עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. קיבלתי (ב2 וחצי, זה אצל דוד שלי בהרצליה) את הTRAVELSOUND CREATIVE I300... הוא דורש בטריות AAA אני יודע ש: A-בטריות רזות AA-אצבע רגילות AAA-?!?! D-השמנות מה זה הAAA? וזה קשה להשגה כאילו!? מישהו יודע כמה הם עולות ובאיזה כמויות אפשר לקנות אותם(בחבילה)?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by overload,

משנת 2000 בערך זה התחיל היום 2005 זה נמצא בשיא, כל תוכנית שלישית בטלוויזיה היא תוכנית ריאלטי. מה אתם חושבים על התופעה? אתם בעד זה או נגד? הנה הדעה שלי- מאז העונה הראשונה של הישרדות (זה היה בשנת 2000 בערך) לא ראיתי פרק שלם ולא אהבתי אף תוכנית ריאלטי בטלויזיה! שום תוכנית מהסוג הזה אני לא אוהב, לי הם כולם נראות דומות מדי ורובן מבויומות לגמרי (שיעול* אפק הפחד, ואני יכל להסביר), כולם מלאות בטיפשות אמרקאית שגולשת ויוצאת מכל החורים כבר, גם בישראליות. אני אישית חושב שזאת ההמצאה הגרוע של העשור האחרון.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. http://one.revver.com/watch/323363 :lol: :lol:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. האם זה אפשרי?(השאלה בכותרת) אני רוצה להכנים כל מיני דברים שיש לי מברזל וממתכות שונות אבל אני לא רוצה שזה יפגע לי בדג תודה ושבת שלום!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Sargon,

או שאין מספיק מסה של אנשים להצדיק ערוץ כזה? אני די איש מערות בזה שאני יושב רוב הזמן בבית ואחד הדרכים שלי להעביר את הזמן זה לצוטט עם אנשים אונליין. אני בעיקר מצוטט עם אנשים מחול ואף פעם לא מצאתי מקום שפוי מספיק לצוטט עם אנשים מהארץ. (אני גם עובד ויוצא החוצה זה לא שאני מובטל בלי תקווה אני פשוט נשאר הרבה בבית ממאין בחירה).

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Culandur,

זוכרים את הנזגולים? החברה עם הסוסים והעטליפם על סטרואידים בשר הטבעות? בדקו מי מהם אתם! ותיידעו אותנו כן?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

שלום, אני לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל בכל אופן אני לא הבנתי איך מאשרים חשבון PAYPAL... זה מבקש ממני ארבע ספרות שאני לא מבין מאיפה אני אמור להשיג אותם תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by DOGMA,

למרות שיש לי הרגשה שזה מיני, אבל עדיין חזק!!! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. בד"כ עדיף לקנות מוצרים בארץ בגלל האחריות למרות שהמחיר יותר יקר, אבל לפעמים קשה למצוא בארץ מוצר מסויים או שהמחיר שלו ממש מופקע, כך שעדיף להזמין מחו"ל. לא יצא לי עדיין להזמין מוצרים מחו"ל דרך האינטרנט, כך שאני אשמח לקבל עזרה בנושא. קודם כל, לגבי המכס, כמה מס אני צריך לשלם על חומרת מחשב, ואיך הפרוצדורה מתבצעת? אני צריך לנסוע לנתב"ג? לאן אני צריך לגשת? מה צריך לעשות? יש אולי אפשרות שחברת השליחויות תשחרר את המוצר מהמכס ותביא לי אותו עד הבית? אני מדבר כרגע על מארז מיוחד עבור HTPC וכרטיס PVR שמאוד קשה להשיג בארץ. האם צריך לשלם מס על מוצרים אלה? ייתכן ואני אזמין את המוצרים ישירות מהחנות של היצרן, אבל Newegg הוא אתר מומלץ (יכול להיות שמשלוח אחד מאתר אחד יהיה עדיף), נכון? בעיקרון, …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. טוב יש את ה8 במרץ שזה יום האשה (כי שאר הימים זה של הגבר ). חברה שלי רוסיה מבית טוב D: עכשיו אני אמור להביא לה באיזה מזל טוב? להביא לה איזה משו? לעשות ת'עצמי לא זוכר ולקוות לטוב? אולי לעשות לה משו קטן חמוד כזה? להביא לה משו רציני כמו CORE i7?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by darkman,

היה לי פעם אתר עם "איך לזהות מצלמת מהירות" יענו היא דמה או אמיתית בקיצור היום שם תמונות לכאלו תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. היום בשעה 09:17 באזור התעשייה חולון,חיכתה לי סוף-סוף החבילה המיוחלת. שבעזרתה המחשב סוף-סוף יקבל קצת צורה,ה-Dremel MultiPro CordLess 7800 שלי ! תמונות של המארז בקרוב,בינתיים הכלי עצמו:

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by maorcc,

הייתי השבוע בשלוש חנויות כדי להשוות את השרות לפני שאני קונה. הנה מה ראיתי: ZigZag www.zigzag2000.co.il חנות קטנה בבית פרטי בנווה מונוסון. טוב: היו כנים וישרים. לא ניסו לדחוף לי דברים שאני לא צריך. סבלנות - להסביר כל מה ששאלתי ורציתי לדעת ידע - כולם שם גיקים, יודעים היטב את עבודתם ושמחים לשתף בידע שלהם. המעבדה שלהם היא בחנות אז רואים כל מה שיש להם ולא היתה להם בעיה להשמיע לי במקום כמה מאווררים. (חשוב לי שהמחשב יהיה שקט) רע: בגלל גודל החנות המלאי מוגבל ולא מצאתי שם את כל הפריטים שרציתי. סיכום: מומלץ מאוד. השרות הכי טוב שראיתי. KSP www.ksp.co.il הייתי בסניף ראשון. (ליד קניון הזהב) טוב: יש במלאי כמעט כל מה שאפשר להשיג בארץ. מחירים הכי נמוכים שראיתי רע: שרות ואוירה …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. בתיכון למדתי ערבית ומזה"ת ובצבא עסקתי במחשבים (חומרה), אבל לא הרבה. התעסקתי בעיקר בערבית. קראתי ספרי טכנאים לפני הצבא ובזמן השירות שלי, ןעכשיו אני אחרי צבא ואני לומד קורס טכנאים בג'ון ברייס. אני רוצה לעבור על כל הת'רדים בפורומים פה, למרות שזה ייקח המון זמן כי כל פורום זה 1000 ומשהו עמודים. אני יודע שזה ייקח המון זמן ושזה נשמע מטורף, אבל זה שווה את זה כי כל פיפס שנאמר פה בפורומים הוא חשוב. כולם פה בוגרי פיזיקה-מחשבים בתיכון? האם יש פה כאלה שיש להם חוש טכני ומצליחים עם חומרה גם בלי מדמ"ח? אני גם גיימר ותיק, ככה שאני יכול להמליץ על משחקי מחשב לאנשים. אני רוצה לראות פה בפורומים גם חבר'ה אחרי צבא ולא רק לפני.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Lior4543,

היי, אני משרת כרגע כמנהל רשת בקריה, וחשבתי על האפשרות לצאת לקצונה, דבר שרציתי כבר מגיל 14.. הבנתי שזה קצונה תקשובית במסלול של 8 חודשים ולא 4 כמו שלישות, המסלול הארוך לא מפריע לי אבל כן הדברים הבאים: 1. מתא"ם, הבנתי שאין לי מתא"ם, כי כבר בצו הראשון קיבלתי נתונים נמוכים מאוד (קבא 48 דפ"ר 50).. והיה לי בעיות להכנס לתפקיד של מנהל רשת, הייתי צריך לריב קצת עם אנשים עד שקיבלו אותי. האם אני אוכל לערער, ואם כן מה הסיכוי שיקבלו אותי? 2. פרופיל 45, עקב בעיות ברגליים, וכולסטרול גבוהה/משקל יתר, ירד לי הפרופיל דרסטית. האם הפרופיל יפריע למשהו בקורס? ואם כן מה אפשר לעשות.. 3. ת"ש בבית, אבא שלי נכה, וצריך את עזרתי, אני לא אומר שכל יום, אבל כן יצטרך את העזרה שלי בסופשים, האם יש אפשרות לקבל…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. נעקצתם לאחרונה? אולי זאת שושנת יריחו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4016665,00.html מה אתם אומרים? ראיתי את הצלקות והן אכן מכוערות אני אישית לא נעקצתי

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by b-or,

מה אפשר לעשות איתו? חשבתי על HTPC או שרת - פיירוול עם 98 או לינוקס או משהו בסגנון אבל הבנתי שהוא לא יסתדר עם אינטרנט מהיר (המחשב)... המחשב הוא עם 1GB בערך של WD ורוב הכרטיסים האפשריים שהיו באותה תקופה... > יותר מזה אני לא בדקתי לעומק (כ. רשת אין מן הסתם...) אני מדבר על שימוש בחלקים הפנימיים שלו... כרגע מודינג וכו' לא רלוונטי... יש לכם הצעות לשימוש בו? איזה מע' הפעלה תתאים? יש לציין שאני ואבא שלי לא בורים ואני מאמין שנוכל להסתדר עם התקנה של לינוקס (דבר שלא מוכר לנו...), חיבורים, התקנות חומרה, ואלקטרוניקה... תודה רבה b-or נ.ב. אני לא יודע לאיזה פורום הנושא מתאים... אז מנהל יקר - תעביר אם יש צורך...

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by מגשימים,

תכנית מגשימים היא תכנית שהוקמה בשיתוף של משרד החינוך, קרן רש"י וחיל המודיעין. התכנית מיועדת לתלמידים מוכשרים ממחוז דרום בעלי זיקה לעולם המחשבים, ומטרתה להכשיר אותם בתכנים שונים מעולם הסייבר (תכנות ב-C, פייתון, רשתות, מבנה המחשב וכו'...) כדי להעניק להם סיכוי טוב יותר במיונים המקצועיים של חיל המודיעין. כבר השנה יש לנו מספר בוגרים אשר עברו את המיונים וכעת אני מתחיל את תהליך המיון לקראת שנה הבאה. מי שמעוניין לנסות ולקחת חלק שיכנס לאתר מגשימים ויממלא את השאלון: http://www.magshimim.net/ לשאלות נוספות: info@magshimim.net

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by shloosh3,

אין ספק לדעתי שהעולם עובר לסטרימינג מכל הסוגים סרטים משחקים וכדומה נטפליקס, שירותי סטרימנג של משחקים של סוני3 ועוד.... השאלה היא מה אתם חושבים? האם לדעתם זה העתיד? האם לדעתם בתוך 2-3 שנים ייגמר העידן של מחשבים ביתיים עם כרטיסי מסך וקירורים מפלצתיים? איזו סיבה תהיה לאנשים לרכוש מחשב ב6-7 אלף שח כאשר אפשר לרכוש שירותי ענן ב100$ לחודש עם חומרה הכי חזקה שקיימת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן,אני מברר את זה בשביל בן דוד שלי,רק רציתי לדעת מאיזה גיל אפשר לעבוד,מה צריך לעשות בשביל להוציא רשיון עבודה,ומה הם התנאים והשכר. תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. רדיו דיסק חדש? (אין לי חיבור aux ברדיו טייפ הזה ואני כעיקרון צריך רק את החיבור של הaux כדי לחבר את הנגן mp3 ולשמוע באוטו מוזיקה,ואני לא רוצה להוציא כ700 שקל על רדיו דיסק רק בשביל החיבור הזה...יש פתרון אחר?)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני באופן אישי הכי מצטיין בהיסטוריה. אין פעם אחת (בחטיבת הביניים) שבו ירדתי מה-98. מה איתכם?

• 40 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. לפני כמה זמן הזמנתי באתר של המכרזים את הדל אסקיום. בשיחה עם חברת גלאקסי מחשבים אשר משווקים את המוצר הציע לי המוכרת כיסוי לדל למנוע נזקים תמורת 50 ש"ח הסכמתי לעניין ובחבילה שהגיע סגורה וכנראה ככה הגיע מחו"ל לפי המדבקות על האריזה, יש במוצר גם נרתיק כולל. בבדיקה באתר של דל באנגליה מצורף אותו נרתיק לדל. באימיילים שבים וחוזרים אל חברת גלאקסי לא קיבלתי שום תשובה מדוע הייתי צריך לשלם על כיסוי עם ניתן ביחד עם המוצר. ראו הוזהרתם, עם אתם הולכים להזין את הדל, תגידו להם שכבר יש כיסוי ושלא ינסו לרמות אותכם.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by davidreznic,

מתוכננת נסיעה עם חברים לאילת ל 4 לילות באזור אמצע אוגוסט. אנחנו צריכים 2 חדרים ובכל חדר 3-4 אנשים. המלון לא צריך להיות מפואר אבל רוצים מלון עם בריכה ושיהיה קרוב לים, חוץ מבריכה ושינה לא נהיה בו יותר מדי זמן. יש לציין כי כולנו בני פחות מ 18. אשמח לקבל המלצות למלונות

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. הכנתי באתר שלי משהו מיוחד לכבוד יום השואה. כל מי שראה את הסרט "רשימת שינדלר" יודע רק את חלקו הראשון של הסיפור. בחלק השני תוכלו לצפות כאן. שתפו, כדי שכולם יכירו את גורל האיש והאגדה. לאחר צפייה בסרט, מה דעתך על פועלו של שינדלר? האם ניצל את היהודים לטובתו ורק בסוף ריחם עליהם או שהיה נשמה טובה מלכתחילה ויד ושם טעו כשלא העריכו את פועלו 20 שנה קודם לכן בסוף המלחמה, אלא רק ב-1963 ובצדק הטילו בו ספק במשך 20 שנה?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים