כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
-
היי... היתה פעם (נדמה לי בערוץ 6) תוכנית טלוויזיה עם דמות מצויירת כזאת בשם "מנו" שכל הזמן עשתה גרפיטי... יש למישהו מושג איך קראו לתוכנית הזאת (עדיפות לשם המקורי באנגלית...), כי אני פשוט לא מצליח למצוא תמונות שלו... :-\ טנקס
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ישנם בלוגים מצולמים כמו של תפוז במקומות אחרים? לא חייב שיהיו ישראליים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם ריאלי לקנות דירה להשקעה בצפון? הכוונה היא לקנות דירה, להשכיר אותה ולהיות מסוגל במקביל לגור במרכז או בכל מקום אחר. השאלות הן... האם הערך של הדירות בצפון יעלה עם הזמן? האם קל למצוא משכירים בצפון ומה מחיר השכירות? מה אתם אומרים? לדעתי השקעה בדירה במרכז היא לא נכונה לטווח הארוך. בסופו של דבר המרכז יהפוך לכל כך צפוף שאנשים פשוט יתחילו לזלוג החוצה יותר. בנוסף לגור במרכז יכול להיות סיוט וצריך אפשרות להחליף דירה. ובשלב מסויים בגיל יותר מבוגר יהיה אוליי יותר נחמד לגור בצפון. אני לא אוהב את הצפיפות במרכז ואם נפלת על ביניין עם שכנים מעצבנים\מרעישים אז זה פשוט פוגע באיכות החיים. בישוב בצפון שהמרחק בין הדירות יותר מרובח השכנים פחות מפריעים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לו איבודי מידע קשים מתנתק כל 5 ימים אין מה לעשות עם זה.. החליפו לי פעמיים נתב ומגבר כלום לא עזר... עד שהחברה הזאת מוציאה נתב גם הוא לא בסדר.... בושה..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
התקשרתי לתמיכה אמרו מאתר החברה , נכנסתי וניסיתי להוריד את התוכנה לתקופת ניסיון, לא הלך הודיע על טעות למרות שסגרתי אנטיוירוס ופיירוול . לבושתי, ראיתי כי את התוכנה ניתן לרכוש דרך האנטרנט באמצעות כרטיס אשראי בינ"ל, מה שאין לי . הקיצקץ, מה לעשות? איך אני משיג את התוכנה. אציין, ניסיתי להוריד באימיול, לא נפתח מה אתם אומרים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סיימתי כרגע אחד מכמה וכמה שיחות מתסכלות שהיו לי עם נציגי שירות הלקוחות של הכבלים והחלטתי לשתף אתכם על מנת שתבינו את רמת השירות שמקבל שם לקוח. הזמנתי שירות טלוויזיה בכלים של HOT. הגיע טכנאי וסידר נקודה וממיר (הטכנאי התבקש מראש לסדר את שלושת הנקודות בבית שיתאימו לממיר, שילמנו על כך אך בדיעבד התברר שרק נקודה אחת הותאמה לממיר - דבר שעדיין מחכה להיפטר). אחרי לכתו של הטכנאי התגלה שחלק נכבד מהערוצים לא נקלט. תיאמנו שוב הגעתו של טכנאי שהגיע ובדק ומצא שיש צורך במגבר. הטכנאי הכריז כי אין ברשותו מיידית מגבר וכי הוא ישוב לפתור את הבעייה "בהקדם". עבר לו שבוע שלם ואין קול ואין עונה - ובטח לא טכנאי שיפתור את הבעייה. שיחה נוספת לשירות לקוחות של החברה (והמתנה ארוכה כרגיל על הקוו לנציג) וה…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי היום את הסרט הזה - פשוט מדהים! אם אתם אוהבים סירטי מתח/אימה, אתם חייבים לראות את הסרט הזה! אפקטים מדהימים,דם יזע ודמעות, המוני זומבים דוחים, מפלצות מרושעות וכל מה שצריך בסרט שכזה. עם מערכת רמקולים 5.1, כשהמפלצת מתגנבת מאחורה, קפצתי במקום יותר מפעם אחת... משחקת שם ההיא מהאלמנט החמישי וכרגיל הסרט מתחיל עם זום עליה עירומה (ועל זה נאמר BABLISHES)! אתם עוד פה? רוצו לראות!!! ד"א - אמרתי כבר שהסרט מבוסס על המשחק?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איל פור הוא היבואן של אוזניות גרדו ואמ.. זה מה שאני יודע ואמרו לי שהוא יושב בירושליים אבל זהו פחות או יותר. מישהו יכול לתת לי את שם החנות שלו או את כתובת החנות שלו או טלפון שאני יכול להסיג אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מסמך נדיר, ממש מצמרר! לחכות בסבלנות לשירת התקווה. הקלטה נדירה של שירת התקוה מלפני 61 שנה שנערכה ע"י כתב ה BBC שרות השידור בריטי במאי 1945 במחנה הריכוז ברגן-בלזן אשר בצפון גרמניה. הצבא הבריטי אשר שחרר את המחנה מצא שם כמה אלפי ניצולים כמחציתם יהודים, רבים היו במצב גסיסה. הרב הצבאי הבריטי אירגן תפילת קבלת שבת, עבור היהודים במקום היתה זו קבלת השבת הראשונה אחרי 6 שנות מלחמה, ואחרי יותר מ- 10 שנות רדיפת יהודים על אדמת גרמניה. במאמץ רב, התארגנו היהודים, וביודעם שמקליטים אותם - ושרו את התקוה. אגב, זו גרסה מיושנת של שירת התקוה, בסגנון תחילת המאה ה- 20. בינתים עבר ההימנון שלנו שינויים קלים והוא נשמע היום קצת אחרת. נפתלי בלבן, לינק לאתר ההקלטה: http://genealogy.org.il/BergenBelsenHa…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב תמיד הכרטיס מסך היה ATI Radeon 5770 1G-5 POWER COLOR לקחתי אותו לתיקון ופתאום אחרי כחודש אני שם לב שהכרטיס מסך השתנה ל nvidia geforce gts 450 עבדו עליי בעיניים מה אתם מציעים לי לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לצורך העניין - נקח דוגמא מה הייתם מעדיפים מרצדם מודל 2000? או דייהו 2005?
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם שאלה, יש פה מישהו חוץ ממני שזוכר עוד את ימי ה BBS???
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אני מדריך בקייטנה, ומחר יש לנו לילת לינה בקיטנה. מה אתם ממליצים לעשות בלילה עם הילדים ושאר המדריכים? להפחיד אותם עם מסכת מפלצת, לצייר על הפנים, לשים יד מישהו בדלי מים קרים כשהוא יושן. דברים מהסגנון הזה, בשביל הצחוק . ;D
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז קודם כל לסרטון: אז הדבר ההזויי הזה צולם ב2006 ורק שבוע שעבר עלה לרשת (מצאנו אותו אי שם בכונן של 4 טרה) היה שווה? אם כן תפרגנו בSUBSCRIBE או לייק ואפילו הפצה קטנה בפייסבוק תגובות לא "אלימות" היתקבלו בברכה גמר חתימה טובה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מבקש המלצה לשירי מטאל בסיגנון IRON MAIDEN SLAYER BLACK LABLE SOCIETY קיצר שירים כאלה שיש הדגשה לסולואים של גיטרות
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שזה של Astrix, זה משהו עם גיטרות עצבני כזה.. אם אתם מזהים בבקשה תתנו לי את השם של הטראק.. תודה רבה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה למצוא מידע על ,איך להתגייס, מה מבקשים(פרופיל וכו.) . כול מידע אפשרי נ.ב אני רוצה להיות טייס תודה
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני קניתי כבר 3 מחשבים מאייבורי. עד היום הכל עובד חלק. אני מחליף את המחשב שלי בגלל שעבדתי בחופש ואני רוצה להשתדרג בכל זאת הוא בן 3 והוא לא ממש מהיר. התקלה היחידה היתה שפעם אבא שלי רצה לנקות תמחשב מבפנים ושאב חלק מהלוח אם XDD ואז הוא נדפק, והוא הוחלף ללא תשלום! אנשים בכל מקום מודאגים ומדאיגים לגבי אייבורי, אבל אחרי הכל, הרבה יותר קל למצוא חוות דעת רעות מאשר טובות? האם אתם נוהגים לפרסם באתרי חוות דעת ביקורת טובה על מוצר שקניתם? לא, לרוב לא. אתם פשוט משתמשים בו מרוצים ושמחים. אך כשאתם קונים משהו שטיפה לא מצא חן בעייניכם, שהוא לא הדבר המושלם בשבילכם, אתם הופכים עולם, כמיטב הישראליות... לדעתי, להתלונן על מוצר שהתקלקל באייבורי זה כמו להתלונן שקיבלת חלב מקולקל מתנובה. קורה…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי חנות בראשון ליד skypc שקוראים לה אלפא מחשבים . המחירים יותר טובים אבל אני לא יודע אם כדאי לי ,כי אולי החלקים לא איכותיים או משהו. יש למשהו המלצות ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רק רציתי להגיד חג שמח, ושהמזל יופיע בדרכנו... :nutty: עריכה: Core 2 Duo למתנת חג, זה נשמע טוב... הלוואי וזה יהיה ככה (זה פשוט בר מזל אם ילד בישראל יקבל דבר כזה בימים אלו)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=4033031341591184243&q=death+is+coming פחד אלוהים על הפנים של האנשים האלה גאון מי שחשב על זה. מתוך ה TOP100 של גוגל וידאו http://video.google.com/videoranking עריכה : ה 2 סינים האלה, גם קורע.. http://video.google.com/videoplay?docid=-6739710473912337648
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-