כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
למיטב הבנתי בהוכחת נכונות לאלגוריתמים צריך גם להוכיח שזה האלגוריתם הכי יעיל שיש להוכיח שהאלגוריתם עובד זה לא קשה, אבל איך לעזאזל אני מוכיח שהוא הכי טוב שיש? כל מה שאני יודע זה שהחסם התחתון על מיון הוא O(n*log n) במקרה הכללי, וזה לא עוזר לי כי אין לי אף אלגוריתם שדורש מיון עזרה? :-[
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה ? איך זה ? בשביל מה ? זה העיר אותי משינה עמוקה וטובה ,בכלל איך זה הגיוני בחודש היבש ביותר בשנה ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.troodi.com/media/3023/Amazing_car_accident/ מה שאני לא מבין זה למה השוטר מתחיל לשיר
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
-
הזיכרונות שלי מחזירים שגיאות ב MEMTEST86, ולאחרונה הווינדוס קצת משתגע מעצמו, אני שיערתי שזה בגלל הזיכרונות. הזיכרונות החזירו לי 20 שגיאות אחרי 18 דקות, כשראיתי את זה עצרתי את הבדיקה, מה הטעם להמשיך?.... הזיכרונות במפרט שלי... יש עצות איך ומה?, החנות שאליה אני הולך (שממנה קניתי) זה בחיפה. זה KSP, מקווה שלא יעשו בעיות..
-
- 7 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אם מישהו מכיר את האתר http://www.moddersmart.com/ אני רוצה לקנות משם כמה דברים קטנים והייתי שמח לכמה תגובות של אנשים שקנו משם , דבר ראשון והכי חשוב האתר אמין? בכמה הוא עושה משלוח לישראל ? אפשר לשלם דרך PayPal? ותוך כמה זמן יגיע המשלוח בערך ? קניתי בעבר מPlayAsia אז אני מבין קצת את הדברים , אבל אני לא יודע אם האתר אמין וזה... יאללה מחכה לתגובות כי אני רוצה כבר להזמין .. תודה מראש , Playaz עריכה: עוד שאלה בSUPOORET שם יש שאלה אם הם עושים משלוחים לכל העולם וזו התשובה: Yes. We proudly ship internationally but require extra documentation/information in order to reduce fraud. Please be prepared to submit copies of your credit card, photo ID, and signature. You may also b…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד כמה ימים אני הולך לאניברסיטת חיפה לפגוש ידידה מאוד טובה שלי מכיוון שאני לא כל כך מכיר את האיזור אני מבקש המלצות למקומות טובים לאכול בהם ארוחת צהריים(אני סטודנט, אז לקחת את זה בחשבון..) חשבתי על לקחת אוטובוס משם (איזה?) לאיזור הטיילת ומשם לאכול באיזשהו מקום נחמד (איזה?) יש לכם המלצות? תודה
-
- 26 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכם . ניסיתי קצת לחקור את התחום והצלחתי למצוא מספר תוכנות אבל נתקלתי בקשיים. אם יש כאן מישהו שניסה לקלוט את ערוצי ההום סינמה דרך המחשב בעזרת תוכנות מפענחות למיניהם ויכול לעזור בבקשה שירשום כאן פרטים בנושא קליטת ערוצי הום סינמה (paytv) דרך המחשב. :-/
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
ובכן זה קצת מאוחר,ואני לא יודע אם יימשך מחר אבל כל היום למי שהבחין,הום סינמה 1-3 בכבלים ניתנו בחינם נון סטופ למי שרצה. זה קרה בגלל שהייתה בעיה עם ההזמנות ביום חמישי. תהנו כמה שאפשר
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם. מבוא להקדמה. תזרקו אותי מהאתר אם הנושא כבר קיים, אך לפי החיפוש אצלי זה לא הופיע. עד כאן המבוא. ההקדמה. הפורום הזה הופך אט אט מעבר לפורום של שו"ת מחשבים ומה שמסביב, גם למקום לדיון על נושאים שונים אחרים. עד כאן ההקדמה. מציע אני לפתוח נושא חדש המוקדש לדבר שבין היתר מבדיל אותנו מן החיות ועוזר לחיינו להיות קצת יותר קלים. הנושא הוא הומור. אם אתם תומכים בדעתי, נשאר רק לנסח את הכללים הנהוגים ולפתוח את התראד הראשון. אם יורשה לי, אכתוב כאן את הבדיחה הראשונה (עם זקן לא קצר, לפי הכרונולוגיה) פריק מחשבים מסביר ללאמר מה ההבדל בין מערכות הפעלה WIN 95,OS/2 ו-DOS. "אז ככה. תאר לעצמך שדה תעופה ענק. ליד הטרמינל עומד מטוס ענק מפואר עם שטיחים ומראות בפנים, שירות מעולה.. הנוסעים עו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל מה שמצחיק במשחקי מחשב/קונסולות, לכאן. נתחיל מקצת נוסטלגיה. Deus Ex הוא כותר אקשן-התגנבות שזכה בתואר משחק השנה לשנת 2000. JC Denton, המגולם בידי השחקן, התפרסם באדישותו כלפי הסביבה והפך למקור בלתי נדלה של פארודיות באינטרנט: המשחק נודע בעלילתו הסבוכה, אשר עברה "טיפול" מסיבי הודות למודים שונים שיצאו במהלך השנים: http://www.youtube.com/watch?v=ioiOAdFJKYE סדרת Hitman גם היא לא יצאה נקייה, וזכתה לפרויקט ענק בן 16 חלקים שהדריך את כולנו "איך לא לשחק בהיטמן". במיוחד עבור חסרי הסבלנות שביניכם, תקצירי עלילה למשחקים HL2 ו-Max Payne 2 תורכם
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
נאס לי מכול החידות שצצות בזמן האחרון בפורום,אז החלטתי לשים כמה תמונות מצחיקות,תוסיפו עוד אם בא לכם.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=LE8JaXH0qiw&feature=player_embedded#at=48
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטקס הבא נלקח מאתר אס"ט(אגודת סטודנטים טכניון) תמיכה טכנית עם הרבה נסיון אל: שירותי התמיכה מאת: מנוי הנדון: בקשה לתמיכה טכנית א"נ, לפני כשנה שדרגתי מגרסה Girlfriend 7 לגרסה Wife 1 . שמתי-לב כי התוכנה החלה להריץ תוכנת מישנה בשם Children 1 , אשר גוזלת זמן ומשאבים רבים. בנוסף, הדבר יוצר עומס רב על הכונן הקשיח. בחוברת ההוראות של התוכנה לא תוארה התופעה, מה עוד שתוכנת Wife1 מתקינה עצמה באופן עצמאי כ-Resident בתוכנות אחרות, מנטרת אותן בעת האתחול שלהן ומנסה להשתלט על כל מערכת ההפעלה. כך למשל, תוכנות ותיקות כגון Pickup-Bars 2.5; Beer-with-the-Guys 10.3 והתוכנה הוותיקה והמוצלחת Soccer_at_Saturday 5 , לא רק שהפסיקו לתפקד כלל, אלא שכל מערכת ההפעלה נתקעת בכל פעם שאני מנסה לה…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אבי נפל היום להונאה בטלפון מנציגה כיבכול של 014.. כותב כאן כדי שלא תפלו בפח. התקשרו אליו אחרי שעות העבודה, אמרו שיש מבצע חדש שמציעים לו לשלם פחות כסף בלי שום התחייבות. התחילו לבקש ממנו פרטים שהחברה תאכלס אמורה לדעת. הוא קצת הלך לאיבוד, אז אמרו לו שישלחו לו מייל עם הפרטים שימו לב מאיזה כתובת המייל נשלח: :014liran@gmail.com בנוסף הנה ההצעה שהם צירפו. מחקתי את הפרטים האישיים, אבל שימו לב שבתעודת הזהות הם אלה שכתבו את הכוכבים כי הם לא יודעים אותה. וגם כתוב מריה, שבטלפון זאת הייתה לירן עוד אמרו לו שנציג טכני יתקשר אליו תוך שעה ובסוף התקשר אחרי שתי דקות בלחץ. הוא מסר שם משתמש וסיסמה חדשים כאלה: שם משתמש: a# ש ה # זה מספר הטללפון שלנו. סיסמה: גנרית 1234 משה…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל כמה פעמים ביום אני מקבל הונאת אימייל קבועה מ-Euro Millions Lottery, כבייכול שאני משתתף באיזו שהיא הגרלה לוטו וזוכה בה. תמונה לדוגמא: איך אני נפתר מהספאם הזה לעזאזל?!?!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם אחרי חצי שנה באוסטרליה וניוזילנד אנהי חוזר לארץ אני הולך להיות בדרך חזרה 3 יום בהונג קונג ואני רוצה לקנות לעצמי משהו חדש כבר עברתי שם בדרך לאוסטרליה וראיתי שהמבחר שם של מוצרים אלקטרונים הוא עצום והמחירים זולים בהרבה מהארץ הבעיה שאני לא ממש יודע מה לקנות וזה למה אני צריך את עזרתכם... חשבתי אולי על מעבד INTEL עוצמתי מכיוון שאני קונה מחשב חדש שאני חוזר אבל אני קצת מפחד מזיופים במיוחד בדברים שאני לא יכול לבדוק בצורה מידית ואז חשבתי על סלולארי חדש שיחליף את הW800 שלי אני מתלבט בין אחד ממש דקיק ואופנתי לבין אחד עם מצלמה מטורפת לבין מחשב\טלפון עם אינטרנט WIFI וכל השטויות או שיש משהו שיכול לשלב את כל זה או לפחות להתקרב לזה פה אתם נכנסים מי שמבין בכל העסק הזה וממליצים לי …
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי מגיעה לארץ ההונדה אקורד קופה? או שכבר יש אותה פה?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
Part I : http://www.albinoblacksheep.com/flash/love.php Part II : http://www.albinoblacksheep.com/flash/antihonda.php
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
אם אני בכיתה י"ב, עושה בגרות מלאה ויש לי 3 יחידות במתמטיקה ויחידה אחת בפיזיקה, אני יכול ללמוד באופן עצמאי ולהיבחן רק ב4 יחידות במתמטיקה ו3 בפיזיקה במסגרת אקסטרנית ואת שאר המקצועות להמשיך בבית ספר?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ברצוני לשפר את ממוצע הבגרויות. מאחר ואני עדיין לא יודע מה ללמוד החלטתי לעשות קורס פיזיקה באנקורי כי פקולטות רבות דורשות פיזיקה. (בעיקר הנדסה) לצערי קורס בפיזיקה לתלמידים שסיימו תיכון לא יפתח מחוסר ביקוש והיועצת באנקורי המליצה לי להצטרף לקורס פיזיקה תיכון. מדובר בקורס שנתי ואלמד ביחד עם תלמידי כיתה י"ב. המחיר 3,700. מה דעתכם? ללכת על זה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני רוצה להוסיף עוד מקום עם יציאה של הקו אינטרנט כדי להיות מסוגל לגלוש בחדר שלי..לצורך זה אני צריך לחורר את הקיר האם זה עולה כסף אם אני אזמין את זה מבזק, ואם כן כמה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להדביק את הקוד הרשום נניח בסרטון שלי שמופיע ביוטיוב מהתיבה Embed שממקמת בצד ימין , כלינק בדף האתר שלי , וזה לא עובד , כנראה צריך להשמיט משהו מהקוד ... בקיצור השאלה שלי כיצד עושים זאת , בעקרון אני מעוניין שהליק ששתלתי יוביל לסרט שלי בלעדי ז"א שיראו את הנגן של יוטיוב מראה את הסרט שלי תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-