עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nutty,

איפה לדעתכם כדאי לקנות מחשב חדש, לא בחנויות אינטרנט זיגזג, פלונטר, ספקרטום, החנות שאסור לציין את שמה וכו'. אבא שלי רוצה חנות, שיש למי לפנות, וללכת לחנות עצמה ויש כתובת לתלונות - גדולה ומנוסה... מה דעתכם על למיר? מישהו קנה אצלם מחשב ויכול לאשר לי שהם בסדר??

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. כן כן... ישנו יבואן! המיבא את כל דגמי אביט במחירים לא רעים יחסית, בגלל מגבלת הפרסום אסור לכתוב את שמו או פרטים, מי שרוצה יכול לפות אלי בICQ 144251693

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by or,

איזה אחד (או יותר) ממגיניי המחשבים שייש בארץ הוא באמת טוב ואמין

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היום הייתי בבאג כי הייתי צריך להעביר את הזמן. ושאלתי את המוכר איזה כרטיסי מסך יש לכם? ובהתלהבות המוכר אמר לי שיש להם גיפורס 4 !!!! אז שאלתי אותו של איזה יצרן והוא אמר לי "Nvidia אורגינל" אז שאלתי אותו אם יש משהו אחר כמו ASUS MSI והוא אמר שהם עובדים רק עם Nvidia וזה סה"כ פלסטיק ומה שחשוב זה השבב. וזהו הלכתי גנבים שקרנים!!!!! אל תקנו מהם דיסקטים אפילו!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. קצת צחוק לא יזיק בתקופה הזאת בדיחה מה-1 לאפריל דיי חביבה ענו על שאלון קצר שיתן לכם פירוט משעשע על העתיד לגביי מצב חיי האהבה והמין שלכם מיועד לשני המינים וממש מצחיק כנסו ותהנו הערה חשובה! ההודעה המופיעה בסוף היא בגדר הומור בלבד אין לייחס לה חשיבות אין בה כל אמת בשום דבר ! אבל עדיין מצחיק

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by e-Pit@m,

ללא מילים.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. התיבה מבחוץ: כל הדברים הטובים: זה מה שיש פה: היטסינק שהורדתי בהרבה כוח פיזי מהפנטיום 2 שלי היטסינק מהוודו 3 הישן שלי היטסינק שדפקתי לקובי בזמן המפגש מאוורר 80 מ"מ סופר שקט שאון נתן לי במפגש הראשון מאוורר להיטסינק של הפנטיום 2 ההיטסינק שהיה פעם על הצ'יפסט שלי(עכשיו יושב לו שם בנחת קריסטל אורב) היטסינק לצ'יפסט שדפקתי לשכן שלי היטסינק למעבד פנטיום 1 עם מאוורר שדפקתי לאון היטסינק לצ'יפסט בצבע זהב היטסינק לצ'יפסט בצבע שחור היטסינק מסכן לזיכרונות קטנים לכרטיסי מסך שדפקתי לחבר שלי והינה לכם בונוס: אני מחזיק את הוודו 3 המחושמל+שרוף שלי... אני לא במיטבי היום, שטפתי ת'אוטו של אבא שלי איזה שעה וחצי ככה...אני שחוט.. אוקי, לכל מי שזכה במקום שני ושלישי בתחרות הרק…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by guy94,

הנה כמה המלצות לשירים ישנים שעברו חידוש/הסבה רצינית למוזיקה אלקטרונית: Madhouse - Like a prayer Gigi D'agostino - The riddle Atb - You're not alone Aguagen - Hard To Say I Am Sorry 4 Clubbers - Children Dj Sammy and Yanou ft Do - Heaven להנאתכם... ומי שרוצה קצת דברים אלקטרונים אחרים: Yves Deruyter - Back To Earth (Public Domain Mix) - גירסה חדשה !!1 Sonic Inc - The Taste Of Summer (Fire and Ice Remix) (מומלך לשמיעה בפול ווליום ברכב - במיוחד לבעלי רוקפורד ;D) Reloop - Fucking Society אם תרצו עוד תגידו.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Component,

למי שעוד לא מכיר: IcyTower אני השגתי 2375 נקודות בשלב 235.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. מישהו שמע עדכון על זה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by godisme171,

מחפש אתרים שיש בהם רשימות של מילים של שירים? בתודה טל.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by moonbone,

לאנשים עם לב חזק בלבד..... איפה אפי ?? מכירים האיש המפוספס הקטן יש כאן את התמונת איפה אפי הכי קשה שראיתי בחיים שלי מי שמוצא אותו שיכתוב....

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Tomerico,

משיהוא ראה את הסרט שהיה ביום שבת אתמול (6.7.02)?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מי שמעוניין להודיע לי. ללא תשלום.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by NOSTREDAMUS,

אני הולך לישון וקם לי מחר ליום של 4.5 שעות רצופות של מבחני מגן במתמטיקה (4 יח"ל) ומאחל לכולכם לילה טוב ואיכותי (קרדיטט לשגיא) וסופ"ש מהנה, לילה טוב.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by e-Pit@m,

אני וחברים וטרקטורון אחד. אתם מוזמנים לצפות: http://www.hwzone.co.il/newspics/ori/fukk.avi http://www.hwzone.co.il/newspics/ori/traker.avi

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by amisha,

אני מעוניין להזמין מהאתר ג'אב טק אני מעוניין לדעת מה האפשרות שיעצרו את החבילה ועוד כול מיני פרטים אתם יכולים לעזור לי??

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

"כשנופל דבר מה כולם בועטים בו במקום להרימו" "שום דבר לא יתנקה בלי שדבר אחר יתלכלך" "על כל דבר טוב שקיים בעולם יאמרו לך: אסור, משמין ולא מוסרי" "מי שנוחר חזק מבני הזוג, הוא זה שיירדם ראשון" "את הצעצוע הכי יקר שתקנו לילד הוא יאהב הכי פחות" ככל שתגיעו מוקדם יותר יותר לשדה התעופה, יהיה איחור גדול יותר בטיסה" "ככל שהבגדים שלכם יפים ויקרים יותרף גדול הסיכוי שהם יתלכלכו בארוחה" את המחמאות הכי גדולות תקבלו על המאכל שבהכנתו השקעתם הכי מעט זמן" "ככל שהמגזינים בחדר ההמתנה לרופא משעממים יותר, יארך זמן ההמתנה" "כל אבן שתכנס לנעל שלכם תצליח למצוא את הדרך לנקודה הכי כואבת" "בדיוק לאחר שהדיילת מגישה כוס קפה מלאה, המטוס נקלע לכיס אויר" "בצרור מפתחות - המפתח הנחוץ הוא תמיד המפתח האחרון" "מ…

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by x-dude,

רוצים טיפ? קבלו את זה http://users.pandora.be/Psychotic_Kenshin/grappig/Ramzi.wmv

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by danieln9,

אוקיי אז ככה נתחיל בכך שחבר שלי(מט'יו) בא לקחת ממני את האופניים שלי ושאל אותי מה אתה עושה היום אזאמרתי לו לא יודע מה אתה עושה הוא אמר לי שהוא הולך עכשיו ליקנות טבק לנרגילה שלו בשביל לקחת את זה לחבר אז אז אמרתי לו שאני אבוא אז קבענו שאני אבוא אליו ב8 ניתארגן ונלך לחבר אז בפי שתיכננו הלכתי אליו והיה את הטרום זיקוקים - היה נחמד ביותר . עזבנו תבית ב9 והלכנו לילד שם הדלקנו את הנרגילה וסתם עשינו שטויות ושתינו PASSION POP שזה איזה שמפנייה של פסיפלורה ב11 הלכנו לפארק איפה שאפשר לראות את סידני ואת הגשר עם הזיקוקים והיה מפוצץ באנשים בגילי) וגדולים יותר אז ככה אני הייתי קצת שי_ור אז זה היה הזמן להתחיל עם בנות עד הזיקוקים ככה התחלתי עם שניים(בניפרד כמובן) והיתנשקנו :-*(היה מגניב)...…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכל חברי הפורום. ברצוני לקנות את הנוקייה 6100 וראיתי שלמישהו בפורום יש את הפלאפון הזה... מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הפלאפון..? עזבו את המחיר מבחינת טכנולוגיה ושיפורים שווה לקנות..? תודה מראש, דודי.

22. Started by CaRTeR,

מצחיק לאללה ! מומלץ לכל אוהדי באבלובה . http://kramberg.no-ip.com/kfkf.htm

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. http://www.speedcubing.com/chris/videos/wc1hand-44_98.wmv

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by waizman,

אני מחר ניגש לבגרות בספרות, לעוד מישהו יש? למי שיש סיכומים אגב, מוזמן להעלות ולחלוק עם החבר'ה ;D

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  25. Started by HeaT-SinK,

נדלקתי עליו ... נראה לי אני אלך על צבע לבן ... כאילו יש חוות דעות עליו? יש לכם פלאפון להציע יותר טוב בטוחח המחירים הזה ? (1200 ש"ח - לא יותר) (רק של סלקום) *בבקשה לא לדסקס על דברים אחרים*

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.