כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
היי! בשבוע וחצי האחרונים, כמעט כל קובץ ששולחים GMAIL מכווץ אותו לזיפ אוטומטית משום מה(כנראה הם החליטו שככה הם ירוויחו עוד קצת רוחב פס\מקום בHDD).. עכשיו ב90% מהקבצים ששולחים לי ואני מוריד אותם, פותח את הזיפ ומה אני מגלה? CORRUPTED!!! גם לכם זה ככה??? עריכה: תענו גם אם זה לא קורה לכם!!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/706/369.html?utm_source=mivzakimnet&utm_medium=xhtml&utm_campaign=mivzakimnet אייזיק אסימוב מפורש.. "מסקנות ראשוניות מהתקרית מלמדות כי לא נעשתה טעות אנוש"
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
צריך להחליף שמן ואני לא בטוח איזה מנוע יש ומצאתי את טבלה הזו: http://cararac.com/engine_oil/hyundai/getz.html כול המידע שיש לי על הרכב הוא שזה רכב מ2004 וידני לא ידוע מה הנפח מנוע... יש איך לבדוק על המנוע עצמו או איפשהו ברכב את הנפח מנוע?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שמע על זה ? יודע איך זה עובד?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בבקשה לא למחוק יש לי כלב פיטבול ויש לי עוד כמה כלבים אז הוא רב איתם ואני רוצה למסור אותו לבית חם הינה כמה תמונות שלו.. http://img518.imageshack.us/img518/9269/dsc026636ft.jpg http://img518.imageshack.us/img518/2391/dsc026533uc.jpg http://img518.imageshack.us/img518/3551/dsc026567yb.jpg
-
- 22 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום אנשים!!! מישהו יכול להסביר לי איך מזמינים דברים מן האתר הזה ואיך אפשר לשלם עם אני גר בישראל. נ.ב. עדיף שזה יהיה עם תמונות או עם הסברים מובנים מאוד כי אני ממש לא מבין בזה. בתודה מראש לכל העונים!!!
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את שם של תוכנת הדוס הישנה הידועה (שהוצגה בצבע תפריטים כחול) שהיו בה מלא מלא משחקים (ולכולם היה אותה)... אם מישהו יודע שירשום לי! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אנשים אני ואבא שלי רוצים ליקנות או פלזמה או LCD עכשיו יש לנו חילוקי דעות אני אומר שיותר כדי LCD הוא חיי יותר מפלזמה הוא יותר זול מפלזמה ניראה לי אני חושב LCD הוא חושב פלזמה תגידו מה אתם חושבים תסבירו גם במה רואים יותר טוב מה חיי יותר זמן מה יותר איכותי ואמין תודה סרגיי.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לחתוך קטע מסויים מהשיר WindowLicker, יש קטע ממש חזק לקראת הסוף וכל שאר השיר לא משהו.. אני רוצה רק את הקטע הסופי והטוב. מה עלי לעשות לשם כך? באיזו תוכנה עלי להשתמש? ואיך אני יכול לעשות ככה שזה יחזור על עצמו כמה פעמים בצורה יפה לשמיעה וחלקה? (הקטע הזה די קצר..) תודה לכולם ! והרי לכם השיר: http://meduza.d.googlepages.com/AphexTwins-Windowlicker.mp3 השיר הוא באורך של 6:07 דקות הקטע שאני מדבר עליו מתחיל ב- 4:50, תורידו תשמעו תתרשמו ותגיבו. הקטע הזה חזק במיוחד אשמח לדעת אם מישהו מכיר עוד שירים עם קטעים חזקים כאלו..
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
אהלן , המשפחה שלי ואני יורדים לאילת כבר מחר רציתי לדעת אם יש לכם איזה מקום לאכסן שם את הכלבה ( גורה בת 4 חודשים )ל4 ימים [glow=red,2,300]( חובה באיזור חיפה )[/glow] ולהיות בראש שקט שלא יתעללו בה או כל מה שעולה על ראשכם , ושתקבל טיפול הולם ושלא יהיה יקר.... האם צער בעלי חיים מתעסק בזה? האם העסק אמור להיות יקר? תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם ניתן לקבוע שם כתובת שהיא לא הכתובת המגורים שלי בישראל, אלא הכתובת שאליה אני רוצה שהחבילה תגיע בארה"ב? אם מישהו יוכל להנחות אותי, אני אשמח מאוד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אז ככה אני מתכנן להתקבל למכללת אורט בראודה בכרמיאל ללימודים עכשיו הייתי מעניין לדעת מה יותר כדאי ללמוד ?מה יותר מעניין ? קצת רקע על עצמי :אוהב מאוד להתעסק עם חומרה של מחשב (לא נגעתי אף פעם בתכנות האמת ,כי פשוט לא יצא לי )אוהב להתעסק בברזלים כלומר מכניקה של מכוניות נגיד מטוסים. מה אתם חושבים שכדאי לי ללמוד ?
-
- 7 תגובות
- 8k צפיות
-
-
שלום שלום לכבוד יום ההולדת שלי אני משתף אתכם בהתלבטות שלי לגבי המתנה שאבחר: 1.נוקיה 5800 2.PS3 3.מסך+כרטיס מסך מה הכי כדאי משלושת הדברים האלו? תודה לילה טוב
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
k now 1)אני בן 17 וחצי 2)גימר זה באמת חרא של פורום אני מודה שאני מוריד משחקים בלילה ואין לי שום וירוס-בדקתי! ולא קוראים לי דני :[ "סופר ספאמר: מה אתה מוריד משחקים יא בן של זונה!!!" לא אמרתי את זה ! אני באמת חושב שאתה הילד הקטן פה אבל אני חייב להודות יש לך טאוריה יפה אם "להדביק אנשים בווירוס הילדות" פעם הבאה שלך לי תטופיק הזה כי אם מישהו לא היה שולח לי אותו בהודעה פרטית לא הייתי יכול להגיב לטיפשות שלך *sorry all the admins i just HAVE TO DO THIS*
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קיבלתי את הפנקס הידוע לפני כמה חודשים. ועל כל חודש החל מגיל 18 מחייבים אותי במשהו כמו 108/110 ש"ח) חייבו אותי מחודש אחרי החודש של היומולדת. השאלות הן כאלה: א. על החודשים שהייתי תלמיד בתיכון חייבו אותי, זה תקין? העברתי להם אישור מהבית ספר שלמדתי בו וסיימתי בחודש יוני את הלימודים ובמכתב החדש ששלחו לי לא התייחסו לזה ולחודש שהייתי בקורס דרך הצבא. לעומת זאת לתלושי משכורת התייחסו וביטלו לי את החודשים האלו. ב. למי יש את הכח וכדאי לדבר איתו כדי להעיף את הקנסות והצמדה שצברתי? וכדי לבטל את החיובים שהייתי בתיכון (אם באמת זה לא תקין שמחייבים אותי על התקופה הזו). ללכת למשרדים שלהם בעיר? להתקשר אליהם? התקשרתי אליהם יום חמישי הנציג טען שיחזרו אליי יום ראשון ועדיין לא חזרו.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם רוצה לדעת , אם מישהו פה היה בניצנים ואם כבר באחת מממסיבות הקלאב שהיו (היו שניים עד כה) או מתכוון ללכת לאחת משני המסיבות שיהיו ? ואפילו אם לא הייתם בקלאב אלא במשהו אחר ספרו גם . וכמו כן , למי שהיה , שיספר אם הוא נהנה וכל זה . בתודה .
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אינני יודע עם פעולתו של בעל האתר או מנהל האתר- הוא חוקי או מותר על פי חוקים מינימליים, אבל נדהמתי לגלות כתבות מילטנטיות ואפילו תמונה של חשוד בגניבה מאירוע שהתרחש בקהילה שלהם. הרעיון אמנם יפה, והמלחמה בילדים שיכורי כח וצמאי הרס - אבל לדעתי השימוש שנעשה שם בפרסום תמונה של אדם חשוד+ בקשה לתיקון (אם צריך דבר כזה) נוגד את כל כללי האתיקה ומוסר מינימלי. http://www.3dv.co.il/news.php כנסו תקראו ותבינו יותר...
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני זוכר שיש מחלת נפש כזאת שבנאדם חושב שהוא אלוהים מישהו זוכר איך קוראים לזה ?
-
- 12 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום היום בלילה אני וחבריי הוספנו כל מיני מספרי טלפון מסוג - 1800 השייכים לחנויות שונות וגדולות בעולם כמו Ebay רק מחו"ל לאחר שהתקשרנו לאותה חברה מספר פעמים רב בטענה ש"הטרדנו אותם" אמרו לנו ששלחו את מספרינו(חייגנו מהסקייפ) לרשויות המקומיות שאצליהם זה בארה"ב. עכשיו רצינו לדעת האם ניתן למצוא את מיקומינו ולעשות לנו משהו רציני? נ.ב שביקשנו שיגידו לנו את מספרינו אמרו לנו מספר שמתחיל ב 559-515 ובכלל אין לנו סקייפ קרדיטס כך שאין לנו באמת מספר סקייפ.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה דקות סיימתי להכין את התמונה הזאתי בשביל חבר שלי.... מה אתם חושבים ?? D: (הכנתי את האיש עם האקדח עם תוכנה שנקראת Milkshape הוא לקוח מקאונטר סטרייק.)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם , לקראת פסח הקרב ובא אני מעדיף לשמור כשרות (מטעם כיבוד הדת) ולשתות אלכוהול אשר לא מיוצר מדגנים. אחד מהמשקאות האלכוהולים הכשרים הוא לימונצ'לו,המיוצר מקליפות לימונים בתוספת אלכוהול, מים וסוכר. ולכן נחשב כשר, לא כמו רוב הוודקות כיום שמיוצרות מדגנים (פעם וודקה היתה מיוצרת מתפוחי אדמה בלבד) . למרות שקיימות וודקות דיי עממיות ומסריחות אשר כשרות : קיקלויץ' (כולל לימון) , וודקה גולד וכו'. ההיתי שמח אם תוכלו להאיר את עיניי בחג הזה לגבי הלימונצ'לו , כמה עולה , מה הם החברות האיכותיות ומה האיכותיות פחות. איך מומלץ לשתות , אחוז אלכוהול וכו'..... תודה רבה ושיהיה לנו חג בנ"ז. ד"א,אם אתם תוהים למה אני מפרסם את זה בפורום מחשבים .. כזכור לי יש פה כמה אנשים שכן מבינים באל…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד 3 ימים....הלוואי עלי עוד איזה חודשים..... משום מה אני מעדיף להמשיך ללמוד....בעעע
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-