כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
שלום רב האם יש אתר שיכול להציג לי בזמן אמת את שם השיר המדוייק שמתנגן נגיד ברדיו 99? פעם היה אתר כזה. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה נשמע? תגידו מישהו מכיר אתר שנותן לקרוא ספרים מלאים בחינם?
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם דיסקוגרפיה (רשימת הדיסקים שהלהקה הוציאה + השירים שבדיסק) של להקות (אין סגנון מסויים) [תעזרו לי לנסח את זה :-X ]
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לברר את החוקים של מס הכנסה או את החוקים להקמת עמותה או לא יודע מה...... יש אתר כזה שמכיל את כל החוקים?
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
היי יש אתר לצפיה באיכות HD און ליין בערוציי הטלויזיה הישראלית? רוני
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש אתר שבודק ויטמינים ותוספי מזון ב-review כמו שיש אתרים שבודקים חלקי מחשב , כך גם לתוספי מזון , יש דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היה פעם את האתר הזה 441 אם אני לא טועה,כמובן שבזק תבעו אותם והאתר נסגר,האם יש אתר דומה שמאפשר לאתר כתובת ע"י הקלדת מספר טלפון.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי סגרו את הLH וכנראה זה יהיה לתמיד...באסה להם..ולי... עכשיו יש אתר בסגנון כזה של הורדות..(בלי לינקים=חוקי...אבל עם האש.??..או שם יחודי שדרכו אפשר להגיע לסרט המדויק..)
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אתר שמרכז את הIP של האתרים? כי םשוט לוקח זמן עד שהDNS מתעדכן אם האתר החליף שרת. ואני צריך להגיע לאתר דיי דחוף שעבר לשרת אחר וכתובת הDNS שלו עדיין לא עודכנה
-
- 9 תגובות
- 890 צפיות
-
-
האם יש אתר שרשום שם את כל הסרטים החדשים שנמצאים בקלונוע בעולם? וגם סרטים שיצאו לDVD ? בכלל אתר שכולו עוסק רק בסרטים חדשים שיצאו לDVD או לקולנוע? ועל איזה סרט אתם ממליצים לי ? כי ממזמן לא ראיתי סרטים ואני מחפש איזה סרט טוב לראות בנתיים =] תודה על העזרה, טימור =]
-
- 9 תגובות
- 887 צפיות
-
-
עקב רמת הכתבות הנמוכה של אתר Ynet, וכן ריבוי הכתבות השיווקיות שבו, שחלק לא מובטל מהן, מתפרסם ע"י גורמים בלתי ידועים (כמו הכתבה על פרס מוצר השנה 2013, שהמפרסם שלה איננו ידוע, ובטח שזו לא כתבה שפורסמה ע"י כתבי Ynet, בשל העובדה שאותה הכתבה בדיוק מופיעה במספר רב של אתרים ישראליים אחרים באינטרנט), ברצוני לדעת האם יש אתר חדשות ישראלי שרמת הכתבות שבו גבוהה יותר.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום. אני יודע שכל התר'ד הזה ישמע מוזר אבל מעניין אם באמת יש מוטנטים או זומבים. תאמת אני כמעט בטוח שמוטנטים יש כי אני יודע שיש פרות למשל שיש להן שני רשים וכל מיני בעליי חיים בצורות מוזרות. הביעו את דעתכם רק בצורה בוגרת
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לפני שנתיים התחיל רישום של שמות מתחם בעברית (לדוגמא www.פששאיזהנוחזהלהחליףשפותכלשניה.co.il). האם הדבר הזה צבר תאוצה בשנתיים האחרונות? אפשר להגיד שהקהילה הישראלית אימצה את הרעיון? תודה (:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי את הכתבות ב WALLA לא הבנתי תגידו לי אתם על תשלחו לי לי כתבות יש שביתה???מחר הוא שלא?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מת לראות את מלחמת הכוכבים כמו שאמורים לראות את זה
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגיעו לאוזני שמועות שיש בכנרת עלוקות זה נכון?! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
האם ישנם בלוגים מצולמים כמו של תפוז במקומות אחרים? לא חייב שיהיו ישראליים.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחר כ-6 שנים עם המחשב הנוכחי שלי , החלטתי לקנות מחשב חדש. עכשיו השאלה שלי אליכם היא , אם אני קונה מחשב מחלקים סגורים בקופסא , יש איזה שהיא סיבה לא לקנות מאייבורי? הדבר שאני הכי מפחד ממנו זה שאם לדוגמא אני ארכיב את המחשב ואיזה חלק יהיה תקול הם יגידו לי שאני קלקלתי אותו או שלא השתמשתי בו כראוי או משהו כזה. זה יכול לקרות?
-
- 4 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל להתפטר ממקום עבודה שהתחלתי בו, ויכול להיות שזו תהיה להם בעיה למצוא לי מחליף. האם יש בעיה להתפטר כי פתאום לא בא לי? תודה.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לדוגמא: http://cgi.ebay.com/Wireless-WiFi-IP-Internet-Pan-Tilt-Dual-Audio-Camera_W0QQitemZ320422164879QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item4a9aa6398f&_trksid=p3286.c0.m14 האם תהיה בעיה להכניס אותו לארץ? כמה מכס יש על מחשבים וציוד הקפי?
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כיצד מסתכלים על אנשים שלא עשו צבא בשוק העבודה?אם לא עשיתי צבא מהם ההשלכות בעתיד לגבי מציאת עבודה?
-
- 12 תגובות
- 6k צפיות
-
-
פתחתי את הת'רד הזה למי שמעוניין ללכת בקבוצה מהפורום, לתערוכת computax 2006 בין התאריכים 20-22 החודש. רק לידיעה, אין אפשרות כניסה למי שמתחת לגיל 18, רק ביום האחרון בליווי מבוגר, לפי מה שהבנתי. אני מאוד רוצה ללכת עם אנשים מהפורום פה, בסופו של דבר כולם פה מזריקים מחשבים לוריד! http://www.stier.co.il/fair_computax.htm
-
- 13 תגובות
- 851 צפיות
-