עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lior10,

הסיפור הוא על נערה עיוורת ששנאה את עצמה בגלל עיוורונה. היא שנאה את כולם חוץ מהחבר האוהב שלה. הוא תמיד היה שם בשבילה. אמרה פעם הנערה לחבר שלה "ביום שבו אוכל לראות את העולם, אתחתן איתך". ביום מן הימים, מישהו תרם לה זוג עיניים. כשהסירו את התחבושות היא יכלה לראות הכול, כולל את החבר שלה. דבר ראשון, הוא שאל אותה "עכשיו שאת יכולה לראות את העולם. תתחתני איתי ? " הנערה, התבוננה בחבר שלה וראתה שהוא עיוור. המראה של עפעפיו הסגורות היממו אותה. היא לא ציפתה לזה. המחשבה שתאלץ להסתכל עליהם בשארית חייה, גרמה לה לסרב להצעת הנישואים. החבר שלה עזב בדמעות... ולאחר מספר ימים כתב לה פתק האומר: "שמרי היטב על עינייך יקירתי מכיוון שטרם היו שלך, הן היו עיניי שלי " כך פועל השכל האנושי לעיתים קרובות …

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by almonime,

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by aldema,

למה כשאני ממלא ווינר דרך האתר (TOTO.ORG.IL) זה עולה לי כסף וכשאני ממלא דרך מכונה זה לא עולה לי שום דבר? אפשר דרך דוכן לוטו למלא ווינר? ד"א מה זה אומר שכתוב לי לדוגמא : בהערות 4 2,5? יש לי טור אחד : מה דעתכם? מכבי חיפה - הפועל ת"א - 1 יהיה קשה להפועל להוציא נקודה אצל חיפה בחוץ. ארסנל- ליברפול- 1 ארסנל בבית בכושר מעולה נראה לי ינצחו. יובה-מילאן -2 הימור קצת משוגע אבל מילאן בכושר שיא ולא נראה לי שיוציאו פחות משלוש נקודות. סכום זכייה כולל: 298 על 30 ש"ח הימור. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by surve1020,

מה הדרך הכי טובה ללמוד למבחן הזה? האנגלית שלי סבבה אבל לא נראה לי ברמה שאני יקבל פטור באוניברסיטה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by אנטי-פסטו,

אני אוהב לבשל. בתור אחד שגר לבד אני מבשל כמעט יום ביומו, אם לעצמי ואם לחברים שבאים. נמאס לי מהשחיקה המהירה של מחבתות "איכות" המבטיחות הרבה ובמהרה מאבדות מהאיכויות של תחילת השימוש. ניסיתי כבר טפלון, קרמי וכו...וכולן בהתחלה היו כיפיות לבישול וקלות לניקוי (בעיקר הקרמיות) אך מהר מאוד חטפו שריטות (אפילו מהספוג לניקוי כלים העדין ביותר) ואיבדו מיכולתן לבשל ללא הדבקה. מחבתות שבתחילת דרכן איפשרו בישול ביצת עין ללא שמן, מאלצות אותי להיכנס למאבק עם מגרד אקווריום כדי להוציא את שאריות המזון שנדבקו. מה כבר ביקשתי? מחבת קלה לניקוי שהאוכל והשמן לא נדבקים אליה והציפוי לא מתפורר עם הזמן. חיפוש בגוגל הפנה אותי למליאנתלפים לינקים "פירסומיים" מובהקים הממליצים לי לזרוק מאות שקלים על מוצרים גרו…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by darkman,

טוב השנה אני עושה פרויקט של 5 יחידות באלקטרוניקה אז עם למישהו יש רעיונות בבקשה לרשום ובבקשה לא סתם אנשים אלה אנשים שמבינים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by evy,

אהלן,שאלה: איך מחזירים את הצ'אט הישן של פייסבוק ,? זה עכשיו הפך להיות צ'אט מעצבן...

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. לגבי הסירטון הזה: http://reshet.ynet.co.il/%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA/News/Abroad/Worldnews/Article,51685.aspx ראיתי מלא סירטונים בחיים שלי אבל זה לא נראה כמו עריכה בניגוד לקודמות. אשמח לשמוע חוות דעת כאן של עורכי וידאו מקצועיים שיכולים להגיד במה מדובר.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הזמנתי לפני כחודש מאמזון במשלוח בינוני-כלומר לא בספינה(הכי איטי), אבל לא הכי מהיר, באתר כתבו שזה נשלח בערך יומיים אחרי, ואין אפשרות למעקב אחרי החבילה. עוד כתוב שזה אמור להגיע ב14 לאפריל ..אני די בטוח שזה תקוע בדואר הישראלי אבל אין לי מושג למי לפנות. כולה 2 ספרים אבל עלה לי 300 שקל..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי. אני מעוניין כפי שאמרתי בתיק עזרה ראשונה לבית עם ילד קטן בן שנה. למרות שיש כאלו מוכנים, הייתי רוצה לדעת מה כדאי לשים לב שיהיה בפנים, כמובן מניסיונכם. האם יש מוצרים שלא מופיעים אבל רצוי לכלול, או מוצרים מסויימים העדיפים על אחרים ועוד כהנה... אני מניח ש- 400 ש"ח יהיו דיי והותר (לא?). אשמח לתגובות.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מחפש לקנות מצעים חדשים מגניבים כאלה עם ציורים של אלכוהול (ג'ק דניאלס) וכדומה, מישהו מכיר חנות שמוכרת?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ofirr,

הנגן מיועד לשמיעה בלבד, ואני אישית מעדיף נגן MP4 דקיק עם סוללת ליטיום שאני רק מחבר למחשב והוא נטען על פני MP3 שאומנם יציב/חזק/עמיד יותר אבל כל פעם צריך להחליף סוללה או להטעין אחת שנטענת עם מטען סוללות. http://www.21.tv/arutz/michrazgrp.aspx?channel_id=69894&channel=15 עריכה: המטרה של הנגן היא יחידה - השמעת מילים ללימוד פסיכומטרי . זאת אומרת שאני אשתמש איתו לרוב (או אפשר להגיד רק) בנסיעות.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Drek Boy,

שכל אחד ירשום גיל ותוצאה. תעשו מאותו אתר כי אתרים אחרים זה ציון קצת שונה או שזה לפי קבוע אחר. נגיד פה זה עם "סטיה" של 15 לפי מה שהם אומרים ויש מבחנים אחרים שהסטיה היא 16 או 24 זה תלוי של מי המבחן ואיזו מדינה. תוסיפו גם תמונה של הציון שלא יהיו פה מלא חרטטנים[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 11:47:08 טוב אני ראשון....גיל: 18 תוצאה: 135 תמונה: http://www.siz.co.il/up/zyunwhymyinn.jpg

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מה שאני מעוניין להשיג זה: כל פעם שיש מידע שמתעדכן בנוגע למילת מפתח שאני כותב אני אקבל התראה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני יודע שהשאלה נשמעת טיפשית. חבר שלי מתחתן, ואני ועוד חבר החלטנו לתת לו במתנה לחתונה טלויזית LCD בגודל 32". עד היום הייתה לו טלויזיה מהישנות, מה שאומר שהמסך מוגן כי הוא מצופה בזכוכית. LCD לא מצופה בזכוכית. יש לו חתול בבית. כל הרהיטים אצלו בבית הם עם שריטות, כי החתול תוקע בהם ציפורניים, האם יש מה לחשוש לגבי הטלויזיה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Born2Kill,

על איזה צד כדיי לישון? על הגב? על הצלעות (צדדי)? מבחינה בריאותית לגב....

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by HdInspect,

כלומר אני יודע שהיום זה ארב חג מחר זה חג האם ביום שישי בבוקר החנויות יתפתחו ??

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שמתי לב שבשבוע האחרון אני שותה בירה כמו מטורף(בערך פחית ליום) ורציתי לדעת אם גם אצלכם זה ככה.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. מי שלא מכיר מדובר ברדיו בו מזינים אמנים אהובים ומקבלים מוזיקה בסגנון שלכם. בעבר האתר היה נחסם ל - ip המשתמש אחרי 10 שעות שידור. עכשיו זה חינם! Pandora בנוסף, השירים נשמרים בכונן הקשיח שלכם, כל מה שעלכם לעשות: Start playing some tunes on Pandora Radio, while keeping Pandora streaming go to your temporary folder (on Windows type %TEMP% in a run dialog, on Linux and Mac OS it's /tmp) and look in /plugtmp. All the access-# files (WebKitPlugInStream-# files on Mac OS) are MP3 files cached from Pandora.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום בשעה טובה קניתי כרטיס טיסה לדרום אמריקה(פרו) אני פוגש את חברים שלי(שנמצאים כבר שם 4 חודשים) בפרו. אני צריך לקנות נעלים לטרקים, והליכה מרובה שיהיו נוחות ואיכותיות ... ואם אפשר כמה שיותר קלות ... אין לי חנות ספציפית שאני רוצה לקנות בה כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול אני מוכן להשקיע 600-700 שקל תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

פיגוע ירי נוסף בירושלים... :'(

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by BUNNY,

שלום, יש לי מסך תוצרת CTX (pr711F)g ונשארו לי רק עוד חודשיים בערך להחליף אותו (משו במגעים דפוק לגמריי). ביררתי והיבואן הוא five exits, האתר שלהם לא פועל, השגתי אימייל של אחד שאמור להיות אחראיי עלייהם בארץ הוא לא מחזיר לי תשובה אין לי כתובת או מספר .. והזמן שלי הולך ואוזל :\ האם מישהוא יודע איפה אני יכול להשיג אותם ? תודה רבה, עמית . (לא הייתי בטוח לאיזה פורום הנושא שייך, אני מתנצל מראש אם טעיתי)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום כולם רציתי לשמוע את דעתכם על הסדרה לדעתי תת-רמה מוחלטת, משחק סביר, הפקה דיי זולה לדעתי רעיון נחמד, אבל ביצוע עלוב במיוחד. יותר מדיי שנינות בשקל. מה אתם אומרים

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Black Knight,

ערב זח! אני מחפש תמונה משר הטבעות (השלישי), תמונה של גאנדאלף עם המקל מאיר כשהוא על הסוס ומרחיק את הנאזגולים בשדה. עדיף שהתמונה תהיה נקיה בלי כל מיני עיטורים אלא רק התמונה הזאת. אם אפשר ברזולוציה כמה שיותר גבוהה ובאיכות כמה שיותר טובה... חיפשתי ברחבי הרשת ולא מצאתי... תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים