כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
יש מקרה שמאוד זעזע אותי: לפני יומיים בערך פורסם באתר "חברה" תמונות של בחורה אשר צלמה את עצמה בעירום. התמונות הגיעו לידהם של אנשים שלא היו אמורים לקבל את זה (אומרים שהיא שלחה את זה בטעות למישהו לא נכון\ חברה שלה הפיצה את זה) והתמונות פורסמו. המקרה ממש מזעזע! דבר אחד להצטלם, אבל לפחות תשמרי על התמונות. תחשבו איך החיים שלה נהרסו.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסיפור הוא על נערה עיוורת ששנאה את עצמה בגלל עיוורונה. היא שנאה את כולם חוץ מהחבר האוהב שלה. הוא תמיד היה שם בשבילה. אמרה פעם הנערה לחבר שלה "ביום שבו אוכל לראות את העולם, אתחתן איתך". ביום מן הימים, מישהו תרם לה זוג עיניים. כשהסירו את התחבושות היא יכלה לראות הכול, כולל את החבר שלה. דבר ראשון, הוא שאל אותה "עכשיו שאת יכולה לראות את העולם. תתחתני איתי ? " הנערה, התבוננה בחבר שלה וראתה שהוא עיוור. המראה של עפעפיו הסגורות היממו אותה. היא לא ציפתה לזה. המחשבה שתאלץ להסתכל עליהם בשארית חייה, גרמה לה לסרב להצעת הנישואים. החבר שלה עזב בדמעות... ולאחר מספר ימים כתב לה פתק האומר: "שמרי היטב על עינייך יקירתי מכיוון שטרם היו שלך, הן היו עיניי שלי " כך פועל השכל האנושי לעיתים קרובות …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום ביום שבת הקרוב יבואו אלי כמה דודים שכבר די ממזמן לא התראנו.. העיניין הוא שאני יהיה לבד.. רק אני והם.. אז החלטנו לעשות משהו שכבר לא עשינו כמה שנים טובות.. לעשות ערב סרטים איכותיים ומטורפים ! עם הפופקורן וכל הג'נקפוד שאנחנו יכולים לדחוף לפה.. אז אני מבקש ממכם את המלצותיכם לגבי סרטים איכותיים בקטגוריות הבאות: אקשן , מלחמה , פנטזיה-מלחמה-אקשן. כמו שאתם רואים הם בעיקר חובבים אקשן ומלחמה : אבל הם גמישים.. הם גם אוהבים קצת פנטזיה.. לדוגמה סרט כמו האלמנט החמישי שיש בו גם הרבה אקשן גם קצת מלחמה~ וגם הרבה פנטזיה יכול להתאים להם יופי.. אבל אשמח אם קודם תוכלו להעמיס אותי בסרטי אקשן וסרטי מלחמה איכותיים.. זה יותר בראש שלהם, מה גם ש-4 מתוכם (סה"כ 5) עובדים בצבא אז.. תודה מרא…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב הנה הטבלה לשבוע זה: מספר | משחק ------------------------------------------------------------------------------ 01 |מ.ס. אשדוד - מכבי תל אביב -----------------> 02 |מכבי פתח תקוה - הפועל תל אביב -----------------> 03 |הפועל רעננה - בני יהודה ת"א -----------------> 04 |הכח מכבי רמת גן - בני סכנין -----------------> 05 |מכבי באר שבע - מכבי רמת עמידר -----------------> 06 |מכבי כפר קנא - בית"ר/שמשון ת"א רמלה -----------------> 07 |מכבי שפרעם - הפועל אסי גלבוע -----------------> 08 |בלקבורן - סאות'המפטון -----------------> 09 |מנצ'סטר סיטי - ליברפול -----------------> 10 |פורטסמות - צ'רלטון -----------------> 1…
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר די הרבה זמן אני מחפש טלויזיה לסלון ולא ממש מצליח להתביית על אחת. בהתחלה חשבתי על 29" 100Hz. אחרי זה חשבתי שלהוסיף עוד כמה אלפים בשביל 32" לא יהרגו אותי. אז ראיתי ש 34" נראית הרבה יותר גדולה מ- 32" ויקרה רק בשלושת אלפים שקלים. בסוף אמרתי שאם אני מוציא 15 אלף שקל על טלויזיה עדיף כבר להוציא שלושים ולקנות פלזמה. ביררתי פרטים והחלטי בסוף שאני לא רוצה להשקיע בדור הקיים של הפלזמות וחזרתי ל- 29". עכשיו חזרתי ל- 34".. הבעיה שלי היא שהדגמים שמוצעים בארץ (בירור דרך zap) כלל אינם נמכרים בחו"ל ואין עליהם שום ביקורות או השוואות. יותר מזה, הם לרוב כלל לא מופיעים באתרי היצרן! לכן אני פונה אליכם - יש איזה אתר\פורום אלקטרוניקה ישראלי שיכול לעזור לי בחיפושים? כרגע אני חושב על ה- toshi…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
This guy has reversed the Audio from the famous brainwashing scene in the recent Lost episode 7 - Not in Portland and found some ultra creepy audio. wtf?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי על זה קצת והגעתי למסקנה שעכשיו אנחנו בתקופה ממש מוזרה, אין למה לשדרג תמחשב ! כי תחשבו על זה, קרייסיס יצא לפני מעל שנה ולא ניראה אף משחק באופק שייראה יותר טוב ממנו, אז למה ? לי למשל יש 1950XT וזה כמעט מספק אותי, לפי דעתי, מי שקנה 8800GT עשה הכי בשכל ! תחשבו, מי שקנה את ה 8800GT בתקופה שהוא יצא (שזה היה לפני קצת יותר מחצי שנה אם אני זוכר טוב), לא צריך לשדרג לפחות שנתיים ! אין אף משחק שיותר כבד מקרייסיס ! וגם לפי דעתי לא יהיה כי רוב המשחקים היום מנסים ליהיות לכל הפלטפורמות ו 8800GT יכול להריץ משחק של הקונסולות בלי בעיה... אני חושב שזה יישאר ככה עד קונסולות הדור הבא, רק אז תיהיה שוב פעם עליית מדרגה בטכנולוגיה... אתם זוכרים כמה הוא עלה שהוא יצא ? ניראה לי זה היה איזה 12…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התחלתי קצת ללמוד את כל הנושא הזה שנקרא תאילנד. הבנתי שאחת האטרקציות המרכזיות היא מסאג. משיטוטים באינטרנט לראות מה יש שם, הספקתי כבר לקבל טראומה. כל מיני שימל, ופשוט דברים מזעזעים. אז בקיצור ישר ולעיניין - איזה דרך וודאית יש בשביל לבדוק אם זה גבר או אישה? כל מי שהיה בתאילנד או מתכנן ללכת ושקל את הנושא - מה עשיתם?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גדול. אין גדול מזה. מאוסף ההזויים שעוד לא הגיעו לטיפול: http://haarchionsheldoreendotan.blogspot.com/2009/07/blog-post_03.html רק החייזרים חסרים כאן.
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ירושלים כניסת הצום: 16:54 סיום הצום: 18:05 תל אביב כניסת הצום: 17:09 סיום הצום: 18:06 חיפה כניסת הצום: 17:00 סיום הצום: 18:06 באר שבע כניסת הצום: 17:11 סיום הצום: 18:07 לתושבי ישראל לצה"ל ולכוחות הבטחון צום קל וגמר חתימה טובה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מנגן על גיטרה קלאסית משהו כמו חצי שנה, מנגן כבר את Wonderwall בצורה כמעט מושלמת, חוץ מזה, אני יודע לנגן גם את גרסת ה-Unplugged של Alice In Chains ברמה סבבה. השאלה היא, מה ייחשב בשבילי עליית מדרגה קלה, מה כדאי ללמוד הלאה בדגש על דברים שאפשר לנגן עם חבר'ה, שירי מדורות כאלה. כמובן אם מישהו יכול להפנות אותי לפורום ישראלי מכובד אחר שייעודי לנושא, גם זה מצויין
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שמתי לב שבשבוע האחרון אני שותה בירה כמו מטורף(בערך פחית ליום) ורציתי לדעת אם גם אצלכם זה ככה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.virtualbartender.beer.com/VB2/ והפעם זה יותר טוב...שתי נשים!
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבקש המלצה לשירי מטאל בסיגנון IRON MAIDEN SLAYER BLACK LABLE SOCIETY קיצר שירים כאלה שיש הדגשה לסולואים של גיטרות
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
עכשיו צריך לראות אם נכלל גם מה שלא כתוב במפרט: - דיסקים לתוכנות של הלוח, צורב, כרטיס מסך והצ'ופרים הנלווים למוצרים האלה - אביזרים שלא הותקנו אבל עשויים להיות שימושיים בעתיד (כבלים, מאוורר מקורי אם לא הותקן וכו') - חומר כתוב, manual וכל הניירת שבאה עם מרכיבי המפרט. לטעמי, החנות צריכה לספק את זה מבלי שהקונה יבקש. האם זו הנורמה שכל מה שבא בקופסה של מרכיבי המחשב מועבר ללקוח ונחשב כשלו או שיש חנויות שמתחמקות מכך?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ישבתי דיי הרבה על הכותרת... אין לי רעיונות...אולי אתם תציעו? נקח לדוגמא את ה ICQ... בסוף ההרשמה יש חלון כזה שאתה מעתיק לשם את המספרים או האותיות שמוצגות בתמונה... בשביל מה זה? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כן זה הנושא הכי לא קשור בעולם אבל תהיתי אולי פה ייעלו הצעות. אבא שלי מתקרב לפרישה (פנסיה) שלו שתהיה בעוד חודשיים מהעבודה. כאיש שהעבודה היא בערך כל החיים שלו אני רואה אותו עכשיו קצת אובד עיצות לגבי מה אפשר לעשות עם כל הזמן הפנוי. תהיתי אולי תוכלו לתת הצעות מה לעשות (גם בטווח הקצר וגם בארוך), דברים שאינם קשורים למציאת עבודה לפנסיונרים או להקמת עסק. תודה לכל העוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקשיבו נתקע לי בראש כבר איזה חודשיים ואין לי מושג איך למצוא את זה. זו מן נעימה שכזו שקשורה לעבדות ולמעמד הפועלים שכזה. "yoho ho ho hooo......" מישהו במקרה מכיר ?!@#!@?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
התאריך לידה שלי זה 7.8.90 מתי אני צריך לקבל צו ראשון בערך? ועושים שם בדיקות סמים באיזו צורה? דם ? שתן?
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז...יצאתי לחופש.. מה אתם חושבים שכדאי לעשות.. לא רוצה לשרוף תזמן
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שבוע ויומיים נסעתי לכנרת לשלושה ימים. הייתי בשמש -המון- (במצטבר לפחות 10 שעות, והשמש הייתה חזקה מאוד ב10 שעות האלה). נוסף על כך אני לבן בטירוף, ולא נמרחתי כמו שצריך עם קרם הגנה. מהשלושה האלה לא קשה לצפות את התוצאה. כל הפנים שלי בערך נשרפו, וכל הפנים שלי התקלפו לאחר 3-4 ימים (כאשר בשלב הזה כבר העור בפנים שלי היה פיקס). בערך כשהפנים שלי סיימו להתקלף, התחלתי להתקלף מהאמצע של הגב בערך ועד הכתפיים. היום שוב כמה חברים שלי נוסעים לכנרת ואני מתלבט אם ללכת מאוד. נהנתי מאוד ואני רוצה ללכת, רק שאני חושש מאוד לעבור שוב את הדבר הלא נעים הזה. אנחנו נוסעים היום וחוזרים בשבת, ומה שטיפה מדאיג אותי זה שאני מתגייס לתותחנים ביום שלישי הקרוב. אני לא יודע עד כמה באמת אני אצליח למנוע את …
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-