עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Kukishin,

איפה מוצאים דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

האם זה לגיטימי שאני מחכה עד שהמוצר יגיע על מנת לראות שהוא באמת במצב טוב ורק אז משאיר פידבק? פשוט המוכרים משאירים לי פידבק ולא נעים לי שהם מחכים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Epidem,

אני גר בשכונת מגורים שקטה שמורכבת מבתים פרטיים בלבד (וילות וקוטג'ים). אחד השכנים באופן קבוע בחופשים וסופשים (ובתקופת ההסגר אפילו יותר) כל הזמן עובד על משהו עם הילדים שלו. עם מקדחה, מברגה, דיסק חיתוך, מסור חשמלי, רתכת ומנוע פתוח של רכב (רעשי אגזוז מוגזמים) שמעתי שכנים פה ושם ניגשים לבקש שיפסיק לעשות רעש, הוא מפסיק לכמה שעות ואז ממשיך ואישית זה לא הזיז לי עד עכשיו. אני חס וחלילה לא רוצה לפגוע לבן אדם בתחביב, אבל לכל דבר יש גבול וגם לי זה התחיל להפריע. בימים האחרונים אני מרגיש שאני גר ליד מפעל... לא ברור לי הנוסח של החוקים לגבי זה. האם מותר לו לעשות את מה שהוא עושה בחצר בשכונת מגורים? ובאיזה ימים ושעות?

4. אז ככה, השוויתי שני מפרטים דומים מאוד - האחד של Ivory והשני של iqpc (הזולים ביותר שאני מכיר, אחרי אייבורי). Ivory: iqpc: כפי שאתם רואים, יצרתי ב-iqpc מפרט דומה ככל שיכולתי לזה של Ivory, כדי להשוות מחירים. ההבדלים בין המפרטים הם: * לא ידוע מהו המארז+ספק של Ivory ןלכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc. * לא ידוע מיהו יצרן הזיכרון ב-Ivory ולכן בחרתי את הזול ביותר ב-iqpc (בקוגרויית 1024MB, 667MHZ כמובן). אגב, מישהו יודע למה הכוונה ב-DUAL בפרסום של Ivory? אם הכוונה לשני סטיקים, אז המצב נוטה עוד יותר לטובתם... *לגבי HD, בחרתי ב-iqpc של samsung (הזול ביותר). ההפרש במחיר, כפי שאתם רואים, הוא כ-560 ש"ח - 1830 ש"ח ב-Ivory לעומת 2393 ש"ח ב-iqpc. כלומר ההצעה של iqpc יקרה ב-30%…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by omri_ro,

שלושה מחשבים חדשים התקנתי היום ובשלושת האריזות לא היתה מדבקה, לא נותר לי אלא להביע את מחאתי: זה פשוט ביזיון! עכשיו השאלה, אם בAMD זה היה קורה? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Moo^Moo,

בעודי מסתכל בגיליון יחסית ישן של PC-MAGAZINE (דסמבר 2002, גיליון 114 עמ' 52) אני מתפקע מצחוק! משום מה הם החליטו שMadOnione זה משחק..... ושאנחנו המטורפים אוהבים את האוכל (מעבד), אך לומר WELL-DONE... אתם תבינו בתמונה קיצר :lol:

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. כן זה מפגר , אבל מצחיק [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אורח PrototypE
    Started by אורח PrototypE,

אז ככה : בשעה טובה התיישבתי ברצינות על מערכת קירור מים , ואני צריך איזה מעגל , שיעבוד מסוללה , או מ12 וולט או 5 או כל דבר אחר שספק מחשב מסוגל לספק , ומה שהוא יעשה זה ידליק את המשאבה של המים , ורק אחרי 3 שניות ידליק את המחשב עצמו . אני לא זוכר כלום ממה שלמדתי , אודה מאוד למי שיעזור לי בזה . ואם לא מוגזם , לצרף איזה מעגל , איך , למה , כמה וכאלה .

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by X-_PLOSIVE,

סתאאאאם ענקונדר רציתי לראות איך תגיב ;D ;D

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מקווה שיהיה תיקו נראה לי שאפשרות שישראל תנצח לא הגיונית, אני גם חושב שצרפת לא תנצח נצחון מוחצץ, אם הרבה מזל רצון טוב, ומיוחד יום מאוד רע של צרפת, נצליח להוציא תיקו. אני אולך על תיקו, למרות שאני יודע מה רובכם תחשבו ;D

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yot,

שלום :< אני מחפש אתר שמספק תווים להורדה של יצירות קלאסיות, מישהו מכיר? אולי תוכנה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yanushka,

סרט שממש מתח אותי ואפשר לומר אפילו הפחיד.. מישהו הבין את הסוף של הסרט? מי זה האיש שרצה להרוג את סטו?? נראה לי שפיספסתי חלק ניכר מהפואנטה.. בסוף נאמר משהו כזה: "זה יכול לקרות לכל אחד, אך האם כדאי לכם לענות לטלפון?"

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Lost Spirit,

שאלתי בעצם היא, אילו עבודות ניתן למצוא עם תואר ראשון בפיזיקה? האם יש הרבה מקומות עבודה? זה מקרה "אבוד" כמו עריכת דין? או פשוט אין הרבה מקומות עבודה כי אין צורך? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מה שלוכם, גולשים יקרים? ברצוני להתייעץ עמכם בנוגע לבעיה שצצה לי בזמן האחרון, לא מזמן עברתי לרכב חדש-יחסית. (מיצובישי לאנסר 2006) אך, אליה וקוץ בה, הרדיו דיסק ברכב קורא רק AUDIO CD במחשב הנוכחי שלי, לצערי, אין כונן CD בכלל. (כמו ב MACBOOK AIR !) מכוון שיש לי את הדרייברים על DOK ובכלל, עברתי לעידן הפלאש. מגיע לי לשמוע מוזיקה ברכב, לא? לבעיה זו מספר פתרונות, הפשוט ביותר (וגם הכי יקר) זה לקנות רדיו דיסק עם כניסת USB, אני לא יפשוט רגל מקנית אחד כזה באזור ה 600-700 ש', השאלה האם יש פתרון זול יותר ? - משדר FM - זול, מה עם האיכות? שווה משהו? - צורב חיצוני למחשב - פתרון בניינים מבחינת המחיר, מתחבר ב USB לבד, או שצריך גם חשמל? (האינטרס הוא לא לפתוח את המארז) לא מתכוון לחבר את הכונ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. התחלתי קצת ללמוד את כל הנושא הזה שנקרא תאילנד. הבנתי שאחת האטרקציות המרכזיות היא מסאג. משיטוטים באינטרנט לראות מה יש שם, הספקתי כבר לקבל טראומה. כל מיני שימל, ופשוט דברים מזעזעים. אז בקיצור ישר ולעיניין - איזה דרך וודאית יש בשביל לבדוק אם זה גבר או אישה? כל מי שהיה בתאילנד או מתכנן ללכת ושקל את הנושא - מה עשיתם?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. בחו"ל המחירים די זהים. לקנות דיסק קשיח seagate ביבוא אישי ממש לא משתלם כי המחירים בארץ די קרובים לאמזון (100-200 ש"ח יותר בד"כ). אבל WD...... רפטור 500GB עולה פה בסביבות 1100 ש"ח כשבארה"ב 130$. גם סדרת הBlack שלהם אותו דבר, מחיר מופקע שכבר עדיף לייבא לבד (במיוחד כשזה כולל עוד כמה דברים אז המשלוח משתלם). לא הייתי מתפלא בשוק כרטיסי המסך, שם יש אחידות וכל היבואנים פה מפקיעים מחירים. אבל בזירת הכוננים הקשיחים נוצר מצב שיש רק 2 שחקנים עיקריים ואחד מתעלם לגמרי מהתמחור של השני, לא מוזר?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by BiG_BuG,

שלום שלום :] אז ככה, נרשמתי למדעי המחשב בטכניון, עם סכם של 85.6 (הטווח של מ"מ הוא 85-87) כמה שאלות .. מנסיונכם האישי\ ממה שמעתם, האם נכון שהסיכויים שלי קלושים עם הסכם הזה ? שלחתי את טופס ההרשמה לפני ~חודש ועדיין הסטטוס שלי "טרם ניתנה החלטה", מישהו יודע אולי מתי אני אקבל תשובה (בקירוב ..) ? כי אם לא אתקבל אני צריך לשלוח טופס הרשמה לפסיכומטרי לפני שיהיה מאוחר מדי :\ טוב, בעצם שתי שאולות רק P: חשבתי שיצא לי יותר תודה רבה רבה לעונים !

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. תודה נ.ב. אתם שילמתם, ההורים, או שהתחלקם? אם התחלקתם, אז איך?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by imac,

אני כמעט בטוח שזה של Astrix, זה משהו עם גיטרות עצבני כזה.. אם אתם מזהים בבקשה תתנו לי את השם של הטראק.. תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by noambaum,

שלום לכולם! חבר טוב שלי הדביק אותי בחיידק הדיג רק מהסיפורים שלו... אני רוצה נכון להיום להיכנס לחווית הדייג אך אני לא מבין כלום.האם יש לכם ידע שאתם יכולים לחלוק איתי/אתרים/אתרי קניה ומכירה של ציוד דיג בתודה נועם

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by MOFRA,

מי שמכיר שיכתוב פה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by HaEsrimVeArba,

EChecks: Payments made with an echeck (electronic bank transfer) can take up to 3-4 days to process. this something diffreent to the one below Be sure to include the following on a seperate piece of paper: -) Your username: -) Your World: 2 -) Your email -) Gold Coins: Then, mail the 2 slips in a stamped envelope to the address below: ZeldereX Online P.O. Box 29721 San Antonio, TX 78229 If you live outside the USA: You may send us an international money order but the money order you send us must be in US dollars. We cannot accept a money order that is not in US dollars. Contact your local bank for more information. Please allow for 1-3 weeks for processing. Important:…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by BURTON,

לא יודע מה איתכם אבל אותי זה קרע מצחוק http://punkassblog.com/2006/06/29/i-may-be-broke-and-unemployed-but-at-least-i-aint-her

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by eladbu,

מה בתמונה הבאה מישהו מזהה? [attachment deleted by admin]

• 27 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Alex89,

יש לי תאריך גיוס ב 7.6 של מי תאריך הגיוס הזה? (איזה חייל)? אני אחרי סיום יד'. התמיינתי למודיעין ואמרו לי שנישאר לי סיווג בטחוני וכל הזמן אומרים לי שאני יעשה אותו אחרי הגיוס. יש איתי עוד 5 אנשים בערך שיש להם סיווג ב 26/27 לחודש מה זה יכול להיות שאין לי סיווג עכשיו?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים