כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
היי, אני יודע שנורות ליבון הן נורות שפוגעות בעיניים בגלל שיש להם אור שלא מזוהה עם אור יום, גוון יותר זרחני. לעומת נורת פלורסנט שזה לבן הכי אבעי שיש והוא יותר חסכוני ולבן יותר. מה כדאי לעשות? הקטע הוא שהתרגלתי כבר לגוון הצהצהב של הנורות הליבון, והפלורסנט נראה יותר מתאים לחדר מאשר בסלון. כמובן שהתקציב מוגבל לעד 20 שקל לנורה, אז כדאי להחליף לפלורסנט?
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
להלן מכתב שקיבלתי ממשרד עורכי דין המייצג את חברת ישפאר, לאחר דיונים ממושכים. אנא, שתפו כאן בכל "פורומי ההורדות" למיניהם וחנויות המוכרות משחקים צרובים או לא מקוריים. אולי כשאחוזי הפיראטיות כאן יירדו מפיצות סוף סוף יתחילו לקחת את השוק שקיים כאן ברצינות.
-
- 154 תגובות
- 10k צפיות
-
-
ושאלת בונוס: האם הייתם מוותרים על האפשרות להקליד אותיות גדולות אנגליות במהלך כתיבה בעברית (באמצעות החזקת Shift או לחיצה על Caps Lock) עבור אפשרות קלה יותר להקלדת ניקוד עברי?
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
לדעתי אתם די חיים בסרט מהבחינה שעל מפרט 2000 ש"ח אתם מדברים על מכפלות ועל אוברקלוק שאף אדם שקונה מחשב לעסק לא יעשה (אלא אם העסק הוא עסק מחשבים) בקיצור נראה שפיספסתם את קהל היעד לגמרי לדעתי המעבדים שהצעתם חזקים מהנדרש לעבודה על אופיס ואינטרנט! בקיצור עדיף ךהשקיע על ספק איכותי ושקט וקירור נורמלי עדיף מפרט יותר ישן אך עם חלקים איכותיים ככל האפשר שיהיו לו אפס תקלות!
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מי ממכם התקין את הממיר החדש של יס yesMaxHD ? לי היה התקנה אתמול והממיר והשלט פשוט מעולה לגבי השירות של yesOnline דרך אתר של יס תושק ביום שני הבא הוא יעזור לנהל את הקלטות של yesMax וMaxHD גם שלא נמצאים ליד הממיר עצמו הכל דרך אתר www.yes.co.il גם החשבונית החדשה של יס יצא לדרך בפורמט החדשה ומפורטת יותר יעלו עוד מספר ערוצי HD בקרוב עוד yesPlay עבר מתיחת פנים לעיצוב שלו . בקיצור יס השנה ושנה הבאה תוציא שלל טכנולוגיות חדשות שביניהם גם yesVOD 2.0 לא סתם הושק ממיר חדש ליס שהוא yesMaxHD כזה מתקדם . יש לו שלט נטען שבעוד חודש חודשיים ינתן ללוקוחות עוד לא ברור עם בעלות או לא? השלט שולט על מגברים שונים ויש לו תאורה כתומה שלוחצים על כפתור כלשהוא. יס נמצא בחברות הכי מתקדמו…
-
- 29 תגובות
- 4k צפיות
-
-
משהו רומנטי לחברה שלי לדחוף לברכה. רלוונטי למחר עד אחר הצהוריים-ערב, מקווה שמישהו מכיר תודה, תקבלו שוקו, או שירותי מין
-
- 15 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
האם אני צריך כ.אשראי בין לאומי כדי לפתוח חשבון ב PAYPALL או כדי לקנות דברים באינט' למשל ב GODADDY?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישבתי לי... טוב, נו, הלכתי לשרותי ובדרך חשבתי על הדוסים שבגללם שוב סוגרים היום את העיר, והגעתי למסקנה: תחזיקו טוב... wait for it... ... wait for it... ... דוסים הם wait for it... .... הומואים! הסבר: 1. הם נוהגים יותר גרוע מנשים ומתלוננים על אחרים (אשכרה האשים אותי אחד שאני נוסע בכיוון הפוך לתנועה- כשהוא נסע בנתיב שלי. יצא לי לראות כנראה עשרות שמבחינתם תמרור "עצור" זה בגדר המלצה לא רלוונטית בעליל. שלא לדבר על מעברי חציה וילדים שכבר נמצאים עליהם...) 2. הם מתוסבכים יותר מנשים (לעשות חגיגה על קבר של איזה "צדיק" בועל קטינות נראה להם הגיוני יותר מלעמוד דקה בצפירה או.. נגיד... למצוא עבודה) 3. הם מתרועעים בעיקר עם בני מינם ונגעלים כשרואים פיסת עור גדולה יותר מ10X10 ס"מ ששייכת לב…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי הייתם מעדיפים לגיימינג: E5200 2.5GHZ 3GB RAM 9500GT 512MB DDR2 או E6400 2.1GHZ 2GB RAM 9600GSO 512MB DDR2 מה עדיף לגיימינג?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה אני רושם פה בפורום בשביל להוסיף לטקסט כלשהוא קישור ? כלומר במקום שיופיעה http://hwzone.co.il/community/index.php יופיע קישור שיקשר לכתובת ההיא ?
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכם היום בערב יש לי בבית הספר ערב כיתה. אני צריך המלצה לסרט טוב(אנחנו בני 15) שיהיה משהו מתאים לכיתה(מתח,אקשן,קומדיה) אין לי רעיונות.. הבית ספר הוא בית ספר דתי,(לא ישיבה, אבל דתי) אז שלא יהיה דברים גסים כ"כ. איך הסרט "מארלי ואני"?? ואיך הסרט "מלאכים ושדים"? ראיתי שעוד לא יצא וזה? http://www.imdb.com/title/tt1082601/ אריאל
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מקום הנכון אבל לא מצאתי שום פורום ספציפי להמלצות אז ככה: התקשרתי ביום שישי לפני מס' שבועות וענה לי מיכאל המיוחד (תכף תדעו למה) וביקשתי ממנו לקנות מחשב לפי מפרט שקיבלתי פה מהשיחה איתו עלה כי: 1. רוב הדברים שביקשתי היו במלאי ומה שלא קיבלתי משהו דומה דומה באותו מחיר בערך. (אתם יכולים לראות את המפרט לפי חיפוש השם שלי (אני לא יודע איך עושים את זה) 2. הוא היה מוכן לספק את המחשב המוכן עוד באותו היום!! (זה היה לפני חג פסח וחברות אחרות אמרו לי שבוע וחצי ) 3. הוא הציע לי בשביל שאני לא אצטרך להסחב עד כפ"ס לעזור לי ולהביא לי את המחשב לת"א כי הוא גר לייד ! 4. למרות שלא הכרתי את מיכאל או את החנות R.S.M החלטתי שאני קונה משם בגלל שהוא היה נשמע לי אמין מאוד ונ…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה זה Industrial Society and its future? האם יש אנשים שמשוייכים לזה גם היום? מה עומד מאחוריי זה? מה הקטע של Theodore Kaczynski? (אפשר לומר שהוא היה קצת טרוריסט?) הוא התחיל את הIndustrial Society and its future? מה זה אומר אם אני מכיר מישי שאוהבת את Theodore Kaczynski וכנראה משייכת את עצמה לIndustrial Society and its future?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי, שלום לכולם. אתמול עלה לאוויר The Sketch. פרוייקט קטן שתיכננתי לעשות כבר זמן מה. אתם מוזמנים להציץ. תכלס, מה אכפת לכם? http://mrsegev.blogspot.com יום טוב. יוסי. נ.ב: The Sketch איננו למטרות רווח ולכן הרשתי לעצמי לחלוק אותו עימכם. במידה והפרתי חוק כלשהו קבלו את התנצלותי הכנה.
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם משתלם כלכלית להביא מארהב חלקים למרות שאין אחריות בארץ על המוצרים? איזה חלקים כדאי להבאים? ההזמנה תהייה מהאתר NEWEGG אולי EBAY
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אז כמו שאתם בטח יודעים יום שני הוא לג בעומר. תכננו חברים ללכת לים ככה לעשות על האש. השאלה שלי היא כל עווד אנחנו לא עושים מדורות וכו' לא יכולים לעשות לנו בעיות וכאלה נכון? אז מה אתם עושים בל"ג בעומר? שתפו אותנו
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי לכולם מישהו מכיר אתר שבוחן אונליין את המבחן תיאוריה של 2009?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
-
היי, היום שמעתי ברדיו באוטו בשעות הבוקר שיר ישראלי מאוד מוכר, רק ששכחתי מי שר אותו, אנסה לתאר לכם, אולי מישהו פה יוכל להכווין אותי, אודה לכם מאוד על העזרה. מי שר? קול של גבר קל יחסית על מה השיר? השיר על אהבה בין גבר ואשה הפזמון משהו כזה: "אך מה עם אהבה..... מה עם החיים...? (ופה אני אזרוק סתם משהו שנדמה לי אולי יכווין מישהו) אך מה עם אהבה.. מה עם החיים.... ובהמשך, "לא לא צריך דבר..." השיר בפזמון הולך די מהר יחסית. מדובר על בחורה שכנראה מעוניינת בכסף או כל דבר אחר אבל הגבר מסביר בשיר שהכל וב ויפה, אך מה עם אהבה? אודה לכם מאוד על העזרה במציאת השיר או הכוונה אליו
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מחר להגיש עבודה באיזה מקום, ואני צריך לכתוב משהו כמו דף-שניים על משוואת הדיפוזיה. אני עכשיו בכיתה י"א והחומר קצת קשה לי, אז אני צריך קצת הסברים למי שיכול לתת (וחיפשתי באינטרנט, הכול לא מובן כל כך והרוב באנגלית). בויקיפדיה מצאתי על חוק הדיפוזיה של פיק, אבל מדברים שם על גרדיאנטים ואני לא כל כך מבין מה זה... למשל: מה הפירוש של "גרדיאנט למשטח כלשהו" ובכלל.. ומי שיכול להסביר לי יותר על משוואת הדיפוזיה אני מאוד מאוד מודה לו :D תודה..
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלוםם אני גר בניו יורק ואני מעוניין לקנות מחשב חדש יש לי הרבה ידע ואני מחפש מחשב בין 2000 ל 3000 דולר שזה המון כסף וזה יהיה ממש מחשב רציני הבעיה היא שאני לא מוצע חנויות מחשבים טובות פה יש את הרשתות הגדולת אבל הם שם לא מבינים כלום ואין להם את כול הדברים המיוחדים שאני מחפש האם משהוא מכיר בניו יורק איזה חנות רצינית למחשבים או אם לו לפחות על איזה אתר שאני יכול להזמין משם את הכול... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
מה קורה כששמים סוללה שלא נטענת בטעינה למה זה גורם ???
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=is20090505_113369&from=haaretz אני מדבר על העובדה שהחליטו לאחד תחומים שונים בתחלית ובעלי שכר שונה ברמה תהומית(סטטיסטיקה ומדעי המחשב או ארכיטקטורה והנדסת חשמל) לאותה קטגוריה. ואז הגיעו למסקנה המאד לא מתבקשת שבבינתחומי בהרצליה מרוויחים הכי טוב(זאת לאחר עשרות מאמרים בהם ראיתי שהם דווקא נמוכים יותר מהאוניברסיטאות). אבל איך זה קרה? מאד פשוט, באוניברסיטאות דחפו לממוצע גם את תחום המתמטיקה והסטטיסטיקה, תחום מעניין וריאלי לא פחות אבל בעל רמות שכר שונות לחלוטין, בעוד שבבינתחומי בכלל לא מלמדים את אותם המקצועות ולכן הממוצע שלהם הוא של מדעי המחשב נטו. אותו דבר קורה גם במגמת ההנדסה בה ברור לחלוטין שההבדל בין מהנדס נוף, מהנדס אזרח…
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
שלום לכולם K + S8 => אני יודע שהמטען של K זה +1 והמטען של S זה -2 רציתי לשאול האם המקדם צריך לשנות לי משהו ? זתומרת, אני צריך לכפול את המטען +1 של K גם במטען -2 של S וגם במקדם ? בנוסף, האם התשובה היא תרכובת כמו בשאלה הראשונה או שהפלוס וההפרדה נשארים ורק אני צריך לשנות מקדמים ? תודה לעוזרים. אגב אם מישהו יודע רק את התשובה שיכתוב ואני אנסה להסיק מסקנה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם יש לאיסיקיו (האנשים שאחראים עליו) אימייל שאני יוכל ליצור איתם קשר?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-