עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by aviad91,

אהלן. אתמול קניתי רדיו דיסק חדש ויש שם כניסת AUX. יש לי אייפוד טאץ' דור שני.. מישהו יכול לכוון אותי איך אני גורם לשניהם להתחבר?איזה כבלים וכו'

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by d1v,

שלום לכולם, ברצוני לפתוח אתר אשר יעסוק בתיווך בתים . איני מבין דבר באתרים אבל השימושים שלי באתר הם : מספר תמונות,שיתמוך באנגלית ועברית ושיהיה נגיש לארץ ולחו"ל. אשמח לפרטים כיצד לפתוח אתר,עלויות וכד' ,תודה מראש אילן.

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  3. היי יש לי בעיה הראש פשוט לא עובד היום.. A,B,X,Y הן מטריצות רגולריות מסדר N*N המקיימות את המערכת: X = A Y^-1 X Y = A B^-1 X בטא את Y באצמעות A ו B. תודה רבה מראש. לא משנה הסתדרתי

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  4. אני מחפש ספרי מד"ב\פנטזיה המתמקדים בחייל אחד ודרך סיפורו רואים את מהלך המלחמה. דוגמאות שיסבירו קצת יותר (אני מקווה) לוחמי החלל של רוברט היינלין מלחמת האדם הזקן של גון סקלזי הפלוגה השחורה של גלן קוק (ספר מעולה, חבל שהוא לא כ"כ מוכר בארץ) המשחק של אנדר (ספר מעולה בפני עצמו) גם קשור קצת לזאנר הזה. אשמח להמלצות על ספרים בסגנון.

• 31 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Guarding angel,

מי היה מאמין שגם מהסרט הזה עשו צחוק

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  6. היי! היום יש הופעה של Blue mans group!(מיקום-גני התערוכה) אני לא רוצה לשנע את ההורים לת"א אז אני מחפש דרך חלופית. אוטובוסים ורכבת זה לא ממש אפשרי אז מה שנשאר זה מוניות שרות. יש למישהו מושג איפה אני יכול לתפוס מונית שרות לאשדוד בקרבת גני התערוכה? (היא יוצאת ממרכזית וזה וואחד מרחק הליכה)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by BedB0y,

זכיתי בזוג כרטיסים שאיני מעוניין בהם, רוצה למכור למי שכן מעוניין. ההופעה היא היום ב21:00 גני התערוכה. מי שרוצה מוזמן לשלוח הודעה פרטית ****מקווה שלא עברתי על החוקים****

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by redead,

אני רוצה להכין לחברה שלי תליון לב עם חריטה מאחורה ואני מחפש מה לחרוט.. חברים ביחד כבר 5 שנים ככה שזה עסק רציני :-)

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. מזה כשנה נבחרתי להיות מבקר נבחר ולרגל השקת דירוגים חדשים הם בחרו מספר מדרגים נבחרים ל"שולחן עגול" במשרדי החברה והיום קיבלתי טלפון שאני אחד מהם. הם רוצים לשמוע הצעות לשיפור הארות והערות כולל השקת דירוג-על מיוחד. הרבה דברים באתר לא מספיק נוחים בין אם זה נוגע בכתיבת ביקורות, תוכן האתר ונוחות השימוש בו. מה לדעתכם כדאי לשפר באתר כדי להפוך אותו לנוח יותר עבורנו הגולשים ? זה הזמן להשפיע. הצעות ייעול עד כה: - הוספת תמיכה במסך רחב - הפרדה מדוייקת יותר בין דגמים למשל DOKים של קורסאיר דגם GT לבין הרגיל/ מסך E2209 לבין E2209WA. -

• 71 תגובות
    • 19k צפיות
  10. Started by amir85,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3727684,00.html הנה סוף סוף שירות נורמלי שבו אין את הבעיה של בחורה אין תמונה בגלל "מצלמה מוקלקלת" וכדומה ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by pringles,

מבקש המלצה לשירי מטאל בסיגנון IRON MAIDEN SLAYER BLACK LABLE SOCIETY קיצר שירים כאלה שיש הדגשה לסולואים של גיטרות

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. יש מצב שאחרי זמן מסויים שבו הקובץ שלי רץ המחשב פשוט מחליט שהוא נתקל בבעייה מסיבה כלשהי, גם אם הוא לא? זה נראה לי כמו דרך הגיונית לטפל בבעיות כאלה, וזה גם יכול להסביר איזו בעייה שיש לי או שאולי זה יכול להיות בגלל שהתוכנית מתחילה לקחת הרבה זיכרון מאוד מהר? (בתחילת הריצה כל מה שהתוכנית שלי עושה זה להקצות מקום ולשחרר המון פעמים, אומנם זה לא לוקח יותר ממגה זיכרון, אבל who knows...)

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  13. שלום אני רוצה לקנות הביתה בריכה מהסוג הזה: http://www.sportcenter.co.il/home/doc.aspx?mCatID=58258 (האתר לדוגמה בלבד של סוג הבריכה שאני מחפש) יש כמה סוגים אבל הפרנציפ דומה... בריכה העשויה PVC, התקנה מהירה, נייד וזול היתי שמח לשמוע את דעתכם אם אולי יש לאנשים פה בפורום בריכות מהסוג הזה בבית תאמת אני דיי מפחד כי אם דבר כזה מתפוצץ זה סיוט והמים יכולים לזרום לתוך הבית ולהציף אותו בקיצור מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  14. הכותרת די ממצה. חשוב שהרכב לא יזלול דלק. עריכה: העדפות: גודל בינוני או קטן, הילוכים אוטומטים ובנזין. any suggestions?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by KrustyTheKlown,

עוד כמה ימים אני צריך להציג משהו באנגלית וזה דיי מלחיץ יש למישהו טיפים איך לעבור את זה בשלום ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. סתם מבחן IQ נחמד שחשבתי לשתף. לא יודע עד כמה התוצאה אמינה, אבל עושה טוב על הלב חח games-zone01.nana10.co.il/IQTest/default.html שתפו תוצאות למי שבא.. עריכה - קבלו עוד אחד נחמד http://www.free-iqtest.net/ [attachment deleted by admin]

• 57 תגובות
    • 9.2k צפיות
  17. לי נראה שמיקרוסופט חיים בסרט, אין מצב שיש להם משהו שמתקרב למה שהם הציגו ב E3 http://www.youtube.com/watch?v=oACt9R9z37U

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Rafi921,

שלום, איני מחפש ספק דואר אלקטרוני מאובטח שעובד עם תוכנת windows live mail ומאפשר שליחה וקבלת דואר אלקטרוני מוצפן דרך התוכנה תודה

• 2 תגובות
    • 972 צפיות
  19. Started by Guarding angel,

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by E. Shambuzzi,

לפני כחודשיים נתתי כרטיס Inno 9600GT ישן שנרכש לפני כשנה וחצי באייבורי (סניף ת"א) לחבר. הכרטיס התקלקל לפני מס' ימים והצעתי לחבר ללכת לממש אחריות באייבורי. החבר הגיע לסניף, מסר את הכרטיס (לא עשו לו בכלל בעיות עם זה שלא הוא רכש את הכרטיס) ומכיוון שלא היה את ה INNO הספציפי הזה במלאי, הוצע לו לקבל על המקום zotac 9600GT . לאחר התייעצות איתי החלטנו לסרב להצעה כיוון שה Inno המדובר הגיע עם קירור מיוחד של AC והמהרה מהמפעל. מכיוון שהחבר היה זקוק לכרטיס בדחיפות עבור העבודה, סופק לו כרטיס חלופי ובינתיים הוזמן הדגם המדוייק של הכרטיס. לאחר יומיים הודיעו לו שה inno הגיע, הוא חזר לסניף, החזיר את הכרטיס החלופי וקיבל את הכרטיס החדש. אז נכון שיהיו כאלה שיאמרו שהחנות בסך הכל עשתה את מה שמצו…

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by aviad91,

אהלן אני עוד כמה ימים הולך למיונים מבחנים ראשונים וכל מיני.. מישהו שעבר את זה יכול קצת להכין אותי או להסביר לי מה הולך להיות שם? תנסו להיות ספציפיים והקטע עם הבדיקות הרפואיות/בדיקות ביצים/בדיקות שתן נגמרנו נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  22. חשבנו על רודוס או על איה נאפה, התאריכים הם בין ה-3.7 ל 7.7 זאת אומרת 4 ימים.. עכשיו בכל מיני אתרים כמו גוליבר אני רואה שיש מבצעים כאלה "מהיום להיום", ככה שזה יוצא זול כמו נסיעה לאילת (כולל טיסה, כל החבילת נופש). שווה לחכות עד יום לפני ביולי כדי להזמין איזו חבילה כזאת? כל מה שמנסים להזמין מהיום יעלה הרבה יותר יקר. דוגמא: http://www.gulliver.co.il/GulliverPackagesFamily/content/Results.aspx?destinationId=RHO יש שם אחלה מבצעים אבל כשרוצים לראות מחירים לחודש הבא המחירים מסריחים יותר. מישהו כאן שנסע יודע איך הוא עשה את זה?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  23. בקניה רגילה אני יכול להחזירתוך 14 ימים, ובתנאי שלא פתחתי את הקופסה, והכל בשלמותו. בקנייה מרחוק(בטלפון/אינטרנט), אני יכול להחזיר במידה ופתחתי את קופסה נכון?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by amir85,

הייתם מתים ש WINDOWS 8 יראה כך.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי לכולם, היה לפני איזה חודש בערוץ 10 או 2 על חברה שיש לה כל מיני ג'אגטים, שכחתי את השם שלהם. אבל אני זוכר שהראו שם כל מיני דברים חדשים שהם פיתחו או ייבאו לארץ, ואחד הנושאים היה על נעליים מיוחדות למבוגרים שמצליחות לייצב את הבן האדם כאשר הם מרגישות חוסר יציבות.. אני לא זוכר בדיוק מה הם עושות אבל הם עוזרות מאד להליכה. מישהו זוכר במקרה את השם שלהם, או כל מידע אחר על הנעליים האלה.. חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.