עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by stone cold,

ראיתי כרגע פרק שכל הצוות עוזב ויש הרגשה שזה הפרק האחרון אז הסידרה באמת ניגמרה? אחרי העונה הראשונה הסידרה היתה אומנם פחות טובה אבל עדיין היה נחמד פה ושם ליצפות אם הסידרה ניגמרה אז חבל -יחסית לזבל שמשדרים בארץ זה סידרה מצוינת ושאין דברים מענינים בטלוויזיה (רוב הזמן :'( ) סדרות כאלה מעבירות לי תזמן מצוין

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  2. שלום כולם... ראיתי אתמול את הסרט דמדומים, ודי אהבתי את הרעיון... אני בטוח שהספר יותר טוב מהספר, ואני רוצה לקרוא את הספר השני בסדרה. מה גם שאני צריך לקרוא ספר באנגלית לבי"ס, אז חשבתי לבחור את זה. עכשיו השאלה היא אם הוא קשה לקריאה? אני עכשיו בי"א, אין לי אוצר מילים כזה רחב אבל אין לי בעיה לחפש כמה מילים במילון, למרות שאם יש יותר מדי מילים קשות והשפה מורכבת אני מעדיף לא להתחיל עם זה... אז, לדעת קוראי הספר, כדאי לי לקרוא אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. <ליימר>מי שלא יודע על איזה סרט אני מדבר שימצא מישהו שייתן לו מכות.</ליימר> מי שראה את הסרט הזה כנראה זוכר איך ההוא צובע את המקלדת. אצלי אישית מה שהתחיל את כל עניין המודינג זה הסרט הזה. מרגע שראיתי אותו רציתי לעשות משהו כזה אבל עד שלא הגעתי לאתרים הנכונים שלוש שנים אחר כך לא עשיתי כלום. השאלה היא האם לדעתכם הסרט הזה הוא מה שברא את המודינג או לפחות מה שעורר אנשים רבים לעשותו? נ.ב: אני חולה שפעת, אני לא אמור לחשוב בהיגיון.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by x-dude,

אני לא מצליח למצוא שום אינפורמציה לגבי הסרט האם הוא יהיה מוקרן בארץ....מומלץ לראות את הסידרה Firefly לפני שרואים את הסרט (סידרה שבוטלה לאחר משהו כמו 13 פרקים ומאז הפכה לפולחן,בזכות זעקות המעריצים של הסידרה עשו סרט קולנוע שיוצא עוד 9 שבועות בערך). *לחובבי מדע-בדיוני.

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  5. יש לי כרטיס שמתחבר ל-PCI ועליו 2 חיבורי USB ועוד 2 FW. שמעתי פעם שחיבור USB בכרטיס שכזה מהירה יותר מחיבורי ה-USB שעל הלוח. האם זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  6. האם העיצומים פוגעים בכם ? בתיכון שלי לפחות כולם יצטרכו לעשות את 005 לבד מכוון שאין לנו הרבה שעות לימוד, ואסור לעשות השלמות אחה''צ או בפסח, שישי וקיצר מותר ללמד בשעות מקוצצות וככה בחיים לא נסיים תחומר, הולכים להגיש אותנו שאנחנו יודעים עשירית מהחומר אני תומך במאבקם, אבל זה בא על חשבונינו, אז מה עושים ? נכון זאת בעיה כלל ארצית אבל עדיין אני זה שיצטרך לשבת מאוחר יותר ולהשלים תבגרויות.

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  7. ז"א אני רוצה להזמין נעליים של 65 דולר אבל המשלוח עולה עוד 20 דולר. ההגיון אומר שאין קשר לכמה אני משלם על המשלוח, אלא רק על הנעל עצמה. אם כך ההגיון אומר - כנראה שמהדינה אומרת הפוך. מה התשובה, מישהו יודע? **לפי האתר של המכס יש פטור על הנעלה והלבשה עד 75 דולר**

• 43 תגובות
    • 11k צפיות
  8. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים ... האם הפסקת חשמל הורסת את החלקים במחשב ?.. היה לנו עכשיו הפסקת חשמל והמחשב שלי כמובן נכבה ולא נראה שמשהו קרה ... אז השאלה שלי אם המחשב שלי אחר כך נפתח ועובד בצורה תקינה זה אומר שלא קרה כלום או שזה נזק מצטבר ועם עוד הפסקות חשמל אז בסוף איזשהו חלק\ים יהרס\ו ?.. אפשר אולי איכשהו לבדוק אם משהו נהרס (מבלי לפתוח את המארז) ?.. תודה מראש, משה

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. היום ראיתי תפרק 220 והיתה יתפתחות שרמזה שהפילרים נגמרו האם זה נכון?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kfirlion,

תענו לפי השאלה ובנוסף לזה אם ניסתם לצום אז מתי שברתם את הצום? אני אישית ניסיתי לצום עד 12 בלילה והרגשתי פה יבש אז שתיתי המון, ובנוסף לא יכולתי לא לשחק במחשב אז שיחקתי CSS וב-BF2 עריכה: אני מכין כבר את השיחה (לאלו ששברו את הצום)

• 91 תגובות
    • 6.1k צפיות
  11. Started by bobby323,

למישהו יש קישור לקצת מידע על זה

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  12. שלום! בצבא אני רוצה ללכת לחיל הטכנולוגיה. אני רוצה ללכת לממר"ם בעיקרון. עכשיו אני לומד במגמת מחשבים (טכ"ם). יש לי פרופיל רפואי 97 וקב"א 53. האם זה מספיק? פשוט יש לכל החברים שלי 55 ואני מרגיש נחות.

• 65 תגובות
    • 6.6k צפיות
  13. האם הקטע הזה אמיתי? ואם לא האם זה בכלל יכול לקרות דבר כזה http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=971888&SourceId=970556

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  14. פנדה אני ממש לא מבין מה הולך פה ולמי מתכוונים, אם באמת הכוונה לפנדה אני קניתי מהם מס' פעמים ואני חושב שהם אחלה. מה הסיפור של למכור במחירי הפסד? לא נשמע הגיוני. הם לא נשמעים כל כך מרושעים כמו שאתם מתארים. בעוד שבוע אני הולך לקנות מהם שלושה מחשבים שלמים בסך של 14000 ככה שאני אשמח אם מישהו יגיד לי באיזה חנות מדובר.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by marking,

שיש יותר אתרי אינטרנט מאנשים?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי אני עובד עכשיו עם C# ואני משתמש בפקודה CONSOLE.BEEP, עכשיו רציתי לעת אם זה עלול לגרום נזק למחשב או משהו... (מי שלא הבין אני נותן למחשב את הפקודה לעשות BEEP, לא כי יש תקלה בלוח אם או משהו) ועוד שאלה: למרות שזה קצת קשור יות לתכנות, האם יש דרך לגרום לביפ להשמע דרך רמקולים ולא דרך הלוח אם? אם זה לא קשור לפה תעבירו, כי זה המקום הכי מתאים לדעתי...

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  17. היי חברים, :-) אני חדש בפורום (הרגע הצטרפתי), והחלטתי לשאול את השאלה כאן (הגעתי לכאן דרך קריאת פוסט בנושא המתחים). ביום רביעי קיבלתי את השקע-החכם שהזמנתי (2 אמריקאים מ-Apple.com ואחד אירופאי... מ-amazon.de). האירופאי הוזמן, כי מה לעשות... זה התקן הישראלי והשניים האמריקאים הוזמנו, מכיוון ששעון ה-Apple Watch והאייפון שלי נרכשו ב-Apple.com ארה"ב. לפני הזמנת השקעים האמריקאים-ראיתי, שלפי אתר היצרן (Elgato), השקעים תומכים במתח v100-240 ,50/60Hz (קישור)... מה שכן, על השקע רשום 120v וכאשר חיברתי אותו (ללא מכשיר מחובר!), שמעתי רעש מוזר (אולי זה תקין, אך העדפתי לא להסתכן) ולכן.... ניתקתי מיידית. לפי הפוסט ההוא הבנתי, שבמפעל חוסכים בתחום…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. התקשרתי למדור סיירות ואמרו לי שאני מתאים ליום סיירות ואקבל זימון למועד ינואר 07'. האם העובדה שאני מתאים ליום סיירות מעידה על כך שאני מתאים למיוני גדנ"ע צלילה של השייטת או גדנ"ע חובלים, ואקבל זימון למיונים אם נרשמתי אליהם? תודה,

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  19. Started by BiG_BuG,

למועד סוף ספטמבר. ואם לא, אז מתי בערך מתחילה ההרשמה ? תודה :]

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  20. שלום לכולם, אתמול ניגשתי לבגרות בתנ"ך, ורציתי לדעת, אם התפרסמו כבר התשובות לבגרות. מי שיודע משהו על הדבר הזה, שיגיב בבקשה תודה רבה. עריכה- אני מדבר על הבגרות, שמס' השאלון הוא: 002213

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  21. כותרת

• 14 תגובות
    • 7.2k צפיות
  22. Started by SOLIDUS SNAKE,

עד היו ראיתי בכל שבת וויג'ר בערוץ יס פלוס אך הסידרה נפסקה ולא שודר פרק משבת שעברה. אני יודע שהסדרה לא נגמרה אלא אני שואל למה לא משדרים יותר פרקים שלה. אם מישהו יודע מתי היא תחזור למרקע זה יעזור.

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  23. הנייד נקנה ללא מערכת הפעלה בכלל.

24. שלום אני מאמין שרבים כאן מכירים את אתר PAYPAL. יש שם בעיה ;כתושב ישראל שיש לו חשבון בנק בישראל , אין אפשרות למשוך את הכספים הניכנסים לחשבוני ב PAYPAL , לחשבון הבנק שלי בישראל. האם יש דרך לפתוח חשבון בנק באמריקה? לחשבון בנק כזה ניתן להעביר את הכספים מ PAYPAL ) אנא תנו לי פירוט והסבר בעניין. תודה ZATAR

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by KOBrA,

היום חבר שלי אמר לי שהוא יודע מקום שיש בו אלמנה שחורה .. אני ישר התלהבתי ורציתי לצלם אותה בסוני אריקסון החדש שלי W800 ( כן כן מותר לי להתלהב קצת) בכל מקרה אחרי שראיתי אותה נורא שמחתי לראות אלמנה שחורה במציאות, אבל לאחר חיפושים ברשת התברר לי שלכל האלמנות השחורות צריכות להיות מצוירות מן שעון חול על הבטן ... התאכזבתי נורא אבל חבר שלי מוכן להתערב איתי על מ100 שקל שזאת אלמנה שחורה משצלמנו היום והוא טוען שיש סוגים רבים של אלמנות שחורות . אבל לי העניין לא הוכח ! קיצר חברה מישהו יכול לעזור להטות את כף המאזניים ?? כל מידע וכל מי שיודע ומצא דבר שיפרסם פה בבקשה !! תודה מראש

• 36 תגובות
    • 9.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.