים להגיד על אבנט כחול? זה טוב זה רע איך השרות וכו וכו וכו

• 87 תגובות
    • 39.8k צפיות
  10. Started by liav12,

הרג אותי...זו חיה כזאת חמודה חח http://www.youtube.com/watch?v=NNYfZd8iV2k :lol:

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Mesatla,

הבנתי

• 110 תגובות
    • 10.3k צפיות
  12. Started by ronitav,

פיצה! ללא ספק אחד המאכלים הטעימים בעולם (וגם הלא בריאים) תרשמו גם את הפיצריות האהובות עליכם ואילו תוספות עושות לכם את זה הבחירה שלי: דומינוס עם תוספת גבינה ופפרוני יאמי!!!

• 145 תגובות
    • 12.5k צפיות
  13. Started by 00000,

אני נוסע בקרוב מאוד ורוצה לקחת מחשב ולתקשר עם המשפחה דרך האינטרנט. יש בערים מרכזיות לפחות? (ורשה, קראקוב וכו'...)

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. היום אני מסתכל על זה ותאמת משעשע לא יותר אבל קראתי את זה פעם ראשונה בכיתה י - נקרעתי מזה, אז זה לחברה הצעירים יותר פה.. http://www.mkm-haifa.co.il/schools/hogim/subjects/computer/y2/Krayden/Site/mc.htm ד"א היתי בהופעה של המרואיין, אחד הטובים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם רצית לדעת אם המתאם הבא מתאים לאייפון דור ראשון http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.9819

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by alexpir,

אני רוצה לקנות דרך אייביי ואין לי שום דרך לעשות את זה, אין לי חשבון בין לאומי כדי להעביר כסף לפיי פאל .. מה שאני רוצה להזמין עולה 150$ אם יש פה בפורום מישהו שאוליי ישלו כסף בפיי פאל ומנוסה בקניות מאייבי ויכול לעשות בשבילי את הקנייה הזאת אני מוכן לשלם לו מלבד ה150$ של הקנייה אני יוסיף לו כסף.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by idofr,

היי חברים אני צריך קצת עזרה עם רעיונות למתנות (לא בהכרח קניות) לכבוד היום הולדת של החברה (שיוצא גם באותו הזמן עם החצי שנה שלנו) אני יודע שאתם לא מכירים אותה ואת העדפות שלה ולכן פשוט לכו על כל רעיון נשמע לכם מוצלח. אוטו - יש, כסף - יש. זמן - סופ"שים ( :-\ ) המון תודה לכולם ושבוע מצויין שיהיה

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  18. Started by picachu,

היי! לא צירפתי את זה לדביק הראשי כי אני יודע מה שם השיר אבל אני רוצה להשיג אותו בגרסא ספציפית: http://www.youtube.com/watch?v=2Uob9GoleJE תודה למי שיוכל לעזור!!

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. שלום וערב טוב לכל חברי HW! רציתי לספר לכם סיפור קצרצר שלי עםצ חברת פנדה מחשבים. הסיפור מתחיל בתאריך ה-11.2.09, התאריך בו הזמנתי לי סטיק זכרון של G.SKILL שעלה בזמנו 130. (פרטי מוצר תוכלו לראות כאן באתר החברה-http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237_2398&products_id=23747&PHPSESSID=f9945d6fb8de81b37fe0350a44326084) ההזמנה הייתה פשוטה, שם, טלפון ואני קיבלתי מספר הזמנה. עבר יום, יומיים, שלושה, שבוע ופנדה לא התקשרו? איפה פנדה הנהדרת שכולם מהללים ומשבחים? אני כלקוח לא לחוץ לא לקחתי את זה אישי או משהו דומה. אחרי זה הזמן התחיל לעבור ואני התחלתי "לחשוש" מה עם ההזמנה שלי? התקשרתי ואמרו לי שיש בעיות עם היבואן ואז באתי פיזית לחנות אחרי שבועיים- נאמ…

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by idos100,

השארתי שוט של וודקה בחדר שלי על המדף קיצר שבועיים לא נגעתי בזה לא כלום בדווווק לא נשפכה טיפה אפילו והתאדה כמעט חצי מהוודקה דבר שני אתם מכירים את החיידקים האלה שעושים ניסויים בבצפר עם צלחות כאלה ואז רואים את המושבות חידיקים קיחצר זה מה שיש על הוודקה ואני לא מביא איך זה היוני כי אלכוהל זה מחסל חיידקים קיצר מה שכימאי פה או משהו.......

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  21. Started by J S Bach,

היי, יש לי בעיה עם לוח יד שנייה, אני כבר כמה פעמים ניסיתי להכניס לשם מודעה, כל פעם זה טוען ובסוף חוזר לעמוד הראשון בבניית המודעה. כבר עברו יומיים והמודעה שלי עדיין לא מופיעה.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  22. Started by MaXiK,

אני מועמד לעתודה ומתלבט בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה. לפי מה שהבנתי התארים דיי דומים, אבל הנדסת תוכנה טיפה יותר נחשב. נאמר לי שבוגרי מדעי מדעי המחשב ובוגרי הנדסת תוכנה מקבלים את אותם התפקידים כעתודאים בצבא, ובאזרחות יסתכלו על הניסיון בצבא. האם עדיף לי בכל זאת ללמוד הנדסת תוכנה או לחסוך שנה וללמוד מדעי המחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני צריך כמה תוכנות אבטחה חינמיות בשביל להגן על המחשב מפני ווירוסים, תולעים וכו'. אשמח להצעות והמלצות! תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  24. Started by redead,

אני צריך עזרה בנושאים : כפל בינארי של ראדיקס 4 , CACHE MEMORY וPIPLINE אם למישהו יש חומר או יכול לעזור יהיה נחמד.. תודה..

25. זה רק אצלי ככה או שGMAIL פשוט נוראי ביומיים האחרונים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.