עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by rikonor,

בתוך כדור בעל רדיוס 8 מדדו את הפוטנציאל ומצאו שהוא הפונקציה הבאה: V® = 47.5*(r/8+e^(r/8)) נתון כמו כן כי שאר המרחב, מלבד הכדור אינו טעון. כמות המטען בתחום הרדיוסים (6.667 , 9.6) היא: ? מי שמצליח שיכתוב גם איך הגיע לפתרון

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, היום קיבלנו ציוני הגשה במתמטיקה, והמורה הE%^$^$ הגישה אותי על 75 אחרי שקיבלתי 100 במגן. יש אפשרות לגשת בלי ציון הגשה? הסיכוי שאני לא אקבל 100 ממש נמוכים...או אם יש פער נקודות, אז המגן יורד או מתבטל?, אם כן אז איזה פער צריך? ערן.

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by JohnnyBravo,

אני רוצה להתחיל ללבוש חליפות של ארמאני עם עניבה וג'קט, השאלה אם זה יצור מסר יומרני מידי אולי שחצני? אם אני יגיע לדייט ראשון עם לבוש כזה איזה רושם זה ייצור? יש בחורות בפורום הזה? אם זה נושא לא לעיניין אז לסגור,העיניין שזה די מעניין אותי מבחינה סוציולוגית.

• 58 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. שמו לי פלטת הרחבה ללסת העליונה, ואני לא יודע אם זה אמור להיות ככה- אבל היא ממש מציקה לי, ולא בגלל הלחץ בשיניים אלא כי אני לא יכול לסגור את הפה כמו שצריך ולאכול פיתה למשל זה כמעט בלתי אפשרי ומלווה בכאבים. לפי דעתי ההרכבה שלו על הפנים (כי לפני כן היו אמורות להיות לי 4 גומיות להרחיב את השיניים, ולפי מה שהבנתי 2 מהם "נפלו" [לפי מה שאני זוכר היא בכלל לא שמה לי את ה2 האחרות]). אז ככה זה אמור להיות האי נוחות הזאת? היא אמורה לעבור? מחר אני הולך אליהם בכל מקרה בתקווה שאפשר לתקן את זה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. קורה לכם? מה עושים?

6. Started by Alexkmr,

הייתם פשוט צריכים להסביר את המצב לפני שסמת את ההודעות הקופצות האלה. והאנשים לא היו הולכים נגדכם ככה. עכשיו מה שנותר לעשות, זה רק להוציא הודעה שתסביר את המצב של האתר, וכולם ירגעו. ללכת ראש בראש עם הגולשים לא תעזור.

7. למה אני מקבל הודעת שגיאה לכבות את ה ADBLOCK

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו שם לב להודעה המצבנת באתר שמבקשת ממני להסיר את ה POPUP BLOCKER אני חושב שזה קצת חופצה.אגב לא כולם משתמשים בפיירפוקס שבו ניתן לפתוח עמוד ספציפי לפרסומות לא שזה בעיה לחסום את העניין אבל מבחינה עקרונית זה מעצבן למה להקשות על המשתמשים אתם מבקשים לפתוח את העניין של פרסומות בעצם לכל האתרים.מה גם שחוסם הפרסומות הרגיל לא חוסם את ההודעה שלכם אלא רק חוסם הודעות "צפות".תנו לי להחליט אם אני רוצה לראות את זה או לא. HW לא מתאים לכם!!! יאמר שאני חבר בפורום כבר כמה שנים טובות ואוהב מאוד את האתר. אבל העניין הוא לא לעניין... בברכה PINK PANTHER

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by Toxin II,

אהלן, לא מזמן נתקע לי השיר הזה בראש, ומאז לא עוזב. בכל אופן, חיפשתי וחיפשתי וזכור לי שלשיר הזה של דונובן, שיצא אי שם בעבר, יש ביצוע מחודש, ותהיתי, של מי? אני מחפש את השיר הזה בנרות... תודה לעוזרים למי שלא יודע מה השיר, זה השיר:

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  10. יש ברשותי מזגן תדירן שכאשר מפעילים אותו על קור (לא בדקתי על חום ) הוא מקרר טוב מאוד למשך חצי שעה לאחר חצי שעה היחידה החיצונית פשוט מפסיקה לעבוד והיחידה הפנימית מוציאה פשוט אוויר אם מישהו יודע מהי הבעיה וא היתה לו בעיה דומה אני ישמח לתשובות

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  11. כותרת

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  12. למישהו יש מושג איפה ניתן להשיג את ההופעה המדהימה הזאת? אני פשוט לא מוצא בשום מקום בארץ! (אימיול וטורנט לא באים בחשבון=חרא איכות. ) ואם למישהו יש את ההופעה אשמח לדעת האם ניתן לבחור נקודת מבט של לארס אולריך (המתופף) \ האם ניתן להפריד את מטאליקה מהתזמורת (סאונד כמובן). תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  13. כי לכבות אותו בשביל לגלוש באתר אחד לא נשמע לי הגיוני, והודעה קופצת בכל דף זה פשוט בלתי נסבל.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום, יש לי אפשרות להדפיס כל מה שאני רוצה באיזה אורך שאני רוצה. אני מחפש תמונה ארוכה Wide מיוחדת ויפה לחדר. חשבתי על רעיונות כמו התמונה המפורסמת של Pink Floyd עם ה-Back covers אבל מסתבר שאי אפשר להשיג אותה ברזולוציה גדולה באינטרנט (אם למישהו יש הוא מוזמן לשתף! ) עוד רעיון היה איך לא Pulp Fiction . אומנם שוב לא מצאתי את ה Front Cover במצב Wide אבל מצאתי את התמונה הבאה: http://www.vayacine.com/images/2008/01/pulpfiction_orig.jpg אשמח לעוד רעינות מכם! תודה רבה מראש !! נ.ב- אני זוכר שפעם ראיתי את התמונה של Sharbat Gula ב-WIDE רק של העיניים! בלי כל הפנים אבל לא מצאתי ! אם למישהו יש אני אשמח לקבל !! (רזולוציה גדולה Wide)

• 2 תגובות
    • 3.5k צפיות
  15. Started by Epik_yozhik,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3718784,00.html http://www.zolgames.co.il/index.asp

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  16. אהלן, מישהו יודע איך אפשר לחבר קומפרסור כזה שמתחבר בד"כ למצית של רכב לשקע רגיל בבית? מנסה להשיג לחץ אוויר בבית לצורכי ניקוי וכדומה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Internal,

היי אנשים איך אפשר לפתוח את המכשיר לכל הרשתות ? צריך ללכת לחברה? האם זה עולה כסף? אפשר לעשות את זה בבית בעזרת תוכנה? חוקי?

• 27 תגובות
    • 10.7k צפיות
  18. Started by Mesatla,

כולכם מוזמנים אני נמצא שם כבר המון זמן יש לי המון נסיון וכוח השפעה http://games.mochiads.com/c/g/wetv/WetV.swf לעזרה אתם יכולים לשאול שאלות פה או בצאט שם. אתם יכולים להרשם ולהרוויח עוגיות שיעלו אותכם ברמה ויתנו לכם יותר זמן לנעול סרטונים הא ו- אל תרשמו דרך REFERRALS כי זה יהפוך אתכם לחיות מחמד תרשמו דרך כאן http://join.wetgenes.com הפקודות לשליטה הן TV PLAY זה נותן לכם לשלוט בטלויזיה רושמים TV PLAY ואת הקוד של הסרטון ביוטיוב דוגמא: TV PLAY aQwZUjrVIoc הפקודה לנעול סרטונים היא TV YAY הפקודה לבטל נעילה היא TV SUX הפקודה לקבל מידע על הסרטון היא TV INFO הפקודה לבדוק מי בהגרלה לסרטון הבא TV LOTO או TV LOTTO או TV QUEUE

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. החרא הזה בקושי נכנס לראש למישהו עזרה השיטה של לשמוע את המילים בMP3 בזמן השינה או שזה בולשיט?

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  20. אתר ONE.CO.IL לא עולה לי כבר שבוע זה קורה גם לכם או רק לי ?

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by nzehavi,

ביום שני סוף סוף נגמר לי המלווה כתוב לי ברישיון עד ה 18/5/09 זה אומר שביום שני אני כבר יכול לטייל עם האוטו?

• 39 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. Started by Epic,

מישה יודע אם ישנה דרך לחבר מסך למחשב באופן אלחוטי? (המסך אינו תומך שן כחולה או טכנולוגיות שונות אחרות)

• 3 תגובות
    • 813 צפיות
  23. כותרת. בעקבות השוק שראיתי לפני שניה לגביי מחירי הדלק מעניין אותי לדעת על מה עוד העלו את המחיר ועל מה הורידו אם יש כזה דבר

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  24. עוד שבוע יש מגן באזרחות ועכשיו פתחתי את הספר מיקוד כדי להתחיל ללמוד (פעם ראשונה שאני לומד למבחן באזרחות) עכשיו לפי החומר בפתיחה של הספר אני מבין שצריך לדעת על כמה עקרונות וצריך להבין כמה מושגים, ושאין בחירה של ממש וכאילו צריך לקרוא את כל הספר מיקוד... אבל במיקוד עצמו כתוב 300 עמודים, בשביל מקצוע שכבר חשבתי ללכת להבחן בו על בסיס ידע אישי זה קצת הרבה מישהו מכיר אולי איזה אתר שמסכם ממש בקצרה את המושגים שצריך לבגרות השנה בלי כל המיותר מסביב? ואיך אתם מתכוונים ללמוד לזה?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות

דיונים חדשים בפורומים