כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
עקב רמת הכתבות הנמוכה של אתר Ynet, וכן ריבוי הכתבות השיווקיות שבו, שחלק לא מובטל מהן, מתפרסם ע"י גורמים בלתי ידועים (כמו הכתבה על פרס מוצר השנה 2013, שהמפרסם שלה איננו ידוע, ובטח שזו לא כתבה שפורסמה ע"י כתבי Ynet, בשל העובדה שאותה הכתבה בדיוק מופיעה במספר רב של אתרים ישראליים אחרים באינטרנט), ברצוני לדעת האם יש אתר חדשות ישראלי שרמת הכתבות שבו גבוהה יותר.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום. אני יודע שכל התר'ד הזה ישמע מוזר אבל מעניין אם באמת יש מוטנטים או זומבים. תאמת אני כמעט בטוח שמוטנטים יש כי אני יודע שיש פרות למשל שיש להן שני רשים וכל מיני בעליי חיים בצורות מוזרות. הביעו את דעתכם רק בצורה בוגרת
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני שנתיים התחיל רישום של שמות מתחם בעברית (לדוגמא www.פששאיזהנוחזהלהחליףשפותכלשניה.co.il). האם הדבר הזה צבר תאוצה בשנתיים האחרונות? אפשר להגיד שהקהילה הישראלית אימצה את הרעיון? תודה (:
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
קראתי את הכתבות ב WALLA לא הבנתי תגידו לי אתם על תשלחו לי לי כתבות יש שביתה???מחר הוא שלא?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מת לראות את מלחמת הכוכבים כמו שאמורים לראות את זה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הגיעו לאוזני שמועות שיש בכנרת עלוקות זה נכון?! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 904 צפיות
-
-
האם ישנם בלוגים מצולמים כמו של תפוז במקומות אחרים? לא חייב שיהיו ישראליים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר כ-6 שנים עם המחשב הנוכחי שלי , החלטתי לקנות מחשב חדש. עכשיו השאלה שלי אליכם היא , אם אני קונה מחשב מחלקים סגורים בקופסא , יש איזה שהיא סיבה לא לקנות מאייבורי? הדבר שאני הכי מפחד ממנו זה שאם לדוגמא אני ארכיב את המחשב ואיזה חלק יהיה תקול הם יגידו לי שאני קלקלתי אותו או שלא השתמשתי בו כראוי או משהו כזה. זה יכול לקרות?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל להתפטר ממקום עבודה שהתחלתי בו, ויכול להיות שזו תהיה להם בעיה למצוא לי מחליף. האם יש בעיה להתפטר כי פתאום לא בא לי? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Wireless-WiFi-IP-Internet-Pan-Tilt-Dual-Audio-Camera_W0QQitemZ320422164879QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9aa6398f&_trksid=p3286.c0.m14 האם תהיה בעיה להכניס אותו לארץ? כמה מכס יש על מחשבים וציוד הקפי?
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
כיצד מסתכלים על אנשים שלא עשו צבא בשוק העבודה?אם לא עשיתי צבא מהם ההשלכות בעתיד לגבי מציאת עבודה?
-
- 12 תגובות
- 6k צפיות
-
-
פתחתי את הת'רד הזה למי שמעוניין ללכת בקבוצה מהפורום, לתערוכת computax 2006 בין התאריכים 20-22 החודש. רק לידיעה, אין אפשרות כניסה למי שמתחת לגיל 18, רק ביום האחרון בליווי מבוגר, לפי מה שהבנתי. אני מאוד רוצה ללכת עם אנשים מהפורום פה, בסופו של דבר כולם פה מזריקים מחשבים לוריד! http://www.stier.co.il/fair_computax.htm
-
- 13 תגובות
- 838 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה טלויזיה רגילה בגדלים 50" + לא פלזמה ולא מקרן אחורי... יש דבר כזה? אם כן, אפשר לראות? והאם האיכות בהם טובה יותר ממקרן אחורי או פלזמה? אם לא מה אתם ממליצים לי לקנות?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
או אפשר להרשם ממש יום לפני הבחינה ? לא מדובר על שום דדליין באתר שלהם פשוט וזה נראה לי מוזר. בחינה מטופשת , יש לי SAT די טוב ועכשיו אומרים לי לא אתה צריך גם את הטופל... זה די סותר אחד את השני... אם הSAT טוב למה שפתאום יראו שאני לא יודע אנגלית? סחיטת כספים מוזרה שמתאימה יותר לארץ לא לארה"ב ... 150 דולר ! מישהו כאן הצליח להכנס לקולג' בלי הטופל ?
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין משחק ישן הדורש הגנה מדיסקט (שאין לי). קיימת האופציה לשחזר את ההגנה לדיסקט חדש אבל אין לי בכלל כונן דיסקטים במחשב. האם יש דרך לעבוד על המחשב שכן קיים כונן דיסקטים כמו שעושים עם דיסק וירטואלי? מבחינת אמצעי איחסון חלופי אני מעדיף להשתמש ב DOK ואם לא ניתן אז במחיצה או ב CD.... תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם יש דרך כל שהיא (עדיף חינמית) לקבל תמונת לווין ישירה ? אני משער שזה יהיה כנראה עם דיליי ואיטי בטרוף ,אבל אני שואל עם יש דרך לקבל אפילו תמונות שמיתעדכנות פעם בכמה שניות ,לא חייב להיות וידאו .
-
- 9 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הייתי בצו ראשון והדבר היחידי שאמרו לי הוא הפרופיל , האם יש דרך לדעת את הקב"א ? שמעתי שפקידים בצא יכולים לבדוק את זה בשבילי... זה נכון או בולשיט ? תעזרו חברה , אני רוצה לדעת מה הסיכויים שלי להגיע לאן שאני רוצה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי זרוע לרכב שמשלבת בתוכה גם דיבורית. הזרוע לצורך העניין היא Megallen premium car kit for iphone זרוע שבצדה השמאלי יש חריץ קטן שיושב שם מיקרופון, בתחתית הזרוע הרמקול. הרמקול איכותי וחזק. המיקרופון..פחות. בגלל שאני גבוה אני יושב יחסית רחוק מהדשבורד\שמשה ולכן נוצר מרחק ביני לבין הזרוע שכנראה גובר על איכותו של המיקרופון. אשמח לדעת אם ישנה דרך שבה אוכל לשפר את הרגישות שלו.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה תמונה קטנה אחת, אי אפשר להבין שם כלום, וכשאני עושה זום אז מן הסתם הכל נהיה "קוביות" ואז בכלל אי אפשר להבין כלום. האם יש דרך להגדיל את התמונה ולהוריד את ה"קוביות" האלה ? לשפר את איכות התמונה במלים אחרות... תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באמת! האם ישנה דרך להגמל מעצלנות? אני פשוט כבר לא יכול להשתלט על זה! :asthanos:
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
ערב צח וערב זח O: אני מעוניין להביא חרב לארץ, אחת חדה, לא מוקהה. האם יש איזשהו אישור שיאפשר לי להביא את מבוקשי בלי להתחיל להתעסק עם מליון ורבע בעיות? מצאתי את הטופס לייבוא סכין/חרב, אבל כתוב שם שזה חייב להיות מוקהה. האם חרב חדה נכנסת תחת הקטגוריה "נשק"? כי לזה אפשר להשיג אישור. כל מי שיודע- מוזמן להגיב, תודה מראש. כל האידיוטי שהולכים לשים פה תגובות מיותרות- נסו ללקק את המרפק שלכם, ושתצליחו- תגיבו פה.
-
- 50 תגובות
- 14.8k צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני וחבר רוצים לשים מצלמה על בית של מישהו על החלון או משהו לא משנה שגר מטר מהים וככה תיהיה לנו מצלמת גלים נוכל לבדוק אם יש גלים.. השאלה איזה דברים צריך בשביל דבר כזה?? התקציב לא מוגבל אבל כמובן לא להגזים.. איזה מצלמה צריך והאם צריך עוד דברים? אגב אנחנו מתכננים שזה יעבוד כל היום או לפחות בשעות קבועות ובלי שאותו בחור יצטרך להפעיל את זה כל יום.. מה עושים?? תודה רבה רבה רבה
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הם רוצים 181 שח לשני קילו
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-