כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
יש אוטו ובחורה. אין לי מושג בדברים באשדוד מעבר לחוף הקשתות אז דברו נ.ב.דברים פתוחים היום בכלל בערב?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יוצא לשמעו מדי פעם על כל מיני יפנים שמתאבדים בגלל כסף. לא נראה לכם מטופש? הרי גם אם בן אדם חי במדינה הזאת (מדינה מערבית) עם משכורת של מלצר, הוא עדיין ב-25% העשירים (המפותחים/המערביים) בעולם. ואפילו אם נהיה ממש קיצוניים ונגיד שאין לו משפחה אין לו חברה אין לו ביטוח לאומי והוא גר ברחוב, הוא עדיין חי יותר טוב מרוב העולם (בכל זאת הוא לא צריך לצוד או למות) כל ההיסטוריה האנשים הכי תותחים - יוליוס קיסר, נפוליאון חיו פחות טוב ממה שבן אדם ממוצע חי היום (לא היה להם אוטו, לא היה להם טלויזיה, לא יכלו לנפוש ברמה שנופשים היום, לא יכלו להיות בריאים כמו היום) רוב העולם זה מדינות כמו אפגניסטן, אנטרטיקה, אפריקה, כל מיני חורים באסייה, שבטים בדרום אמריקה שחיים על האמזונס בסין סבא שלי סיפ…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אני מעלה לסרטון ליוטיוב והוא עולה על מספר צפיות מסויים אני מקבל משהו מזה ? כן או לא? בלי ציניות בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
http://www.maximumpc.com/article/news/mysterious_computer_explosion_kills_programmer ניראה מפחיד
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז היום מתקשרים אלי הבייתה מאזור חיוג 04, ומספרים לי שהייתה תאונת דרכים עם שני נפגעים שהגיעו לסורוקה ומסרו את המספר שלי, לפרטים נוספים עליי לפנות לרופא במס' שמתחיל ב 72054*. כמובן שמדובר בהפניית שיחה על חשבוני, אז שלחתי אותם קיבינימט עוד לפני שאמרו לי את המספר במלואו. המספר ממנו התקשרו אליי הוא 04-8884200, אשר חסום לשיחות נכנסות. אשמח אם מישהו מכם ידע לזהות את המספר (שלא נראה סטנדרטי) ולשייך אותו למישהו. כמו כן, הזהרו מעוקצים טלפוניים בהם הנכם נדרשים לחייג למס' טלפון לא סטנדרטי.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, אני רוצה לחלוק איתכם חוויה, לפני כמה ימים החלטתי שאני רוצה יותר זיכרון בPSP שלי, נכנסתי לזאפ, מצאתי כרטיס של סוני 8GB וביצעתי את ההזמנה, התגובות על החנות היו סבבה ברוב המקרים. http://www.think3g.com/productspec.asp?id=1424 המשלוח הגיע מהר (יומיים) שאני לא כל כך מתלהב מזה (בכל זאת זה בארץ ודואר רשום) אבל זה נחמד, אני לקחתי את המעטפה מהדואר, פתחתי אותה וכבר יש סימן ראשון שמשהו מסריח, האריזה הייתה פתוחה ומקובצ'צ'ת מעט ללא פצפצים להגנה חלילה. בהתחלה אמרתי סבבה בראש, לא קניתי אריזה אלא מה שבתוך, הוצאתי את הכרטיס מהאריזה, בדקתי אותי שהוא לא ניזוק וחיברתי לPSP, התחלתי להעביר דברים, מווזיקה סרט וכמה משחקים. להפתעתי חלק מהמוזיקה לא הופיע לי במכשיר כך גם חלק מהמשחקים, …
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
שלום לכם! הסתכלתי על מחירים של האינטרנט בכמה זה. וראיתי שבב"ל מציעים 5 מגה בממוצע(אחרי החודשים חינם) ב54 שקלים לחודש האם הם טובים, האם יש איתם בעיות באינטרנט?(ניתוקים וכד') אריאל
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
...אני מתפלא שאף אחד עוד לא פתח דיון כזה כאן..אף אחד לא ניגש במועד הנוכחי? אשמח לשמוע תגובות והארות(לא טעות כתיב)..
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בתחילת ינואר השנה הזמנתי רכיב מוזל (מעודפי ההחזרות המחודשים), מיבואן גדול לציוד-מחשב בארץ, שנמצא במיקום-גיאוגרפי שהנו מרוחק-יחסית. בגוף ההזמנה, שנשלחה כמקובל אצלי, באמצעות הדוא"ל, כתבתי במפורש : "אציין כי הזמנה זו מיועדת בעיקר לשיריון הציוד בעבורי, שהרי מלאי קבוע ממנו איננו זמין בחברתכם", ובנוסף ציינתי כי ברצוני : לשלם באמצעות כרטיס-אשראי (שאת פרטיו צירפתי), ולהגיע לאיסוף ההזמנה בעצמי. ההזמנה הוכנה לאיסוף (כולל חיוב כרטיס-האשראי בסכומה) למחרת היום. כשבועיים לאחר מועד ההזמנה, יצרה עמי קשר האחראית על המשלוחים, ובשיחתנו סוכם כי אשתדל למצוא פתרון לאיסוף הזמנתי בהקדם - ותו לא. בתחילת פברואר שלחתי, באמצעות הדוא"ל, הזמנה נוספת, וביקשתי "להעמיס" על המשלוח גם את ההזמנה הקודמת, אך …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אחרי פרק זמן דיי ארוך שלא הייתי סגור על מפרט מתאים כי כל אחד אמר לי משהו אחר, בלגן בקיצור. הגעתי למפרט התאים: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray כמות:1 לוח אם ASUS P5QL PRO כמות:1 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB כמות:1 זיכרון OCZ DDR2 800MHZ Gold 4096MB Dual Channel (2x2048) CL5 כמות:1 כרטיס גרפי GAINWARD PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 896MB DDR3 כמות:1 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 כמות:1 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W כמות:1 קרור למעבד OCZ VENDETTA 2 CPU COOLER כמות:1 מאורר למארז Scythe S-FLEX SFF21F 1200rpm 120mm כמות:1 אני רק רוצה להגיד תודה רבה לאנשים שעזרו לי(:
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם להסתובב עם אולר שוויצרי יגרום שיעצרו אותי? האם חשוב אורך הלהב או הסכין?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום עוד מעט אני קונה פלאפון חדש ובקרוב אני מתגייס לצבא ההורים אמרו שהם יקנו לי פלאפון חדש,אבל שאני אשאר גם עם הישן ואיתו אינ אלך לצבא,כי לא מומלץ ללכץ עם פלאפון יקר לצבא השאלה שלי היא האם כשאני מעביר את הפלאפון הישן למסלול חיילים,מה זה נותן לי בעצם?על מה אני משלם פחות כסף? צריך לשים בפלאפון הישן גם סים חדש ומספר חדש? תודה רבה חג שמח
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חח יחסית דיי מושקע ומאוד מזכיר ת'מקורי..
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש בקרוב מחשב חדש. חשוב לי מאד לרכוש את המחשב בחנות עם טכנאים מיומנים ורציניים. ב 2002 קניתי מחשב ב "למיר" הרצליה. הטכנאים היו יהירים ולא מקצועיים לחלוטין. ב 2005 קניתי מחשב ב "גולדטופ". הטכנאי שהיה אז היה מאד נחמד אבל לא מקצועי. כתוצאה מכך נגרמו לי נזקים למצלמת וידאו חדשה שחיברתי ל firewire. כשהחזרתי את המחשב לתיקון חזר בעל העסק מחו"ל ומיד פיטר את הטכנאי והחליף לי לוח אם. מאחר הותר לי לשהות במעבדה במהלך התיקון ראיתי שבעל העסק מאד מיומן ומאד רציני. בעקבות טיפולו של בעל העסק, חזרתי ל"גולדטופ" ב2006 ובצעתי שדרוג מוצלח למחשב מ2002. סה"כ הייתי מרוצה מהם. מאחר וחלף זמן ומאחר ואני רואה באתר שמות חנויות רבות שחוזרות על עצמן הייתי מבקש לקבל חוות דעת מחברים שעברו חו…
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
השרשור המקורי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399340.0;topicseen הלכתי לפי ההמלצה של yz101.. והתוצאה בתמונה המצורפת. (המערכת : Arch 64, LVM. ext4, KDE4.2) ושוב, תודה על הייעוץ בן [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
היי, התקבלתי למדעי המחשב בכמה מוסדות אבל הרקע המתמטי שלי הוא 4 יחידות ורציתי לדעת אם יש פה כאלה שגם להם יש 4 יחידות והם הצליחו לשרוד את הקורסים הקשים של סמסטר א' בחדו''א 1, אלגברה ליניארית, אינפי' וכו'.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים שנותנים ציונים וביקורות של סרטים אבל אני לא מדבר על הגועל נפש האמריקאי בשם imdb או rotten tomato אני רוצה אתר שנותן ציון גבוהה לסרטים לא בגלל שהוא פופולרי אלה מפני שהו סרט טוב וכמובן שיכלול הרבה סרטים בין לאומיים ולא רק אמריקאים (כי אמריקאים מיצרים אולי 5 סרטים טובים בשנה)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה משחק של גלדיאטורים קטנים, כאשר אתה נכנס את מגריל דמות ואת היכולות שלו, הכל רנדומלי לגמרי. כנסו ותנסו !!!!! http://nheregver-awf.mybrute.com
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני מחפש משהו חינמי לחלוטין. זה אתר סטטי, קטן מאד. תודה מראש!.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי זוג חברים תאומים ,יש ברשותם שני מחשבים : מערכת 1: E7400 2GB 250GB IDE P43 9800GT מערכת 2: E5200 2GB 500 SATA2 P31 9800GT השאר זהה, מארז, ספק וכו'..היה בנינו ויכוח סוער שבו טענתי שהמערכות יתנו ביצועים דומים אם לא זהים בגיימינג, והם טענו שאין סיכוי ושהמערכת המבוססת 7400 תתן ביצועים אחרים לחלוטין (ד"א ה7400 הוזמן כרגע ואין איך לבדוק את זה ), אני רק צריך שתגידו לי אם אני צודק או טועה, כי המערכת שמבוססת 5200 עובדת יפה מאוד בקרייסיס ובכל שאר המשחקים. אשמח לקבל חוות דעת/השוואות ביצועים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שמי שרשום יכול לשאול שאלות בנושאים שונים ולענות לאחרים על שאלות שהם שאלו אני חושב שהכתובת זה משהו עם 4 אותיות בערך או 5, קצר. תודה
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
היי אני מעוניין להתחיל ללמוד את הקורס הזה ואני לא יודע איפה כדי לי להתחיל ללמוד אם אפשר מישהו אם נסיון שימלי לי על מקום טוב ללמוד אני מחיפה ככה שרק בצפון תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-