עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ואולי בתוספת של מקסימום 100 שקל, שווה?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. יום ראשון יש לי מבחן שאם אני לא עובר אותו אני יורד מ5 ל4 יחידות ואני לא רוצה לרדת אז אני חייב עזרה עם 2 תרגילים... וגם זה: תודה

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by darkman,

היום נסעתי עם הורי, למרות שכבר נגמרה לי תקופת המלווה. זה היה באזור התעשיה של רעננה אחד הרחובות ליד קניון רעננים, אני פונה מהרחוב הראשי שם, לאחד הרחובות היותר צדדים פתאום אני רואה שוטר (יחסית מבוגר אני מנחש שזה מתנדב). הוא מסמן לי עם דבר זוהר כזה לעצור בצד, הוא אומר "שלום רישיונות בבקשה" הבאתי לו תרישיונות, אחרי דקה או שתים של בדיקה הוא מחזיר ואומר זו הייתה בדיקת רישיונות *נשמתי לרווחה* מה שלא הבנתי בכל הקטע הזה, לא יותר חשוב שהם יעמדו בצמתים מרכזים ויעצרו אנשים שנוהגים מהר מידי מאשר סתם לנסות "להפיל" נהגים? לסיכום זה היה מאוד מפחיד אני לא מאחל שזה יקרה למישהו.

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by BrAvE_HeArT,

זה מה שקורה כשמתקינים windows 98 על מטוס- מקבלים מסך כחול

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אהלן חברה ! יש לי זימון לפרויקט גאמ"א ואחד הנושאים שמי שמגיע למיונים נבחן עליו הוא ווינדוס ממה שהבנתי ממה שקראתי ברשת אז על מה בידיוק אפשר ללמוד בווינדוס ? אין לי מושג איזה שאלות יש שם אבל מה לדעתכם צריך ללמוד בנוגע לווינדוס ? אם מישהו יוכל לרשום לי נושאים או לינקים כדי שאני אוכל ללמוד יותר על זה אני אשמח תודה !

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ראיתי שמוכרים בEBAY משקפי RAY BAN שאני רוצה כבר הרבה זמן, בשליש מהמחיר בארץ השאלה היא האם אלו משקפיים מקוריים? יש הרבה מוכרים שם ששולחים מהונג קונג, סין וכו... ואני לא יודע אם לסמוך עליהם אפילו שהרייטינג שלהם חיובי. אשמח אם מישהו מכיר\שמע על מישהו שקנה ויוכל לעזור לי.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Doctor Robert,

• 30 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Idanbs,

לא היה לי מושג איפה לפתוח הודעה כזאת אז פתחתי כאן בטוח יש פה בפורום אנשים שקונים מחו"ל.. איזה חנות אתם ממליצים ששולחת בלי בעיה לארץ? * נא לא לתת אתרים שלא שולחים לארץ ולהגיד "אם אתה נוסע הרבה לחו"ל" או דברים כאלה בבקשה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by bg1948,

אחותי פנתה אלי בבקשת עזרה לאחר שלפתע לא התאפשר לה להכנס לווטסאפ שבסמארטפון והיא קיבלה הודעה שכדי שתוכל להיכנס לווטסאפ עליה להיכנס לקישור המוביל לפייסבוק, אין לה פייסבוק. יעצתי לא לא ללחוץ על הקישור וכך עשתה וכעבור יום יומים כל הווטסאפ שלה נמחק. למזלה לפני כשבוע עשתה גיבוי לווטסאפ דרך תוכנה יעודית של סמסונג (הפלאפון הוא סמסונג S3) שאלתי לפני שהיא מתקינה את הווטסאפ מחדש. א. האם יש אפשרות שהפלאפון שלה עדיין נגוע., ומה ניתן לעשות עם זה ? ב. מה עליה לעשות כדי להמנע ממצב כזה בעתיד (היא משתמשת פשוטה בפלאפון ) תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by davidreznic,

כותרת... (דווקא כשיש לי מנוי פרמיום) :'(

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. הדיון הזה נועד להגיד מה אתם שונאים ומה מעצבן אותכם במערכת ההפעלה שלכם /כל מערכת הפעלה אחרת / שהיתה לכם אני מדבר רק על דברים שהם DEFAULT במערכת ההפעלה - איך שהיא באה מראש אחרי שסיימתם את ההתקנה. חלק מהדברים זה בדיעבד/ בהשוואה כי אני אוהב את הTASK MANAGER לאללה ולא היה אותו לפני WIN2000 אני אתחיל : DOS הכל צריך לכתוב ואם שכחתי לשים DOSKEY זה מעצבן אחושלוקי להתחיל לכתוב מחדש והHELP מסורבל - טוב נו ככה זה כשאין GUI - (ממשק גרפי) 95 זה היה מזמן אני כבר לא זוכר מישהו זוכר /יודע? 98/ME קורס כל הזמן מסך כחול - BSOD לא מאובטחת - בקושי! NT הגלגלת בעכבר לא עובדת!!! אין תמיכה בUSB בכלל! 2000 אני שונא כשהמחשב עולה יש את ההודעה הזאת: .....at least one…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by MiniMizer,

http://www.nrg.co.il/online/4/ART1/635/665.html תקשיבו לשני הקטעים, פשוט קורע

13. שלום עוד מעט אני קונה פלאפון חדש ובקרוב אני מתגייס לצבא ההורים אמרו שהם יקנו לי פלאפון חדש,אבל שאני אשאר גם עם הישן ואיתו אינ אלך לצבא,כי לא מומלץ ללכץ עם פלאפון יקר לצבא השאלה שלי היא האם כשאני מעביר את הפלאפון הישן למסלול חיילים,מה זה נותן לי בעצם?על מה אני משלם פחות כסף? צריך לשים בפלאפון הישן גם סים חדש ומספר חדש? תודה רבה חג שמח

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. אורח שניר
    Started by אורח שניר,

שאלה בנוגע למשלוחים מאמזון לישראל - מישהו יודע איך השילוח שלהם עובד? האם אני מקבל את המוצר בדואר ישראל או בחברה חיצונית (UPS DHL FEDEX)? אשמח אם תענו רק מנסיון בבקשה, תודה.

15. Started by Mesatla,

http://www.spreadfirefox.com/en-US/worldrecord/ רוצים לעזור להם ? רשומים כבר 781,532

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום. ראיתי באחד האשכולות שאין מכס על מוצרי מחשבים, כגון כרטיסי מסך,מעבדים וכו'. הרעיון קסם לי, משום שבקרוב אני אהיה בארצות הברית, ואני גם צריך מחשב, אז חשבתי להרכיב לי מפרט בחו"ל ולהביא אותו ארצה. חשבתי לקנות הכל בחו"ל, חוץ ממארז, שיהיה קצת קשה להביא. הכנתי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. האם אכן אין שום מכס ו/או מע"מ על חומרה מחו"ל? 2. כדאי להביא חומרה משם? קצת קשה יהיה לנצל אחריות 3. מה כדאי להביא מחו"ל? איך המחירים של Newegg לעומת הארץ? (אני יודע שיותר זולים, אבל האם הם מספיק כדאיים כדי לרכוש משם) 4. כדאי להביא HDDים במטוס? זה לא ינזק מכל הדרך? 5. הספק שם מותאם לארצות הברית? או שכל הספקים אותו הדבר? תודה רבה, דורון

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Judas Iscariot,

רובכם ודאי מכירים את האתר Vgames, שבזמן האחרון הפך וביצר את מעמדו כאתר הגיימינג הגדול והטוב בישראל - על חשבונו של גיימר - שקרנו ירד רבות(לצערי, שכן הייתי באתר מאז שנת 99 בערך). בVgames היה קומיקס אונליין מצויין בשם V^2 (בדומה לCtrl-Alt-Del וPenny-Arcade) שהצטיין בהומור משובח ורמה גרפית גבוהה. לפני זמן לא רב יחסית V^2 חדל לפעול ובמקומו עכשיו נמצא הקומיקס "גיקטופיה" - לגיקטופיה אין אפילו שמינית מהרמה הגרפית של V^2 ואכן הצד הגרפי הוא הצד החלש ביותר בקומיקס. אך אני מצאתי את עצמי מחכה כל פעם לסטריפ החדש בגיקטופיה, פשוט כי הוא מצחיק. עכשיו עלו בדיוק שני סטריפים שמצטרפים יחד לסיפור אפי(Epic) משהו על וויל רייט, Spore ופיראטיות. הסטריפ האפי הזה הוא לא רק מצחיק בטירוף, הוא גם מעלה …

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by dorviper,

http://www.videosift.com/video/Leno-inhales-gas-with-some-science-guy זה נראה לכם אמיתי?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by MilkMan,

ליפני שאתם שואלים מה הקשר, זה טבק לנרגילה, אבל מה זה אומר molasses? וכן ניסיתי לחפש במילון

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by lir@n,

כן כן מה ששמעתם הגעתי לFSB250 והיינה ההוכחה פרטים ותמונות בקרוב(בדיקת מאמץ)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Yehudaa,

מענין אותי מאוד לדעת כמה גיגה\טרה שוקל HW ? אני מבין שלא תגידו לי בדיוק אז אם אפשר תגידו לי בערך לא הלכתי לצור קשר כי משום מה שאלתי בעבר כמה שאלות ולא ענו לי עריכה: אם מסיבות מובנות אתם לא רוצים להגיד ...אז בוא נקח לדוגמא את hometheater.co.il כמה אתר כזה צריך לשקול ?

22. Started by vipnisim,

יאיר הוא אחיין של חבר טוב שלי והוא חלה בסוג של סרטן קשה מאוד אני מנסה לעזור מקווה שגם אתם תנסו בשביל להציל אותו חייבים להטיס אותו לניתוח בחו"ל עלות הניתוח 300000 $ כל אחד יכול לעזור בתרומה בלהפיץ את הפלאייר במייל לחברים שלו למשפחה שלו או לכל אחד שיכול לעזור בתודה מראש המשפחה והחברים של יאיר מרכז התרמות צפון 0545858470 עידן מרכז התרמות מרכז 0503020720 ענת [attachment deleted by admin]

• 29 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by aviram20,

היי חברים .. רציתי לדעת אם מבחינה חוקית אני יכול לשים מסך LCD קטן שישמש לבחירת מוזיקה וכדומה על הדשבורד ברכבי ..

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by waizman,

אנחנו מנויים לעיתון ידיעות אחרונות וכל כמה זמן עוברים למעריב, בסיום המנוי כדי להנות מהמבצעים שהם מציעים למנויים חדשים (ולהיפך בנוגע לידיעות אחרונות). לאחרונה הם (מעריב) התחילו להתקשר אלינו על מנת לברר מתי מסתיים לנו המנוי כדי שנירשם אצלם, זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב וגובל בהטרדה! היום לדוגמא קיבלנו לא פחות מ 3 שיחות ממעריב (2 מהם היו מאותו בנאדם), וזה בזמן של שעתיים בלבד! הם מתקשרים כמעט כל יום ושואלים בדיוק מה ששאלו יום לפני ומשאירים טלפונים וכו'. בנוסף לזה, כל פעם שהם מתקשרים אנחנו צועקים עליהם כדי שיפסיקו כבר עם ההטרדה הזאת והם לא קולטים ואומרים שאין להם קשר אחד לשני (יעני שהם לא יודעים כשבנאדם אחר ממעריב מתקשר). כמו שאמרתי למעלה, היום התקשר פעמיים אותו בנאדם וזה אחר…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני התקבלתי לתיכון בירושליים, אולי חלקכם מכיר התיכון למדעים ולאומנויות, או בקיצור יאס"א, זה תיכון ברמה מאוד מאוד גבוהה ואלו הם הבעיות שלי: א. אני גר בעכו ואני מגיע הביתה פעם בשבועיים ב. ימבה כסף- 14000~ש"ח לשנה (לא בטוח כמה מילגה אני יקבל בטוח מקבלים מלגה אז לא להעיר על זה) + כסף של נסיעות+אני יבזבז לפחות 100 שקל בשבועיים, אז זה ניסגר בסביבות ה20000 בשקט. אני אובד עצות, אם מישהו מכיר\למד בבצפר הזה אשמח לעצות הערות וגם מכל האנשים בפורום אני באמת צריך עזרה הפעם...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים