עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. פתחתי סקר, למחוק את שלי או את שלך? ;D

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  2. Started by Kukishin,

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  3. Started by Kukishin,

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  4. זה למה!!! http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=174211&sid=10 הם מרמים אנשים! ועוד לחשוב את כמות ראשי דיו שקניתי עד עכשיו נבלות!!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Morphine,

היי, אומרים שצריך לעשות מה שאוהבים, אבל מה לעשות? העולם לא מושלם וצריך להתפשר. צריך לדעת איך להרוויח כסף כי הוא עדיין לא גדל על העצים. החלום שלי הוא להקים להקת מטאל ולהופיע ברחבי העולם. זה חלום שלעולם לא יתגשם, לכן אני לא אעשה אף פעם משהו שאני אוהב. אין מה לעשות, צריך ללמוד כדי שיצא ממני משהו. אחרי שירדתי סופית ממדעי המחשב והנדסת חשמל, חשבתי על תואר בכלכלה. אני די נמשך לזה האמת, יש בזה הרבה דברים שמעניינים אותי, אבל חשוב לי לדעת אם זה משתלם מבחינה תעסוקתית. אבל היכן אפשר לעבוד בתור בוגר תואר ראשון בכלכלה? האם אפשרויות התעסוקה מגוונות? מהו השכר ההתחלתי?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. חיפשתי באתרים של אירגון המורים והסתדרות המורים ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  7. Started by arik100,

אני צופה בעיקר במחשב, מסך 27 אינטצ' אני חושב שאני מרגיש בהבדל ככה שאני מעדיף תוכן 1080P , אבל האם זה באמת נכון שתוכן זה עדיף על פני 720P בגודל הזה?

8. Started by NOVA,

:

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  9. היי אנשים, חברים שלנו מארה"ב חוזרים, ואני רוצה לנצל את חלון ההזדמנויות הזה לכך שהם יקנו לי מפרט שארכיב בnewegg. אז באמת, מה שרציתי לשאול זה - אם הם מביאים את זה במכולה, כשהמחשב לא מורכב, זאת אומרת בחלקים (מעבד, כ. מסך, מארז בנפרד וכ"ו), הם יצטרכו לשלם מע"מ? יש לציין שהם תושבים חוזרים ששהו בחו"ל מעל ל6 שנים. תודה.

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by navk2,

http://irgun-hamorim.org.il/index.asp?action=read&atcid=106841 מה אתם אומרים ? למה הם לא יכולים ליהיות פשוטים יותר...

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  11. עלי להציג תעודת 8 שנות לימוד. האם יקבלו במקומה תעודת בגרות או שהבירוקרטיה תכה בי?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  12. אנגלית 5 י"חל 89 טוב מאוד תנ"ך 2 יח"ל 67 כמעט טוב הבעה עברית 2 יח"ל טוב 77 ספרות 2 יח"ל 60 מספיק מתמטיקה 3 יח"ל 57 מספיק היסטוריה 2 יחל מספיק בקושי 54 אזרחות 1 יח"ל מספיק 58 ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל 62 מספיק יסודות המחשב 1 יח"ל כמעט טוב 69 כתוב שם גם בדף נפרד את המקצועות הבאים (כולם 1 יח"ל): מחוייבות אישית 95 תעבורה 80 של"ח 80 חינוך גופני 88 אז מה זה אומר? ה 54 בהיסטוריה זה נכשל? מותר שיהייה נכשל אחד לא? זה אומר שיש בגרות בעצם? תודה. **עריכה: נסו בבקשה להתעלם מהעובדה שפיסת הנייר עליו מודפסת תעודה זו ראויה לשימוש אחד בלבד.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אם לא , איך תעודה זו אמורה להיראות ?? מן הראוי לציין כי בתועדת ההערכה רשומים תאריך הגיוס / שחרור , המקצוע הצבאי , חו"ד מפקד וכו' תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בזמן האחרון אני ממש חושש לתעשיית שיתוף הקבצים ולהתקדמות קצבי מהירות האינטרנט בעולם למי שלא יודע מהירות האינטרנט בעיקר התפתחה בשל תעשיית שיתוף הקבצים הלא חוקית כגון : פורנו מוזיקה סרטים וכו' לאחרונה אנחנו עדים לסגירה מאסיבית של המפיצים החשובים ביותר ובכל סצנת שיתוף רצינית: emule - שהיא לדעתי הסצינה הותיקה ביותר בתחום והגדולה ביותר נסגרו כמעט כל השרתים הראשיים כגון RAZORBACK DONKEY ועוד torrent- נסגר האתר העצום OINK למי שלא מכיר פשוט היה שם הכל! ואני אומר זאת מניסיון אלבומים נדירים שבחיים לא ראיתם ומלא דברים הוא היה יותר גדול אפילו מTL והוא נסגר ובקיצור מה הולך להיות??? נקווה לטוב

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  15. Started by LILIAN_81,

שאלה לגברים שפה. אם הייתם מכירים מישהי ואחרי כמה זמן ( נגיד חודש) היתה מספרת לכם שהיא דו מינית, הייתם "זורמים" איתה לקשר רציני או שזה משהו שיגרום לכם לנתק איתה את הקשר? אתם חושבים שתוכלו לבטוח בה לאורך זמן?

• 157 תגובות
    • 16k צפיות
  16. Started by X-_PLOSIVE,

האם נעלם פורום קנייה ומכירה???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. ChapterHouse - Delta Phase 9:51 טראק האלקטרו-אמביינט המושלם ביותר שיש, לפי דעתי... פשוט מרגש. זו לא הפעם הראשונה שאני מפרסם את הדבר הזה, אבל כשהיום חזרתי מהיחידה, אחרי שבוע לא כ"כ קל... פשוט הבנתי שזה האמביינט המדהים ביותר. תאזינו ותבינו, מומלץ בחום! :biggthumpup: *התלבטתי קשות בין Audio Science - 2.5 Orbits later ו Jon Anderson - Amor Real לבין ה Delta Phase, אבל הדלתא פשוט חזק.

18. Started by אנונימוסי,

התאחדו יחדיו נגד הרוע האולטימטיבי! זו היא לא בדיחה.

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  19. אוקי, קודם כל תראד זה מוקדש לגילי, שהוא בא המטרה למוטט את היסודות האחרונים של התעמולה של הרב אמנון יצחק שלו, כיוון שהוא כל הזמן מפנה אליו כשאין לו מה להגיד, אז זה הזמן לגמור עם זה. הסרטון עצמו באורך מעל ל3 שעות ואין אפשרות לעצור באמצע. כדי לא לאבד את עיקביות בדברים שלו, רשמתי את כל הטיעונים והתשובות בטיוטה על 10 דפי מחברת. לא כתבתי את ההודעה בתראד שעכשיו מתנהל על אמונה כי זה ניהיה קרב תרנגולים באורך 44 עמודים שכל אחד יורה לכל כיוון ולא ממש מתנהל ויכוח. קריאה נעימה. אך קודם, לפני שמתחילים, בקשה חשובה לכל הדתיים- אם אתם רוצים רוצים להתווכח על משהו שאמרתי, נא לקרוא את הכל ולבדוק אם הטענה שלכם כבר נענתה אחרת זה לא שווה היתייחסות מבחינתי וזה לא דיון מכובד ורציני ככה. קודם כל, …

• 84 תגובות
    • 8.7k צפיות
  20. Started by Sex$Booster2007,

ובכן נשמות יקרות של פורום יקר ומבורך זה, יש סיבה לכינוי שמופיע על הצג שלכם יהיה מעניין לדעת למה, אני אתחיל משלי: PhenomFX: המילה PHENOM מתארת את השם השני שמוענק לUNDERTAKER, עקב ההערצה\סגידה שלי אליו בחרתי בכינוי שטני שמתאים לי ולו, היות ואני גם משרת אותו לא אומר במה אבל הרמז הוא שאני מבקר בהרבה בתי קברות נוסף לUNDERTAKER, המילה PHENOM היא קיצור של phenomenon אשר משמעותה תופעת על טבעיות, היות ואני מאמין בזה ודי נתקלתי בכאלה הרבה וממשיך להיתקל פעם ב... עוד הPHENOM מתאר את מעבדי הUNDERTAKER העתידים של AMD, הK10, או שמה הם לא סתם קראו להם PHENOM. הFX מתאר גרפיקה ברמה גבוהה, אני אוהב גרפיקה טובה ומפורטת רמת פירוט FX גבוהה, זה למה נוצר הFX פה(אין קשר בכלל לכישלון GEFORCE…

• 56 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by The_magament,

^^התגובה השנייה שלה באתר... מסכים לגמרי... + והם גם רוצים להיות הכי טובים וחזקים בהכול בגלל הסדרות שהם רואים - "להיות הכי חזק ולנצח את כולם כי יש לי כוחות על ואני יכסח את הרעים"...

22. Started by ^HocK^,

בזמן שאני כותב שורות אלו אני סובל מכאב ראש ובחילה הכי מטמטמים שהיו לי בחיים...ערב לפני הייתי במסיבת גיוס ואני מרגיש כאילו דרסו אותי... יש למישהו עצות טובות ליום שאחרי???

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by hck,

"...אך ברגע שרשת חנויות רגילה כמו specialreserve מורידה אף היא מחירים, אולי רשתות נוספות ילמדו שניתן להוריד מחירים ועדיין להרוויח. רק כך נבער את נגע גניבת המשחקים כפי שדווח עליה" האמת, אין לי מה להוסיף במחיוד לאור הסקר שפורסם בפורום שלנו: האם אתם מורידים משחקים, קונים או צורבים מחבר? לינק לכתבה המקורית בYnet : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3047348,00.html מה אתם אומרים, זה יקרה גם בארץ ? האמת - לא נראה לי.

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by marking,

אומנם האנגלית לא שפת מחשבים (דהה) אבל מי שמתעסק במחשבים צריך לדעת טוב אנגלית ולהתמצא. (בשמות של חלקים למשל או להשתמש נכון בתוכנות...) אז איפה אתם?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.