כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום חברי פורום יקרים.... רציתי לשתף אתכם בכמה זוועות שחוויתי לאחרונה... 1. אתמול כשחזרתי הביתה בצהריים(שישי) , כולי אושר על התוכניות לערב, נודע לי ע"י ידיד שלי העובד איתי במד"א שדקות ספורות לפני כן דודתי היקרה עברה בתומה את הכביש בעיר, במעבר חציה, ובערך באמצע הכביש נכנסה בה מכונית מלאה בשרמוטות (סליחה על הנימה, בא לי לחנוק אחת אחת) והיא הועפה חמש/שש מטר קדימה. הביאו אותה לבית חולים (ברזילי), עשו לה בדיקת סי.טי, נוכחו לדעת שיש לה שבר בגולוגלת, המטומה תוך מוחית, ו"הטיסו" אותה באמבולנס לסורוקה למחלקת ניורוכירורגיה. כרגע היא לא מרגישה את הגב העליון והרופאים לא יודעים בוודעות מה יהיה, עשו לה עוד כמה צילומים. לידע כללי היא אישה בת 42, אם לשני ילדים בני 5 ו- 3, עוד חודש …
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שמעתי את זה אצל איזה מישהו בפלאפון וזה ממש מגניב. תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כמו כל אחד שמשתמש בחוסם פרסומות אז עם הכניסה אל האתר קפצה ההודעה בנוגע לחוסם. השאלה שלי היא איך בדיוק כל העניין עובד? הכוונה היא לאיך אפשר לדעת שראיתי את הפרסומת וכו'? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול אבל בכל מקרה, לא מזמן ראיתי את הדבר הגאוני/הזוי/מטריד הזה - Cannibal Holocaust פשוט תהיתי לעצמי אולי יש פה מישהו שמכיר עוד סרטים חולניים בסגנון תודה מראש חבר'ה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בתור מתאבק, לא היה לי אף פעם צורך להתאמן עם משקולות בגלל השרירים הטבעיים שהיו לי תוך כדי האימונים. כעת, אני לא מתאבק יותר, ואין לי צורך בזריזות ומהירות, אז החלטתי להתאמן עם משקולות. אני 1.80 ושוקל 77 ק"ג, בדחיקת חזה אני מרים 80 ק"ג, וזה אחרי כמעט חודש שאני מתאמן פעמיים בשבוע על החזה (דחיקת חזה, משקולות במשקל 20 ק"ג ליד - הרמה בשכיבה - פרפר, פרפר בישיבה). בעיקרון התחלתי מ-35 ק"ג, בתוך שבוע עליתי ל-60 ק"ג, ובתוך שבועיים ל-80 ק"ג, זה המשקל המקסימלי שאני יכול להרים. האימון שלי מתבסס על כך: סט 1: 65 ק"ג 8 פעמים סט 2: 72.5 ק"ג 5 פעמים סט 3,4,5: 80 ק"ג 3 פעמים. קיבלתי ייעוץ על השיטה הזאת מבחור שמתאמן ביחד איתי, השאלה היא האם התוכניות הזאת מתאימה לצורך העלאת משקל מקסימלי ו(לפי הש…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3858556,00.html ראיתי אותו ב-21:30, הוקרן ביס 1. סרט שמדבר על הבעיה השיגרתית בעיראק - מטעני חבלה. אחד הדברים הבולטים בסרט הוא קבלת החלטות, אם לירות או לא לירות. שווה צפייה. תבדקו ביס לשידור חוזר.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חבר שלי מהמחלקה הביא ליחידה דיסק שנקרא "דיסק מצחיק" או בהעדפה לועזית "Amha's greatest hits" (מיד תבינו למה)... הדיסק הזה נשבר כשאמא של אייזק התיישבה עליו. הדיסק הכיל מלא שירי מזרחית כבדים, שהם תאווה לאוזניים, הומור טהור, אשכרה לשמוע ולהינות... מופעי סטנד-אפ של ההרכבים הטובים בארץ מתגמדים לעומת תכולת הדיסק הזה. בין ההברקות (אישה שטן, לשיר מאחורי סורגים, המכתב, סוהר ועוד...) היה שיר, שאין לי מושג מי המבצע שלו והוא הולך כך : מתחילים בפזמון... "יש לי אישה מטומטמת, יש לי אישה מפגרת. יש לי אישה... רק צרות עושה". בית ראשון : היא לא יודעת לבשל, היא לא יודעת לכבס... היא לא יודעת לנקות... לטאטא ת'רצפות. ושוב הפזמון (מדי פעם מושמע עם אפקט Dual Voice). קיצר, מדובר באחת ההברקות העמחאי…
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קניתי את המחשב שלי בחנות באשדוד רציתי לקנות קירור למעבד כי הוא היה חם 62 idle הוא אמר שזה לא מהבא סיכון תגידו אתם בותחים בתכנאים הללו?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום נסעתי עם הורי, למרות שכבר נגמרה לי תקופת המלווה. זה היה באזור התעשיה של רעננה אחד הרחובות ליד קניון רעננים, אני פונה מהרחוב הראשי שם, לאחד הרחובות היותר צדדים פתאום אני רואה שוטר (יחסית מבוגר אני מנחש שזה מתנדב). הוא מסמן לי עם דבר זוהר כזה לעצור בצד, הוא אומר "שלום רישיונות בבקשה" הבאתי לו תרישיונות, אחרי דקה או שתים של בדיקה הוא מחזיר ואומר זו הייתה בדיקת רישיונות *נשמתי לרווחה* מה שלא הבנתי בכל הקטע הזה, לא יותר חשוב שהם יעמדו בצמתים מרכזים ויעצרו אנשים שנוהגים מהר מידי מאשר סתם לנסות "להפיל" נהגים? לסיכום זה היה מאוד מפחיד אני לא מאחל שזה יקרה למישהו.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי המשחקים עם נפח חבילות ההורדה ובסופו של דבר ההורדה ל2.66GB עלובים ליום, ירידה דרסטית במהירות ההורדה ושינוי לרעה של תנאי השימוש זה הקש ששבר את גב הגמל. אני לא אתפלא אם הם בכלל פשטו רגל וזו הסיבה לנפילה של האתר וכל השרתים. רק חבל שאין אלטרנטיבה נורמלית; בusenext הנפח לא מספיק, לgiganews יש בעיות עם בב"ל וmegaupload לא מספיק נפוץ. אם מישהו יש הצעה למינוי לשרת/שירות הורדות אחר אני אשמח לשמוע.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עוד מעט ל"ג בעומר ומתחילים להציט את המדורות ורציתי לשאול כמה דברים בנוגע למדורות.. כל שנה זה קורה, אני נתקל בבעיה- איך להדליק את המדורה ולסדר אותה?! ??? אני מכיר שלוש שיטות עיקריות שמשתמשים בהם להדלקת מדורה ולסדרה והם: א) סידור קרשים בצורת אוהל טיפי כזה אינדיאני- בצורת משולש כזה ומבעירים את האמצע (הבטן) ואז זה נדלק וזה אחלה, אחרי שעה באה הסכנה והבהלה שהכל מתמוטט כי זה נשרף. ב)סידור של ערמה גבוה של קרשים כאלה של מלגזות, עושה את העבודה בצורה מצוינת אבל זה מסיבי מדי ולא נותן אפקט טוב כמו שרוצים כי בשביל להשיג גובה צריך הרבה כאלה.. ג)ערמה אקראית של כל העצים כמו שהדוסים עושים, זה יפה והכל אבל לא נראה לי עושה ת'עבודה. אם למישהו יש צורה להדליק ת'מדורה בצורה שלא צריך מלא …
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא הצלחתי לחשוב על שום פורום אחר פה שמתאים לזה, אז נעשה את זה פה אז סופסוף קניתי. המפרט הוא כזה (למי שעצלן מכדי להקליק): מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333) לוח: MSI P7N SLI Platinum/Zilent (MS-7380) זיכרון: 4GB Kit Corsair XMS2 DHX CM2X2048-6400C4DHX כרטיס מסך: ATI Radeon HD 4870 X2 צורב: רגיל של LG דיסק: Seagate 500GB 32MB buffer מארז: Thermaltake Armor Plus קירור מעבד: Thermaltake Blue Orb FX ספק: Thermaltake Tough Power 750W ולזה הוספתי מסך Viewsonic VX2262WM. ואני חייב להגיד שאני דיי מרוצה. קריסיס רץ חלק על Very High עם AAx4 יצא לי בסוף קצת פחות מ6500 להכל. למרות שלסדר את כל הכבלים מאחורי הלוח היה חתיכת כאב ראש. כמה תמונות של ה…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התגיסתי לפני שבועים, קצין מיון אמר לי שבטירונות יגידו לי לאיפה אני משובץ. יום אחרי הגעתי לבית ניבל בסיס תובלה ליד נתבג ואני ממש לא רוצה להיות נהג! פרופיל 45 וקבא 54 דיברתי עם הרופא שם, הוא היה עייף ואחרי הרבה חירטוטים שיש לי בעיות קורדינציה[אין לי שום בעית קורדינציה] הוא נתן לי הפניה לניורולוג וקבן ואמר לי ש99% אני לא יהיה נהג אבל אני יכול לשכוח מרשיון באזרחי. זה נכון?באמת יכולים לשלול לי את הרשיון על זה הוא שזה רק איומים?במידה שאני נכשל בבדיקה של הניורולוג הכוונה זה אומר שבחיים לא יהיה לי רשיון? אני חוזר מחר לשבועים בסיס, עוד מאט הטירונות נגמרת ואני חייב לברוח מ"הפיל המשפיל", כל יום יש לנו שיחה עם איזה מ"כ או קצין שמסביר לנו יפה שאי אפשר לברוח משם. אני רוצה לשרת בצהל, לה…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחת הפעולות הכי "פופולריות" בתיקונים פשוטים זה פירמוט. שמתי לב שהמחירים נעים בטווח דיי גדול, אז הייתי שמח לשמוע מה לדעתכם הטווח מחירים הנורמלי וההגון לפירמוט, שמצד אחד לא יהיה מחיר זנות שמבייש את הטכנאי ומצד שני לא יקר מידי שיעשוק את הלקוח ויהיה גנבה יחסית לשאר הטכנאים. חשוב להתיחס לעבודה שמדובר בדר"כ (פה בפורום) בטכנאים פרטיים שלא חלק מחברה, ובחלק גדול מהמקרים לא מביאים חשבונית.
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה קמו לא מעט מתלוננות על משה אבגי בטענה של הטרדות מיניות מילוליות ופיסיות . מה דעתכם על הפרשה ובכלל על ריבוי תלונות כאלה לגבי לא מעט אנשים ? האם בתי המשפט לפי דעתכם עושים משפט צדק ? או חלילה מקילים או מחמירים יתר על המידה ? דעתי האישית היא שלא יזיק קצת צניעות לחברה הישראלית מאשר ריבוי שיחות מרובות בזימה ומעשים אשר לא יעשו . ככה שאולי נצא מורווחים מההקפדות הגדולות האלה , רק מקווה מאוד שיהיה משפט הוגן ולא חלילה יצא משפט מעוקל לאיזה מישהו .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מילת הפיתרון קשורה לקולנוע? אני חושב שמצאתי את 5, אבל זה לא מסתדר כל כך...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכיתה הולך לי טוב ובבית קשה :-[ 1) השלם תאיבר 79-,...,33,.37,.41 אני יודע שנתשובה היא 31 אבל צריך תדרך ... יצא לי ש N = -29 !! לא טוב ! 2)בין המספרים 11 ל28.5 יש להכניס 6 מספרים כך שכל 8 המספרים יהוו סדרה חשבונית...מצא את הפרש הסידרה.. התשובה: 2.5 יש לי תAN , יש לי תA1 רק חסר לי את הD (נראה לי) אני תקועעע 3)האיבר השביעי בסדרה הוא 25 ...האיבר העשירי הוא 19 מצא את האיבר ה30 . אני יודע שA7 הוא 25 וA10 הוא 19 .. עשיתי מערכת משוואות ויצא לי ש D=שתי חמישיות - לא הגיוני כי אח"כ לא יוצא לא תתשובה שהיא 21- 4)סכום 2 האיברים הראשונים בסדרה חשבונית הוא 32- וסכום שני הבאים אחריהם הוא 0 . כמה איברים בסדרה אם האיבר האחרון הוא 60 ? אנ'לא יודע איך להתחיל אפילו ! (התשובה: 11) -…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אז היום קיבלתי את תאריך הגיוס שלי והתאריך הוא 2005\07\25 ז"א טיפה יותר משנה החל מהיום ... ניסיתי לחפש באינרטנט לאן מתגייסים ביום הזה, אבל לא הצלחתי למצוא... אולי מישהו בכל זאת יודע בערך לאן תקעו אותי? :-\ יש לי תחושה שתקעו אותי למשו קרבי סוף הדרך. :-X
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצטער על הספאם,אבל זה בהחלט מצחיק http://uploaded.fresh.co.il/3fb2895e01d12a4b.jpg Judan Kinder,Ziklon b? Ist Gut!
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היום יש למסקר הנכבד שלנו יומהולדת 15, אז תפציצו בשמנמנים!!! :birthday: :birthday: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מה שאני רוצה לדעת זה האם אפשר לשחק עם המקלדות של הסטים האלה ב-FIFA/PES כמו שצריך, בלי שתהיה התנגשות של המקשים, כלומר שיהיה ניתן ללחוץ על כמה מקשים ברצף (למשל, חץ למעלה+למטה+E+D). כרגע יש לי מקלדת LOGITECH K-300 ואני לא יכול לשחק במשחק הזה בגלל הבעיה הזו.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי 4 עונות אדירות סיימתי לצפות היום בעונה החמישית והאדירה שפשוט הותירה אותי ללא מילים. פשוט ענק. עוד מישהו רואה ויש לו תגובות?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע אם פירסמו את האתר הזה כבר כאן... גם אם כן, לא נורא www.geekim.co.il יש שם כמה חולצות לא רעות בכלל, וגם כמה מוצרים נחמדים אבל הם צריכים עוד הרבה עבודה... תמכו בהם! הם חלק מאיתנו!!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-