כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר אתרים מחו"ל שיש בהם מחירים משתלמים לחומרה פלוס אפשרות למשלוח לארץ?
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
אני שואל כי אני גולש בפורום שרוב המשתמשים שלו מארה''ב וכל ילד בן 17 שם מעלה תמונה של האוטו החדש שהוא רכש לעצמו, ואלה מכוניות ממש טובות יחסית לילד בן 17 שבטח עובד במקדולנדס. ראיתי למשל סובארו, לא יודע איזה דגם..אבל זה ג'יפ..עלה 4500 דולר. יש מצב שזה חירטוט אבל לא הגיוני שכל כך הרבה משתמשים מחרטטים שהם קנו אוטו ???
-
- 43 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול כשמילאתי דלק ראיתי בתחנת yellow שמוכרים מכונת תספורת babyliss במחיר טוב, אבל לא התעניינתי. היום בבוקר נפלה ונשברה לי המכונת תספורת . מישהו יודע במקרה מה הדגם של המכונה שמוכרים ב-yellow? ואם זה קיים בכל הסניפים? תודה
-
- 4 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
לכול באי הפורום שלום. ילדי FXP החוצה. אחרי שעברתי על השירשור על מיתר הגיטרה שנקרע בציפיה לראות את ההמלצה לפרמט התבאסתי לגלות שאין כזו וכשחשבתי על זה, נזכרתי שאפילו אני לא פרמטתי את המחשב כבר יותר משנתיים (:מתבייש בפינה. רציתי לדעת, כל כמה זמן אתם מבצעים את הפעולה הקדושה של פרמוט המחשב? אגב, איפה רוקפורד?
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
היי... אז יש לי בעיה עם דיסק קשיח נייד. הוא של פוג'יצו (מהקטנים האלה עם חיבור SATA) בנפח של 160GB והוא לא עובד. כשאני מחבר אותו למחשב (כל מחשב... ניסיתי כבר ארבעה) הוא אמנם מתחמם אך המנוע שלו לא מסתובב. החלטתי שאין ברירה ואני צריך לפנות לחברת שיחזור. הבעיה שכל החברות מציעות אותו דבר בדיוק -בדיקה בעלות של 117 ש"ח כולל מע"ם -השיחזור עצמו הוא בטווח של 500-2000 ש"ח -אין שירות תיקון של הדיסק -כולם מבטיחים שיחזור (בשיעורי הצלחה של בין 96 ל98 אחוזים) -כולם מבטיחים איסוף מהבית ללא תוספת תשלום בקיצור חוץ מלפי הקול של הפקידה אין לי ממש דרך לבחון אותם ורציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהחברות והוא רוצה להמליץ על אחת. ייתכן גם כי כולן טובות ואני פשוט אבחר אחת באקראי אבל אני באמ…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני בדרגת 2 כוכבים (סגן) כבר משנת 2002.... הקידום באתר יותר גרוע מצבא גרמנייה... אי אפשר להגיש בקשה חריגה לקיצור פז"מ לסרן ? נמאס :
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן לצערי נרקרע לי מיתר דווקא כשממש רציתי לנגן הממ שמעתי שגיטרה לא מאוזנת מבחינת העומס על הצוור בגלל חוסר מיתרים זה לא טוב, מישהוא יכול לאמת? האם יש צורך לשחרר את שער המיתרים? פשוט אני לא יודע כמה זמן היא תעמוד בלי מיתר, זה קצת בעיה בשבילי ללכת לקנות אחד כי אני לומד עד מאוחר יחסית והחנות הכי קרובה נמצאת דיי רחוק. בכל מקרה נקרע לי E תחתון (לא באס) בגיטרה חשמלית, האם אפשר להשאיר את זה איך שזה ולא לדאוג שהצוואר יתעקם? תודה רבה מראש!
-
- 20 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום נרשמתי לפייפל ב21 לחודש ועוד לא קיבלתי חיוב באשראי (יותר משבועיים) כמה זמן יקח עד שאני אקבל את החיוב בויזה (יש לי כרטיס בינ"ל). שלחתי לפני שבוע חיוב נוסף לויזה אך גם זה טרם נקלט בחיוב- אני בודק את החיובים באינטרנט!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסיפור בקיצור: לאחרונה קיבלתי זימון ליום סיירות ב"וינגייט"... עכשיו השאלה שלי היא מה בדיוק הולך שם? , איזה מבדקים היום הזה כולל? הבנתי שאני צריך להיות בכשור מצוין.. השאלה עד כמה בכושר? , ובככלי מה הולך שם? איך אני עובד את היום בהצלחה? ובקיצור מקווה שהבנתם אותי.. סליחה על החפירה והשאלות הרבות שלומי.
-
- 73 תגובות
- 17.9k צפיות
-
-
www.worldcommunitygrid.org תתרמו את הכוח הלא מנוצל של המחשב שלכם למען מלחמה בסרטן, איידס ומציאת תרופות יעילות. התוכנה הזאת מריצה משימות שהן בעצם סימולציות(לא כל כך פשוטות וגם רבות מאוד) של התנהגויות שונות של חלבונים(פרוטאינים שהם רבים ומסובכים) ועוד. אם אתם רוצים לדעת יותר פשוט תחפשו את התשובות באתר של הפרוייקט ובפורומים שלו. כל מה שצריך זה להרשם לאתר שלמעלה, להוריד תוכנה למחשב ,להתחבר איתה ולהתחיל לתרום את החלק שלכם במאבק החשוב הזה. התוכנה לא גורמת למחשבים בני שנתיים +- לזחול ולא תרגישו אפילו ושתרצו לשחק תוכלו בלחיצת כפתור להפסיק את הפעילות שלה ככה שהביצוים במשחקים ותוכנות כבדות לא יפגעו. בנוסף התוכנה לא פוגעת במהירות הורדת קבצים כך שאין מה לדאוג http://www.worldcommunit…
-
- 54 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל כל מה שמצאתי שנרשמתי לא שלח לי ל EMAIL כלום מישהו מכיר איחסון אתרים אתר שבאמת מאחסן בחינם ועובד טוב אגב שאפשר לפנות לאתר ב FTP
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
היי השתחררתי לא ממזמן ואני מחפש עבודה אז שלחתי קורות חיים למלא מקומות קיצר התקשרו אלי מאיזה כ.א והציעו לי משרה של תמיכה טכנית ב נטויזן מה אתם אומרים כדאי ,איך משלמים, תנאי עבודה, סביבה וכ'ו. תודה
-
- 10 תגובות
- 6k צפיות
-
-
לא מזמן (טוב נו, לפני 5 דק') קבלתי את המסמך הבא, קראו והחכימו . אני מקווה שיגדל כאן דיון יפה על תורת החשמל איך לרצוח אנשים עם טוסטר באמבטיה? בלדד השוחי פותר עוד בעיה יומיומית שמטרידה כל אחת ואחד מאיתנו. שאלה אחת ביום בלדד השוחי 08:00 16.12.2003 בלדד היקר שלום! האם ניתן לחשמל בן אדם השוהה באמבטיה באמצעות מצנם? ואם הוא שוחה להנאתו בבריכה? ובים? בקיצור, מה כמות המים המקסימלית שניתן לחשמל בה בן אדם באמצעות מצנם (של סמסונג( ? תודה, צמרמורת צמרמורת יקרה, הגיע הזמן ללמד אותך דבר או שניים על עובדות החיים ועל חשמל. אך ראשית חכמה, אזהרה: חשמל יכול להרוג. אני מחזיק בדעה שכדאי לשחק עם דברים, לפרק ולהרכיב אותם, להתנסות. אבל אל תנסי את הגישה הזו על מינון קטלני של חשמל…
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מצלמה מחוברת למחשב באיכות טובה וגם מדפסת באיכות טובה.. יש איזה תוכנה על מנת לצלם והלדפיס בגודל המתאים לתמונת פספורט?
-
- 9 תגובות
- 11.2k צפיות
-
-
היי לכולם, מתחילת השנה, במקצועות בחירה שעוזרים בהתלבטות לפני מגמות או אלוהים יודע מה זה, בחרתי במדעי המחשב. בתחילת השנה ובהמשכה הלך לי די טוב, היה לי ממוצע 90, ועם הזמן החומר נהיה קשה מדי. אני כותב תוכנות שלא תמיד עובדות ואין לי מושג אפילו מה לתקן, וזה במקרה הטוב. אני ב3 יחידות מתמטיקה עכשיו ואני בכל מקרה על תנאי השנה, אם אני לא אעלה ל4(אפשרי אבל די קשה, במיוחד עם מורה כמו שלי) אני לא אוכל להרחיב את המקצוע הזה. מצד אחד 5 יחידות מדעיות זה משהו שאסור לזלזל בו, מצד שני קשה לי ומי יודע אם אני אוכל להרחיב את זה. אם לא מדעי המחשב, אני ארחיב שנה הבאה פסיכולוגיה-כלכלה, ואולי תוכל עוד להיות לי אפשרות ללכת למדעי החברה כבר השנה במקום. בלי קשר לכל אלו, אני גם מרחיב רובוטיקה 5 יחידות.…
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מפרט החדש: מעבד E5200 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 2048MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 250GB SATA II מפרט המשומש: מעבד פנטיום 4 3.2Ghz לוח ציפסט 865PE זיכרון 512MB ddr400 דיסק קשיח 80G כרטיס מסך nvidia geforce 5
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לשימוש אישי... ושתהיה חזקה ולא תהרס אחרי יומים..
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לאחרונה גיליתי תקלה בכרטיס המסך שלי מדגם Ati 4850 512mb של חברת gigabyte , הבעיה הייתה שהוא התחמם יותר מדי. ניצלתי את האחריות אך בחנות החזירו לי כעבור מס' ימים כרטיס מאותו דגם של חברת Sapphire . (כרטיס זול יותר בכ- 35 שח). האם חילוף כזה מקובל בשימוש באחריות? מה ההבדל בין שני הכרטיסים ואם עלי לעשות בלאגן ע"מ לקבל כרטיס כמו המקורי?
-
- 82 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
לכבוד השנה יחד אני רוצה להקליט לחברה שלי שיר אני לא מכיר הרבה שירים בעברית וחשבתי שאולי כמה אנשים בפורום מכירים אז תמליצו לי על שירים שאפשר להקליט בשביל החברה שיתאים אני רוצה משהו בסגנון הזה http://www.youtube.com/watch?v=tWKx6vTC2X4&feature=related תציעו הצעות
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני אשמח אם תמצאו דרך ל2 האינטגרלים? 1. (x^0.5)dx/(x^2-4x) אין לי איך לכתוב שורש אז רשמתי בחזקת חצי 2. dx/ e^x-4 תודה
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
http://electronrun.com/wp_er/wp-content/uploads/2008/06/vw_apple_icar.jpg
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-