עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dvdvdv,

אז אתם בטוחים שלא חסרה משבצת לאות נוספת ב-7?...

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by הדוד משה,

פאק.

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by ToMeRv32,

לא ידעתי כלום! (ניחשתי אססין קריד) מישהו יכול להסביר קצת? (אשמח לשני ההסברים אם יש) 1. אל תשכחו אחד שלא התפוצץ עם להבה, שהפך למהיר ובלתי נדיף (4,6) 2. קלף חזק מסתנכרן עם לו בשביל מתנקש (4,5) ע"פ יהודה גרסטל 3. נגמר שירות משלוח ללא ראש ומסד (6) 4. לפני קום החמישית, שיחקו תפקידים ואסטרטגיה (4) 5. סבל בתחבושת בשביל ההגנה (6) ע"פ דוד בק 6. לות'ר נמצא באישור צבאי של חברת חומרה (7) 7. היימן מספיק עם משקה לקריאה בלבד (3,2,2) 1. זיכרון פלאש 2. אססין קריד 3. אינדקס 4. דוטה 5. פסוורד 6. פלקסטור 7. סי די רום

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  4. Started by nat64x,

נמאס לי לשבור את הראש ואני רוצה כבר לגמור, למרות שאני חושב שמצאתי את התשובה הסופית. מחליף עבור תשובות ל-7 ו-8 בפרטי.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by puvsc,

הצלחתי חלקית- אפשר רמזים???

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  6. Started by tal t,

פתרתי את כל השאלות חוץ מ-1 מאונך "מאפה ולחם ברחוב מתחבר לאחרונה להפעלת חיבורים". שברתי את המוח על זה אבל לא הגעתי לשום מקום, אם מישהו יתן רמז כלשהו אני אשמח לחלוק איתו רמז משלי

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אורח עדן שרייבר
    Started by אורח עדן שרייבר,

החידון של הזון חוזר אחרי הפסקה קצרה, והפעם אנחנו מגרילים עכבר גיימינג Razer Naga לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-49-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-razer-naga/

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אורח עדן שרייבר

החידון של הזון חוגג חמישים, ולרגל אירוע מיוחד זה אנו מגרילים מארז Nanoxia DS2 וספק FSP Raider 750! לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-50-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%96-%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%a7-%d7%9b%d7%95%d7%97/

• 20 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. בהגדרה 1 כתוב (5,5), אע"פ שבבירור ישנם רק 9 מקומות לאותיות. אגב, האם אפשר לשלוח לכם מייל ישירות לכתובת של הפתרונות אם יש מקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  10. אורח עדן שרייבר

השבוע בחידון - כדי שהמעבד יהיה קר והארנק לא ריק, אנחנו מגרילים בין העונים נכונה קירור מים של אנטק, שיצנן אתכם עד בוא החורף לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%a2%d7%a8%d7%9b%d7%aa-%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a8-%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a2%d7%91/

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by Access Denied,

פתרתי הכל חוץ מ-1 שהוא ניחוש. המילה שקבלתי היא "חישוב" יש עוד אנשים עם תשובות דומות/שונות?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ag43,

• 5 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by quantum03,

פתרתם את כל החידות?? דרך אגב , השעון בשרת שלכם מאחר בשעה...(11 במקום 12...)

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  14. מקור: Chocolate Rain חידוש: Cherry Chocolate Rain מקור: Numa Numa http://youtube.com/watch?v=60og9gwKh1o חידוש: New Numa What What In the Butt - לא חידוש, אבל המקור למה שעשה באטרס

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  15. מפרט חלקי של יצירת המופת הזו : RF RAV-DVD2 System Control (2) T8004 Power Amplifiers (2) T15002 Power Amplifiers (4) X162S 6.5'' Type RF Component Systems (10) T1124 12'' Punch Subwoofers Design/Fabrication Jason Digos, Kyle Witherspoon, Mike Eckley, John Malk, Sponsors CONCEPT 1 SMA Hmmer -Black Chrome Accessories -Tire Carrier -Light Bars -Brush Guard -Custom Body Bumper -Roof Rack Race Line Wheels Nitto Tires Term-Pro Ohio Generator Whipple Super Charger Xenarc Monitors Rancho Suspension Dakota Digital Guages Brembo Brakes VIP Interiors VIA Technologies Raytheon (nightbriver system) וקצת לתמונות - התקנה יוצאת מהכלל : לתמונות נוספות, פרטים ושיט…

• 35 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. Started by kinggil,

מי ששמע על הסרט על המשפחה שנחטפה באמריקה על ידי עבמים, יחשוב שהוא לא אמיתי, אני לא יודע מה לחשוב הסרט נראה ממש ממש אמיתי כתבו בבקשה אגב הסרט נמצא על ידי בן דוד שהייה בדיוק בבית של המשפחה והשאיר איתו מצלמה פועלת שצלימה את כל מה שקרה. זה הייה בדיוק בחג כל שהוא לא זוכר איזה

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by Kenny,

איך אפשר לתאר חוויות? מילים זה דבר נדוש. איך אפשר להסביר דברים שאתה רואה ומרגיש , למישהו אחר? איך אפשר להסביר לך , לתאר מצב , להסביר את האי-צדק שאני חש? למה ג'ובניק חי טוב?! מוקף חיילות , יש לו את כל האפשרויות והזמן לעשות?! חבל שהשנים הטובות חולפות מהר... למה כשאני מגיע הביתה בשבת ומנסה להתחיל איתך את אומרת : "אתה מקסים , אתה נחמד , אבל אני לא אשב שבוע , שבועיים , חודש , חודשיים ואחכה לאדון שיבוא מסריח , מלוכלך ועייף , ברוך השם אני יפה והאפשרויות פתוחות בפניי" ועוד שבת עברה... למה שהתגייסנו , לחבר'ה במחלקה היו הרבה חברות , מכתבים , חבילות ופתאום נשארנו כולנו לבד?! בגלל שלוש שנים מזדיינות!? אני יושב פה ב- X בתוך אוקיינוס של בוץ , שלג מרחף אט אט מטה ואני רועד אבל הלב... …

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Sweet_Tooth,

היום ב 6:34 am הלך ההארדיסק שלי יחד עם פרקים באיכות מעולה של העונה השישית והשביעית של באפי ואנגל עונה שלישית ורביעית יחד עם 2500 תמונות שמאוד חשובות לי וקליפים מהופעות וראיונות עם הקאסט. 500 שירים שמאוד אהבתי ואספתי במשך השנים תוכנות ואפלקאציות שעכשיו אי אפשר למצוא וכל הפיוריטס עם כל רשימת האתרים האהובים עליי פשוט את כל מה שאספתי מאז הפעם הרשונה שגלשתי ברשת 80 GB של אושר פשוט נעלמו והדרך היחידה שאולי אוכל להחזיר בה את מה שנעלם עולה כמה מאות דולרים :'( :'( :'( :( :(

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by o07,

כן כן אלבום חדש לפישי הגדול חופשי להורדה: http://livo.co.il/artists/89/%D7%A4%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C אחלה אלבום, אהבתי במיוחד את מאמא, פרפר, אדולן וערב רומנטי.

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  20. יש משהו שאני חושב עליו כבר המון זמן. הלילה,יצא לי לכתוב את הפרק הראשון. קוראים לזה 'החיים הוירטואלים' ו.. טוב,תיקראו ותבינו לבד אם רק המחשב היה החיים שלנו... ברוכים הבאים לחיים הוירטואלים. החיים שמאחורי המסך. בואו נשאיר רגע את החיים הרגילים שמחוץ למסך בצד,ונדמיין.. איך זה היה קורה,אם החיים היו מחשב. הנה תיאור של חיים אמיתים,בתוך מחשב. כשאתה קטן.. קודם כל,התחל את חייך בכמה שורות DOS. אחר כך,כדי להתחיל את החיים באמת,התקן לך מערכת הפעלה. כדי להיות בטוח שאתה מוגן,התקן לעצמך אנטי וירוס. אחר כך,כדי להתחיל לדבר,התקן לעצמך Microsoft Word. כדי להתחיל ללכת,התקן לעצמך Microsoft PowerPoint. כדי להתחיל לשמוע דברים בצורה טובה יותר,התקן לעצמך Microsoft Media Player מומלץ הגרסה הע…

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. בעקבות הודעה בפורום רשתות בנוגע לחיבור פקס, הוספתי הערה שהתפתחה לדיון עצמאי הדיון פוצל והועבר לפורום כללי הדיון המקורי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446925.0 וההמשך כאן בפורום כללי:

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. מסעם של שלושה סטודנטים נגד מכשף מרושע הזומם להשמיד את כל הלא-צימחונים !

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

אם אני הייתי קובע את הסדר של החיים, הייתי עושה הכל הפוך!!! הכל!!! אתה לומד ולומד כל השנים הטובות שלך, ואז מתחיל לעבוד, עד שאתה מגיע לפנסיה... ואחרי כללללללל העבודה הקשה, מה מחכה לך? מוות!!! במקום זה, הייתי מתחיל את החיים במוות, כי אז אתה חוזר לחיים... מבלה כמה שנים טובות בלעשות כלום ולתהות על החיים, חוזר לעבודה ועל היום הראשון מקבל מענק גדול ושעון זהב - מה רע? (: אחרי עוד כמה שנים טובות, אישתך חוזרת לחיים, אתם בקשר טוב ויש עליות ומורדות אבל הקשר רק נהיה יותר טוב עד שאתם מתחתנים... ואז יש יותר ויותר סקס!!! אז אתה חוזר לשנות ה-20 שלך, לומד באוניברסיטה, שותה, מכייף, מזיין וחי טוב... אז אתה חוזר לתיכון, לומד עוד כמה דברים - ואיזה יופי, הלימודים רק נהיים קלים וקלים יותר (: אז …

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by zorgi,

יצא לי ליראות איזה סירטון על כמה החיים שלנו קצרים והייתי חייב לשתף אתכם... http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=980695 גם למי שבמקרה כבר ראה לא יזיק ליראות שוב... 8)

• 4 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.