עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by DrizziTx,

www.logicpc.co.il אמור להיות פעיל כבר, יש להם בעיה עם האתר הישן, הוא מחו"ל ועקב בעיות עם הספק הם לא יכולים לעדכן אותו, אפילו לא עם הפניה לאתר החדש(ככה לפחות הם אמרו לי) 8) תבדקו ותראו. מחכה לשמוע מה אתם חושבים, שווה?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by eladbu,

לא יכולתי שלא להמליץ לכם על האתר הזה של נוקיה הוא פשוט אחד האתרים הכי יפים,פשוטים ומדהימים שנתקלתי בהם לאחרונה http://www.designawards.nl/eng/index.asp?&audio=1

3. כל אחד יכל האתר מדריך איך לבנות אתר על הפלטפורמה של BABYIOS http://a.ios.st/

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  4. http://abdlala.freeserverhost.com/ :lol:

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by raiman1,

כשאני נכנס לאתר KADMAN דרך הפיירפוקס אני רואה שהכל כתוב שם בשפה מוזרה(מצורפת תמונה). אבל דרך האקספלורר הכל טוב... איך אפשר לסדר את זה?? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Sarm1x,

שלום, משום מה האתר לא עולה אצלי בפיירפוקס בגרסא האחרונה. יש למישהו מושג מה הבעיה? ניסיתי גם במצב בטוח להיכנס לפעמים אולי לפעמים לא, וגם כשהוא עולה לוקח לאתר המון זמן.

7. Started by club_501,

מישהו שמע על האתר הזה, אי פעם? יש שם קטעים כמו על רצח רבין ועל מלחמת המפרץ (מה ששודר ברדיו).

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  8. Started by hedva,

או שהבעיה אצלי?

9. Started by Pure-Gold,

שימו לב לאתר הבא ??? זו הייתה חנות ללדים שודאי רובכם מכירים.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. חברים האתר נתקע גם לכם מדי פעם או שנדמה לי? במיוחד בפורומים פתאום כשאני רוצה להכנס לנושא מסויים זה פתאום נתקע וזהוא .... קרה לכם ???

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by slim_shady,

חברה כשאני לוחץ על הלחצן במסנג'ר של ה"הודעות דואר אלקטרוני" או כשאני מנסה להיכנס לאתר דרך הכתובת שלו זה לא מעלה לי את תיבת הדואר שלי או את ה-login זה מעביר אותי לאתר כזה של מוצרים מסריחים ואי-אפשר להיכנס לתיבת דואר שלי.... תודה מראש slim_shady

12. Started by Majh,

שלום, אני היחידי שרק באתר הזה יש לי איטיות וטעינה ארוכה במעבר בין דפים? לא משנה אם זה מהסלולר או ממחשב נייח עם חיבור של סיבים אופטים, האתר מגיב לאט כמו בחיבור של 56k. או שזה רק אצלי?

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by nachum37,

נכון לעכשיו:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האתר של מגזין אוטו הופל ע"י האקרים ערבים עוינים.... (זבלים חארות מוסלמים וכו) כל מי שיודע ומבין נא לנקום ולהפיל כתגובה אתרים ערביים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by nineball,

http://www.bug.co.il/dutyfree/ אתם שומעים את השיר ברקע? אתם שומעים את זה? :lol: זה כמו הכרזה, "This store is gay" מישהו מוכן להסביר לי מה עבר להם בראש?

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by WildFire,

למישהו יש מושג מה קורה עם האתר של המרכז הארצי לבחינות והערכה? למעט הדף הראשי, האתר לא עובד, וציוני הפסיכומטרי הועלו אליו אתמול, השרתים שלהם קרסו? למישהו יש מושג אם משהו נעשה בנדון כדי לסדר את העניין הזה? אתם חייבים להודות שזה מאוד נחמד מצידם לפרסם בעמוד הראשי שיש ציונים, בלי לתת לאף אחד לראות אותם.

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. כל האתרים שאני גולש אליהם עם המוזילה (פייר פוקס) עובדים פרפקט, רק זיגזג2000 גורם למוזילה לקרוס ולהסגר.. לעוד מישהו זה קורה? (www.zigzag2000.co.il)

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום רציתי לדעת אם לכול החברים בKSP מתי שהם מנשים להיכנס לאתר של "מעדון החברים" זה נותן להם רק לערוך את הפרופיל אני רוצה לדעת כי אם זה לא אז שאני יבדוק את זה עם KSP למה לי זה קוראה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אז מישהו הפיל את האתר של מייקרוסופט - כנסו לראות או או! גם וואלה! נפרץ.. זה נראה כמו מכת פריצות. עוד קורבן מוכר של הפריצה.. וואלה מה קורה פה?! אתרים נפרצים אחד אחרי השני? גוגל ישראל שלום - גוגל נוביה אהלן HWzone,אתם צריכים ליצור גיבויים : חח סתם צוחק.

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by pyro_man,

טוב זה האתר שלי אני עיצבתי אותו והכל ואת רב התוכן אני מכניס לתוכו עם עוד מנהל שהוא עוזר בהכנסת חומר. התפקידים שלי באתר מנהל ראשי מעצב ואיש תכני וכתב כמובן דעתכם על האתר בהנחה שזה ASP כן?? לא להשוות לאתרים של PHP או מערכות אחרות אני רוצה השוואה לגבי אתרי ASP אחרים דעתכם הכללית על האתר על המראה והתוכן זה האתר: www.autorace.ios.st תודה

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by audi 80 t,

הנה האתר שלי אני מקווה שלא עברתי על שום חוק! http://led.ios.st

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  22. Started by tal hw king,

http://i.domaindlx.com/FlayF15/ במסגרת שיעור מחשבים הינו צריכים להגיש אתר, תכנסו תהנו ותביאו פידבקים, דברים שלא עשיתי כמו שצריך ועוד ד"א הידע שלי בפוטושופ שואף לאפס ומתחת לו ולכן לא השתמשתי בתוכנה והלוגו זה משהו שהכנתי שניה וחצי בפאוורפוינט, אשמח יותר ממאוד אם משהו יכין לי לוגו יפה ומתאים אני עדיין מעלה את הסירטונים אבל רק 2 יעלו מתוך 4 (כי יש לי רק 100 מגה) אם יהיה ביקוש אוליי במהלך החופש אני יעלה פורום אבל בינתים זה מספיק בשבל האתר הראשון בחיים שלי אשמח לקבל הצעות וגם הערות בונות! תהנו! טל

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by harry,

תראו כמה צילומי ארכיב יפים שהשגתי של האתרים הגדולים של ישראל בהתחלה: ואללה ב1996: ואללה ב 1998 : הפעם הראשונה של גוגל , ב1998: מעריב בהתחלה, 2001 : נענע ב1999 : האתר נטקינג (ז"ל) שנפל מסיבה לא ברורה, אבל הספיק להיות אחד הגדולים, 1998: ולסיום, מישהוא זוכר את האתר הקטן והנחמד הזה??? (2001) : תאמרו מה דעתכם על התמונות!!! ואם יש לכם גם צילומי ארכיב יפים תוכלו לשים אותם פה? (במיוחד של כאלה מתקופת ה BBS )

• 6 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.