כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
יום הולדת 18 היה לה היום אבל אני לא יודע מה להביא.. יש למישהו רעיון למתנה שישמח אותה?? תודה לכולם
-
- 10 תגובות
- 944 צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3647044,00.html אני מקווה שלא יעלו מחירים בגלל זה לקח לי הרבה זמן עד שקניתי משחק מחשב (GTA 4 )
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קרר בירושלים.. ובגלל שאנחנו רק 15, אין ממש מה לעשות.. קצת מסתובבים ואז בבית. צריך המלצות לסרט טוב, רומנטי משהו אם אפשר P: תודה לכם!
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
http://www.southparkstudios.com/episodes/267106
-
- 7 תגובות
- 967 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אנחנו רוצים לעבור לרחובות לקרית המדע. שמעתי דברים טובים על העיר, אבל גם הרבה רעים. כגון: עיר מתחרדת, פשיעה גואה, וחינוך חילוני כושל(כמה אמרו לי אפילו שהם העדיפו להעביר את ילדהם לחינוך הדתי כי הממלכתי גרוע). אשמח לחוות דעת ממקור ראשון שלכם על הנקודות שהעלתי. תודה רבה ושבוע טוב !
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
איפה איפה איפה?? אם יש פורום יותר טוב לשאול בו אז תגידו לי... תודות מראש ובהמשך
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
האקונט הראשון hl1 + cs 1.6 hl2 + css yeshel@bezeqint.net ססימא hwzone הוא רשום בקלאבים על הניק org-e וזה האקונט שלי אז אל תדאגו קחו תשחקו עליהם אני לא רוצה יותר תמשחק הזה אצלי אז תעשו מה שבא לכם האקונט השני cs + cz shaiberko סססימא hwzone תהנו
-
- 39 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
איך עושים את זה? ניסיתי דרך חשבונות בג'ימייל אבל גוגל לא מזהה את שרת ה-POP3 של וואלה
-
- 4 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
-
בוא נצא מנקודת הנחה שעל המשלוח עצמו עלי לשלם 10$ אבל מה עם המיסים, בהנחה שאני מזמין חומרה כלשהי באממממ...100$
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי מספר תמונות יפות ומענינות שברצוני להראות לכל חברי הפורום לאיזה פורום מתאימות התמונות? לדוגמא סובארו רכב חזק!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היי כנראה אני קונה אקסבוקס,אבל עדיין לא בדוק(תלוי בהסכמת ההורים) הבעעיה זה הטלוויזיה.יש לי מדצ אחד טלוויזית CRT מסריחה ומצד שני LCD במחשב של 19 אינץ,שאני שוקל לחבר אליו את הקונסולה.השאלה היא אם בLCD של המחשב אני אקבל את ה720P?אני אקבל את הגראפיקה המקסימאלית שהקונסולה מגיעה אליה?והאם אני אוכל לשבת על המיטה בסבבה ולשחק עם השלט האלחוטי?יש לו תמיכה גם ב1080P? כדאי לקנות את השירות LIVE? תודה
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על אתר להקלדה עיוורת? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דברים טובים....
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש מכשיר שיתאים לרשת מירס. אין לי בעיה לפתוח אותו עם כרטיס שפותח למכשיר, הבעיה שאני לא יודע איך אני מאתר את המאפיינים שאני צריך ע"מ שהמכשיר ייתמך ברשת מירס ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר'ה רציתי שתסבירו לי יותר על רשיון נהיגה: מתי אפשר להתחיל? כמה שיעורים? מה זה תיאוריה וכו'... תודה :-*
-
- 23 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אולי זה כבר מאוחר, אבל כמו שאומרים "אף פעם לא מאוחר" - לפני כשבועיים קניתי נוקיה 6230 בסלקום. זהו מכשיר סלולרי מצויין עם המון דברים שימושיים, כגון: מצלמה, וידאו, נגן MP3 (גם ללא אוזניות), צלצולים 24 פולי, צג צבעוני 65K, משחקי ג'אווה, בלוטוט', רשמקול, רדיו, אפשרות להרחבת הזיכרון באמצעות כרטיס זיכרון MMC (לא יקר) והרשימה יכולה להמשיך עד מחר. בקיצור, אם אתם הולכים לשדרג או לקנות בקרוב מכשיר סלולרי, ברשת סלקום או אורנג', ויש לכם כסף - הייתי ממליץ לכם ללכת על ה-6230. החיסרון היחיד, לדעתי - אי אפשר לערוך שיחות וידאו, וחבל.
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום! ממש בימים אלה אני מסיים י"ב, ברוך השם... הגיוס שלי לא יהיה לפני ינואר (בעקבות מיונים שנדחו לי ליחידות מסויימות), והתחלתי לחשוב כיצד לנצל את הזמן המיותר שאני הולך לשרוף בבית. חשבתי על פסיכומטרי, זה נראה לי אחלה חלון הזדמנויות לגמור עם זה! מהאתר של יואל גבע הבנתי שיש מועדים באוקטובר ובדצמבר, ואם אני באמת עושה את זה אז זה יהיה באחד מהתאריכים האלה. קודם כל רציתי לשאול מה אתם חושבים, אם זה באמת רעיון טוב לעשות את זה לפני הצבא או שעדיף אחרי? בנוסף, זה משנה איפה אני עושה קורס לפני? יש את אנקורי, יואל גבע, לחמן... מה ההבדל בתכלס? אני גר בראשון לציון, אם זה משנה משהו. ומה לגבי עלויות? ודבר אחרון, הבנתי שזה חתיכת קריעת תחת ללמוד לפסיכומטרי. זה נכון ואפשרי לשלב עבודה תוך כ…
-
- 51 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
המשימה היא "השלם ואזן את המשוואות הבאות:" 1. K + S8 אני יודע שהמטען של K הוא +1 כי הוא בטור הראשון והמטען של S הוא -6 כי הוא אל מתכת בטור ה6 (תקנו אותי אם אני טועה). ככה שאני מקבל משהו כזה: 6- 1+ K + S8 עכשיו מה אני כופל במה כדי לאזן ? אני צריך להעביר את האינדקס שיהיה מקדם של הS ?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כול מילה מיותרת: http://www.stud.ntnu.no/~arnesen/peltierbeer/index.html (מקור:http://slashdot.org/articles/03/06/02/0023219.shtml?tid=137)
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אהלן חברה, צריך עזרה דחוף עד יום שישי בערב. אני צריך לדעת איך אני מגיע לטבריה דרך כביש 4. אני יוצא לכביש 4 דרך אור עקיבא, פונה לעפולה ואז לאן אני נוסע?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום סוף סוף הורכב המחשב שלי ונשלח (ככל הנראה ל- FedEx - קיבלתי מספר טלפון, חיפשתי אותו בגוגל כדי לברר איזו חברה ומצאתי אזכור של Fedex ליד המספר 1-700-706-500), קיבלתי מספר חבילה (מ- SkyPC), אבל מה אני עושה איתה? האם זה "שטר המטען" שאותו צריך להכניס בשביל לעקוב אחרי המשלוח באתר של FedEx? אני פשוט צריך לדעת אם המחשב יגיע מחר או ביום ראשון, ואם זה מגיע מחר אני חייב להגיד להם לשנות כתובת לפני שיהיה מאוחר מדי
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-