עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eligomeli,

אני לא יודע אם זה מקום הנכון אבל לא מצאתי שום פורום ספציפי להמלצות אז ככה: התקשרתי ביום שישי לפני מס' שבועות וענה לי מיכאל המיוחד (תכף תדעו למה) וביקשתי ממנו לקנות מחשב לפי מפרט שקיבלתי פה מהשיחה איתו עלה כי: 1. רוב הדברים שביקשתי היו במלאי ומה שלא קיבלתי משהו דומה דומה באותו מחיר בערך. (אתם יכולים לראות את המפרט לפי חיפוש השם שלי (אני לא יודע איך עושים את זה) 2. הוא היה מוכן לספק את המחשב המוכן עוד באותו היום!! (זה היה לפני חג פסח וחברות אחרות אמרו לי שבוע וחצי ) 3. הוא הציע לי בשביל שאני לא אצטרך להסחב עד כפ"ס לעזור לי ולהביא לי את המחשב לת"א כי הוא גר לייד ! 4. למרות שלא הכרתי את מיכאל או את החנות R.S.M החלטתי שאני קונה משם בגלל שהוא היה נשמע לי אמין מאוד ונ…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. כרגע אני חושב על רופין כי היא הכי קרובה לבית אבל אני מעדיף להירשם למועד מרץ הקרוב מאשר אוקטובר 2010 משהו שאצלם לא אפשרי. ממוצע בגרות 90~ ופסיכומטרי כנראה יהיה 580 (וזה במקרה הרע) פסיכומטרי 600 נניח.

• 61 תגובות
    • 7.8k צפיות
  3. לשימוש אישי... ושתהיה חזקה ולא תהרס אחרי יומים..

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. יש לי כמה ספרים בארון, במחסן יותר נכון ואני ממש מחפש להם בית חם. O'reilly Cascading Style Sheets Dreamweaver mx HTML 4 (בעברית) Flash 5 (בעברית) Action Script (בעברית) Designing web usability (בעברית) Paint shop pro 7 (בעברית) בגדול הם גם יכולים להיות ספרי נוסטלגיה לאספנים, אבל חבל לזרוק אותם לפח, לא? הם במצב מעולה, כאילו אף פעם לא קראתי אותם, אבל קראתי, מבטיח. נראה לי ב Yad2 ייקח להם קצת זמן להימכר, אז מה אתם אומרים...

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by 114508534,

היי אני קצת מבולבל מישהו יודע האם הקולנוע פתוח היום בערב יום הזיכרון?

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. Started by yigael_o,

שלום לכם, כאשר הייתי סטודנט בטכניון מאוד נהינתי לראות הרצאות בספריית הוידאו. ראיתי שהעלו אותם לאתר http://video.technion.ac.il/main.html ולצערי אני חושב שהכניסה חסומה למי שהוא לא סטודנט. האם מישהו מכיר שיטה לעקוף את ההגבלה? אני מכיר את האתר של MIT http://watch.mit.edu/ ומסתובב בו שעות (במיוחדOCW) אבל אני קצת מתגעגע להרצאות בעיברית וגם הייתי רוצה מקום שאוכל להמליץ לחבריי שלא שולטים בצורה טובה בשפה האנגלית. אם אתם מכירים אתר נוסף\שיטה לצפות אשמח אם תוכלו לשתף גם אותי. תודה, יגאל

• 25 תגובות
    • 18.5k צפיות
  7. לחבר שלי יש כרטיס ויזה צעיר, ויש לו 16 ספרות, וזה גם מספר הספרות של ויזה רגילה. תהיתי אם כרטיס זה מתקבל אם אני מנסה לקנות ב- Steam למשל, EBAY או PayPal. מה אומרים? אפשרי?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אחי קרא לי לטלוויזיה ואמר "מדברים על מלצרים". כשהגעתי ראיתי בחורה בלונדינת צעירה שמדברת עם רייכר על המאבק במעסיקים שלא משלמים שכר מינימום למלצרים אלא משלמים להם מהטיפים (אני גם נפגע של הדבר הזה). הספקתי רק לשמוע שבעלי עסקים שעכושים את זה יכולים לקבל עונש של שנה מאסר בפועל או 200,000 ש"ח קנס ואמרה גם "אנחנו נלחמים במקומות האלה" אז אני יוצא מתוך הנחה שהיא נציגה של איזשהו ארגון. מישהו ראה/שמע או יודע איך אני יכול להגיע לפיסת מידע בנושא? תודה רבה. נ.ב לתכנית קוראים הפרלמט של רייכר התכנית שודרה היום ב 10:00 בערוץ 2 וזה היה שידור חוזר.

9. אהלן חברה. ה EMAIL שמוגדר לי בחשבון של ה LIVE ID זה האימייל של ספקית האינטרנט, ועכשיו אני מעוניין לעבור לספק אחר. השאלה שלי היא האם זה יפגע בחשבון ה LIVE שלי, או שאני צריך להחליף את המייל ואם כן איך אפשר להחליף?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  10. אוקיי כמה דברים דבר ראשון אני חושב שזה כן קשור לפורום הזה ספיציפית ואני כן חושב שאנשים פה - במיוחד מי שהולך להרכיב מחשב צריך לקרוא את זה !!! אז בבקשה מן המנהלים, אל תעבירו. (כמובן שגם אשמח לתגובות) אז זה הסיפור שלי (עם מסר בסוף) לפני כשנה רציתי מחשב חדש, והיה לי כסף שעבדתי עבורו (ההורים לא נתנו, ולא מתנת בר מצווה ולא בטיח), אז אמרתי לעצמי "יאללה נגשים חלום" ונקנה מחשב BEAST הכי טוב בשוק, כל דבר שיש הכי טוב, נשים בתוכו. לדוגמא מעבד QX9770 שאז עלה קרוב ל 8 (רק מעבד!, אני קניתי באיזה 6 או 6 וקצת בסופו של דבר). או זוג כוננים קשיחים של ראפטור שכל אחד עולה 1500 (גם היום עולים כזה מחיר) או DDR3 שאז עלה כמה אלפי שקלים לכל 4 ג'גה. וכך הלאה את המחשב קניתי בפנדה שנמצאים ליד מקום מגו…

• 42 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. לא הצלחתי להכניס עוד פרטים על השאלה לכותרת, אז אשאל כאן: עד כמה תעודת הבגרות שלכם עזרה לכם להתקבל/מנעה מכם להתקבל לעבודה? אם יש לכם תואר או משהו בסגנון (אני לא כל כך יודע מה זה ג'ון ברייס הזה, אבל לפי מה שהבנתי מלמדים שם מחשבים, אבל לא כמו תואר באוניברסיטה) אז בבקשה תציינו את זה ואם אתם במקרה סקרנים, ההורים שלי טוענים שתעודת בגרות זה דבר חשוב מאוד, אמרתי להם שרוב החברים והמורים שלי אומרים שאני לא צריך תעודת בגרות אם בטוח יש לי תואר ראשון במדעי המחשב, ההורים שלי אומרים שהם לא יודעים על מה הם מדברים (ולפחות בקטע של החברים זה דיי נכון - מה אנחנו כבר יודעים על החשיבות של תעודת בגרות לעבודה?) אז אני רוצה לשמוע דעה מאנשים שיודעים אם כי שמעתי בפעם האחרונה כמה תגובות בסגנון "זה ל…

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Iv0ry,

אני לומד ערבית כהרחבה בבית ספר. על סמך נסיון שלכם, האם בינתיים הציונים שלי טובים מספיק בשביל להתקבל למודיעין? יחידה ראשונה:95 יחידה שניה:75 יחידה שלישית:שנה הבאה יחידה רביעית:שנה הבאה יחידה חמישית:שנה הבאה

• 7 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by smoke_man,

אז ככה שמתי עין על השולחן הזה http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000QH2a041EPMIko3MBI6sjv3g:12bbi68k5?id=670273&pr=QJ5&N=2%2031817&sgID=13 הבעייה שהוא יצא מהמלאי ובחלק מצומצם של סניפי אופיס דיפו יש אותו בתצוגה מישהו יכול לעזור לי במציאת השולחן בארץ או באתרים בחו''ל? תודה רבה רבה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  14. אני רוצה להדפיס משהו על דיסק, חנויות צילום רגילות עושות את זה? וצריך להכין תמונה בצורה מסויימת שתתאים לדיסק או שהם ידעו מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  15. Started by MagnuM_47,

בקרוב אני טס לארה"ב ואני רוצה להוציא ויזה בינלאומי על איזה חברה אתם ממליצים? ואיזה עמלות יש? מה גובה העמלה על העסקאות? כמה שיותר שיחסוך לי כסף אני חייל שמשתחרר עוד מעט ואין עבודה קבועה תודה מראש לעוזרים אלכס

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  16. Started by Holography,

אם הוצאתי היום (א') ב2 בצהריים 2 גימלים, אני חוזר לבסיס ביום שלישי או רביעי?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. אז ככה, שלשום חבר שלי בא עם לונגבורד לשכונה ועשיתי עליו סיבוב ונדלקתי על זה. לפני זה בחיים לא נסעתי על סקייט, אבל כשתפסתי תקטע זה היה ממש כיף. היום הלכתי אליו, ירדנו עם סקייט רגיל ועם הלונג, עשיתי כמה סיבובים, והלונגבורד הרגיש לי הרבה יותר יציב ויותר סבבה. אני לא מחפש להשתגע ולהסתובב עם גבס כל שבוע במקום אחר בגוף, אז נראה לי שאני אלך על הלונג. הוא הזמין את הסקייט מחו"ל, אני מעדיף משהו בארץ. ראיתי שבלו-בירד מוכרים כאלה, מישהו יודע איך הם? ואם הם נחשבים יקרים בקטע הזה? פשוט לא ראיתי כאלה למכירה בשום מקום כמעט. אני לא רוצה להוציא על זה יותר מדי כסף, כמה שפחות. הבנתי שהזולים ששווים משו עולים 800-1000 שקל. בגוף אני גדול, 1.86 מטר ובנעליים 46-7, אני צריך סקייט גדול.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by i-pink,

איך אומרים יהיה בסדר במרוקאית?

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. אלהן חבר'ה. מכירים את סטים? Steam . שכחתי סיסמא. חלק מתהליך שחזור הסיסמא הוא לענות על שאלה סודית ששכחתי ת'תשובה אליה (8 שנים, מי זוכר?). העניין הוא שכבר נכנסתי לחשבון הזה הרבה פעמים (לפני שנגעתי הסטים היה מתחבר אוטומאטית), אז אני מעריך שהסיסמא שמורה על אחד הקבצים בתקייה של הסטים...יש למישהו רעיון איך אני שולף ת'סיסמא? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. כחלק מהמערכה לעשות את הבית שלנו קצת יותר יפה, אני וחברה שלי הולכים להדפיס כמה צילומים שלי ולתלות אותם בבית. עכשיו ההתלבטות היא איזה מהשתיים לתקוע ליד המחשב שלי. איזור המחשב נראה ככה: והתמונות שאנחנו מתלבטים בינהן הן:

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  21. בטח ראיתם מכללות שמציעות קורסים של רשתות ! זאת גניבה לאור היום זה סתם תעודה ובסוף שולחים אותך להיות טכנאי PC רגיל מי שרוצה באמת ללמוד רשתות המלצה שלי שישלם כסף למישהו עם ניסיון בצורה פרטית אין כמו ניסיון בשטח עם התעודה של המכללה אפשר לעשות טיירה! הם גונבים 20 - 30 אלף סתם ! התעודה לא שווה גרוש כל התחום של הרשתות זה שטויות כל סתום יכול לדעת רשתות אחרי לימוד של כמה שעות . אל תתפתו להצעות ותעודות שאפשר לנגב איתם את ה T מורחים קורס של יום וחצי שנה וחצי סתם כדי להצדיק את הכסף שהם גובים.

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום חברים !! 1. אני מחפש מכונת כביסה - פתח עליון עד 2500 ש"ח. אין לי שום רקע במכונות וגם אין נסיון עם שום חברה ואני לא מכיר פורומים מתאימים בעניין. 2. האם כדאי ללכת על יד שניה ? 3. אנא השאירו את "חווית מכונת כביסה" משלכם, אולי זה יעזור להחליט. 4. כל תגובה תתקבל בברכה.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by אורטל,

שלום, אני מעוניינת להתחיל ללמוד קורס במחשבים בנושאי רשתות ותקשורת, וביררתי בכמה מכללות והציעו לי כמה קורסים : MCITP , MCDST , MCSA\MCSE . רציתי לשאול אילו קורסים עדיפים יותר?...והאם הם כדאיים?... והבנתי שאת הקורס MCSA אפשר ללמוד לבד ולגשת לבחינות, האם זה אפשרי באמת ללמוד לבד?..והאם באמצעות הספר MS PRESS אני אוכל לדעת מספיק טוב כדי לגשת לבחינות? תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  24. Started by momi2004,

אני רוצה להמליץ על אתר שיצא לי להשתמש בו לאחרונה, www.agora.co.il. הרעיון של האתר הוא לתת ולקבל דברים בחינם. בעיקרון הרי לכולם יש דברים בבית שהם לא צריכים, ובאיזשהוא מקום בארץ מישהו דווקא כן צריך אותם. דרך אגב, דווקא כאן משתמשים בפורום יכולים למצוא שם כל מיני רכיבי מחשב "ענתיקות" אם הם דרושים להם. שלא תמיד כדאי לקנות או יש איפה לקנות בכלל. יצא לי גם לתת וגם לקבל ובאופן מפתיע פוגשים ישראלים נחמדים, מנומסים, ושמחים לעזור. וכמה שאנשים קונים פחות דברים חדשים, זה רק פחות דברים שממלאים את המזבלות שלנו. רק לשם הבהרה, אני לא קשור לאתר בכלל.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  25. Started by noamborisov,

טוב ראיתי את הכתבה הזאת http://cafe.themarker.com/view.php?t=616455 זה נראה לי כתבה דיי פראנואידית... אבל עדיין אני רוצה לדעת, האם זה אמיתי מה שרשום שם??? אני שותה כל יום שקית ליטר של חלב, לפעמים יותר מזה ולפעמים פחות וגם אוכל לא מעט מעדני חלב (בעיקר בשביל חלבון וכו..) אבל הכתבה דיי מלחיצה, כלמור גם אם היא אמת אני אמשיך לשתות חלב בכמויות כיאני מכור אבל אני אוכל להפחית במעדנים... אולי זה סתם פראנואיד או מחקרים ישנים (אני מקווה).. תנו את דעתכם \ הידע שלכם \ מקור אמין יותר.

• 53 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.