כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אם אתם מחוברים לאינטרנט בכבלים ולא לטלווזיה בכבלים, הבנתי שהם שמים מסנן שלא תוכלו לראות את ערוצי הכבלים, אבל תוכלו לקלוט ערוצים אחרים דרך הכבלים ולא דרך האנטנה. האם בנוסף לערוץ 1 וערוץ 2 אפשר יהיה לראות עוד ערוצים שלא שייכים לכבלים כמו: ערוץ 10 / ערוץ 9 (הערוץ הרוסי) / מוזיקה 24 / ערוץ 33 / ערוץ הכנסת ? כל הערוצים האלה מלבד אולי ל-33 לא משדרים באנטנה. בנוסף האם הם גובים תשלום נוסף עבור מספר נקודות, כלומר אם יש כמה טלווזיות שמחוברות לכבלים צריך לשלם יותר? התקשרתי לשאול והם לא הסכימו לענות.
-
- 33 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת, אני בדיוק רואה את הפרקים של עונה 8, האם יש עונה 9?
-
- 23 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם! פתחתי כבר נושא פה על זה. אבל חזרתי לעוד התייעצות(מה לעשות, טיול ראשון בארה"ב ) אני יהיה 4 ימים באורלנדו(קצת, הרבה, זה מה יש) לאיזה פארקים כדאי ללכת? חשבתי ללכת לשני פארקים של דיסני(מתוך 4) פארק אחד של יוניברסל(מתוך 2) ועוד יום לקנדי ספייס סנטר.(ידוע שזה לא יום שלם ליהיות שם, אז זה יהיה ביום של ההגעה) כמה שאלות: 1. לאיזה פארקים כדאי ללכת בדיסני?(חשבתי על האפקוט והMGM מה דעתכם?) 2. לאיזה פארקים כדאי ללכת ביוניברסל? 3. האם שווה ללכת לקנדי ספייס סנטר?(אני אוהב את כל הנושא של החלל וכד') ומה יש לראות שם? תודה, אריאל
-
- 33 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
הנושא הוא פרסנט פרפקט: לפי ההגדרה אמורים להשתמש בפרסנט פרפקט כאשר הפעולה נעשתה בזמן לא ידוע לנו בעבר. אז ככה, כאשר אני שואל את השאלה הבאה, איזו מהאפשרויות נכונה? 1)who has killed merlin monro? 2)who killed merlin monro? מחד, הראשון אמור להיות נכון מכיוון שאנו לא יודעים את הזמן לפי השאלה, ומאידך השני נשמע יותר נכון (אולי כי אף פעם לא באמת משתמשים בגרמר). בקיצור- מי מהאפשרויות נכונה? (עם נימוק בבקשה) תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני כבר כמה חודשים צופה בשטויות האלה ואני לא מפסיק לשאול את עצמי ''זה באמת החיים שלהם? זה לא מבוים?'' כי פשוט זה לא יאמן איזה חיים מושלמים יש לאנשים האלה, אם היה אפשר הייתי מוותר על גן עדן ומבקש לקבל את החיים שלהם במקום.
-
- 10 תגובות
- 923 צפיות
-
-
כמה בעייתי למצוא עבודה אם יעשה שירות לאומי ולא צבא? (לא רפואי, בהנחה שהצבא לא רוצה אותי) אני מעוניין למצוא עבודה משמרת אחת בשבוע, מאיפה להתחיל?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3724404,00.html תגידו לי אתם, כן, אתם העורכים שם ב-YNET, אפילו שקט יחסי במדינה כמו שלנו, גם זה לא מתאים לכם? אתם לא חושבים שקצת נסחפתם, כן, גם אני רואה חדשות וכל ה"תרבות\בידור" אפילו מעלה חיוך בידיעה שאין להם משהו אחר לשדר עליו. עריכה: מבול התגובות לא איחר להגיע, ב-Ynet, לא כאן, כאן יבש כמו מדבר.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אני מדבר על שירים כמו Don't Stop ו 9PM של ATB, Eple (שאגב הקליפ שלו ביוטיוב ממש יפה) ו happy up here של royksopp, את Superstylin של Groove Armada מאוד אהבתי (ועוד כמה שירים שלהם), מיקסים של Fatboy Slim... אהבתי גם שירים של Faithless, Booka shade, כמה של YAHEL וגם הרבה שירים של שוטי הנבואה (בעיקר אח של סאלים) אז וואלה, חשבתי לפתוח תרד שיעזור לי ואולי לעוד אנשים שאוהבים את הסגנון הזה.
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
HP Deskjet 460c, 460cb, 460wbt, 5743, 5943, 6543, 6543d, 6623, 6843, 9803, 9803d HP Officejet 6213, 7213, 7313, 7413 HP Photosmart 325, 335, 375, 385, 428, 475, 2573, 2613, 2713, 8053, 8153, 8453, 8753 HP Printer/Scanner/Copier 1613, 2353 יש לי אופצייה להשיג דיו מקורי במחיר מצחיק (ראשים 130 [שחור], 134 [צבעוני], 138 [פוטו]) ורציתי לדעת אם מישהו מעוניין. המחסניות מקוריות כאמור והם בעלי נפח כפול מדגמים 131 ו- 135 שבדר"כ מוכרים. בבקשה לא לשאול על מחירים כי זה דינמי ותלוי בכמה מחסניות ניקח, אבל זה נע באיזור ה 70 שקל ומטה למחסנית - מחיר של מחסנית מזוייפת. מישהו מעוניין?
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כול פעם שאני בא להזמין מהאתר שלהם זה מה שאני רואה: [br]פורסם בתאריך: 1.06.2009 בשעה 19:58:33 מישהו יודע
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מדעי המחשב זה תואר שרובו מתמטיקה, ומומלץ לעשות הכנה עצמית עם ספרים של האוניברסיטה הפתוחה. יש את הסדרה של אשנב למתמטיקה שאני מתכוון לרכוש, ובנוסף הייתי רוצה להשיג את הסדרה של אלגברה ליניארית ואינפי. באתר של האו''פ יש כמה סוגים של אלגברה ואינפי, ואני לא יודע איזה מהם אני צריך. https://sheilta.apps.openu.ac.il/pls/dlamdal/lamda.MAIN?p_nihul=&P_ROW_ID=0&SEARCH_BY=3&P_VALUE=4520 מישהו יכול לעזור בזה?
-
- 4 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני מקבל כמעט כל יום כמה הודעות ספאם באינבוקס בג'ימייל.. משום מה ג'ימייל לא מסנן אותם וזורק אותם לתקיית ספאם.. גם לכם זה קורה?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך להגיע מחר למפקדת מיטב כל מה שידוע לי שהמפקדה נמצאת בבקו"ם/תל השומר אבל לא ידוע לי בדיוק..ועד כמה שזכור לי יש 2 כניסות לתל השומר אני לא יודע לאיזו ללכת אם מישהו יכול להיות אפילו יותר ספציפי ולציין קווים אני מגיע ממסוף אלוף שדה , תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן, אני ואחי מתכננים לעשות טיול לפני שאני מתגייס.. אנחנו רוצים שהטיול יהיה למקום מעניין ולא ליעדים השגרתיים והעירוניים.. יש לכם המלצות? הטיול מתוכנן לחודש יולי לשבוע-שבועיים והתקציב הוא בערך 10K-20K ש"ח לכל אחד.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו אני נרקומן של המוזיקה הזאת ואני לא יודע איפה יש מסיבות טובות או איפה באינטרנט מתאגדים כל היוצרים ואוהדי המוזיקה (כך שגם אין לי הרבה מה לשמוע.. ) אם מישהו יכול לעזור לי בנושא (בפרטי או פה) הוא יקבל חיבוק תודה :]
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי אבא שלי קנה בשביל הLCD החדשה שלנו מחשב קצת יותר חזק בשביל מדיה סנטר,שאנחנו נוכל לשחק משחקי מחשב על הטלוויזיה במקום על המחשב ושיהיה עם הסאונד של הרמקולים והכל המפרט הוא כזה: AMD ATHELON 5200+ לוח אם: asus m3n78-EM am2+ הכרטיס מסך נשאר אותו אחד 8500GT,אבל יש מצב שאני אנדב את ה88GT שלי לטובת גראפיקה מעולה.זה כדאי? זכרונות DD2 1066 MHZ של 2 ג'יגה של OCZ וכמובן מערכת ההפעלה היא ווינדוז וויסטא הום פרימיום אם אני אכניס שם את ה88GT שלי,על איזה גראפיקה נוכל להריץ משחקים?והאם נוכל להגיע לרזולויה המקסימאלית של FHD שהיא 1900X1200? תודה
-
- 4 תגובות
- 443 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחר בגרות בספרות (כמו רוב התלמידים בגילי) והייתי רוצה לקבל טיפים מכאלא שיודעים יותר... אני יודע שאני גם ככה לא הולך להפגיז בציון כי אני על הפנים אבל הייתי שמח לקבל טיפים על ניסוך שאלות וכאלא... אם עברתם עם ציון טוב בבקשה תחלקו איתנו את הסוד במקום שיתנו לנו 60 בנימוק של "חסר"... תודה רבה נ.ב. הבגרות ב9 (אני לא יודע אם זה מתחלק לקבוצות של יחידות או משהו)
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש משהו שלא תפסתי בנרגילה, בעצם הצינור עובר לתוך הכד, לאיזור שאין בו מים? ואז בעצם שואבים אוויר מהצינור וזה יוצר לחץ, אז האוויר מהראש יורד למטה דרך הצינור מתכת דרך המים לתוך הצינור שבפה? אני אנסה להסביר את עצמי: האוויר יורד מהראש עם הטבק למטה ואין לו איפה לצאת אלא בקצה הצינור מתכת שבתוך המים, משם האוויר עולה למעלה דרך החור בראש הכד ודרך החור מגיע לפי הצינור שבפה? זה בעצם כמו באנג? או שיש עוד זרימות אוויר שאני לא יודע לגביהן?
-
- 12 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד על התוכנה adobe indesign ולכתוב מילים עם ניקוד עכשיו מי שיודע איך הניקוד במחשב עובד - אז צריך שה caps lock יהיה דולק וללחוץ על שיפט ביחד עם מספר כדי לנקד את האות הקודמת. עכשיו השאלה שלי היא : יש איזשהי תוכנה או פקודה ? או משהו שגורם לכפתור shift להיות לחוץ קבוע תמיד ? שאני לא אצטרך ללחוץ עליו כל פעם ? זה פשוט משגע אותי ללחוץ על shift כל פעם שאני רוצה לנקד מילה יש איזשהי דרך להשאיר את ה shift לחוץ קבוע ?? בעזרת תוכנה שתקבע שהוא לחוץ קבוע או משהו ? כי ככה זה ילך לי הרבה יותר מהר. ככה זה פשוט משגע - כל אות ללחוץ קפס לוק ושיפט ואז היא הופכת לאנגלית ושוב להפוך בחזרה... מישהי בעבודה שמה איזה עט על השיפט אבל זה לא הולך לי זה תמיד נופל , חייבת להיות דרך ? פקו…
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מה דעתכם עליה? http://www.medportal.co.il/PageDisplay.asp?Artnum=529 בחיים לא שמעתי על זה.. הבנתי שגילוי סרטן הוא נושא סבוך בטירוף
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
מישהו רואה את הסידרה הזו?איך היא?מעניינת?משעממת הבנתי שזה סידרה חדשה ואני רוצה להתחיל לראות אבל אני לא יודע אם זה ביזבוז זמן לראות את זה וא שזה שווה את הזמן שיושבים מול הטלוויזיה ורואים מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
היום מייקרוסופט שיחררה את bing, מנוע החיפוש המדובר שלה. בעיקרון הוא מספק חווית חיפוש הרבה יותר נוחה מבעבר, אבל הוא עובד באופן מיטבי רק באנגלית, הגירסה העברית שלו לא נראית שונה בהרבה מlive. מי ניסה? למי יש חוויות שימוש? יאללה לשתף
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
זוכרים את הסינר שהוא לבש? עם דובי צהוב, בבימבה אדומה כזו. איפה אפשר להשיג, אם אפשר?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי. הזמנתי כמה פרטים מהחנות נעה מחשבים ביום שני בתאריך 18.5 היום יום שני תאריך ה 1.6 מה שאומר שעברו ממש שבועיים!! הם התחייבו שתוך מספר ימים הם שולחים את זה והמקסימום זה 7 ימי עבודה. התקשרתי אליהם יום חמישי בתאריך 28.5 ( 10 ימים אחרי ביצוע ההזמנה ) ואמרו לי שהפריט נשלח אתמול מה שאומר הפריט נשלח ביום רביעי ה 27. היום יום שני 5 ימים לאחר שהפריט הועבר לדואר והרגע חזרתי עדיין אין לי שום פתקית בתא דואר שלי שאני יכול לקחת את הפריט מהדואר... זה אמור להיות ככה שכל כך זמן לוקח לדואר ישראל להעביר את הדואר? ועוד שאלה נכנסתי לאתר של דואר ישראל לברר מעקב משלוחים של דואר רשום והם מבקשים ממני שם מספר פריט,ובגלל העובדה שהזמנתי דרך הטלפון אין לי שום מידע על הפריט עצמו.. http://www.israelp…
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-