עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by גיא.,

תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yacovmateo,

היי לכם,יום שני אני יהיה כבר בסלקום ויסגור איתם סיפור,בינתיים אני צריך יעוץ אם אפשר לעשות את זה בכלל או לא. אז כרגע יש לי K610,אבא שלי משלם עליו. מה שאני רוצה בעיקרון זה אך ורק לקחת את המספר ולעשות חבילה חדשה של מסלול חיילים עם פלאפון חדש וכל הדברים הנלווים. וכמו כן המספר הזה על חשבון אבא שלי הוא משלם את זה,אני רוצה להעביר אותו לחשבון הבנק שלי שאני אשלם אותו. 2 הדברים האלה אפשריים? ואני יודע שזאת שאלה כללית,איפה הכי כדאי לפתוח חשבון בנק לאחד שהוא כמה חודשים לפני גיוס?

• 4 תגובות
    • 7.6k צפיות
  3. Started by bilbo,

בתור מתכנת אפליקציות web אני די מאושר .... הכסף מתחיל לחזור לאינטרנט. מעניין יהיה לראות מתי אתר זה יסגור את שעריו לגלישה חינמית? ברור שזה יקרה ... זה חלומו הרטוב של כל בעל אתר.

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  4. אהלן! כבר תקופה שאני מנסה לחשוב מאחורי ההגיון של מנגנון הקפיצה במכוניות מקפצות כמו שיש כאן משהו יודע איך זה עובד?

• 21 תגובות
    • 7.4k צפיות
  5. אני רוצה להזמין דברי מודינג מג'ב טק, מאוררים קטודות גרילים ועוד כל מיני למודינג שאני מתכנן. ואני צריך לדעת מיסים כמו מע"מ או כל מס אחר [מיסים כמו על מוצרי חשמל גדולים אני יודע שעל ציוד מחשבים אין] אבל מע"מ אני אצטרך לשלם?? מאיזה סכום? חלק אומרים לי שזה מעל משקל מסויים וחלק מעל סכום מסויים אז מישהו יכול לעזור לי אני קונה בערך ב 50-60 דולר על איזה סכום אני אשלם מע"מ או כל מס אחר תעזרו לי בקשה... תודה

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  6. Started by LoveStoned,

האם הגלשן JS [גלשן אוסטרלי] הוא איכותי ושווה קנייה? וכמה הוא עולה? http://img.timeinc.net/surf/content/images/04/show1004/s1004m_js.jpg

7. למי נמאס מאידיוטים ישראלים על הכביש? לי!!! לפני חצי שעה הקפצתי חבר מהעבודה לבית. נסיעה של רבע שעה. ברבע שעה כמעט שברתי את המראה ברכב מרוב עצבים. אני נוסע בכביש ישר בתוך העיר כביש של 70. אני נמצא בימין ואחרי צומת יש נתיב בימין הנהג שמתמזג לתוך הנתיב הראשי. קיצר אני נוסע בסבבה ופתאום איזה אידיוט קופץ לתוך הנתיב שלי בלי לאותת. לא מאותת מילא, אבל לפחות תלחץ על הגז יא חתיכת מפגר. אבל לאאאאאא בואו ניסע על 50 בכביש של 70. אני מתחיל עקיפה, מסתכל במראה ואיזה בת אלף זונות מסנוורת אותי. למה כל כך קשה לא להדליק אורות גבוהים בפאקינג נסיעה עירונית?!?! למה?!?!?! אני מרוב עצבים לוחץ בעדינות על ברקס, נכנסה מאחוריה ומתחיל לסנוור אותה. דווקא. איך מרגישים?! כיף?! היא מנסה לברוח, אני לוחץ על …

• 91 תגובות
    • 7.8k צפיות
  8. מעוניין לקנות כמה חלקים שם, שימו לב שהחנות לא קנדית אלא אמריקנית (נוח יותר אם היא תהיה ב NY).

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  9. של מריה קארי

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  10. רובינו כאן צעירים, בשנות העשרה, על סוף שנות ה-20 שלהם. הדבר שהכי מזכיר לי את הילדות, הרבה יותר מתמונות, אלו שירים. כאודיופיל חובבן, השירים נטמעו בי בקלות, עוד מילדותי. כל פעם שאני שומע שיר שכזה, אני מתמוגג ונזכר בהווי של שנות ה-80 בישראל. חוף הים הישן עם דלי וכף משחק לי בחול, הנקניקיה עם חרדל בחנות, הנסיעות לדודים בקיבוץ, המכוניות והכבישים, שנות התום של ילדותי. השנים שחלפו ולא יחזרו לעולם... כמובן ששירים אשר שמעתי מאוחר יותר לראשונה, בגיל ההתבגרות, מזכירים לי את התקופה ההיא בחיים, אשר לא רחוקה ממני בצורה משמעותית, BTW. הנה שני שירים שכרגע עולים לי לראש ומכניסים אותי לנוסטלגיה בצורה עצבנית: עברי: אריס סאן - צלילי הליל לועזי: Somethings Gotten Hold Of My Heart של Gene Pitne…

• 120 תגובות
    • 12.4k צפיות
  11. Started by Morphine,

היי, אני מעונין לעשות תואר בהנדסת תוכנה או מדעי המחשב, יש לי כמה אופציות ממכללות טובות, אבל אומרים שהטכניון ובכלל כל האוניברסיטאות הם הכי טובות בתחום. אבל לא הבנתי מה יש שם שאין במכללות? הרי החומר ורשימת הקורסים בסך הכל די דומים. וגם ברוב המכללות כיום המרצים הם ד''רים שמרצים במקביל גם באוניברסיטאות. כרגע ההבדל היחיד שאני מוצא הוא שאוניברסיטאות יש מבחר רב יותר של תארים, ואפשרות לתואר שני ושלישי. לעומת זאת במכללות יש מספר קטן של מקצועות ולרוב זה רק תואר ראשון אבל אפשר להמשיך גם לתואר שני באוניברסיטה, וגם הציוד החדשני והמעבדות נראות הרבה יותר מהציוד הישן והמחשבים עם Win 98 של האוניברסיטאות. בקיצור, למה באוניברסיטה ובטכניון התואר נחשב למבוקש יותר?

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by 00000,

המוצר שאני רוצה לקנות הוא: http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137429236 מפחיד לקנות משם, כי האסוציאציה שעולה לי היא "גיבור מחשבים", או לפחות איזה חיקוי זול שלהם.. חוות דעת?

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  13. Started by Your-AsSaSsiN,

בעקבות כך שהחלטתי להבריז משיעור כלשהו במערך השיעורים שלי בתיכון נשלח מכתב להורים שלי שבו נאמר שאני אצטרך לעשות עבודה ויורד לי ציון בהתנהגות ברבעון הראשון, לא היו לי בעיות כלשהן בעבר, התנהגותיות או לימודיות, האם יש תקנה האוסרת/מגבילה את המקרים בהם מותר להוריד ציון בהתנהגות ואם לא מה כדי לי לעשות על מנת לערער על רוע הגזרה ? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני רוצה להזמין מהחנות www.lsdiodes.com לדים ומגדים, דיברתי איתם ואמרו לי שאני יכול לשלוח להם מזומן, ואז הם ישלחו לי את המוצרים שעליהם שילמתי. אז אני עכשיו ממלא פרטים עליי כדי שהם יוכלו לשלוח לי את הפריטים שהזמנתי אחרי שהם יקבלו את הכסף אבל אני לא ממש יודע מה לכתוב (לא מאמין עד כמה שאני דפוק באנגלית :-[). הנה הפרטים שאני צריך למלא: מדינה: ישראל עיר: לוד שכונה: רמת אשכול רחוב: אקסודוס בניין: 87 דירה: 114 ת.ד: 64 מיקוד: אין לי מושג, המיקוד הוא בכלל אמור להיות של העיר לוד? אם כן אז מישהו יודע מה המיקוד? בבקשה תגידו לי איפה למקם את כל הפרטים האלה כשהם כתובים באנגלית (ואל תתחילו לצחוק בבקשה).

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  15. אני רוצה לקנות קינג קליפורניה או כרכן תירס בתור נחש ראשון, וכבר הבנתי את כל מה שצריך בשביל טיפול מתאים. הבעיה היא, שאני לא מוצא חנות שמוכרת טרריום נורמלי, או אחת שמבצעת מידות בהזמנה. מישהו מגדל בבית נחש או זוחל אחר, ויכול להמליץ על כל חנות שעושה טרריום בהזמנות אישיות או אחת עם מבחר גדול? חיפוש בגוגל העלה רק שתי חנויות עם מבחר של שני מוצרים או בנייה לבד של טרריום (שכבר יש לי מושג איך עושים, אבל ממש אין כוח).

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  16. שעות לפני אירוע ה-unpacked של סמסונג, שיחשוף באופן רשמי את ה-Galaxy S9 החדש שלה - סרטון הפתיחה הרשמי של ההשקה דלף לרשת. צפו: לכתבה

17. Started by tulicooli,

יכול ליהיות כזה דבר שיודעים כמה מאזינים יש לרדיו? אלה ששומעים את הרדיו דרך המקלטי רדיו שלהם?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  18. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש לי עכשיו דיוידי של טושיבה SD-210E אחלה דיוידי אבל לא קורא MP3 ו-JPEG ושמעתי שיש היום מכשירים שקוראים אפילו DIVX\XVID אז אני רוצה לקנות משהו חדש... חוץ מזה השלט מת עף מקומה 18 חחחח הכל תודות לאחותי הקטנה יאללה מבאס שאני משאיר את הדלת בחדר פתוחה טוב קיצר שלט חדש יאללה לי 150ש"ח וחשבתי לעצמי למה לי לבזבז כסף על הדיוידי הזה אולי נימכור בלי שלט במחיר טוב וניקנה אחד חדש

• 0 תגובות
    • 465 צפיות
  19. בעיקר מאתרים בסגנון frozencpu, אני צריך קצת קצת אביזרים לקירור מים (דיי קלילים). תודה.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  20. כל דיון שהגבתי בו אי-פעם פתאום מופיע כ"תגובה חדשה", ואי אפשר למחוק את כולם ביחד ע"י "סמן כנקרא" אלא עמוד-עמוד, ויש לי 129 כאלה... מה זה אמור להביע?

• 8 תגובות
    • 859 צפיות
  21. אהלן, שמי יוסי בן 31, ותיק פה בפורום (אבל לא פעיל בו הרבה). לא האמנתי על עצמי שאני אגיע למצב כזה בחיים שלי ועוד אכתוב על כך בפורום.. מצטער מראש אם זה ארוך מידי.. גדלתי במשפחה חרדית ומגיל קטן גם הייתי במוסדות חרדים, עד גיל 18 עוד איכשהו הסתדרתי עם זה, לאחר מכן די מאסתי בלהיות חרדי ולאט לאט התחלתי לרדת מזה. עדיין נשארתי דתי אבל לא חרדי. יש לי שתי אחיות שיצאו בשאלה, ורק אמא שלי חרדית ואחי דתי כמוני. הייתה תקופה ששכרתי דירה לבד, אבל כרגע אני חי עם אימי ואחי. למרות שנשארתי דתי, גם מזה חלה אצלי ירידה רוחנית, הפסקתי להתפלל וללמוד תורה ודברים שדתיים עושים. אני כן מתפלל בשבתות וחגים בבית כנסת ושומר שבת ועדיין אוכל כשר. ופה מגיעה הבע…

22. שלחו אלי הודעותSMS ממועדון שלא נרשמתי אליו ומחייבים אותי בסלקום עליו.יש מצב לתבוע? ואם כן האם זה משתלם בכלל? מישהו נתקל בזה??

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  23. היי אני בדיוק צריך לשלוח מחשב נייד מארה"ב לארץ. (השלמתי עם תוספת המע"מ ) קראתי פה שממליצים להשתמש במשלוח PRIORITY ולא Express Mail International מה ההבדל בין השניים? ראיתי שלא ניתן לבטח את הPRIORITY, שזו גם בעיה. תודה

• 2 תגובות
    • 4.3k צפיות
  24. Started by [{AMD}],

תמונות מצחיקות חבל שאי אפשר יותר מארבע הייתי מכניס 13 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  25. Started by alexbmw,

מה הגבוה של גימס בונד (של אחד השחקנים או של Daniel Craig או של Pierce Brosnan)?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים