עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. קניתי היום מצלמה באתר אינטרנט דרך כרטיס אשראי. פתחתי את החבילה, פתחתי ספר הוראות, הכנסתי סוללה למצלמה צילמתי איתה קצת ולא אהבתי. נגיד ואני רוצה להחזיר אותה בחזרה לחנות ולבטל את התשלומים! האם יש לי זכות לדרוש זאת? מה החוקים והזכויות של הצרכן במקרה זה? תודה.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אהלן רכשתי קורס באינטרנט של אחת המכללות שמלמדות איך לעשות כסף באינטרנט אני לא אגיד את דעותיי על הקורס כי אני לא פה להשמיץ. בקיצור ולעניין : האם יש איזשהי מדיניות החזרה של מוצרים דיגיטלים שנקנו באינטרנט? מדובר על קורס וידאו שאני רואה דרך האינטרנט קניתי משהו, ועדיין אין לי אותו פיזית ביד..תמוה משהו.. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. כמו שכתוב בכותרת - השאלה שלי היא האם אני יכול להחליף חלקים בחומרה (ספציפית - מעבד ולוח אם, כי אני יודע שכרטיסי זיכרון אפשר להוסיף ואני מניח שאפשר גם להוריד בלי שום בעייה) בלי לגעת בדיסק הקשיח? או שזה סתם יעשה בעיות? תודה איל

4. שלום וברכה, אני מעוניין להרזות איזה 5 קילו בערך, אבל אין לי כסף להשקיע באוכל בשרי איכותי ולחם מחיטה מלאה. אז אם אני אסתפק בפירות וירקות במשך שבועיים זה יהיה בסדר לגוף? סה"כ המטרה שלי היא להתמקד בצריכת קלוריות מופחתת משמעותית מאשר פעילות גופנית (אין לי ממש זמן לפעילות גופנית).

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. שלום לכולם , אני אמור לחזור לארץ בשבוע הבא (דרך גרמניה) . את התכולה של הבית אנחנו שולחים במטוס עם חברת ההובלה אבל יש לי כונן קשיח נייד שיש עליו את הגיבוי של כל המחשב האישי שלנו . אני כמובן לא רוצה לשלוח את הגיבוי במשלוח יחד עם המחשב וחושש לשים אותו במיזוודה מחשש שיפגע (כל מי שראה איך מעבירים מיזוודות בשדות תעופה יבין על מה אני מדבר). האם מישהו פה התנסה בלהעלות כונן קשיח למטוס והאם זה ייצור לי בעייה בבידוק הבטחוני? תודה מראש לעונים. חיים

• 18 תגובות
    • 6.8k צפיות
  6. האם זה גילוי אריות ???

• 73 תגובות
    • 7.4k צפיות
  7. אני מעוניין להצטרף לתוכנית של גולן טלקום ולפי מה שהבנתי מהם אפשר להצטרף ולמסור את מספר הכרטיס רק דרך האתר, האם יש סיכון שאיזה האקר יעלה לי על המספר של הכרטיס ויעשה "שופינג" על חשבוני או שאפשר להשתמש שמה בכרטיס?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. האם אפשר להשתמש בפיפאל בעזרת הכרטיס הוירטואלי של ישרכארד? זה לא יעשה בעיות? הבנתי שהאתר לוקח דולר ואז מחזיר אותו אבל לכרטיס כזה אי אפשר להחזיר כסף אז איך זה יעבוד כי אני יודע שעם הכרטיס של הדואר אין בעיה אשמח לתשובה מהירה[br]פורסם בתאריך: 2.05.2010 בשעה 19:33:11 תשובה בבקשה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by freee,

שלום, אני מעוניין לקנות מערכת פורמים של vBulletin ורציתי לדעת אם אני קונה רשיון אז הוא תקף רק לפורום אחד או שאני יכול לפתוח כמה פורמים על אותו רשיון? תודה לעוזרים,ובבקשה רק מי שמבין שיענה! נ.ב: מנהלים חשבתי שזה המקום הכי מתאים אם לא אנא תעבירו את הנושא תודה.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  10. לא היו לי שידורי טלויזייה בכבלים, אני פיצלתי את החוט וחיברתי גם לטלויזייה וגם למחשב וראיתי את הערוצים הבסיסיים, מישהו גם שם לי כזה מכשיר, "מגבר אנטנה" או משהו כזה והם גילו איכשהו, הם התקשרו אלי והתחילו לשאול אותי אם אני צופה בטלויזייה, אמרתי שאני לא יכול לדבר באותו זמן השאלה שלי אם זה לא חוקי לעשות את זה? או האם זה לגמרי לא חוקי או חלקית? ואם מישהו יודע איך הם גילו את זה? האם זה היה בגלל המכשיר והאם בלעדיו הם לא יגלו, אגב מסתבר שלא צריך אותו בכלל בבקשה מי שמבין או מניסיון לא ניחושים תודה מראש

• 54 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. יש לי טלפון ישן יחסית (לא סמארטפון, הכוונה), אבל כזה שמאפשר גלישה באינטרנט. כמו כן, יש לי חבילת גלישה חופשית (עם האטת תעבורה אחרי נפח מסוים). רציתי לדעת, האם זה פיצ'ר אפשרי או מוכר, שבו מחברים את הסלולרי למחשב וגולשים דרכו, באמצעות חבילת הגלישה החופשית שיש לי מספק הסלולר? האם צריך לחבר את הטלפון באמצעות בלוטות' או ב-USB? האם זה אומר שהטלפון מוגדר כמודם? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני אומר לטוס לוח"ל וזה יוצא אחרי הצו הראשון , אז אני צריך אישורים או משהו כזה או שאפשר לטוס ואף 1 לא יעשה לך בעיות.

• 26 תגובות
    • 11k צפיות
  13. מעוניין לרכוש את הקינדל DX של אמזון http://www.amazon.com/Kindle-DX-Wireless-Reader-3G-Global/dp/B002GYWHSQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=digital-text&qid=1292699590&sr=1-1 האם הוא יוכל ליקרוא ספרים בעיברית - למשל מהאתר הזה : http://www.e-vrit.co.il/?gclid=CJmMwubB9qUCFULwzAodQXndog

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  14. יש את האתר lynda.com שמספק הדרכה בסרטונים לכל מיני תוכנות. אני מחפש גם סרטונים ללימוד טכנאי מחשבים. קיים כזה דבר?

15. זה נכון שאם שולחים לי לשם כסף אני יכול להוציא אותו לבנק רק אם יש לי חשבון בארה"ב? אני מקווה שלא..

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. זוהי כתובת האתר: http://www.esnips.com אפשר לסמוך ?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  17. אהלן מחר אני מוציא כרטיס אשראי צעיר שאי אפשר לקנות איתו בחול או להזמין מחול אבל האם אפשר להערים עליהם ולעשות איתו חשבון בPAYPAL ואז יהיה אפשר להזמין איתו מחול??

• 27 תגובות
    • 11.1k צפיות
  18. שלום,אחי בחר 3 מגמות בבית ספר שלי (שזה אחת מעל המותר) ממש נלחם על מגמת מדעי המחשב בתור מגמה שלישית.בחר פיזיקה כימיה ואז תוספת מדעי המחשב.היום הודיעו לו שמגמת כימיה מבוטלת בגלל שלא נרשמו מספיק אנשים.עכשיו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות בגרות בכימיה בעזרת מורה פרטי? ולא בבית ספר?

19. שלום לכולם. אני לא ממש יודע איפה אני יכול לדבר על הנושא הזה, אז אני ינסה לדבר עליו בפורום הזה. שמי מיכאל, ואני מלש"ב. עשיתי טעות נוראה שלא לקחתי ברצינות את המיונים לצבא, ועכשיו אני ממש מפחד על העתיד שלי. אני מבין שפישלתי בענק...וזה יעזור לי מאוד אם התגובות ישארו ברמה בוגרת, בלי קללות, השפלות וכדומה. ליפני בערך שלושה שבועות עשיתי יום מבחנים לחיל הקשר והתקשוב, ולהגיד בפשטות, לא הלך לי הכי טוב. המבחן כלל שלושה חלקים, כשאני יכול להגיד שאת החלק הראשון (חלק שדומה לחלק של הצורות בדפ"ר) הלך לי חלק. החלק השני (חלק שצריך לבצע אחרי מה שההוראות אומרות) שהלך לי לא כל כך טוב, וחלק שמדמה קטעי קוד שצריך לעקוב אחריהם שממש, ממש, לא הלך לי טוב, ויש לי הרגשה …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  20. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  21. לא מי שיצא מהפייסבוק או יצא מחשבון אחד ופתח אחר אלא נשאר באותו חשבון והוריד אותך.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. היי, רציתי לדעת האם אפשר לעשות שאני יוכל לקבוע שכל פעם שמישהו אחר מגיב בתראד אני יוכל לראות אותו ב:"תגובות חדשות להודעות שלי". האם זה אפשרי או שחייבים להגיב בשביל זה? ראיתי את האייקון "ליידע" לחצתי עליו לאחר מכן אישור אבל ראיתי שהגיבו בתראד הרבה ולא ראיתי אותו ב"תגובות חדשות להודעות שלי". תודה.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by DAVIDKI19,

מקלדות?? המחשב יראה אותן? או שלקנות ג'ויסטיק?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  24. הבנתי שאפשר לעשות שתי התמחויות באותו תואר (ראשית ומשנית), למשל מדעי המחשב ומנהל עסקים. מישהו מכיר את העניין? האם בגלל שאני לוקח עוד התמחות יהיו לי יותר קורסים? או נהפוך הוא, יהיה לי אותו מספר קורסים אבל אז אחת ההתמחויות תקבל פחות קורסים על חשבון השניה. (?)

• 21 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. אבל שיכיל גם את הקישורים. כלומר שהמייל יהיה כמו שהוא אבל ללא תלות באינטרנט או בתוכנת דואר

• 3 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.