כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
קבלו מה קניתי בארה"ב: וכן, אני רוצה שקל מה, אסור קצת להתלהב ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מעט כלים עברו לי בין הידיים והפסקתי אחרי שבוע, אבל הפעם אני רוצה ללמוד באמת. אני חושב ללמוד כינור או חצוצרה, את האמת אני רוצה יותר כינור אבל יש לי חצוצרה בבית ויהיה נחמד ללמוד לנגן קצת ג'אז. השאלה אם 18 זה לא מאוחר מדי להתחיל ללמוד נגינה, ואם לא אז מאיפה אני מתחיל (אני מעדיף ללמוד לבד בבית) אם למישהו יש נסיון עם אחד הכלים האלו אשמח לחו"ד
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש הרבה חברים באתר שלא ברוח של יום כיפור אז החלטתי לעצמי ולכם לפתוח דיון על שירים שמחים דווקה היום קבלו תראשון-
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1213570544411 הדבר הזה אמיתי ??
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.last.fm/event/1354568+Infected+Mushroom+at+Gane+HaTa%27arucha+on+11+February+2010 http://www.facebook.com/event.php?eid=271528505790&index=1 מישהו יודע אולי כמה עולה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני ב-012 ויש לי מלא לאגים שאני משחק ברשת אני אשמח לדעת אם גם לאחרים שהם ב-012 אם יש להם לאגים והפינגים גבוהים למה זה משגע רצח יש מלא תקיעות אני רוצה לדעת אם יש את זה לאחרים ואם זה לא המקום המתאים אז תעבירו בבקשה זה חשוב לי לדעת כי אם כן אני עובר חברה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה קורה כולם? יש לי שיעורים במתמטיקה ושחכתי בערך איך אני עושה את זה מאז השיעור האחרון אז אני ממש אודה למי שיוכל לעזור, שיוכל גם להסביר איך אני עושה את זה בעצמי. הנה דוגמה לתרגיל y=16-x*x (התכוונתי ל- X בריבוע) והתרגיל מיועד לכך שאני אעשה את זה בלי גרף. זה קצת דחוף דרך אגב
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות את הקינדל ויש לי כמה שאלות. קודם כל לפי מה שהבנתי, אמזון לא עושים משלוחים לארץ, אז יש לי את האפשרות שידידה תשלח לי את המוצר מארה"ב. 1.נכנסתי לאתר שלהם והזנתי את המוצר,מן הסתם אני צריך להזין כרטיס אשראי. יש לי אמריקן אקספרס, האם זה אפשרי? ואם כן אז איך עושים את ההמרה לדולרים? הבנק? או שאני צריך לעשות את זה לבד? 2.שאךה נוספת בקשר למכס, אני לא כל כך יודע איך זה עובד... אני חייב לשלם על כל מוצר ששולחים לי או שיש הגבלות? אם יש למישהו המצלות איך עושים את ההזמנה בדרך הנוחה ביותר, אשמח לשמוע...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון למכור את המחשב שלי במטרה לקנות אחד חדש - אין לי צורך במחשב למשחקים ואני מחפש משהו פשוט יותר וקטן הרבה יותר . החלקים הם : 3800X2 BW-E6 0605 + Big Typhon DFI LANPARTY NFORCE 4 ULTRA GEILL 2X1GB GeCube HD2900PRO 512 W.D 160GB SATA-2 Sunbeam Transformer Antec True power 480W המחשב עובד בצורה מעולה,ללא מסך כחול מימיו,הכל תקין ורץ חלק . כמה אני יכול לבקש עליו ?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מזל טוב ועוד הרבה שנים שמחות ועליזות לך, ושתגיע לגדולות[כמו עכשיו ;D] וכהרגל האתר אני מקדישה לך... :-* אוי אופס ננסה שוב אני מקדיש לך... שמנמן מקפץ
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני התקבלתי לעבודה חדשה . אני גר בהרצליה . אני מעוניין להגיע לעבודה החדשה ללא רכב. אני יודע שיש רכבת לנתבג ורציתי לדעת אם אפשר להגיע משם לאיירפורט סיטי בעזרת אופניים חשמלים או קורקיטנט?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מדבר בשביל חברה שלי... היא קצת לחוצה מהתפקיד הסבר בהמשך... קודם כל, שאלה ראשונה שלי מופנת לאלה שמכירים בצורה אישית/עוסקים בתפקיד- הייתי רוצה לדעת מה התפקיד אומר? אבל ממש מבחינה יומיומית? לא בשמות מפוצצים ושטויות. האם משמעות התפקיד להיות טכנאי רשת המחשבים של הצבא?! קשה לי להאמין כי בכל זאת הם עוברים 3 חודשים הכשרה, וחותמים שנה קבע. אבל השאלה באה כדי להרגיע את החברה.... בכל מקרה, אני אסביר לכם קצת את המצב- אפשר להגיד שחברה שלי היא אדם אייכותי. ממוצע הציונים שלה נושק ל100 והיא קיבלה מיונים לכל הדברים המעניינים (תלפיות, שחקים וכו') כולל מספר דברים סודיים שאני נמנע מלרשום, אך בכולם היא קיבלה תשובה שלילית- ולא מכיוונן שאינה מסוגלת, פשוט בראיונות האישיי…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סבא שלי ז"ל נפטר אתמול בבית-חולים כשהוא היה בדיאליזה :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כתבתי ספרים בעברית ב- Cisco CCNA ו- Ubuntu Linux אם יש דרישה, צורך בשוק לספרים כאלה? תודה רבה...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פתאום היום אני רואה הודעה שהערוץ יסיים את פעילותו ב4.1 אחלה ערוץ למי יש תשובה לחידה המוזרה?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם וחג שמח!!! אני שמאלי וכותב ומשתמש לרוב בשמאל, אבל יד ימין שלי הרבה יותר חזקה ואני רוצה להתחיל לשפר את הקאורדינציה ביד ימין... איך אני יכול לשפר אותה חוץ מכתיבה? תודה לכולם! ;D
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם מוזמנים להכנס/לבדוק/לתת פידבק/להשחיט את האתר הבא: http://aspspider.info/NuclearEnergy אם לא בא לכם להרשם אז: משתמש רגיל: שם וסיסמא - web1 "המנהל": (כל האתר אצלי על המחשב ככה שאין בעיה אם תמחקו משתמש ) שם וסיסמא web מי שרוצה לבדוק את הקוד/לגנוב ממנו אז הנה כל הדפים (בלי הDB והתמונות) [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום . אתמול שמתי סרט להורדה משרת ישראלי וקיבלתי שוק שראיתי שזה מוריד לי על מהירות 1.5MB , כי המקסימום שזה הוריד לי זה 300B שאלתי את אמא שלי אם היא עשתה משהו והיא אמרה שהתקשרו אליה מבזק והציעו לה לשדרג את המהירות ל12 MB . זה עולה 69 שקל לחודש ו3חודשים ראשונים חינם . ואצל הוט זה חודשיים ראשונים חינם ואחרכך זה עולה 114 לחודש . המחיר הזה טוב או שזה יקר? אני שילמתי אצל בזק גם 70 שקל לחודש ואצל הוט 80 שקל בשביל מהירות 2.5MB תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אתם יושבים ברכבת ליד החלון... נרגעים ועובדים עם הLAPTOP שלכם... אתם שמים לב שהבנאדם שיושב לידכם תמיד מציץ לכם במסך וזה מעצבן אותכם... אתם אומרים לו: סליחה, אתה יכול לזוז בבקשה אני צריך ללכת לשירותים בזמן שהוא זז אני לוחצים על הלינק הזה http://www.thecleverest.com/countdown.swf והולכים לשירותים ברוגע.... (חשוב להשאיר את המחשב פתוח )
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הגעתי ל: sin(180-2a) = 1.5*sin(a) איך אני מוצא את הזווית a?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי חשבתי על להתחיל ללמוד גיטרה. יש לי רקע מוסיקאלי טוב, אבל לא על גיטרה. אני מחפש ספר\ אתר שמסביר מאפס על תווים בגיטרה, תרגילים וכל מה שצריך כדי ללמוד לנגן... תודה לעוזרים.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש את האתר lynda.com שמספק הדרכה בסרטונים לכל מיני תוכנות. אני מחפש גם סרטונים ללימוד טכנאי מחשבים. קיים כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אנחנו צריכים להשתלט על התרגומים של נמלטים ואבודים כדיי לקבל הכרה כבר פנה אליי מישהו מהאתר, עכשיו אנחנו כבר שלושה בברכה צוות התרגמים של Hwzone
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000612270 האם בקרוב יגמר סוף סוף המונופול של מד נאוטילוס ויהיה אלטרנטיבות לתשתית הענתיקה שלה? העתיד נראה וורוד והוא צפוי לשנות את פני האינטרנט בישראל, עד היום צוואר הבקבוק העיקרי בין ישראל לעולם היה הכבל התת ימי שבבעלות מד נאוטילוס שהיה היחידי שמקשר אותנו אליו.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה לא עלה על הפרק, הנדסת אוירונאוטיקה וחלל, הנדסת חומרים, רפואה, רפואה משלימה, פסיכולוגיה, אדריכלות, ביולוגיה, מדעי המחשב, אבל.. אף אחד מהם לא עשה לי תחושב של " כן זה מה שאני רוצה לעשות כשאני קמה בבוקר ליום עבודה". מאוד מעניין אותי מחקר, בעיקר רפואי. אז כנראה שמוסד הלימודים יהיה הטכניון, מרושע ככל שיהיה. אם למישהו יש דברים נחמדים להגיד עליו אני אשמח מאוד לשמוע. תל אביב לא נראה לי, וב"ש זה חור מידי.. עכשיו, הבנתי שביואינפורמטיקה זה טיפשי לעשות, כי אי אפשר לעשות עם זה במחקר ובשביל מתכנתים מעדיפים רק מדעי המחשב. אז השאלה היא בעצם, מה כדאי ללמוד.. הנדסת חומרים\כימית- אילו אפשרויות תעסוקה יש בזה אחרי תואר ראשון ומה המשכורות? מה נדרש ממני בסוף התואר כדי להמשיך במחקר ו\או לתוא…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-