עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני הולך להתחיל קורס עוד מעט ויש תאריך מסויים שאני חייב לצאת בו לאפטר או כל דבר אחר הבנתי שאני יכול לבקש יום סידורים ? איזה טעון יהיה טוב מספיק כדי שיוציאו אותי?

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  2. Started by udicol,

בבקשה : http://www.sospets.co.il/

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  3. אני צריך אתר שיש בוא יעוץ של עורך דין בחינם

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. אני רוצה להוריד את האופציה שמציגה לכולם באיזה מערכת הפעלה ובאיזה דפדפן אני משתמש בפורום אבל לא ראיתי אופציה כזאת בהגדרות. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. מנהלים בבקשה לא למחוק .. אני מה זה שמיייח !!! שמעו אני בא כזה לפתוח את ה- DVD-ROM שלי.. פתאום אני רואה אותו יוצא בהמשכים.. באתי לסגור ואני רואה שהוא נסגר אבל לא עד הסוף ואז אני בא שוב לפתוח והוא לא נפתח !! ואז גם לא נסגר ולא כלום.. לפי הרעשים ותזוזות הבנתי שזה מגלגלי השיינים.. אמרתי יאללה בוא נפתח אותו סתם DVD מסכן... פתחתי את המחשב.. הוצאתי את ה- IDE חשמל וכ"ו הוצאתי ברגים.. (בכוונה אני מדייק בשלבים שאנשים שלא כ"כ מבינים תיהיה להם הזדמנות) והוצאתי את הכונן.. פתחתי אותו...אחרי שפתחתי אותו היה מן דבר כזה שחור על חלק מהכונן... הוצאתי גם אותו... עכשיו במגש בקצה שלו איפה שרשום למשל LG או את המהירות.. אז חייב להוציא את זה כדי להוציא את מכסה המגש.... הצאתי את זה... עכשיו.. נ…

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  6. http://www.youtube.com/watch?v=QB8GnC0XKTY ענק! אני זוכר שמזמן ראיתי את הסרטון הזה ויש לו כמה שנים, מישהו מכיר ויודע איך קוראים לו?

• 8 תגובות
    • 898 צפיות
  7. אחרי המפגש היום נגד מאלמו, שללא מעודכנים הסתיים בהפסד 3-2 עם 2 שערי חוץ חשובים שעשויים לעזור במשחק ביום רביעי שבוע הבא. המשחק יערך ב-3.8, יום רביעי, באיצטדיון בלומפילד בעוד כשבוע בדיוק. אז מה אתם אומרים: מכבי עושה צעד נוסף לקראת ליגת האלופות או לא? ובאיזה צורה?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Stastyle,

נהג מלווה בשלושת החודשים הראשונים - חייב לשבת ליד הנהג או שמספיק שהוא נוכח ברכב ?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by MiniMizer,

להורדה ;D

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Yoav,

אני צריך להגיע מחר לביתן חיל הים בתל השומר ב-8 בבוקר. אני מגיע מחיפה. התכנון הוא להגיע לת"א מרכז (רכבת) ומשם לקחת אוטובוס. אני יודע שיום ראשון בבוקר זה סיוט ולכן אני רוצה לדעת מתי הכי טוב להגיע. התוכנית כרגע היא להגיע ברכבת ישירה שיוצאת ב-6:11 דקות ומגיעה ב-7:08. אם אני לוקח בחשבון איחורים ברכבת, נניח שאני מגיע לת"א בשעה 7:15. משם אני צריך לקחת אוטובוס, לפי מה שהבנתי קוים 70 ו-64 של דן טובים לי. האם 45 דקות זה מספיק, בהנחה ואני צריך לחפש את התחנה, ללכת ברגל מהתחנה של תל השומר לביתן חיל הים (ואין לי מושג מאיפה לאיפה אני צריך ללכת אבל הש.ג בטח יוכל לעזור לי) והפקקים של הבוקר (ובמיוחד ביום ראשון)? אחרת אני צריך לקחת רכבת שיוצאת ב-5:40 ומגיעה לת"א ב-6:45.. אפשרות אחרת היא אוט…

• 3 תגובות
    • 6.5k צפיות
  11. שלום לכם! בשעה טובה בעוד 15 יום נגמרת לי ההתחיבות לנטוויז'ן. אני רוצה לעבור לאקספון, המחירים זולים ולאא התחיבות. איך הם, טובים? אריאל

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  12. שלום רב, אני סטודנט לכלכלה ומנהל עסקים, ובדו חוגי לתקשורת אינטראקטיבית. באחד הקורסים בכלכלה-שיווק דרך האינטרנט (או במדיה דיגיטלית) יש לנו עבודת גמר על נושאים שנבחרו. אני בחרתי לעשות עבודה על פרסומות במשחקי מחשב, כאן אבקש עזרה מחברי הפורום: אם מישהו יודע או נתקל בפרסומות במשחקי מחשב מסוימים נא נא הבהירו את עיניי : *הבחירות המובנות מאליו הן- משחקי ספורט (מרוצים/כדורגל/כדורסל) בהם יש שלטים של חברות ספונסרים וכו'... *עוד דוגמה שצדה את עיניי היא הBATTLE FIELD HEROES שיבוסס כולו על תזרים מזומנים מפרסומות שיוצגו במהלך המשחק.. *דוגמה נוספת היא לפני כל משחק שרשרת הלוגואים (INTEL INSIDE וכו'...) אם יש למישהו דוגמאות קונקרטיות לפרסומות (גלויות או סמויות- כשהסמויות יותר "פיקאנ…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by stingeR-,

חברים.. יש לי ידידה אנורקסית שמאוד איכפת לי ממנה והמצב שלה רק הולך ומתדרדר.. אני רוצה לדבר איתה על זה(היא לא יודעת שאני יודע) ולנסות לעזור לה באיזהשהיא דרך.. דברו וספרו על מה אתם הייתם עושים במקומי.. ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום איפה אני יכול למצוא כזאת חולצה? או שלבקש שיעשו תדפיס או משהו כזה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Net-Man,

שלום לכולם אני נציג של עמותה בשם "השובלים" אנחנו עובדים בראשון לציון ואנחנו תורמים מחשבים להאנשים החלשים בקהילה. ואני פונה אלכם בבקשה תירמו לנו מחשבים כל מחשב פנטיום 2 סלרונים וכל תרומה קטנה תתקבל בברכה רבה אתם מוזמנים לבקר באתר שלנו http://shovalim.up.co.il/ נ.ב. לא משנה איפו אתם גרים צרו איתנו קשר בכתובת debian@actcom.net.il ואנחנו נדאג נציג שיחזור אלכם תוה מראש NET-MAN נציג השובלים

• 0 תגובות
    • 504 צפיות
  16. לאבא שלי יש גיר טיפטרוניק. אפשר להשתמש בו בשביל להאיץ יותר מהר או להאט בעזרת ההילוכים? בקיצור למה הוא נועד?

• 33 תגובות
    • 21.3k צפיות
  17. http://www.tvz.co.il/?id=xYJoRg חה חה חה...

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  18. Started by Liad344,

אני יודע שביקורות על האתר מתקבלות פה בפנים חמוצות אבל , לדעתי הגיע הזמן לשדרג את מדור המכירות של האתר. יש בו המון "זבל" ומודעות ספאם. כמו "מקבוק פרו 15 2017 ב1586 שקל " וכל מיני מודעות סתמיות שחלקן מובילות לאתרים מפוקפקים (מניסיון , יותר מפעם אחת) וחבל, יש פה המון אנשים מחליפים חומרה באופן תדיר והמקום יכול להוות תחליף מעולה לאתרים כמו יד2 או קבוצות פייסבוק למכירות חומרה, כי האתר מעוצב הרבה יותר טוב מהם.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. אבא שלי אפך לאחרונה לנכה ,כי נאלצו לקרות לו רגל העניין שהבן אדם מהמר ,ואנחנו לא יכולים לעזור לו כספית או בדברים יקרים ,שיתנופפו בטיל בגלל ההימורים ואני גם לא מבקש לא כסף ולא דברים יקרים ,אני לא מתכנן לעשות מיזה מסחרה מה שאני כן מבקש זה ציוד ישן שאין לו ערך נורמלי ביד שניה ,או ציוד חצי פגום שאני יוכל לתת לו דברים כמו קונסולות ישנות מחשבים ישנים ודברים כאלו אנחנו גרים באזור השרון ומי שמעונין שיצור איתי קשר בפרטי

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by Blackend,

חשבתי אולי כדאי לעשות קורס כדי שתהיה תעודה...זה לא מזיק. מישהו יודע היכן כדאי ללכת היום לעשות קורס כזה ושאלת המליון דולאר! הוא יתן משהו חוץ מדף מודפס יפה??

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני רוצה להזמין מג'אב טק השאלה שלי היא האם חובה להשתמש בכרטיס אשראי בינלאומי או אפשר להשתמש גם באחד רגיל תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  22. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  23. Started by dror_gh,

שלום , יש לי נוקיה 6230 ואני רוצה להעביר את כל ההודעות sms שלי למחשב כדי שאוכל למחוק אותן מהמכשיר אבל ה oxygen phone manager לא נותן לי להעביר את ההודעות למחשב . אני שזה בגלל שזה גרסת trial (ניסיון) מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני יכול להוריד קראק לגרסה הזו או גרסה פרוצה? אם זה משנה אז הגרסה שיש לי היא 2.8.3.3 תודה רבה מראש ואם זה לא הפורום הנכון אז מצטער

24. Started by SweeT_EviL,

היום זפזפתי בערוצים וראיתי איזה שאלה באיזה ערוץ (למצוא מילה מכמה אותיות) והפרס הוא 1200 שקל, לא מעט. רציתי לדעת איך הולך החוקים שמה כי בטוח יש קץ...

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום,אני מחפש המון זמן כבר את סרטון הקדמה של הסרט הזה להורדה למחשב. מישהו יכול בבקשה להביא לי קישור? תודה

• 2 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים