כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעורבות קהילתית בבית הספר. בהתחלה אמרו שזה סתם ויתנו לי תעודה בסוף שהתנדבתי ואוניברסיטאות מעדיפים אנשים שהתנדבו. היום איזה מורה אמר שאני לא אקבל תעודת בגרות עד שלא אסיים את השעות שלי (נשמע הזוי).. כמובן שאין לי שעות בכלל, ואני גם לא רוצה להתנדב, זה כפייה מה שהם עושים פה ובחלק מבתי הספר אין את זה בכלל, אז מה נסגר?
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מנסה להירשם למסלול החודשי של ASTRAWEB אבל כל פעם שאני לוחץ על הקישור של הPAYPAL לא קורה כלום. עוד מישהו נתקל בבעיות איתם? אני מנסה להירשם לSPECIAL OFFER ב11$ לחודש. כ"כ למי שמעוניין הם עושים מבצע של 96$ לשנה UNLIMITED.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, מי שלא לרוחו הת'רד הזה יכול להרגיש חופשי לא להגיב בו, אני בוחר לשאול פה מפני שאין לי מושג איפה אני יכול לשאול, וכי אני יודע שיש פה אנשים שהתנסו עם הרבה מאד דברים, בניהם אני שישמחו לעזור. אז ככה, אני תקליטן, אני צריך גנרטור לאירועים בחוץ, הגנרטור יסחוב הגברה של 2 קילוואט, ותאורת לדים בסיסית (הספק זניח) בואו נגיד, שאם יהיו לי שני אירועים בחודש בחוץ אני ממש אשמח עכשיו, ישנה חברה ישראלית של ציוד בניה, שנקראת שאטאל, שמייצרת גנרטורים עם מנועים יפניים, באיכות פצצה אבל מחירי הגנרטורים שלה, פי 3 מהסינים. עכשיו השאלה היא האם יהיה שווה לי לשלם את ההפרש הזה, במיוחד לאור העובדה שהגנרטור יעבוד בין פעם ל4 בחודש, ל8-10 שעות... זהו בערך ותודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עברתי מסניף אחד לסניף אחר של בנק לאומי ובמקום לעשות לי אותו הכרטיס מסטרקארד מולטי של לאומי עשו לי כרטיס לאומי סטודנט פשוט.. בנתיים אני ישאר איתו כי אין לי צורך בזמן הקרוב בכרטיס בינלאומי אבל חשבתי לעצמי אם יש כרטיס אחר שניתן לעשות אולי שלא קשור לבנק? יש איזה כרטיס מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בדרך להוכחה של זהות לא נעימה באנליזה ווקטורית נתקלתי במעבר הבא: כאשר הדלתא זו הדלתא המפורסמת של קרוניקר, והdi הוא הנגזרת החלקית של הרכיב הi. איך מסבירים את המעבר הזה מהזהויות הבסיסיות של חשבון הטנזורים? יש מבחן עוד שבוע וזה דחווף... תודה מראש עריכה - למען הסר ספק, A ו B הן פונקציות ווקטוריות.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ממלא 1\5 כוס, לוקח כפית סוכר וטובל בפנים. מדליק ונותן לסוכר לימוס ולאבסנט להדלק. זורק הכל בפנים, מערבב טוב טוב, מכבה בנשיפה (הכוס לוהטת!! אי אפשר לכבות אחרת) וישר שואף את אדי האלכוהול, נותן לזה חצי דקה להתקרר ושותה הכל בשוט. איך אתם שותים אבסנט?
-
- 26 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
טוב תקשיבו אני לא יודע איפה בידיוק לפתוח את זה אז פתחתי כאן.קראתי שמתי שאני מחליף ספק כרטיס מסך זכרונות וכו' זה יכול להירס מחשמל סטטי ושצריך להשתמש במין צמיד כזה. עכשיו השאלה שלי הצמיד הזה הרכחי? כאילו יש כל כך הרבה סיכוים לחשמל סטטי או שזה ממש נדיר(יש לי שטיח בחדר אז תתחשבו הזה גם) ובכלל יש כלשהו תחליף לצמיד הזה כאילו משהו שיש בכל בית כי ממש לא באלי ללכת לחפש את הצמיד הזה עכשיו
-
- 16 תגובות
- 6k צפיות
-
-
עקב דיונים מעניינים כאלה ואחרים בפורום הזה ואחרים וכן מעקב שוטף אחר הנעשה בארץ ובעולם, עלתה אצלי לא פעם השאלה בהקשר לחוק היבש. אם החוק היבש הוא הקביעה העליונה או שצריך להיות פתח לפרשנות עניינית וקביעת תקדימים שיכולים להרחיב את החוק לנושאים מעורפלים שלא הוגדרו בו מלכתחילה ? כדאי לעשות סקר בנושא ? אם כן, תציעו הצעות לגבי מה צריך להיות כלול. ותשמרו על תרבות הדיון.
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת זה דחוף מה הגודל שלו לרוחב לאורך במטרים
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכיוון שאין תפריט מהיר להחלפת פורומים במערכת כרגע ולא בהכרח תהיה גם בעתיד, עריכה: בעקבות הפוסט הזה: גיליתי שדווקא כן יש תפריט כזה... ויצאתי עיוור, אז תרגישו חופשי להתעלם משאר הפוסט שמובא להלן: משהו קטן שחוסך קליקים (וזמן טעינה!) במעבר בין הפורומים השונים, לא יודע איך לא חשבתי על זה עד עכשיו: זה עניין של חצי דקה לסדר תפריט כזה ב Firefox (ואני מניח שבכל דפדפן אחר גם כן) רק לפתוח את ה bookmark organizer, ליצור תיקיה חדשה מתחת לסרגל של ה bookmarks ולגרור לתיקיה הזו פורום פורום מעמוד הפורומים הראשי (drag & drop) זה הכל.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני לא יודע אם מנהלי האתר חשבו/לא חשבו על הוצאת המגזין HWzone על גבי עיתון... ולא וירטואלי. HWzone נודע כהמגזין הכי מוביל כיום ברשת בתחומו אשר יש לו פוטנציאל להמשיך כך על דפי נייר. מה דעתכם בעניין?
-
- 44 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכם ושבוע טוב. לסבתא שלי יש פטיפון שהדגם שלו הוא: NAD 5025 SEMI-AUTOMATIC הבעיה זה שאין לו מחט, מאיפה אני יכול להשיג מחט בשבילו? ומה אני צריך לחפש? לפי דגם מדויק? לפי חברה? אריאל
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני עובד על איזהשהו פרויקט אישי בעל פוטנציאל רווח. סביבה אינטרקטיבית, ויפה הינה חיונית ביותר בעבורו, ולדעתי Flash יוכל לספק לי את זה. לכן, אני מעוניין לקנות רישיון Flash חוקי כדי למנוע סיבוכים משפטיים. ראיתי ש- Flash CS4 חדש עולה 700$ http://www.adobe.com/products/flash/ שזה מחיר יותר מדי יקר בעבורי. רציתי לדעת אם יש דרך זולה יותר להשיג רישיון חוקי. אני לא צריך את הגרסה הכי החדשה, וכל עוד זה חוקי אני אסתדר מצוין גם עם גרסה יד שניה. אשמח להצעות בנושא. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3740479,00.html כתבה זאת מביאה לראש מחשבות רבות. מה איתכם, אתם מאמינים לו? נ.ב. קיראו בוויקיפדיה, זה מסביר הרבה http://en.wikipedia.org/wiki/Bilderberg_Group
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
לפי ההגדרה של חציון, עבור רצץ מספרים ממויין החציון ימצא במקום N/2 כאשר N הוא סך כל המספרים בסדרה. כמו ההגדרה של חציון היא גם מספר הנמצא במרכז הסדרה בצורה כזאת בצד שמאל של הסדרה המספרים יהיו קטנים או שווים לחציון ובצד ימין גדולים או שווים חציון. אם כך מה יהיה החציון בסדרה הבאה: A = {1, 1, 1, 1, 1, 2, 3} לפי ההגדרה הראשונה זה 1, אבל זה לא מתאים להגדרה השנייה. איפה אני טועה? עריכה: לא משנה הסדרתי ><
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
בעקבות "הארה" שקיבלתי לפני מס' דקות אני הפסקתי להיות אתאיסט הפכתי להיות חסיד של הFSM... http://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A4%D7%9C%D7%A6%D7%AA_%D7%94%D7%A1%D7%A4%D7%92%D7%98%D7%99_%D7%94%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%A4%D7%AA
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אחרי נסיון גרוע במיוחד של כל המשפחה שלי עם אופטיקנה שהמשקפיים שלנו פשוט נהרסות מרגע לרגע, החלטתי לקנות זוג חדש של משקפי שמש אופטיות בחנות אחרת. לא מזמן קיבלתי במתנה משקפי טייסים נדירות של רייבאן, וחשבתי שאני כבר אקנה עדשות בשבילן. הבעיה היא המחיר- 800 ש"ח בזגי שאול, באופטיקה דורון העדשות עולות 2000 ש"ח לעובי רגיל ו2800 ש"ח לעדשות דקות שמתאימות למסגרת. עכשיו, בארוקה עדשות עולות 200 או 400 שקל. הייתה שם מסגרת שאהבתי שיחד עם העדשות ב200 הכל יעלה 600, וכנראה שלרייבן אם הם יסכימו למכור לי רק עדשות זה יעלה לי רק 400 שקל. הבעיה היא שהלכתי לסניף בגראנד קניון, ואין להם שם אפשרות לעשות בדיקת ראיה. אני לא יודע אם יש להם בדיקות ראיה בסניפים אחרים בחיפה ועד כמה החנות הזא…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מיקרוספוט מנסה לקדם את IE8 להמונים עם פרסומות מצחיקות? לי אישית נראה מצחיק איך שהם מדברים על דפדפנים ישנים בני כמה דורות ומציעים לשדרג ל IE8 ;D G.R.I.P.E.S. F.O.M.S. S.H.Y.N.E.S.S. O.M.G.I.G.P
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום עשיתי מבחן.המבחן תאוריה הראשון שעשיתי וטעיתי ב6 שאלות מתוך 5 מותרות. אחת השאלות בהן טעיתי היא כזאת:איזה מכלי הרכב המופיעים בתמונה אינו חונה כשורה? זאת השאלה ובתמונה מתחת מוצגות שתי מכוניות צמודות למעבר חציה.אחת לפני ואחת אחרי. אבל!המכוניות חונות על יד מדרכה עם אבני שפה הצבועות באדום לבן-מה שאוסר על חניה של כלי רכב בכל מקרה. אני מין הסתם סימנתי שאף אחד מהרכבים אינו חונה כשורה.אבל לפי המבחן התשובה היא שהרכב שלפני מעבר החציה אינו חונה כשורה. מה שנכון אם לא כוללים את אבני השפה הצבועות אדום לבן. אני מתכוון לערער מחר על זה.מה דעתכם?
-
- 15 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
היי. מה אתם אומרים על הגיטרה הזו? http://www.amazon.com/gp/product/B001VC22G6 למטאל וגם לפאנק אמ.. תצתרך לספוג דיסטורשן ולתת קלין טוב לפעמים... אולי אני ארצה להרכיב פיאזו בהמשך... אז הגשר הוא רק חתיכה אחת או שזה אוקפים? תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כך אני הבנתי שיש באיביי כך ,מכירה ,שאתה קונה משהוא במחיר שרשום ,והצעות שאתה מציעה וזה לוקח את ההצעה המקסימלית . אז אני לא כל כך מבין ב איביי ,בדרך כלל חברים קונים בשבילי ,אז לא הייתי צריך להתקל בבעיה הזו עד עכשיו ,אבל עכשיו שמתי לב לכמה עיסקעות מפתות שם . למשל זה http://cgi.ebay.com/Intel-Core-I7-920-w-fan_W0QQitemZ230353172802QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item35a21e7942&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15|66%3A2|39%3A1|293%3A1|294%3A50 מישהוא יכול להגיד לי העם זה באמת המחיר של המעבד (פאק 45 דולר ל core i7 זה סופר זול ) ,כי עם כן אני קונה את זה ,לא מעניין אותי כל כך שזה יד שנייה (בכל זות כמה ישן יכול להיות core i7 עם הם יצאו רק לפניי חצי שנה ). …
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
האם הסינתיסייזרים של רולנד של היום נשמעים כמו ה mt-32 של פעם? http://en.wikipedia.org/wiki/MT-32 זה שהיה משומש בקווסטים פעם כמו אי הקופים עם כל הכלים של הקאריביים היה לזה צליל אמיתי כזה אני רוצה בעתיד לקנות סינתיסייזר וללמוד נגינה, גם לי בא לנגן דברים כמו שכולם עושים ביוטיוב ואני פשוט רוצה שישמע יפה
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/video/exclusive-motion-wolfenstein/52340 איזה משחק אגדי זה (אני מדבר על Wolfenstein3D למי שזה לא מובן), כמה נוסטלגיה .... לדעתי גם ENEMY TERRITORY הוא אחד הגדולים. אז מה אתם חושבים על הסרטון ?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אנינ מחפש כבר ברשת כמה זמן, לצערי, לא הצלחתי לברר לכמה זמן בדיקת הראיה בתופס ירוק תקפה. ביצאתי בדיקת עניים לתופס ירוק ב1.9.08 אולם לא ניגשתי לתאוריה עדיין, חבל לי לסוע לעשות תופס ירוק חדש, כך שאני רוצה לברר שאכן הבדיקה תקפה. אם מישהו יכול להגיד בוודאות קרי סימוכין ממשרד התחבורה או משהו בסגנון אני אשמח תודה מראש DXM
-
- 3 תגובות
- 6.6k צפיות
-