כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח למצוא שום אינפורמציה לגבי הסרט האם הוא יהיה מוקרן בארץ....מומלץ לראות את הסידרה Firefly לפני שרואים את הסרט (סידרה שבוטלה לאחר משהו כמו 13 פרקים ומאז הפכה לפולחן,בזכות זעקות המעריצים של הסידרה עשו סרט קולנוע שיוצא עוד 9 שבועות בערך). *לחובבי מדע-בדיוני.
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
;D "אינטל השיקה היום את מעבד הסלרון 1.2" לחזור בזמן click here to
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רץ 3 פעמים בשבועה משהו כמו שני וקצת לאחרונה נגנבו הנעליים שלי MIZUNO WAVE RIDER איזה באסה בקיצור מחפש נעליים חדשות מאוד אוהב את המיזונו אבל ראיתי גם את הברוקס גליצרין מכירים איזה פורום טוב שניתן לשאול שאלות עשיתי חיפוש נתקלתי בתפוז...לא נראה משהו...
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
קבלתי אתמול צו ראשון, ויש לי כמה שאלות שאינן ברורות לי: 1. כתוב לי שאני צריך להביא איתי תעודות והכל, ואחת מהן היא תעודה של אישור על לימודים עיוניים ומקצועיים. מה זה התעודה הזו ? 2. רשום שלא תותר כניסת מלווים ללשכת הגיוס, אז איך אני אמור להגיע לשם בדיוק ? (ההורה יגיע איתי למשל, ולא יכנס, או מה ?). 3. המבחנים הפסיכוטנטי שאני יעבור שם, על מה הם ישפיעו ? 4. איזה סוג של בדיקות אני אעבור שם חוץ מראיה, לחץ דם בדיקה גופנית ומשקל ? 5. השאלון המצורף מאחורי הצו, ימולא רק על ידי ? או שצריך לעבור דרך רופא המשפחה ? תודה ..
-
- 189 תגובות
- 19.8k צפיות
-
-
אני מחפש דרך להוזיל את חשבון הסלולרי. משהו מכיר עוד שרותים כמו שחברת GOT מציעה?
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
חבר שלי סיפר לי שהוא כבר שנים טוען סוללות רגילות וזה עובד "סבבה"... לא יתפוצץ לי המטען או משהו?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי שעות של סידור כל הכבלים הכל מסודר... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אהלן! אני מחפש בנרות כיסוי ספוג לאוזניות כפתור פשוטות בתל אביב. זה די דחוף כי מי שצריכה את זה טסה הערב לארה"ב והיא רוצה את זה לטיסה. אני יודע שהיה אפשר לקנות כאלה בכל מיני חנויות מוזיקה שלצערי נסגרו... תודה!
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://www.sport5.co.il/programms.aspx?FolderID=621&docID=1932〈=he הקישור הראשון למטה. כתבה על הקלעיות הבולטות בישראל. מי שרוצה מידע על הספורט (או על הספורטאיות) מוזמן לשאול. אגב, הקירח עם הגב למצלמה, זה אני :-X
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הממיר מתח הזה: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=130495428923&ssPageName=STRK:MEWAX:IT הוא עולה $88 כולל המשלוח. י ש לי כמה שאלות: 1. יבקשו ממני אישורים כלשהם? 2. אצטרך ללכת למכס? אם כן, יש פרוצדורה אחרת שאפשר לעשות במקום ללכת? 3. כמה מכס יקחו לי? 4. יש סיכוי שהחבילה תעבור בלי מכס? (החבילה טיפה גדולה ושוקלת 6 ק"ג). תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נראה לי שביקרתי פה לפני זמן די רב יחסית... בכל מקרה, הסיבה שנכנסתי היא כדי לשאול מה קורה עם ה-OC DATABASE ? ניסיתי לפרסם שם היום כמה פרוייקטים חדשים וזה נתקע בהלעאת תמונות... מוזר ??? בכל מקרה, בזמן שחיפשתי קצת תשובות לזה, קראתי כמה תרדים פה ושם בפורום הזה... מסתבר שאתם (אנחנו) הישראלים לא כל-כך מפגרים מבחינת חומרה עד כמה שחשבתי... אפילו להיפך, אנחנו הרבה יותר יצירתיים מבחינת מודינג אל תשימו לב, זה יעבור לי. פשוט ב-3 השנים האחרונות הפורום -היחידי- שבו "הסתובבתי" היה Futuremark, והפורום הזה נראה כל-כך שונה... וזה גם כ"כ מוזר לכתוב בעברית... בכל מקרה, היי לכולם :-[ ;D
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קיבלתי זימון לפני איזה חודש ללשכת גיוס..כשהייתי שם אמרו לי בגלל שהקבא שלי מאוד גבוה אז אני מיועד לקורס קצונה יעודית במקומות כמו גולני גבעתי ועוד משו שבחרתי שם לא זוכר...בכל קמרה זה היה קרבי לרוב. עכשיו חלק אומרים לי שכדאי חלק אומרים לי שלא, ואני לא כזה חולה קרבי. מה אתם על האפשרות הזו? שווה? נותן משהו לעתיד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי אולי לרכוש לעצמי אופניים , בשביל טיולים , כושר וכו'.. כמה +- עולה התענוג למשהו טוב ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בסכומים נמוכים ככה שהעניין של הריבית ללא הכרחי מדי למרות שזה יכול להיות לשמש בתור חשבון לעתיד .. איזה בנק כדאי מבחינת שירות והכי אמין ואין בו אתי אלון למיניהן ... בקיצור בנק עם יחס אישי..אבל שלא יהיה אישי מדי (מושפע מהכתבה בידיעות אחרונות ) תודה ויום טוב !
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך זה להיות לוחם בחטיבת כפיר? כלומר, עזבו את המובן מאליו והמשותף לשאר חטיבות החי"ר. מה אומרים על איכות המפקדים והחיילים שם? הם רואים הרבה אקשן? מה הסטריאוטיפים [למשל, גולני - ערסים, גבעתי - רוסים, נח"ל - קיבוצניקים] ועד כמה, לדעתכם יש בהם אמת? אשמח לשמוע כמה שיותר מידע על החטיבה. שאלה נוספת: מה ההבדל בין הפלוגות: רובאית, מבצעית ומסייעת? תודה.
-
- 42 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
כי אני מנסה ליצור איתו קשר ע"מ שיחליף לי את הלוח אם, ואין שום דרך להשיג. הקווים (גם הפקס) מנותקים, הפלאפון לא זמין והאימיילים נשלחים והשד יודע מה קורה איתם.. מישהו שמע ממנו משהו?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יש לי השבוע ראיון לפרויקט שותפות 2000 של הסוכנות היהודית. מישהו היה בכזה דבר ויודע מה בדיוק שואלים שם? תודה,
-
- 0 תגובות
- 809 צפיות
-
-
אני צריך מוזיקה שקטה ועצובה עדיף מפס קול של סרט שיתאים לסרט של המסע לפולין, משהו שיכניס את הצופים לאווירה העצובה של הסרט. כמו כן אני צריך המלצות לשירים עצובים שיתאימו גם לסרט(עדיף בעברית). שמעתי גם שיש ליהודה פוליקר שירים ממש לזה אז המלצות בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מגבר marshall valvestate 8040,לא במצב הכי טוב אבל אני מרוצה. הבעיה היא-אין בו יותר מדי אופציות.אז ככה שאני צריך אפקט. שמעתי את ה-grunge והתלהבתי,אבל אחרי שנכוויתי מקנייה בלי בירור מוקדם של המגבר(2000 במקום 1200!!)אני בקטע של לברר לגבי כל מה שזז בשביל לוודא שאני אהנה מהקנייה ולהיות בטוח שזאת לא סתם קנייה כי התלהבתי מהצליל. אני מחפש סוגים של אפקטים שיש בהם: א.צליל קר וגראנג'י,כמו של alice in chains,רק בשביל לדעת אם יש אפקטים של גראנג' שהצליל שלהם יותר קר ומטאלי. ב.צליל חם,יותר דומה לרוק,שיחקה דברים שג'ימי הנדריקס מנגן.זאת אומרת צליל מאוד מאוד חם וג'אזי. ג.מטאל קשה,קר,כבד,חזק,מה שתרצו,סטייל מטאליקה או symphony X. דברו אלי,אני צריך את זה באופן נואש.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
מישהו היה צריך להרים את הכפפה, אז לקחתי על עצמי זוהי תחרות "זהה את הכרטיס". זה הולך ככה: אני (או כל אחד אחר) מעלה תמונה של כרטיס מסך (ללא כיתובים מזהים!) והשאר מנסים לגלות מהו הכרטיס. ממש כמו שהיה בשירשור הזה. אם מישהו ירצה לנהל זאת, ניתן יהיה לספור נקודות למשתתפים. אז בואו נתחיל! אני אתן את הסיפתח: זה אחד קל יחסית, אם רק יודעים לאיזה כרטיס היה את השבב הקטן שמופיע בתמונה. בהצלחה!
-
- 74 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1479368,FF.html מישטרת ישראל ופושעי המחשבים !!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1479368,FF.html
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני חייל משוחרר ולא מזמן התחלתי לעבוד בהיי-טק, וכבר הספקתי לקבל משכורת על חודש מלא. עכשיו לא ברור לי כל העניין של הפטור ממסך כי כל אחד אומר לי משהו אחר. יש לי 4.25 נקודות פטור במס הכנסה כמו כל חייל משוחרר רגיל. לפי האתר של היחידה לאכוונת חיילים משוחררים זה אומר שעד משכורת של 7583 שקל אני פטור ממס. http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/zchut/zchut_mas_hachnasa.asp?UN=3&HD=3&SUB_UN=3 במקרה שלי אני המשכורת יותר גבוהה. השאלה היא - מה קורה ברגע שהמשכורת חורגת מ - 7583 ש"ח? האם רק משם מתחילים לחשב את המס פרוגרסיבית החל מ-10%? (מדרגות מס) כי אני שאלתי את החשבת אצלנו בחברה, והיא אמרה שזה אומר שרק מגיעה לי הנחה של משהו כמו 400 שקל במס הכנסה. משהו שלפי דעתי הוא נמוך …
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מהי האפשרות המועדפת?! הצעות נוספות יתקבלו בברכה... [glow=gold, 4, 700]KILL YOAV9!!![/glow] :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :hanged: :hanged: :hanged: :lsvader: :lsvader: נ.ב למי שלא הבין, יואב הוא חבר שלי ולכן אני מרשה לעצמי לפתוח כזה ת'רד. אני פשוט חושב שהוא טיפש מושלם וכותב שטויות רבות בפורומים. לכל מי שדורש הוכחה יש לי רק דבר אחד לומר: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=;action=usersrecentposts;userid=352;user=yoav9.
-
- 31 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
תקשיבו חברה.... אני מעוניין לקנות מחשב חדשת עכשיו חבר אמר לי לגבי הרשת הזאתי"KSP" הוא אמר לי שהמחירים ממש מעולים (בקיצור נתן ביקורת טובה עליהם) אבל אני ערכתי חיפוש קצר באינטרנט ומצאתי הרבה תגובות של אנשים שאמרו שהחברה לא אמינה (חלקים פגומים או מזוייפים). וכמה תגובות טובות לגבם. אני לא יודע באמת שום דבר על הרשת אז בבקשה תרשמו לי את דעתכם האישית על הרשת האם כדאי לי לקנות שם או לא תודה לעוזרים
-
- 28 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=668486&sid=127 למי שלא שמע...גוגל חילקו 100 אלף הזמנות לWave ביום חמישי האחרון ולכל משתמש חדש יש 8 הזמנות... אני מבין שזה דיי נדיר עכשיו אבל אני בטוח שלאט לאט זה יהיה יותר נפוץ... אז אם יש למישהו הזמנה, אשמח לקבל אחת... המייל שלי הוא qeqeqe3@gmail.com ואם עוד מישהו ירצה נוכל לעשות פה דיון של חלוקה...
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-