כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מחפש פאבים מומלצים שלכם לדייט בת"א.. מקום לא מפוצץ מדי, מוזיקה לא חזקה מדי ומיינסטרים כזאת, שיהיה נחמד לשבת לשתות משהו ולדבר.. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני מניח שחלקם מכירים את התוכנה Samurize ,בכל אופן אני כבר שבוע מחפש סקין שראיתי פה: http://suigintou.desudesudesu.org/4scrape/img/282964.jpg וגם פה: http://suigintou.desudesudesu.org/4scrape/img/282958.jpg חרשתי כבר את הפורומים של Samurize ועדיין לא מצאתי כלום :'( כל עזרה תתקבל בברכה ;D
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כמה ימים. לפני שקניתי ביררתי בפורום קצת על מחשבים, ושמתי דגש על מחשב שקט כי זה ממש חשוב לי. מההמלצות בפורום שמתי במחשב מאוורר למארז 8 ס"מ שקט 19dBA ומאוורר למעבד pro 775 arctic cooling. במארז פשוט שיש לחנות. (אייבורי). הנציג שמכר לי את המחשב אמר לי שאין מה לדאוג, זה מחשב שקט. אני די מבואס מהמחשב "השקט" הזה. אני לא חושב שהוא שקט בכלל, חשבתי אולי לבנות איזה ארון מעץ כמעט אטום כדי להפחית את הרעש. האם זה רעיון טוב, או שזה יחמם את המחשב מדי? יש לכם עצות מה אפשר לעשות? אשמח לתגובות. תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מחפש שם את בית הכנסת המרכזי בצרפת שנקרא Synagogue de la Victoria ואני לא מוצא..
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
אנחנו נמצאים בבצורת. החורף הקודם היה חלש, החורף היוצא היה מאד חלש. המדינה אסרה על השקיית הגינות הציבוריות ועיריית אשדוד באמת אכפה את הגזירה. הגינות הציבוריות באשדוד צהובות. אבל לבעלי מגרש כדורגל באשדוד זה לא מפריע. באשדוד, לא רחוק מתחנת המשטרה, יש מגרש כדורגל. הבעלים של המרגש משקה את המגרש כל יום בשיא החום. שמעתם נכון. אני נוסע לעבודה בערך בשעה 10:00 והממטרות עובדות בשיא המרץ. היום חזרתי מירושלים בשעה 12:00, עברתי לידה המגרש ואני רואה את הממטרות עובדות בשיא השרב. משום מה יש לי תחושה שהוא לא משקה את המגרש על חשבונו. מה אפשר לעשות? למי אפשר להתלונן?
-
- 75 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
עשיתי מנויי בתמימותי ל3 שנים, חודשיים לפני שהם הפסיקו את ההפצה למנויים. שילמתי הרבה כסף. מישהו יודע אם יש איזו התארגנות מצד בעלי המנויים לתביעה יצוגית או משהו כזה. למה החברה נרכשה ע"י חברה אחרת והם אומרים שהם כבר לא קשורים לזה. או אם מישהו שמע על איזה פרסום חדש לגבי זה. והאם אתם מציעים לי להגיש תביעה אישית או משהו כזה. אני צריך יעוץ, תודה. :-)
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
... ש-2 מהם ראיתי בלייב ולא בטלויזיה, גורם לי לחשוב לפעמים שמי שאומר לך "אופנוע זה מסוכן ומכונית זה לא - טועה ובגדול". תרגישו חופשיים לקנות אופנוע, קורקינט או כל דבר שחשקה נפשיכם בו. החיים לרוב תלויים בנהג וגם במזל, ככה אני חושב לפחות.... הניסיון מלמד שזה לא משנה אם זה אופנוע או מכונית, זה אתה בלבד! מקווה שיהיה לנו דיון פורה. קללות, האשמות מיותרות, התנגחויות לא יהיו בדיון זה. כל הנאמר על ידי נאמר לפי דעתי האישית.
-
- 73 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה ,או לפורום אקטואליה ותרבות. בכל אופן, באיזה שנה נוצר האינטרנט? באיזה שנה זה כבר היה בארץ? ובאיזה שנה החלה השיטה של הלימודים ושליחה של עבודות דרך האינטרנט במוסדים להשכלה גבוהה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך להכין איזה פרוייקט קטן לקראת סוף קורס ברמנים, בכל מקרה סתם עלה לי לראש להכין את הוודקה בזוקה שבמקרה שמעתי עליה. הבנתי שזה נוסה הרבה עם סטולי ויש לי בבית סטולי.. בכל מקה מישהו ניסה פעם ויכול לתת דעה אם זה נחמד / טעים? נשמע לי רעיון סבבה... גם קראתי באינטרנט ומצאתי מתכונים שונים לזה, אז אם מישהו יכול לתת את המתכון שהוא מכיר יהיה נחמד עוד יותר.
-
- 170 תגובות
- 22.1k צפיות
-
-
.............
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לכולם הודעה זאת מיועדת לבעלי רישיון נהיגה: אנא חיתמו על העצומה שהכנתי אתמול בנושא העלאת המהירות המותרת בכבישים הבין עירוניים, נושא שידוע אצל כל חובב רכב. ביחד נצליח (אולי) לשנות את החוק ההזוי הנהוג כיום. אם אפשר, פרסמו עצומה זאת בכל דרך אפשרית המקובלת כיום, ע"מ לצבור חתימות נוספות. אשתדל להפיץ ברוב הפורמים. כמו כן, אשמח להערות, אני יכול לערוך את העצומה בכל עת. קישור לעצומה ולפרטים: http://www.atzuma.co.il/petition/stio/1 תודה לכולם, גיא.
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני עולה לכיתה י' ויש לי התלבטיות ענקיות בין מגמות ביולגיה ביוטכנולגיה לבין הנדסה מחשבים ולאקטרוניקה בשנהם אני טוב בשנהם אני מתעניין ואני ממש ממש מתלבט במה לבחחור חשבתי אולי לשלב אבל זה ניראה לי עומס יותר מידי ואני כולה רוצה להוציא תעודת בגרות עם ציון גבוהה עם אחד מהמגמות שרשמתי למה יש יותר בונוס מה עדיף לעתיד וכו.... אשמח לעצות
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
-
לפני חודש קניתי מפוקספיסי את כל ערכת המחשב וחשבתי שהמעבד יהיה לי טוב לOC בפועל המעבד גרוע מאוד לOC (צורך מתח מאוד גבוה ביחס לעליית ביצועים) השאלה שלי האם אני יכול לבקש מהחנות להחליף לי את המעבד?
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
האם קיים כזה דבר? לפי כל מה שבדקתי וראיתי כל האתרים בנויים עם שיטה שאתה מפרסם משהו בצירוף הטלפון שלך וסוגר עם הבן אדם בעצמך אני חושש שאין שום פלטפורמה שתומכת ב PAYPAL בארץ..וזה פרימיטיבי לגמרי מישהו רוצה לתקן אותי ולהאיר את עיניי עם אתר כמו שצריך אז בבקשה בעקרון אני מחפש פלטפורמה למכור שעונים איכותיים שאני קונה ב EBAY כמובן שאני יכול להשתמש באיביי בעצמו אבל אני רוצה להתמקד בישראלים כי הרווח הכי גדול יהיה פה מכל הצדדים שעונים שעולים בארץ 3000+ שקל אני מוכר ברבע מחיר (בנתיים רק לאנשים בסביבה הפיזית הקרובה שלי) כולם כמו חדש באיכות מעולה אם רק הייתה לי פלטפורמה איכותית בארץ בצורת אתר שתומך בפייפל הכל היה הרבה יותר מעולה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בן 15 ורוצה לפתוח חשבון צעיר באחד הבנקים, מהסביות הבאות: 1. לא רוצה שהכסף יהיה אצל ההורים בבנק ואצטרך לבקש מהם 2. לא רוצה שיהיה הרבה כסף מזומן בבית 3. מטעמי נוחות(קניה דרך כרטיס אשראי בחנויות, וכד') האם דבר כזה משתלם? כמה עולה לפתוח חשבון צעיר, ואיפה כדאי? אריאל
-
- 11 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מהו המרחק צפיה המומלץ לטלוויזיה 32. קניתי עכשיו. האם 60-70 ס"מ זה בסדר? עם רזולוציה של 1360*768. דווקא רואים ממש מעולה ולא כזה גדול. אבל השאלה אם זה פוגע בעיניים. אשמח לקבל תשובות. תודה
-
- 6 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם PAYPAL כשאני בא לקנות מהאתר playspan.com (שעובד עם פייפל) זאת השגיאה שאני מקבל: http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1469868211.JPG חשוב לציין שהמשתמש מאושר עם הויזה והכל בסדר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://apps.facebook.com/fuueiije-ftmw-ghfbdb/?ref=mf להנאתכם.
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי השבוע מחשב חדש ע"פ המלצה של חברי הפורום ובאמת ע"פ כל הבדיקות קיבלתי בדיוק את המפרט ע"פ הצרכים המדוייקים שלי ואני מאוד מרוצה מכל אותם חברים שהמליצו מכל הלב. למרות היותי בתחום המחשבים לא הייתי מגיע לקנייה כזו אילולא נעזרתי בכם ועל כן אני רוצה להודות לכולכם על העזרה גם שהתמורה לא ממש בצידה. תמשיכו כך כי הרבה אנשים זקוקים לעצות ללא משוא פנים. תודה רבה. אייל מרטיני
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
בא לי לשמוע שירים רגועים בסגנון של אלה (כמה דוגמאות) johnny - cash hurt johnny cash - i won't back down green day - time of your life Plain White T s - Hey There Delilah בקיצור שירים רגועים שאפשר לשבת ולשמוע בכיף... אם יש לכם גם שירים בסגנון שהם קלים לניגון על גיטרה אקוסטית (למתחיל) אז זה בונוס!
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט באיזה מגמה כדאי לי לבחור (בעתיד, איזו תכניס לי יותר כסף ), יש לי אחלה ממוצע וציונים, ולדעתי לא תמיד מה שהכי יוקרתי יקח אותי לעתיד טוב יותר אז תשפטו אתם.. האפשרויות: 1) תעשיה וניהול-זו נחשבת המגמה היוקרתית ביותר, אני אצטרך להשקיע בשבילה (לעלות קצת את הציון במתמטיקה). זו בעצם מתמחה בניהול, סטטיסטיקות, טכניקות שיווק, הנדסה כלכלית ועוד. 2) ניהול עסקי-זו המגמה השנייה ביוקרותה, אבל יכול להיות שבעתיד היא תכניס לי יותר כסף. זו מגמה בעלת מסלולים רבים, כגון ראיית חשבון (סוף י"ב תעודת רואה חשבון מוסמך, סוג 2). לאחר מכן אני יכול להפוך להיות רואה חשבון סוג 3 (מומחה, נחשב יותר טוב) או לבחור במספר מסלולים שונים באוניברסיטה כגון: כלכלה ועוד כמה דברים שאני לא זוכר.. ודר…
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך הייתה הבגרות אם מישהו כאן עשה?מה המגן שלכם? אני פתחתי את הנושא בין היתר כדי להשוות תשובות המגן שלי 86....בעיקרון היה לי בסדר חוץ משאלה אחת שאני צריך לדעת אם עשיתי נכון כי אני לא בטוח.השאלה הייתה משהו עם RESPONSIBILITY קיצור שאלה 3 ששאלו למה הצירוף הזה מתכוון בהקשר של המאמר? אני רשמתי:encourage the publice to use the lawns to planet produce garden האם יקבלו לי את התשובה הזו?כי ביואל גבע רשמו planting produce gardens אז בעצם מה שאני רשמתי זה אותו דבר וקצת מורחב לא?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום . חבר שלי היה ממזמן בצו הראשון . והוא אמר לרופא שיש לו אסטמה ועכשיו שלחו לו צו "התרעה לפני מעצר" . או צריך ללכת לצבא בשביל בדיקות שקשורות לאסטמה . הבעיה היא שהוא לק קיבל את הצו שלפני ההתרעה . עכשיו הוא צריך ללכת לצבא ביום רביעי הקרוב. לפני יומיים הוא התחיל להרגיש לא טוב . ובצא הוא צריך לעשות כל מיני בדיקות כי בצו רשום שצריך להביא בגדי ספורט . ובגלל שהוא לא מרגיש טוב הוא רוצה לדחות את הצו . השאלה שלי זה אם אפשר לדחות צו של ההתרעה לפני מעצר ? תדודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כרגע קרה לי מקרה נורא מרגיז: אחרי משמרת מעייפת הלכתי לשבת על בירה בגרג. אני מכיר שמה את כול העובדים אז אני יושב איתם טיפה. אחד העובדים (ערבי איך לא?) ביקש לראות את הזיפו שלי, אמרתי יאללה נו אתה תגנוב לי אותה , אמר לי שלא. וואלה טעות הבאתי לו. לא החזיר , אחרי חפירות מצידי הוא אמר שהוא העביר את זה לערבי אחר שיש ליד (לא מאמין לזה). עשיתי עליהם חיפוש קצרצר ולא מצאתי. עכשיו חזרתי הביתה. השאלה היא אם מבחינה משפטית המעסיק אחראי על העובדים שלו ואם התקרית שווה לתקרית של סתם בן אדם ברחוב שגנב לי או שזה משנה שזה עובד בעסק שגנב לי בעסק? אני מתכנן להתקשר בבוקר לעסק , לדבר עם המנהלת או הבעלים על זה. השאלה היא אם יש לי איך לאיים או שלא? כי תכלס המשטרה האימפוטנטית בארץ לא תעשה כלום בקשר …
-
- 9 תגובות
- 804 צפיות
-