עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בוקר טוב! מישהו יודע אם אוניברסיטת תל אביב נותנת את האפשרות לבצע השלמה מהנדסאי למהנדס (אלקטרוניקה) ? חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי שום מידע רלוונטי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Morphine,

פלאפון זה כבר מזמן לא רק אמצעי תקשורת להעברת קול דו כיוונית. עם השנים, נכנסו במכשיר עוד ועוד פונקציות כמו מצלמה, נגן...טוב קיצר אין לי כוח לכתוב כמו בן אדם אינטליגנטי אז ניגש ישר ולעניין. איך לדעתכם יראו הפלאפונים בעוד כ10 שנים? איזה דברים ניתן יהיה לעשות איתם?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by bilbi,

אני צריכה SQL בשביל שאילתות מישהו יודע מאיפה אני יכולה להוריד?(אני צריכה גירסה של ווינדוס 7)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום חברים, לאחרונה מטרידות אותי הודעות SMS ושיחות הן לפלאפון והן לטלפון הבייתי כשהמענה הינו הקלטה ותוכנה פירסומי. אז קודם כל זה מציק! האם אפשר להפטר מהודעות מסוג זה ? האם שירות "סינון ספאם" יעלה לי כסף ? דבר שני ? האם הדבר בכלל חוקי ? בערוץ חינמי כמו ערוץ 2 איני משלם על השידורים, אך קו הטלפון הינו קו פרטי בבעלותי ואני משלם עליו לפיכך הוא רכושי! האם על פי חוק מותר לשלוח תוכן פירסומי ללא רשותי למכשיר הפלאפון ולקו הטלפון בבית שלי ?!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ככה אם משהו ירצה את הרקע את הערכה וכו' יכול לבקש אני אעלה אותם אני מקווה שגם אתם תעלו את הערכות ואת הרקעים שלכם אם יהיה ביקוש אני מתחיל

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Zap,

שלום לכולם אני מתאמן במסגרת יומיומית ואני שם לב שיוצא לי הרבה פעמים להסתכל על העטיפה של מזון מסויים ולבדוק את כמות החלבון שלו, ממתי ששמעתי שלאחר אימון[במיוחד] חשוב מאוד לגוף לקבל מנת חלבון, על מנת לבנות את השרירים. אבל הבעיה היא, שאני לא ממש מוצא. אני מחפש מקור טעים[יחסית, אני מוכן להתפשר על הטעם], משביע[האימון הוא לפני השינה בערך וזה הדבר היחיד שאני אוכל לפני השינה] והכי חשוב - עתיר בחלבון ככל האפשר, ואני מעדיף שזה לא יהיה איזשהו שייק שהוכן במיוחד בשביל זה.. הייתי שמח מאוד לאכול ביצה קשה אחרי כל אימון, אבל פשוט אין לי את האפשרות הזאת. כיום אחרי כל אימון אני אוכל יוגורט ובננה, ואני חושב שזה לא מספיק לגוף שלי, ולכן אני מתייעץ איתכם, האם אתם מכירים מזון שיתאים לי? תודה מראש…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by OR007,

בכיתה יא' נדרשים כולם להגביר מקצוע אחד או יותר בשביל לסיים בגרות מלאה, או יותר מכך. אני בחרתי להגביר כימיה + רובוטיקה, הסיבה היא שאת המקצוע רובוטיקה אני אוהב אבל אי אפשר להגביר אותו לבד, הוא חייב לבוא עם עוד מקצוע כמו כימיה, פיזיקה או מחשבים, אז כמו שאמרתי הגברתי שני מקצועות... ההתלבטות שלי התחילה אחרי שקיבלתי את המערכת, יש לי זמן אם אני רוצה להמשיך או להעיף את רובוטיקה עד מחר, המערכת עם רובו' - 3 ימים מסיים בתשיעית, יומיים בשביעית, יום בשישית וכל יום מתחיל ב-8:15 כמו שאתם רואים זה די הרבה שעות (44) ובלי רובוטיקה זה - 3 פעמים בשבוע מתחיל ב-10 , 3 יומיים מסיים בשישית, יומיים בשביעית ויום אחד בתשיעית (אם אני לא טועה) אז השאלה שלי היא האם כ"כ כדאי להגביר את רובוטיקה ולסבול ב…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Screw_Master,

ערב טוב לכולם, אני מנגן על גיטרה קלאסית משהו כמו חצי שנה, מנגן כבר את Wonderwall בצורה כמעט מושלמת, חוץ מזה, אני יודע לנגן גם את גרסת ה-Unplugged של Alice In Chains ברמה סבבה. השאלה היא, מה ייחשב בשבילי עליית מדרגה קלה, מה כדאי ללמוד הלאה בדגש על דברים שאפשר לנגן עם חבר'ה, שירי מדורות כאלה. כמובן אם מישהו יכול להפנות אותי לפורום ישראלי מכובד אחר שייעודי לנושא, גם זה מצויין

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. ככה נראה מחשב ב-HL2 EP2 - מה הם חשבו לעצמם?! [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. נשמעת שאלה מצחיקה ומוזרה אבל אני רציני לאחרונה אין לי מושג למה יש לי הרבה קורי עכביש באזור המסך ומדיי פעם אני מוצא עכבישים מעצבנים ומעיף אותם החוצה...עכשיו אתמול ראיתי שיש לי קורי עכביש על המסך מאחורה!! (נ.ב.יש לי מסך lcd אם זה חשוב) אז יש ספק שנכנס עכביש למסך,האם העכביש יכול לגרום לקצר או איזהשהוא נזק?. לא יודע למה העכבישים האלה אוהבים את האזור הזה הבית שלי נקי כמו ארמון,דווקא באזורים האלה הם נמצאים מה יש להם מהמסך שלי?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. http://squirt.io/install.html שומרים את הלינק (זה שכפתור הכחול הגדול) בסרגל הסימניות. נכנסים לדף כלשהו עם טקסט ולוחצים על הלינק - ואז קופץ חלון שמציג לכם את הטקסט מילה אחר מילה ומאפשר קריאה מהירה שלו (400 מילים בדקה ואפילו יותר). עובד גם בעברית, אם כי לא תמיד מושלם. אפשר גם לסמן פסקה ספציפית והוא יקרא רק אותה. מגניב בהחלט (וכן, אני יודע שהרעיון לא חדש, אבל זו פעם ראשונה שנתקלתי במשהו כזה אז חשבתי לחלוק).

12. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה לקנות אופניי הרים בסביבות ה1000 ש"ח, יש המלצות? או אם יש חברות מסוימות שכדאי להסתכל עליהם ואפילו משומש?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. ;D ;D שימו לב שימו לב אתר ענק המחשבים מודיע מעבד AMD 1.2 עם לוח פנטיום 4 מעולה וכנל כרטיס מסך S.VEGA ללינק אתר ענק המחשבים

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. סתם נכנס בי השאלה הזו..אולי לעבוד שם יש לי כמה חברים שאהבו מאוד לעבוד שם מבחינת תנאים... אני יותר מעוניין לעבוד בשירות ה DATA לדוגמא אם מצליח ואני הולך לראיון..שמעתי השכר לא רע בכלל. מתחיל ממינימום ועולה וגם תמריצים... מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם ביום ראשון אני מתגייס בעזרת השם ובשעה טובה, אחרי ציפייה ארוכה[במקור הייתי אמור להתגייס ב11/10 אבל דחו לי יום לפני הגיוס]... אז רק רציתי לכתוב לכם פה תודה על התקופה הנחמדה מאוד שהייתה לי פה - למדתי המון בנושא המחשבים וגם מעבר. אני לא אעזוב לגמרי ואני מניח שאני אעבור פה בסופ"שים לפעמים להגיד שלום. להתראות לכולם ובהצלחה בכל מה שתעשו, אבי. נ.ב גילוי נאות: אני לא יודע אם מישהו פה זוכר אבל לפני המשתמש הזה היה לי פה עוד משתמש שקראו לו nVIDIA שלצערנו הרב קיבל באן לצמיתות ואני מקווה מאוד שהמנהלים יסלחו לי על השטויות שעשיתי בתקופה ההיא

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by spitzi,

שלום, אני יכול לנצל את הרכיבים הבאים ממחשב בן 3 שנים, האם הם יתאימו להרכבת HTPC טוב ? לוח אם mATX MSI MS-7366. מעבד Core 2 Duo E8400. זכרון 2X2GB Mushkin DDR2 800 MHz כרטיס מסך Leadtek 7600GT 256MB Fan.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by OR007,

כולנו מכירים את האלבום של פינק פלויד (The wall), שאגב אני רואה אותו כגאוני ! פשוט יצירת מופת ! (ומצמרר באותה מידה) את הסרט מעולם לא יצא לי לראות, ותמיד רציתי ! או לפחות לדעת על מה הוא... אני מבקש, בלי ספוילרים, אל תגלו לי את כל תוכן הסרט, ובמיוחד לא את הסוף כי אני אהיה מעוניין לראות אותו בעתיד, רק תקציר קצר על מה עוסק הסרט, איך הוא וכו'... תודה מראש...

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by redead,

מה ההבדל ומה עדיף הוראת קבע לחשבון בנק או לכרטיס אשראי?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by anatoli,

מצחיק בטירוף. שומעים את זה אצל חבר שלי באוטו, ונקרעים כל פעם מחדש (מצחיק במיוחד כשמתחילים לצרוח את זה וכל האנשים מסביב לא מבינים). מומלץ מאוד! ד"א, אם למישהו יש עוד שירים מצחיקים במיוחד, אתם מוזמנים ביותר לצרף פה. http://s10.yousendit.com/d.aspx?id=3NU84O5O1KHZ03OTWYGETLZSIO Anatoli.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by דרייבל,

http://www.youtube.com/watch?v=6QKiXYhW-XU

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מי שלא מכיר מדובר ברדיו בו מזינים אמנים אהובים ומקבלים מוזיקה בסגנון שלכם. בעבר האתר היה נחסם ל - ip המשתמש אחרי 10 שעות שידור. עכשיו זה חינם! Pandora בנוסף, השירים נשמרים בכונן הקשיח שלכם, כל מה שעלכם לעשות: Start playing some tunes on Pandora Radio, while keeping Pandora streaming go to your temporary folder (on Windows type %TEMP% in a run dialog, on Linux and Mac OS it's /tmp) and look in /plugtmp. All the access-# files (WebKitPlugInStream-# files on Mac OS) are MP3 files cached from Pandora.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

ואני מתכוון רק לאנשים שיודעים מי זה.....

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אז ככה : בשעה טובה התיישבתי ברצינות על מערכת קירור מים , ואני צריך איזה מעגל , שיעבוד מסוללה , או מ12 וולט או 5 או כל דבר אחר שספק מחשב מסוגל לספק , ומה שהוא יעשה זה ידליק את המשאבה של המים , ורק אחרי 3 שניות ידליק את המחשב עצמו . אני לא זוכר כלום ממה שלמדתי , אודה מאוד למי שיעזור לי בזה . ואם לא מוגזם , לצרף איזה מעגל , איך , למה , כמה וכאלה .

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום כולם ! אני טס ביום שישי הזה לעבודה בשטחים קשים, סגנון צבא הרבה הליכה הרבה סלעים, בוץ גשם רק תגידו הבנתי בריקושט ולמטייל נורא נורא יקר ועדיף ללכת לחנויות אחרות, אני מבקש המלצה לחנויות שלא מחזיקות עודפים ודברים בסגנון הזה, ועדיף שיהיה בהם את שלושת החברות שמצויינות למעלה כמו כן אני אשמח להמלצה לנעל ספציפים, תקציב? עד 700 ש'ח, אלה אם כן יש משהו באמת היסטרי ששווה השקעה בתודה מראש,לירן

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים