כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
הרבה אנשים שואלים אותי אם שון פול עשה תאונה ואומרים לי שהוא צמח... אמת/שקר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי איזה ויקוח עם חבר שלי על שטח שלך ושל המדינה! נניח ויש לי איזה חלקת אדמה שהמדינה רוצה אותה למטרת כביש או ארכוליוגיה וכדומה.. והאדמה היא שלי בתבוא או איך שזה נקרא.. המדינה יכולה לקחת לי גם ובמידה ואני לא רוצה בין עם זה בתשלום או לא?? אשמח לקבל גם את התשובה בתור הוכחה מאיפו שהוא...
-
- 10 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני סובל מבעיית עור -פסוראזיס קלה .מניסיון אני כבר יודע שחשיפה לשמש היא הדבר הטוב ביותר עבורי .כל הטיפולים האחרים שניסיתי ,גרמו לי לתופעות לוואי קשות לכן היפסקתי אותם.אני מודע לגמרי לעובדה שישראל היא מדינה קונפרומיסטית ודתית יחסית ,ושיזוף בחוף ים ציבורי או בפארק עירוני בערום כמו שעושים באירופה באופן נורמטיבי (ראיתי זאת בגרמניה ובמדינות סקנדינבייה ) ,סביר להניח שיסתיים בקנס כספי גבוהה /בתא המעצר /אישפוז כפוי בבית משוגעים.לכן נישאלת השאלה, אם אני מתרחק מריכוזי אוכלוסייה והולך לחוף ים "פראי" שרחוק מחופים מוכרזים או הולך לשטח כמו חורשת יער מרוחקת מכבישים ומשבילי מטיילים וחניונים ,האם אני בעצם עובר על איזה שהוא חוק כתוב , ואני צפוי לאיזו שהיא סנקצייה עונשית בצורה של קנס או תי…
-
- 24 תגובות
- 11.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם שאני אומר שיטת המכירה אני מתכוון לזה שהם מציגים "מחיר מחירון" שהוא בערך פי חמש מהמחיר האמיתי בשוק ואז מוסיפים שלל הנחות ובסוף מציגים מחיר "זול" והם אומרים שהוא הכי זול בארץ השאלה היא אם המחיר הנ"ל לא הכי זול בארץ אפשר לעשות משהו...? תביעה אולי... יש איזה חוק שאוסר עליהם להטעות ככה את הציבור? כי לפי מה שאני ראיתי הם פשוט רמאים!!!!!!!! אולי יש איזה סעיף בחוק להגנת הצרכן שאוסר את זה..? תודה מראש :-*
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לא מזמן ראיתי את אותה הודעה שכבר מסתובבת כמה שנים באינטרנט ושכל פעם מוחקים אותה כי זה ספאם: הודעה די ארוכה שמסבירה שאם תשלחו 5 ש"ח לכל אחת מהכתובות הרשומות בתמורה לכך שיוסיפו אתכם לרשימת הדיוור ולאחר מכן תפיצו את ההודעה במאות פורומים עם השם שלכם בתחתית הרשימה של ששת הכתובות, תוכלו להרוויח לאחר זמן מה הרבה מאוד כסף. האם מישהו הרוויח או שמע על מישהו שהרוויח מהדבר הזה כי זה נראה מאוד מפתה וגם לא השקעה גדולה (30 ש"ח + 6 בולים)? ??? ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם שימוש ב gps שאני לרוב מפעיל ברגל מזיק? בכל זאת תחושה שהלווין מתמקד במכשיר
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לא לישון בליל חמישי וללכת לישון ביום שיש ב2-3 בלילה ככה ולקום מאוחר כמה שיותר. אבל לפי מה שהבנתי שינה לא מצטברת. זה נכון?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עדיף לעשות שכיבות סמיכה על יד אחת כל פעם? או שזה לא משנה בהרבה ועדיף פשוט לעשות על שתי ידיים בו זמנית?
-
- 52 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
-
-
גרתי בשכירות בדירה בהרצליה והדירה עברה פינוי ובינוי לכן עזבתי. כלומר אני הדייר האחרון. התקשרו אליי מתאגיד מי הרצליה ואמרו שאני צריך לסגור את החשבון, הטלפנית רצתה שאשלם דרך הטלפון המקום אבל אמרתי שאני רוצה את זה במכתב. קיבלתי את המכתב אבל המכתב הוא לא כמו החשבון הרגיל ואין ציון על איזה תקופת זמן אני משלם. אני יודע שהיו דיירים בעבר בדירה הזו שלא שילמו חשבון מים, כי קיבלתי מכתבים שלהם לדואר. האם אני לא אמור לדרוש שבחשבון יהיה כתוב גם על איזה תקופה אני משלם? שלא ייצא שאני משלם חובות של דיירים מהעבר?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחתי סקר, למחוק את שלי או את שלך? ;D
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 959 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
זה למה!!! http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=174211&sid=10 הם מרמים אנשים! ועוד לחשוב את כמות ראשי דיו שקניתי עד עכשיו נבלות!!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אומרים שצריך לעשות מה שאוהבים, אבל מה לעשות? העולם לא מושלם וצריך להתפשר. צריך לדעת איך להרוויח כסף כי הוא עדיין לא גדל על העצים. החלום שלי הוא להקים להקת מטאל ולהופיע ברחבי העולם. זה חלום שלעולם לא יתגשם, לכן אני לא אעשה אף פעם משהו שאני אוהב. אין מה לעשות, צריך ללמוד כדי שיצא ממני משהו. אחרי שירדתי סופית ממדעי המחשב והנדסת חשמל, חשבתי על תואר בכלכלה. אני די נמשך לזה האמת, יש בזה הרבה דברים שמעניינים אותי, אבל חשוב לי לדעת אם זה משתלם מבחינה תעסוקתית. אבל היכן אפשר לעבוד בתור בוגר תואר ראשון בכלכלה? האם אפשרויות התעסוקה מגוונות? מהו השכר ההתחלתי?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חיפשתי באתרים של אירגון המורים והסתדרות המורים ולא מצאתי.
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אני צופה בעיקר במחשב, מסך 27 אינטצ' אני חושב שאני מרגיש בהבדל ככה שאני מעדיף תוכן 1080P , אבל האם זה באמת נכון שתוכן זה עדיף על פני 720P בגודל הזה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי אנשים, חברים שלנו מארה"ב חוזרים, ואני רוצה לנצל את חלון ההזדמנויות הזה לכך שהם יקנו לי מפרט שארכיב בnewegg. אז באמת, מה שרציתי לשאול זה - אם הם מביאים את זה במכולה, כשהמחשב לא מורכב, זאת אומרת בחלקים (מעבד, כ. מסך, מארז בנפרד וכ"ו), הם יצטרכו לשלם מע"מ? יש לציין שהם תושבים חוזרים ששהו בחו"ל מעל ל6 שנים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://irgun-hamorim.org.il/index.asp?action=read&atcid=106841 מה אתם אומרים ? למה הם לא יכולים ליהיות פשוטים יותר...
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
עלי להציג תעודת 8 שנות לימוד. האם יקבלו במקומה תעודת בגרות או שהבירוקרטיה תכה בי?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אנגלית 5 י"חל 89 טוב מאוד תנ"ך 2 יח"ל 67 כמעט טוב הבעה עברית 2 יח"ל טוב 77 ספרות 2 יח"ל 60 מספיק מתמטיקה 3 יח"ל 57 מספיק היסטוריה 2 יחל מספיק בקושי 54 אזרחות 1 יח"ל מספיק 58 ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל 62 מספיק יסודות המחשב 1 יח"ל כמעט טוב 69 כתוב שם גם בדף נפרד את המקצועות הבאים (כולם 1 יח"ל): מחוייבות אישית 95 תעבורה 80 של"ח 80 חינוך גופני 88 אז מה זה אומר? ה 54 בהיסטוריה זה נכשל? מותר שיהייה נכשל אחד לא? זה אומר שיש בגרות בעצם? תודה. **עריכה: נסו בבקשה להתעלם מהעובדה שפיסת הנייר עליו מודפסת תעודה זו ראויה לשימוש אחד בלבד.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-