עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Merrymoon,

וידאוקליפ מצחיק בטירוף מומלץ מגיל 16. The Vikings are comming, so hide your children, the vikings are comming so hide your women!

• 11 תגובות
    • 848 צפיות
  2. שלום, אני צריך עזרה בהוכחת "משפט"באינפי. המשפט אומר: limsup(-an)=-liminf(an) אז אמרתי שנתון liminf(an) ונסמן אותו L אז בוודאות L>= an לכל n טבעי. ויש סדרה חלקית a_n_k ששואפת לL. ואז אם כופלים את האי-שיויון ב1- אז מקבלים שL- גדול שווה מan- לכל n טבעי. אך האם בוודאות קיימת סדרה a_n_k- ששואפת לL-? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. http://www.youtube.com/watch?v=Qp7zLHFt1SM

• 77 תגובות
    • 6.4k צפיות
  4. Started by LazyBoy,

http://news.walla.co.il/?w=//1053377 מה אני אגיד לכם, אם הוא הצליח למצוא כל כך הרבה טיפשות, אני מצדיע לו. פשוט מדהים איך אנשים לא חושבים..

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  5. Started by הרב אמנון יצחק,

יש פה מישהו שיכול להוכיח שהיטלר מת וירה לעצמו בראש ? לא טקסטים לא סיפורים. הוכחות עצמות ד.נ.א הכול. תודה. (אשמח לראות).

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by amd@ati,

שלום לכל חברי הפורום המכובדים, סליחה שאני מטריד אתכם עם מתמטיקה ברמה של תיכון, אך בכל זאת אשמח לקבל מכם עזרה. אני צריך להוכיח את המשפט: "קטע היוצא מקודקוד המשולש ועובר דרך נקודת מפגש התיכונים חוצה את הצלע שממול לקודקוד (תיכון)" אשמח אם תעזרו לי בהוכחתו של המשפט ללא שימוש בגיאומטריה אנליטית וכו' (גיאומטריה "פשוטה") תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by The Dom,

http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13170 לא הגזימו בכלל.

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  8. שלום לכולם, לפני כחודשיים אבא שלי טס לארגנטינה עם חברת התעופה Air Europa. המזוודות איחרו בכיומיים (לאחר שנשארו במדריד - באשמת חברת התעופה), ואבא שלי נאלץ לקנות בגדים למשך הזמן ששהה שם ללא המזוודות שלו. הוגשה תביעה, על עלות הבגדים, לחברת התעופה, שמצידה טוענת שאבא שלי צריך להוכיח את העובדה שהוא אזרח ישראלי ושהוא אכן מתגורר בישראל. רקע קצר - אבא שלי יליד ארגנטינה והתגורר שם עד גיל 33 (לפני 24 שנים), אז החליט לעשות עלייה ומאז הוא גר בישראל באופן רציף, חוץ ממספר יציאות לתקופות שלא עלו על חודש וחצי. האם ישנה דרך נוספת להשיג אישור זה חוץ ממשרד הפנים (והתורים הארוכים שבו)? תודה ולילה טוב.

• 14 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. ניתנה לנו שאלה בתרגיל להוכיח את אי-שיוויון ברנולי באמצעות הבינום של ניוטון. הוכחה רגילה של אי-השיוויון באינדוקציה אינה מסובכת כלל אבל כאשר ניסיתי לשלב את הבינום לתוך משוואת אי-השיוויון ואז להשתמש באינדוקציה הגעתי למבוי-סתום. בעקרון ההוכחה לא חייבת להיות באינדוקציה אבל זו השיטה היחידה שנראית לי הגיונית, כמו כן לא חייבים לשלב את הבינום בצורה שאני שילבתי אותו אבל אני לא ראיתי דרך אחרת להשתמש בו כאן, יכול להיות שהגישה כולה שגויה. בכל מקרה, אשמח לקבל עצות. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  10. Started by GWeizman,

תודה מראש :] (לא למדנו עוד משפטי דמיון במעגל, אם יש [ויש לי הרגשה שיש], רק הארבעה (?) הרגילים) עריכה: לא משנה, נפתר D: תודה אם הספקתם לנסות בכל מקרה ^^

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. יש לי תרגיל קטן להגשה השבוע שמכיל שאלות בחומר שפספסתי לאחרונה ואני פשוט לא רואה איך לגשת להוכחה של הזהות הבאה. אני אעריך רמזים או הדרכה קונסטרוקטיבית. עריכה: הבעיה נפתרה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  12. למיטב הבנתי בהוכחת נכונות לאלגוריתמים צריך גם להוכיח שזה האלגוריתם הכי יעיל שיש להוכיח שהאלגוריתם עובד זה לא קשה, אבל איך לעזאזל אני מוכיח שהוא הכי טוב שיש? כל מה שאני יודע זה שהחסם התחתון על מיון הוא O(n*log n) במקרה הכללי, וזה לא עוזר לי כי אין לי אף אלגוריתם שדורש מיון עזרה? :-[

13. למה ? איך זה ? בשביל מה ? זה העיר אותי משינה עמוקה וטובה ,בכלל איך זה הגיוני בחודש היבש ביותר בשנה ?

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dorviper,

http://www.troodi.com/media/3023/Amazing_car_accident/ מה שאני לא מבין זה למה השוטר מתחיל לשיר

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  15. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני הולך היום לחברה שלי בשעה 3 בצהריים אל הבית שלה,השאלה מה אפשר לעשות?,אמרו לי שלא לשבת על המחשב איתה. אני בן 18 היא 17 וחצי. תנו רעיונות למשהו. תודה

• 48 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. Started by subarel,

הזיכרונות שלי מחזירים שגיאות ב MEMTEST86, ולאחרונה הווינדוס קצת משתגע מעצמו, אני שיערתי שזה בגלל הזיכרונות. הזיכרונות החזירו לי 20 שגיאות אחרי 18 דקות, כשראיתי את זה עצרתי את הבדיקה, מה הטעם להמשיך?.... הזיכרונות במפרט שלי... יש עצות איך ומה?, החנות שאליה אני הולך (שממנה קניתי) זה בחיפה. זה KSP, מקווה שלא יעשו בעיות..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אם מישהו מכיר את האתר http://www.moddersmart.com/ אני רוצה לקנות משם כמה דברים קטנים והייתי שמח לכמה תגובות של אנשים שקנו משם , דבר ראשון והכי חשוב האתר אמין? בכמה הוא עושה משלוח לישראל ? אפשר לשלם דרך PayPal? ותוך כמה זמן יגיע המשלוח בערך ? קניתי בעבר מPlayAsia אז אני מבין קצת את הדברים , אבל אני לא יודע אם האתר אמין וזה... יאללה מחכה לתגובות כי אני רוצה כבר להזמין .. תודה מראש , Playaz עריכה: עוד שאלה בSUPOORET שם יש שאלה אם הם עושים משלוחים לכל העולם וזו התשובה: Yes. We proudly ship internationally but require extra documentation/information in order to reduce fraud. Please be prepared to submit copies of your credit card, photo ID, and signature. You may also b…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  18. שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני הולך לאניברסיטת חיפה לפגוש ידידה מאוד טובה שלי מכיוון שאני לא כל כך מכיר את האיזור אני מבקש המלצות למקומות טובים לאכול בהם ארוחת צהריים(אני סטודנט, אז לקחת את זה בחשבון..) חשבתי על לקחת אוטובוס משם (איזה?) לאיזור הטיילת ומשם לאכול באיזשהו מקום נחמד (איזה?) יש לכם המלצות? תודה

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by chupie,

שלום לכם . ניסיתי קצת לחקור את התחום והצלחתי למצוא מספר תוכנות אבל נתקלתי בקשיים. אם יש כאן מישהו שניסה לקלוט את ערוצי ההום סינמה דרך המחשב בעזרת תוכנות מפענחות למיניהם ויכול לעזור בבקשה שירשום כאן פרטים בנושא קליטת ערוצי הום סינמה (paytv) דרך המחשב. :-/

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  20. Started by guycnaan,

ובכן זה קצת מאוחר,ואני לא יודע אם יימשך מחר אבל כל היום למי שהבחין,הום סינמה 1-3 בכבלים ניתנו בחינם נון סטופ למי שרצה. זה קרה בגלל שהייתה בעיה עם ההזמנות ביום חמישי. תהנו כמה שאפשר

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  21. Started by dovik,

שלום לכולם. מבוא להקדמה. תזרקו אותי מהאתר אם הנושא כבר קיים, אך לפי החיפוש אצלי זה לא הופיע. עד כאן המבוא. ההקדמה. הפורום הזה הופך אט אט מעבר לפורום של שו"ת מחשבים ומה שמסביב, גם למקום לדיון על נושאים שונים אחרים. עד כאן ההקדמה. מציע אני לפתוח נושא חדש המוקדש לדבר שבין היתר מבדיל אותנו מן החיות ועוזר לחיינו להיות קצת יותר קלים. הנושא הוא הומור. אם אתם תומכים בדעתי, נשאר רק לנסח את הכללים הנהוגים ולפתוח את התראד הראשון. אם יורשה לי, אכתוב כאן את הבדיחה הראשונה (עם זקן לא קצר, לפי הכרונולוגיה) פריק מחשבים מסביר ללאמר מה ההבדל בין מערכות הפעלה WIN 95,OS/2 ו-DOS. "אז ככה. תאר לעצמך שדה תעופה ענק. ליד הטרמינל עומד מטוס ענק מפואר עם שטיחים ומראות בפנים, שירות מעולה.. הנוסעים עו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by miaoo673,

כל מה שמצחיק במשחקי מחשב/קונסולות, לכאן. נתחיל מקצת נוסטלגיה. Deus Ex הוא כותר אקשן-התגנבות שזכה בתואר משחק השנה לשנת 2000. JC Denton, המגולם בידי השחקן, התפרסם באדישותו כלפי הסביבה והפך למקור בלתי נדלה של פארודיות באינטרנט: המשחק נודע בעלילתו הסבוכה, אשר עברה "טיפול" מסיבי הודות למודים שונים שיצאו במהלך השנים: http://www.youtube.com/watch?v=ioiOAdFJKYE סדרת Hitman גם היא לא יצאה נקייה, וזכתה לפרויקט ענק בן 16 חלקים שהדריך את כולנו "איך לא לשחק בהיטמן". במיוחד עבור חסרי הסבלנות שביניכם, תקצירי עלילה למשחקים HL2 ו-Max Payne 2 תורכם

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

נאס לי מכול החידות שצצות בזמן האחרון בפורום,אז החלטתי לשים כמה תמונות מצחיקות,תוסיפו עוד אם בא לכם.

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by Rammler1983,

http://www.youtube.com/watch?v=LE8JaXH0qiw&feature=player_embedded#at=48

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MOFRA,

הטקס הבא נלקח מאתר אס"ט(אגודת סטודנטים טכניון) תמיכה טכנית עם הרבה נסיון אל: שירותי התמיכה מאת: מנוי הנדון: בקשה לתמיכה טכנית א"נ, לפני כשנה שדרגתי מגרסה Girlfriend 7 לגרסה Wife 1 . שמתי-לב כי התוכנה החלה להריץ תוכנת מישנה בשם Children 1 , אשר גוזלת זמן ומשאבים רבים. בנוסף, הדבר יוצר עומס רב על הכונן הקשיח. בחוברת ההוראות של התוכנה לא תוארה התופעה, מה עוד שתוכנת Wife1 מתקינה עצמה באופן עצמאי כ-Resident בתוכנות אחרות, מנטרת אותן בעת האתחול שלהן ומנסה להשתלט על כל מערכת ההפעלה. כך למשל, תוכנות ותיקות כגון Pickup-Bars 2.5; Beer-with-the-Guys 10.3 והתוכנה הוותיקה והמוצלחת Soccer_at_Saturday 5 , לא רק שהפסיקו לתפקד כלל, אלא שכל מערכת ההפעלה נתקעת בכל פעם שאני מנסה לה…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.