עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sgt_flippy,

מחפש חנות לדפוס בשביל כרטיסי ביקור (בסביבות ה-500 ) יש המלצות (גר בראשון)? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  2. Started by UltraWaveMUSA,

אני אמור לעשות בחינת סיווג בפיסיקה באת"א בגלל שלא עשיתי בגרות בפיסיקה ["חסר פיסיקה" חח] היום מצאתי את נושאי הבחינה ורציתי להכין את עצמי עד כמה קשה יהא לי ללמוד את הנושאים האלו [עם מורה פרטי וכמה ייקח בערך או בקורס שהאת"א מציעה] להלן הנושאים: מכניקה 1. ווקטורים, חיבורם והטלה על צירים. יחידות, התאמה ביניהן והמרתן. 2. תנועה לאורך קו ישר. מהירות ממוצעת ורגעית. תאוצה ממוצעת ורגעית. תנועה בתאוצה קבועה, נפילה חופשית. תנועה יחסית. 3. תנועה במישור, מהירות רגעית, תאוצה רגעית.תנועה בתאוצה קבועה, תנועה בליסטית (זריקה משופעת). 4. חוקי ניוטון. שיווי משקל. מיון כוחות. החוק השלישי של ניוטון. משקל ומסה. החוק השני של ניוטון. יישומים: תנועה בקו ישר, מישור משופע, בעיות רב גופיות. 5…

• 18 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. Started by benor,

קניתי את הדגם הבא: http://www.trailspace.com/gear/la-sportiva/thunder-gtx/ מישהו יודע איך הוא או איך החברה La sportiva בכלל? איזה נעלי הרים יש לכם?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by E-R-P,

אהלן כיום אני מנוי בחברת בזק, טלפון ותשתית לאינטרנט. יש לי בעיית תשתית באזור בו אני גר, איני יכול לגלוש מעל 750KB היות ואני רחוק מהמרכזייה. לאחר ניסיונות רבים ודיבור עם חברת בזק, בשורה התחתונה הם מציגים לי את העובדה שהם לא יכוללים לספק לי מהירות יותר גבוהה, כמובן ואני רוצה להשתדרג למהיריות גבוהות יותר. אני בטוח שחברה כמו בזק יכולה לשדרג את התשתית באזור מגורי, רק שכנראה הם "מתקמצנים" לשדרג את האזור, וטוב להם המצב הנוכחי. דבר נוסף כיוון שזה אזור יחסית גדול, כיום אני יודע שבטווח שלי יש כ 100 בתים שסובלים מאותו מצב, (פשוט אני יודע מחבר שגר 100 בתים אחרי שהוא באותה בעיה רק שהוא יכול לגלוש לכל היותר על 1.5MB והוא לא יכול לשדרג ל 2.5MB או יותר). כלומר בטווח של ה 100 בתים יש כאל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. כשקניתי את הפרבי לפני 10 בערך, קיבלתי מילון עברית-פרבית, אבל הוא נעלם. פתאום גיליתי את הפרבי בארון, שמתי סוללות וחטפתי התקף נוסטלגיה ליצור המעצבן ;D אבל אני מחפש את המילון עם כל המדריכים למשחקים, להרדמה, ולהכל... גם המדריכים שמצאתי באנגלית מכילים רק מילון נטו, בלי הדרכות. מאיפה אפשר להשיג?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by shuy,

לא מצויירת, שודרה לפני כ-12-15 שנים, מעיין דרמת אימה-מסתורין שכזאת בסגנון טווין פיקס. לשחקנים היה מבטא דרומי (דרום ארה"ב), ומשפט אחד חזר שוב ושוב בסדרה "THERE'S SOMEONE AT THE DOOR". מישהו זוכר?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by americium,

מדובר בחברה אשר עושה שימוש בקו של סלקום (שיחות מקומיות) כדי לעשות צינתוק, שיטה חדשה לעקיפת חוק הספאם. אני כבר הוספתי לחסומים שלי בסלולרי ואני מתכוון גם לפנות לסלקום ולהתלונן. מציע גם לכם להציק להם. עצה שלי: כנסו לגוגל וחפשו אחר @cellcom.co.il, הכניסו את כל הכתובות ל-BCC ושלחו לכולם מייל ותתלוננו. אולי אם נספיק כל עובד סלקום שהמייל שלו פורסם באינטרנט, הם יבינו שנמאס לנו מהנוכלים שהם מוכרים להם קווים.

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. אני כמנוי מלא זמן בבזק בינלאומי, לא היו בעיות עד אתמול בערב. מאתמול בערב הפורטים חסומים בקליינט של ואין לי אפשרות להתחבר לקליינטים ברשת הביטורנט. דיברתי במשך איזה שעה עם נציג טכני וכשעבדתי עם חבילת הגיימרים המדוברת, מהירות העלאה עלתה יפה מאוד. השאלה היא אם יש אפשרות להשתמש בתוכנות חיצוניות למעקף המשחקים שלהם ברשת? אגב גם מבחינתם שאני אתנתק מבזק... בכלל לא אכפת להם מהלקוחות שלהם! פשוט בושה!

• 0 תגובות
    • 443 צפיות
  9. ערב טוב, האם אני זכאי לתעודת בגרות במידה ויש לי ציון נכשל בתנ"ך? (בכל שאר המקצועות הציון עובר)

• 49 תגובות
    • 10.3k צפיות
  10. Started by Mesatla,

האונס הכי חמוד בעולם http://www.youtube.com/watch?v=zDiR7UxI8Ow

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  11. היי חברים לחלק מדגמי הארמור יש מאורר 230 בצד על החלון המאורר הוא שקוף ועם לדים (לרוב כחולים ) אני צריך את המאורר הזה ... ממש ממש ממש צריך.. מצד שני , יש לי בדיוק את אותו המאורר רק בצבע שחור ובלי לדים (גם של טרמלטק ) מישהו מוכן להחליף איתי ? (להזמין אותו מחו''ל זה פרוצדורה לא קטנה בישבילי , במיוחד שאני נוב בהזמנות ) צרפתי תמונה של המאורר המדובר... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה לקנות נעלי ריצה טובות והמחיר לא משנה רק שיהיו הכי טובות שיש כרגע אני רץ עם נעליים פשוטות של 50 שקל ואני רץ בערך 5 ק''מ פעמיים בשבוע ואני מפחד שאני יהרוס את הרגליים עם נעליים כאלה אז תנו לי המלצות לנעליים תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שאלה זאת פונה אל המבוגרים יותר שבפורום, מתי התחלתם ללמוד ומה? האם אתם מתחרטים שלא הלכתם ללמוד מוקדם יותר ? מאוחר יותר ? האם לא הרגשתם פער עצום ביניכם לבין בני ה-21 בשאר העולם שכבר מחזיקים בתואר ? תודה רבה !

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by SyndromE,

Terry Tate מטפח יעילות ופרודוקטיביות בבתי עסק ומשרדים... http://www.youtube.com/watch?v=CD0PvlytTNs http://www.youtube.com/watch?v=q2EfBVzYhf4 נוסחא להצלחה ;D

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by Invisible person,

היי, כיום אני בן 20, משלים את הבגרות במתמטיקה (5 יח''ל). אתם בטח שואלים אם עשיתי צבא..אז לא, עשיתי שירות לאומי כי קיבלתי פטור מצה''ל. מה שמציק לי זה שאף פעם לא עבדתי בשום דבר. בתיכון לא עבדתי כי הייתי חייב להתרכז בלימודים, איך שסיימתי תיכון התחלתי לעשות שירות לאומי ואיך שהשתחררתי נרשמתי לקורס להשלמת הבגרות במתמטיקה שלוקח שנה. (מועד חורף שאלון 005 ומועד קיץ שאלונים 006+007). וכשאני אסיים עם זה אני אעשה פסיכומטרי שגם במהלכו אני לא אוכל לעבוד, ואז כשאני אסיים עם זה אני אירשם ללימודים לתואר ראשון שימשכו עוד 3 שנים בלי לעבוד. בקיצור, אני פשוט לא עובד בגלל שכל הזמן אני עושה משהו אחר (בדר''כ לימודים). אני לא מצליח למצוא עבודה במשמרות שאני אוכל לשלב בה לימודים, כל מקום עבודה רוצה…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. האם זה מסוכן...? שמתי אותו כ 30 סמ מהמחשב אבל הוא לא עם הפנים כלפי המחשב זה מסוכן...? תודה לעוזרים וסליחה על הבורות...

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. תודה

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  18. Started by IG,

דבר ראשון, רציתי לציין שהאתר של האוניברסיטה הזו מפוצץ בהגזמה בפירסומים בסגנון "תראו איזה מגניבים אנחנו" וכל מיני ססמאות מעצבנות וחסרות אינפורמציה... השאלה: אמור להיות אצלכם איזה יום פתוח לתארים מתקדמים מתישהו, או שאם אני רוצה מידע אני צריך להתקשר ישירות לאנשי הקשר המחלקות שאני מתעניין בהן? תודה.

• 44 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Before http://www.youtube.com/watch?v=11K3OwKNAXQ&feature=related After http://www.youtube.com/watch?v=eWjE7lkdjPo

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Mesatla,

זה מעולה, אני מבטיח. צפו עד הסוף. וגם זה

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  21. Started by Iv0ry,

מצא את האיבר העשירי בסדרה חשבונית בה מתקיים: א)האיבר הראשון גדול ב-12 מהאיבר הרביעי, וסכום האיברים השביעי והשני הוא 18- עכשיו נתקעתי בשלב הזה: a1=a4+12 a7+a2=-18 עכשיו איך אני פותר זאת? ניסיתי לעשות משוואה עם 2 נעלמים אבל כנראה לא זו הדרך.. ב)האיבר השישי גדול פי 9 מהאיבר השני, והאיבר החמישי גדול ב-8 מהאיבר השלישי. תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי יש לי שאלה יותר כללית, לא ידעתי איפה בדיוק לפרסם, אבל אני חושב שכאן זה הפורום המתאים כי פה מציעים מפרטים מאתרים שונים. השאלה שלי היא בעצם על החנויות והשרות שהם מביאות, לדוגמא ivory ידועה כחנות שהשירות שלה לא כל כך טוב ואפילו על הפנים ולכן עדיף שלא להזמין מהם. אז רציתי לדעת על חנות/אתר ספציפי , שנקרא iqpc.co.il . הם עושים בעיות עם אחריות וכאלה או שיש להם שירות טוב ואמין ? ואם יש לכם ניסיון עם אתר טוב שנתנו לכם שירות טוב, אשמח לקבל. ד"א לי יש אחד והוא נעה מחשבים, הבעיה היא שהם מוכרים דיי יקר (כנראה שעל שירות גם משלמים ברוב המקומות) תודה

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  23. שלום, אבא שלי לפני כמה ימים קנה 2 פלאפונים, אחד לי ואחד לו. זה התחיל בזה שהוא לא סבל את התשלום של אורנג', זה הגיע למחירים דיי גבוהים, אז הוא חיפש משהו אחר, ואז פגש סוכן מכירות של מירס וייעץ לו "בלה בלה בלה... אנחנו יותר זולים". אבא שלי מרוב שהיה מיואש (באמת שלא יודע מה קרה לו באותו רגע) חתם על העיסקה והביא 2 פלאפונים, בלי לשאול אותי ובלי להתייעץ בין כל החברות וכו'... יישר עשה עיסקה. אני כמובן כעסתי, דבר ראשון: הוא לא עשה סקר שוק. דבר שני: הוא קנה פלאפון גם בשבילי, פלאפון מעפאן שמתאים יותר לעבודה מאשר לשימוש רגיל. ועוד אני צריך לרשום מחדש את כל הפלאפונים שיש לי (חתיכת סיוט). קיצר, אבא שלי הבין שעשה טעות שיישר חתם. השאלה היא, האם זה אפשרי להתחרט ולהחזיר להם את הפלא…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי, עלה לי הסרט לראש ואני לא מוצא מה הסרט הזה בדיוק כי לא מצאתי שום דבר ב IMDB שיתן פירוט על וודו... מדובר על הסרט שהוא שוטר (איזה סרט הוא לא שוטר ) וחבר שלו נהרג בהתחלה אם אני לא טועה...יורים בו. ובסוף הסרט הוא רב עם איזה בחור ג'מאיקני שעוסק בוודו וכל מיני...אם אני לא טועה הוא רב איתו עם חרב בסוף הסרט. אני לא מצליח להזכר בשם הסרט! מי שיכול לעזור..

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.