עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אבל בלי משפטים או סיפורים של אהבה רק דברים יפים אחרים

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. כידוע, לפני שבוע לערך פנתה הפדרציה ו"אליס" למס' אתרי שיתוף-קבצים במדינה, בינהם- LioNetwork ו-WarezFaw, לצורך הורדת לינקים הנוגעים לקטגוריות מוסיקות או סרטים. בעקבות הפנייה, פנו "נימרוד לב ו-RBS" אל אותם האתרים ואישרו בהסכמתם לפרסם באתרם את יצירותיהם הכוללים שירים ווידאו קליפים , בצורה חוקית כמובן, וכתבו במכתב למערכת את התחושה שמלווה אותם לאור החלטת הפדרציה: נמרוד לב שהתבטא בעבר כנגד תחנת הרדיו "גלגל"צ" ושדעותיו ידועות לגביי חברות התקליטים הגדולות, פירסם מאמר בו כינה את תעשית המוסיקה "תעשיה של קומבינות". הנושא, שאותו העלה נמרוד לב בהרצאה מול אלפי סטודנטים, זכה לעלות לכותרות ולסדר היום ברוב העיתונים בארץ, והביא לגל גדול של תגובות בקרב אנשים רבים. להלן שיר להורדה (דרך…

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by stone cold,

ניסיתי לעלות כל מיני בולשיט שהכנתי וזה פשוט לא ניפתח ורק שהרצתי במצב אקספלורר זה נפתח ממש מוזר לא היה לי אף פעם בעיה כזאת באתר בפירפוקס מה אתם אומרים בעיה בשרת של יוטיוב או עדכון גרוע של פירפוקס (אני מאפשר עדכון אוטומטי )

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  4. תראו זה מפרט שראיתי באינטרנט כתוב במודעה מחשב P4 לוח אם ASUS זה לא עבודה בעיניים תראו איזה מפרט חרא: מארז מהמם (צבע כסף) ATX מפואר כולל שתי יציאות USB. לוח אם ASUS P-4 S533 כולל 6 יציאות USB נוספות על הלוח!!!! מעבד INTEL P-4 2.4GHz 533MHz זיכרון 256MB DDR 333MHz (לא ( !!! SDRAM מאיץ גרפי משולב 3D מעולה 64MB (על הלוח) "shared memory" כ.קול AC 97 כ.רשת 10/100 כולל הכנה ל ADSL כ.מודם 56K V92 דיסק קשיח ענק WD 40GB 7200RPM ATA 100 כונן 1.44 כונן ASUSx52 בעל מנגנון יחודי למניעת רעידות !! מקלדת אינטרנט עכבר + גלילה עובדים על האנשים בן אדם שרואה אינטל וASUS חושב שזה אחלה מחשב, צריך לעצור את התופעה, למישהו יש רעיונות? נ.ב שימו לב לכרטיס מסך החייתי!!!

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. כבר עשיתי חיפוש בפורום וחיפוש בגוגל ואני רק מבולבל יותר. אני רוצה לקנות כמה חלקים למחשב מאיביי. 2 סטיקים של RAM ומעבד. מצאתי מוכר שמוכר את הסטיקים באיזה 30 $ ו10$ משלוח, סה"כ זה אמור לחסוך לי איזה 50 ש"ח על זיכרון. ומצאתי גם מוכר שיחסוך לי במעבד איזה 70- 100 ש"ח. אבל כשעשיתי חיפוש על קניה באיביי, אני כל הזמן קורא על זה שלוקחים מכס, מע"מ ושצריך ללכת לאנשהו ולעשות משהו... מה? אני לא יכול פשוט לגרום לכך שתגיע חבילה מחו"ל אלי הביתה, אני אחתום, ושלום על ישראל? או מקסימום לסניף הדואר הקרוב לבית, היכן שכמו בדואר רגיל, אני אראה ת"ז ואקח את החבילה? אם לא, היכן ממוקם הבניין הזה של המכס? אני לא גר בתל אביב, ונסיעה לשם מהדרום הרחוק תעלה לי איזה 400 ש"ח סה"כ (נסיעות, הפסד שעות…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by iveco,

יש לי רכב עם גיר טיפטרוניק ואני משתמש בו באופן קבוע במקום אוטומט , אמרו לי שהטיפטרוניק זה יותר הילוך לעליות ירידות כמו הילוך כח ואם אני אשתמש בו באופן קבוע עיר / בינעירוני מחוץ לעיר אני אהרוס את הגיר והטיפטרוניק חוסך לי הרבה דלק במקום 1:7 בנסיעה מאומצת או 1:9 בנסיעה רגועה אני עושה עם הטיפטרוניק בנסיעה מאומצת 1:10 ובנסיעה רגועה 1:12-13 יש פה מישהו שמכיר את הנושא ? התקשרתי לכמה מוסכים והרוב אמרו לי זה לא הורס אבל בפורומים ברשת אמרו לי שזה הורס אני לא יודע מה לעשות אם להמשיך לנסוע ככה או שעדיף לבזבז יותר דלק ולשמור על הגיר ?

7. שלום רציתי לדעת מי מגיע לLP הקרוב. אני רוצה להשתתף אם המארז שלי BLACK SCORPIO בתחרות ל מודינג. הבעיה שאני גר בקריות. אולי עוד מישהו נוסע מקריות?

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by eli_a2006,

מחפש שיר של בועז שרעבי שיר ממש יפה יש לי כמה מילים עם הם יעזרו לכם הנה המילים: "בעודך נפלו שירי" משהו כזה יש את זה בפרסומת של תנובה תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  9. 1. How do I install hebrew onto my windows vista 64-bit? (I want the operating system to stay at English, but I just want to have the option of switching betwen the languages if I will to). 2. Do I need any drivers/Other stuff before I can start playing some games? Or I can just buy and play?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by Kidney_stonE,

שאלה קצת טיפשית אני מניח.. בכל מקרה, יש לי מסך CRT שטוח (לא דק, אלא שטוח, כלומר רגיל) 19" של LG. יש עליו מלא טביעות אצבע, וקצת ליכלוכים. לא רואים את זה בזמן השימוש, אלא יותר מזוויות מסויימות, וממש רואים את זה כשהוא כבוי. זה מפריע לי, ואני לא מצליח להוריד את זה במטלית יבשה אנטי-סטטית האם זה בסדר לנקות את המסך עם נוזל לניקוי שמשות ? כמו כן יש עליו נקודה שחורה ממש ממש קטנה, אבל זה מפריע בטירוף, זה לכלוך חיצוני (אני מרגיש את זה עם הציפורן) אבל אני לא יכול לגרד אותה משם בשום אופן, זה צמוד חזק מדי, ואני פוחד לגרד את המסך. למישהו יש פתרון ? איך אתם מנקים את המסך שלכם ?

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  11. Started by UltraWaveMUSA,

לאחרונה היה לי חשק לחזור לנגן על פסנתר. לקחו לי כמה שעות עד שחזרתי לעצמי אבל הצלחתי בערך למזלי [חמש שנים שלא ניגנתי ] הקטע הוא שחוץ מהטיטניק MY WAY , FEELך ועוד כל מיני[בעעע] אין לי שירים "מלהיבים" במיוחד שאני יודע לנגן. רציתי להתייעץ אתכם איזה שיר כדאי ללמוד לנגן טוב [מחפש שיר מרשים ומרגש יותר] בשביל להפוך את הניגון ליותר סבבה. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Holography,

כמה זמן לפני בדיקת שתן אסור לשתות שתייה חריפה (נניח רבע-שליש בקבוק וודקה) כדי שלא ישארו סימנים בבדיקה? אני צריך להעביר בדיקות שתן לצבא, הם בודקים את זה בכלל?

• 12 תגובות
    • 10k צפיות
  13. יצרתי חידון היגיון חדש, והוא עלה לרשת לא מזמן. החידון דומה ל-notpron, או 1234 או כל החידונים בסגנון. למי שלא מכיר: המשחק מורכב ממספר מסוים של שלבים כאשר בכל שלב תמצא חידת היגיון כלשהי. את החידות אפשר לפתור על ידי חיפוש רמזים בדף, בתמונות המצורפות, בשורת הכתובת ואפילו בקוד המקור. הסבר נוסף תוכלו למצוא בדף הראשי של המשחק. אני ממליצה לכולם לשחק. המשחק בנוי ברמת קושי הולכת ועולה, כך שבשלבים המוקדמים יהיה לכם קל, אבל עם ההתקדמות תגיעו לשלבים שיאתגרו אתכם יותר ויותר. המשחק מתחיל בכוונה בשלב מינוס שלוש!!! לינק למשחק: http://enter.ifastnet.com/ אשמח לקבל תגובות מחברי הפורום לגבי המשחק, ואבקש שתמנעו מפרסום פתרונות לשלבים כי זה הורס את המשחק והחוויה. מי שמפרסם תשובות לשלבים שיכתוב …

• 136 תגובות
    • 11.5k צפיות
  14. Started by radioactive,

http://forums.kustompcs.co.uk/showthread.php?p=497288

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  15. לפני כמה ימים שמעתי על תפיסתו של מנהיג RAZOR והיום שמעתי שתבעו את EDONKEY ולפני כמה חודשים תבעו את KAZAA שאלו בעצם ראש הפיראטיות לפי הידוע לי. האם דבר זה מסמל שהRIAA ילחמו עד הסוף וקץ הפיראטיות מגיע? :-\ אני בטוח שדבר זה לא ישמח הרבה אנשים כאן ובכלל בעולם. מקווה שלא עברתי על כללי הפורום!

• 10 תגובות
    • 968 צפיות
  16. אהלן אז ככה, מאז ומתמיד יש לי פרוייקט עצמי , של להעביר את כל התמונות מכל האלבומים הישנים בבית, למחשב. גם קניתי לפני שנה ומשהו סורק בשביל זה אבל מסתבר שזאת הרבה מאוד עבודה סיזיפית לשבת ולסרוק את זה לבד במיוחד שיש אלפי תמונות (לא מגזים) והסורק יכול להכיל גג 4 לסריקה, הסריקה איטית (מהירה תכלס, אבל איטית בשביל פרוייקט כזה) וה CROP האוטומטי לא אופטימלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=130525.0) יש למישהו פתרון לכזה פרוייקט ? יש שירותים או חנויות מיוחדות שעושות סריקות בכמות עצומה כזאת תמורת תשלום ? (המון תמונות, בגדלים שונים - לא אחיד, חלק באלבומים)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Stanly,

ייאלה שכל אחד ירשום את השירים שהוא אוהב!! 1. שכל אחד יכתוב עד 3 שירים שהוא אוהב. 2. שיסווג אותם לפי סוג (רוק, פופ, מטאל, קלאסי ועוד..). 3. אם אתם רוצים תרשמו מספר מילים על כל שיר. 4. עשו טובה ואל תחזרו על אותו שיר פעמיים... 5. מי שת'רד זה לא מוצא חן בעניין מוזמן לא להגיב... תבלו!!

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. מי המטומטם פה? האמריקאים כאלה סתומים?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  19. Started by moses_23,

http://img2.tapuz.co.il/forums/1_78931098.htm אני עדיין לא מבין כמה שטויות היו יכולים להוציא שם בעצרת הזאת... ממתי רשום בתנ"ך שלנו שמותר לנו לקיים יחסים עם ילד בן 3?????????? מטומטמים האנשים האלו...

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  20. Started by Milford Cubicle,

http://www.liquidgeneration.com/games/paris_cellphone.asp דיי משעשע..

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. http://www.mivzakon.co.il/fun/Download.aspx?AlbumID=96&Page=0 עכשיו בשבילך לא לפתוח 2 תרדים *נערך*

22. כידוע יש המון סוגים של מקלדות ועכברים בשוק שבחלקם יש 2 סוגים חוטיים ואלחוטיים במה אתם משתמשים ולמה ??? אני משתמש במקלדת ועכבר חוטיים בגלל שאני ''מאמין'' שהעכבר והמקלדת האלחוטיים פולטים מעט קרינה גם אם ''מזערית'' ולכן אני מעדיף ללא קרינה, וגם במקלדת והעכבר האלחוטיים הקודמים שלי הבטריות נגמרו ממש מהר וכל פעם נאלצתי להחליף לחדשות ... אבל עכשיו אני רוצה שוב פעם לחזור למקלדת ועכבר אלחוטיים מסיבת נוחיות ולחסוך את כל הכבלים המכוערים מאחורי המחשב ולגלוש באינטרנט שהעכבר מונח על המיטה...

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by R0ck,

סוף סוף מתקרב לסיום עם הרימייק שלי לקטע הנפלא של קירסטי האוקשואו (במקור). החלטתי בנקודה זו לשחרר את מה שיצא ואשמח לשמוע את דעתכם. ריזן 2.5 + קונטרולר מעאפן של רולנד. WavLab לעריכת הסאמפלרים והווקאלז. פלאגינים של קיובייס שלא הועילו יתר על המידה. להורדה, תנו אותה בלינק - http://s12.yousendit.com/d.aspx?id=2JEIXHO0E4ZA8373ANPUEGQ65X כל הערה/הארה תתקבלנה בברכה, תודה רבה! :-*

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  24. Started by SupeRnovA,

אוקיי מדובר בתחרות איפור וקרובים של חבר שלי משתתפים בה אז אני צריך שתצביעו למתחרה מספר !28 http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=182152&sid=16 בבקשה אתם חייבים להצביע לה תודה רבה רבה רבה למי שעוזר!

• 13 תגובות
    • 754 צפיות
  25. המשחק של היום של מנצ'סטר למשל, אם משהו מכיר מבקש לשתף תודה

• 3 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים