עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש סרטים (טריילרים, משהו חינמי),מקודדים ב H264, עם ביטרייט כמה שיותר גבוהה וברזולוציה של 1080I (או שזה P?) ו720P

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  2. אני מחפש תרמיל לטיול בנפאל, עדיפות שיהיה קל. הקנייה תהיה בחול כנראה, תקציב נכון לעכשיו לארוע יהיה באזור ה-300 דולר גג גודל התרמיל צריך להיות באזור ה-70 ליטרים אני אשמח לשמוע דעות אישית אם משהו מכיר תרמיל יוצא דופן ונוח מאוד. האופציות שעלו עד עכשיו: 1. Lowe Alpine TFX Summit 65+152. Gregory Baltoro 70 3. The North Face Primero 70 4. The North Face Prophet 65L 5. Osprey Aether 70 תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Iko89,

ברצוני להתחיל לפרסם מודעות באיביי פתחתי חשבון פאי פאל וחשבון באיביי איך אני עושה שהם יעבדו ביחד ? לא מצאתי שום מקום לעריכת הפרופיל באיביי כדי להכניס מס' חשבון או משהו דומה .. ועוד שאלה האם יש דרך לפרסם מודעה באיביי ללא תשלום ?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  4. במהלך ניסיון רישום לשירות isracard web התבקשתי להזין מספר רישום ראשוני, שזהו מספר המופיע בפירוט החיובים של ישראכרט הנשלח בדואר (צד שמאל למעלה). הבעיה היא שאני מקבל את הפירוט דרך האתר של ישראכרט ולא דרך הדואר, ושם לא נתקלתי באותו מספר רישום ראשוני. האם המידע קיים בכל זאת באתר או שעלי להזמין חיוב בדואר?

• 6 תגובות
    • 5.3k צפיות
  5. Started by xTz,

רבותי אני יודע שזה לא פורום לעניני בחורות, למרות שכבר ראיתי כמה אשכולות כאלה פה חחח..אבל אני חייב עזרה [או הסבר פסיכולוגי] למה שקורה איתי. : אז הנה סיטואציה שאני נלקע אליה מדי פעם [לא יותר מדי האמת..] : קובע דייט עם בחורה, הכל הלך טוב ויפה בדייט, מזמוזים מוצי פוצי, נפרדים שלום שלום..ואז המח שלי מתחיל לעבוד שעות נוספות. תמיד, אבל תמיד, אחרי דייט לא בא לי על הבחורה. בהתחלה לא הבנתי ממה זה, אבל נראה לי שזה מפחד ממחויבות..או איך הסביבה תקבל את זה..או שאני מנסה בכוונה למצוא בא כל מיני פאקים שיגרמו לי לא לרצות אותה יותר. לא הייתה לי מערכת יחסית רצינית אף פעם. בכלל, לדייטים התחלתי לצאת רק בחודש-חודשיים האחרונים.. תמיד מתחילות לרוץ לי מחשבות בראש "אם יהיה לנו קשר, מתי להכי…

• 63 תגובות
    • 6k צפיות
  6. Sweet Ass Tuesday http://coedmagazine.com/2009/04/14/sweet-ass-tuesday-april-14th-2009/ Tribute to the Glorious Underboob http://coedmagazine.com/2009/04/13/tribute-to-the-glorious-underboob/

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  7. Started by Eden 6600,

לא מבייש אפילו את המומחים של HW ;D

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  8. http://www.facebook.com/home.php#/group.php?gid=75251807458 ברגע שלוחצים על הלינק להתקנת האפפליקציה הוא אומר שלא הזמנת מספיק חברים... מישו יכול לאשר שאכן אחריי שמזמינים האפפליקצייה באמת מראה מי צפה בפרופיל?

9. אהלן חברה. ה EMAIL שמוגדר לי בחשבון של ה LIVE ID זה האימייל של ספקית האינטרנט, ועכשיו אני מעוניין לעבור לספק אחר. השאלה שלי היא האם זה יפגע בחשבון ה LIVE שלי, או שאני צריך להחליף את המייל ואם כן איך אפשר להחליף?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  10. לפני כשנתיים קניתי דיסק קשיח מסוג Western Digital WD4000KD מלמיר מחשבים, עם אחריות של 3 שנים (בידי החשבונית). לאחרונה הדיסק הקשיח כשל. היות ולמיר נסגרו, האם מישהו יודע כיצד אני אמור לממש את האחריות על הדיסק הקשיח?

• 16 תגובות
    • 3.8k צפיות
  11. Started by qwerty1987,

http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/1081436.html

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלחו לי את הקישור הזה ל"מופע" שמתרחש באמצע תחנת רכבת ומכיוון שהתרשמתי עמוקות מאיכות ה"הפקה" החלטתי לשתף. המידע היחיד שהצלחתי להסיק זה המיקום (תחנת רכבת באנטוורפן בלגיה) אבל אני עדיין מנסה להבין מי הרים הפקה ענקית שכזו בחינם (כך אני מניח מכיוון שזה בתחנת רכבת ולא באולם עם כרטיסים בתשלום).

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  13. לכל מי שעושה את כל 4 היחידות במבחן אחד, ביחידה ה4, יש חלק פסיכולוגיה מ"הפסיכולוגיה של הספורט, בר אלי, חלק ב' " אני כנבחן אקסטרני לא מצליח להשיג את הספר הזה בשום מקום, וגם לא בספריות 2 בתי ספר שמלמדות חנ"ג ב5 יח"ל. אם למישהו יש את החומר על המחשב סרוק, ויכול לשלוח לי את זה, אני אודה לו מאוד ! אפילו אתן צ'יפור קטן בPAYPAL. תודה !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. חברה תקשיבו, יש לי שלושה מחשבים בבית שקניתי מהם עכשיו כל בעייה קטנה או משהו שאני מבקש מהם ישר מחלייפים בלי בעיות הארדיסקים או מעבדים.. או שפעם אחת נגיד, הייתה לי תקלה במשחקים ישר פתרו לי אותה היום הבאתי אליהם 2 מחשבים לתיקון אחד להחליף הארדיסק שהרעיש ולהעתיק את כל החומר עם המערכת הפעלה... ואחד להחליף מעבד במעבד אחר.... אני חייב לציין שפחות משעה 2 המחשבים היו מוכנים! לא האמנתי .... 2 טכנאים מעולים שיש שם גם את זה אני חייב לציין .. יניב טכנאי מעולה ששמחתי להכיר. ממליץ על החנות ! מעכשיו והלאה רק מסקייפיסי אני קונה. !

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. היי לדעתי מגיעה לנו לראות פיינל פור בחינם ולא בערוצי התשלום קראתי איפה שהוא באינטרנט שמשדרים את זה אונלין באיזה תוכנה אם מישו יש לו משוג איזו תוכנה או אתר שמשדר היום תמשחקים של ברצלונה נגד מסוקבה או פנא נגד אולימפיקוס אני מודה לו מאוד!!!!

• 31 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by BedB0y,

איפה אתם עשיתם? מה אתם ממליצים?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום היום הבאיו לי מחשב דיי ישן (מפרט בהמשך) שישמש כשרת (לא יודע למה עדיין). ברצוני להשאיר את המחשב 24 שעות ביממה דלוק. מה תיהיה התוספת לחשבון החשמל? מפרט המחשב הוא פנטים 4 2.8 1גיגה זכרון הארד דיסק, סידירום 2 מאוורים קטנים (יותר קטן מהסטנדרטי) ללא ציוד היקפי (לא רמקולים/מקלדת/עכבר/מסך וכו') מחובר לחשמל ולראוטר. תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. כיום ידוע לי כי רשויות המכס עושים צרות עבור מוצרי חשמל שעלותם עולה על 50$ ומוצרי ביגוד שעוברים 80$. היכן אפשר לראות את התנהגות המכס כלפי כל סוג מוצר? אני מעוניין להזמין מארה"ב כמה פריטי מטבח (צלחות, קומקום דברים כאלו, לא חשמליים אלא פשוט...סטים של מטבח) שעלותם נעה בין ה 30-45דולר לפריט. הצרה שהמשלוח יקר - ועולה בין 30-40 דולר עבור כל מוצר. אינני יודע כיצד יגיבו לכך רשויות המכס, ולכן אני נמנע מלבצע את ההזמנה עד שאשיג מידע מדויק יותר. מעבר לכך, האם בשקלול עבור תקרת העלות כדי שהמוצר יעוכב במכס לוקחים בחשבון גם את עלות המשלוח? האם ישנה התייחסות למשקל? כי מדובר במוצרים ששוקלים כמה וכמה מאות גרמים.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. כחול - לבן ורוד - __

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כותרת.

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  21. הייתי בצבא טכנאי מחשבים ואני לא בדיוק איש לימודים יש לי בגרות חלקית ו 12 שנות לימוד . בצבא הם החליטו שאני מתאים לשרת בתור טכנאי מחשבים ומאז אני עם התעודה של הצבא אבל אין בזה עבודה ואם יש 4000 ברוטו בלחץ יש כל כך הרבה טכנאים שאי אפשר למצוא עבודה . אני בצבא תיקנתי מחשבים נייחים וניידים אני יודע באופן חלקי לא התעסקתי עם זה הרבה למרות שזה דומה חוץ מהחלפה של לוח אם או לפתוח את הפלסטיקה ( החלפה של מעבד , גוף קירור וכו' ) אני מחפש לשדרג את עצמי בתחום המיחשוב אבל אני לא מוצא מה ... חשבתי ללמוד " מהנדס רשתות " אבל גם שם יש עומס והרוב לא מוצאים עבודה וחוזרים להיות טכנאים PC . יש לי אפשרות לקבל דרך לשכת התעסוקה קורס " תוכניתן " ללמוד שפת C וכו' יש בגון ברייס אבטחת מידע " סיסקו " …

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. Started by nadavtwtw,

תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by neogod,

זה אמור להיות מקצוע שקשור איכשהו לחשמל/אלקטרוניקה . ראיתי מודעה "דרוש מזווד" , ופעם ראשונה שאני שומע את המילה הזאת , מזה ?

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by NuNaTaK,

נמאס לי מהזבל האמריקאי ועל הסרטים הזרים שאני מכיר כבר חרשתי, למישהו יש המלצה לקומדיה/דרמה טובה לא באנגלית? כל שפה תהיה בסדר. תודה.

• 10 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים